Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
HardRic
addikt
Most csak ezért nem rakok fel ICS-t, hogy megnézzem: működik angol nyelven a Nexusszal sokat demózott folyamatos szövegdiktálás? Remélem a Samsung nem vette ki, ez fasza feature.
-
HardRic
addikt
Ha valakinek nem működik Checkromban (v5) az alap főoldalon hosszú menügombos keresés, akkor Market, Google Search, és be kell tenni system appokhoz. Így végre jó. Az utolsó lépés hiánya miatt szoptam mostanáig.
-
HardRic
addikt
Chainfire XDA @ChainfireXDA
Ok its like this: the latest SGS2/ICS leak will disable secure storage if the kernel signature is not Samsung... Do they hate customers?Chainfire XDA @ChainfireXDA
Certainly sounds like they want to get rid of all those people who cheered Samsung for being unlocked.Chainfire XDA @ChainfireXDA
(secure storage being for example an app's space on sdcard - so apps on sdcard will stop working) -
HardRic
addikt
válasz
horseface77 #48510 üzenetére
Ja. Swype-ot is kivették, hogy az is konyhás lesz, de xila konyha még nincs, a régi meg nem települ. Fuck them.
-
HardRic
addikt
Checkromék odaírhatnák igazán a dolgokhoz, hogy nem kompatibilis ez meg az a v5-tel. Éjjel újra kellett húznom az egész rendszert, mert egy nyamvadt battery icon elbaszta az egész romot. Úgyhogy csak óvatosan.
-
HardRic
addikt
válasz
trobi28 #48399 üzenetére
Hát az is gyári rom azért. Csak itthon (még?) nem katuk meg hivatalosan.
Én is csak ezt tudom mondani. Nagyon stabil, tényleg, problémamentesen fut, és a legjobb, hogy mindenhol (listák, képnézegető, fényképező, böngető) javítottak az overscroll glow-n, így sokkal szebb. -
HardRic
addikt
Yeee, XILA2-ben végre nem hányás a gyári böngetőben az overscroll. Vére használhatom!
-
HardRic
addikt
Probléma: Titanium visszaállításnál minden programot külön leokéztat. Nem mennek fel simán a cuccok, egyesével kell telepítgetni őket. Ez mi? Találkoztatok már ilyennel?
-
HardRic
addikt
Na eddig tartott a szuperstabil Checkrom V4. Újraindulgat, kikapcsolgat. persze nem a rom hibája, vagy 4x volt visszaállítva nandroiddal, volt már ilyen. Felrakom véglegesre az 5-öst, tököm fog várni JKayre.
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #47754 üzenetére
Nem volt. Úgyhogy majd utána járok. Remélem Dalekes arckép még nincs. Vagy egy jó kis Cyberman.
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #47739 üzenetére
LOL, most vettem észre, hogy őstag lettem. Innentől lehet saját avatarom, nem?
-
HardRic
addikt
hmmm, programoknak nem baj, ha titaniummal vannak backupolva GB-n és átkerülnek ICS-re? Alkalmazkodnak egyből vagy waddafak?
-
HardRic
addikt
Checkrom 5 userek: a 4-es kitchenében a legutolsó oldalon legalul van a fullscreen dialer. Ez az 5-ösben is megtalálható?
-
HardRic
addikt
Fogalmam sincs. vágólapra tettem a trebuchetet, de nem engedte beilleszteni mert 2MB hely volt. Töröltem pár faszságot, és összejött 16MB. Teljesen alap ics volt, csak e egy operát telepítettem rá.
Amúgy még egy észrevétel: swype valami gyönyörű az új romban. Teljesen másképp néz ki mint gb alatt. (Legalább azt nem sikerült elrontani.
-
HardRic
addikt
Nagyon jó, most visszaállt az amire számítottam. Még 1x kösz.
-
HardRic
addikt
MI A FASZOM, HELP!
ICS után raknám vissza a KK5-ös Checkromomat. Csak az az egy backup van, ma csináltam január 25-ös dátummal. Visszarakom, végigfut. Erre valami december-november tájéki izé áll vissza KJ3-mal. MI? Ez hogy lehetséges? Ezt a backupot vagy egy hónapja töröltem, mindig csak egyet hagyok fent. WTF.
Van egy 17-eim PC-n, de azóta is annyi minden történt. Miért?! :'( -
HardRic
addikt
Mostmár tudom miért nem akart nekem feltelepülni a trebuchet launcher. a system mappában az ics romban csak 2MB szabad hely volt alapból. Ez WTF?
Ez a Launcher király!!! Tökömnek kell Go Launcher.
-
HardRic
addikt
Na repül vissza KK5. Próbának jó volt, legalább nem várom már annyira a megjelenést. Go Launcher is szaggat. Great.
-
HardRic
addikt
Én is felraktam az LP6-ot, hát mentségükre szóljon, hogy nem kész rom, mert ez eddig borzasztó. Elvileg van GPU gyorsítás, de a görgetés mindenhol fos, néha be is szaggat. Az meg mi, hogy az Opera is csak döcög? GB alatt legfürgébb böngésző. Dolgozzanak még ezen nagyon nincs kész.
-
HardRic
addikt
Meh, ilyet írnak, hogy "no ics transitions". Megkérdezném egy samsungostól, hogy mi a búbánatért frissítenek ics-re, ha gb-t csinálnak belőle?!
-
HardRic
addikt
Nem tudjátok, hogy létezik-e valami módosított TW mondjuk minden widgetre kiterjedő átméretezéssel, vagy alul 5 ikonnal stb.?
-
HardRic
addikt
Amúgy a vájtfülűeknek mi a véleménye a telefon zenei képességeiről? Én laikusként teljesen megvagyok elégedve vele, benyomom a Rock EQ-t és tökéletes. Most olvastam egy lehúzós cikket, és amiatt kérdezem, hogy az itteni szakértők hogy gondolják.
Sannyy: ha összekarcolódik beviszed a szervizbe egy kijelzőcserére. Mondod, hogy beégett az értesítési sáv és kész. Lesz egy karcmentes gyönyörűséged.
-
HardRic
addikt
képtelen vagyok megtalálni. hol kell megváltoztatni a bankártyaszámomat a markethez?
á, google wallet. régen biztos nem így hívták.
-
HardRic
addikt
Kipróbáltam a V5-öt, tetszik, jó lesz, de amíg nem lesz hozzá JKay addig felejtős.
-
HardRic
addikt
Najó, meggondoltam,holnap hívom a szervizt, nem fogok ilyen foltos kékséget bámulni. Csak észbekap a samsung ha duplaannyi kijelzőt kell a régióba szállítani.
-
HardRic
addikt
Most nem csinálok megint programot másoknak, de valami nem iskolai napon cseréltetek egyet megint ezekkel. Hagy dolgozzanak.
-
HardRic
addikt
Kész, ennyi szürke képnél már látszik a status bar. Eddig tartott.
-
HardRic
addikt
Na, az alacsony fényerős kéket nem lehet megszüntetni, de normális fényerőn tényleg sokkal szebb a kép ha a középső egy picit le van tekerve. Köszi.
Egyébként a 3.3-at szedtem le és működik.A kijelzőanimációk fele kb nem működik night mode-ban. Neked igen? Pl a hosszan nyomott Home után az utoljára használt appok mikor feljönnek.
-
HardRic
addikt
Looool, ez a kijlelző is foltos, ez nem tudom minek a nyoma lehet, de van rajta két szabályos kör, meg körben sok elmosódott folt. Valami ragasztó, vagy egyéb réteg lehet, de eléggé nem szép. Na mind1, úgyis csak teljes vaksötétben látszik.
-
HardRic
addikt
Megvan a telefon kijelzőcseréről, most másolom rá vissza a cuccokat.
Első benyomás: WOW. Ez a kijelző amit beletettek sokkal de SOKKAL szebb, mint ami benne volt eredetileg. Az előzőn nagyon csúnya volt a kép a legalacsonyabb fényerőkön, torzultak a színek, itt semmi ilyesmi. Egy ici-picikét sárgás a baloldal, de ez pont nem érdekel, ha ennyivel jobb lett. Elképesztő, hogy van egy telefontípus, egy adott megnevezésű kijelzővel és mégis milyen különbségek vannak.
Amúgy ez is be fog égni: ha a billentyűzet a képernyőn van és lehúzom a notibart akkor pár pillanatig látszik a bill halvány körvonala. -
HardRic
addikt
válasz
Tibcsi73 #46393 üzenetére
Mi a mobiltelefon adatmentés?
Ha a mobiltelefon javítása szoftverfrissítést igényel és a készülék állapota ezt lehetővé teszi, a rajta lévő adatokat a javítás megkezdése előtt ingyenesen lementjük.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a készülékek adatmentése nem minden esetben lehetséges, illetve esetenként csak részlegesen lehetséges:
Az adatok mentésére vélhetően nincs lehetőség, ha a készülék nem kapcsol be vagy bekapcsolás után lefagy, ha a készüléket folyadék okozta vagy mechanikai sérülés érte.
A telepített játékokat, (jogdíjas) alkalmazásokat, fizetős csengőhangokat nem lehet elmenteni és visszatölteni a telefonra.
Az SMS és MMS üzenetek mentésére és/vagy visszatöltésére típusonként eltérően van csak lehetőség, így azok megőrzését garantálni nem tudjuk.
A mentett állományokat a készülékre történő visszatöltés után azonnal töröljük rendszerünkből, így azok későbbi visszanyerésére tőlünk semmilyen formában, semmilyen célra nincs lehetőség.Szerintem átrakják neked szívesen az új telefonra amit tudnak. De azért mondd nekik ha erre kerül sor.
-
HardRic
addikt
Holnap már kipróbálom az ICS-t egy pár perc erejéig, de elöljáróban megkérdezem:
Az értesítéseket le lehet egyesével swipe-olni a listából? (mint a futó appokat)
A TW-ben milyenek a mappák? Azt tudom, hogy egymásra húzással nem működik a mappakészítés, de egyébként még mindig olyan animálatlan szürke hányás?Tibcsi: Elég egyértelműen szervizes probléma. Lehet akár újat kapsz. Vedd igénybe az ingyenes futárszolgálatot. Gyorsan dolgoznak, nekem tegnap vitték el a telefonomat, ma kész, holnap hozzák. Ha a problémádat nem tudják megoldani, nem fognak szöszölni, adnak másikat. Ha szoftveres a hiba akkor sem a te dolgod mütyürészni, bízd csak rájuk, ez a dolguk.
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #46294 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez. Ez kellett. -
HardRic
addikt
Csak akkor venni észre, hogy az SGSII-nek lelke van, ha nincs nálad. Még jó, hogy backupoltam a rendszert és most itt van a vinyómon az "esze".
Nagyon remélem, hogy nem egy fos kijelzőt kapok, ha már a futárszolgálat egy nagy béna szar. A futár először nem vette át a telefont, csak itt hagyta a buborékos borítékot, meg a megcímzett cuccot, hogy ő nem veheti át. egy óra múlva visszajött, hogy akkor elvinné a telefont. WTF? Abban az egy órában meg a samsungot és szervizt hívogattam, hogy vissza fog ez jönni, vagy adjam fel postán, mit akarnak? Szerencsére a Samsungosok és a szervizesek is nagyon kedvesek telefonban, ez mindenképpen díjazandó. Mondták, hogy már más is megjárta ezekkel a szerencsétlenekkel. Bízom benne, hogy lecserélik ezt a fos DHL futárszolgálatot. -
HardRic
addikt
Ez mekkora fos ez. Felraktam a KE2-es T-m romot, aztán mondom frissítsünk. Kies nem bír csatlakozni. Oké. OTA. Itt meg valami aránytalanul kevés dolgot töltött le, és picsa lassan telepít. Odin... nem véletlenül használják annyian.
-
HardRic
addikt
Öööööö.... *#1234#-re bejövő információknál a Build Infonál van egy KST. Eddig azt hittem a a product kódt jelenti. De most csekkoltam a pc-t *#272*imei# ezzel a kóddal ott TMH van. Akkor az a KST mi a franc ott?
-
HardRic
addikt
*2767*3855#
ez nem működik :/
lehet az az oka, hogy agyon moddolt tárcsázóm van? Na mindegy formázom az SD-t recoveryből akkor. (Utána meg pittel rotolom, és megy a szervizbe)
-
HardRic
addikt
-
HardRic
addikt
A korlátozott jótállás mit fog jelenteni? A jótállás azt írja hogy 12 hónap kötelező jótállás + 12 korlátozott.
-
HardRic
addikt
válasz
F-ECT$ #45769 üzenetére
Az, hogy nem hittem volna, de érezni, hogy gyors. Siyah már szenvedés volt. A készítő félverzióként hozzáad 3000 új governort meg mindig másikat választ ki alapértelmezettnek, a többit meg széttweakeli, hogy a korábbi ondemand véletlenül se viselkedjen úgy mint a mostani.
A speedmod meg van, működik, folyamatos. az Opera süvít, mint az állat ahogy a Go Launcher is. Siyahnál ezeknél már adódtak gondok.OC meg mi a halálnak? tökéletes így ahogy van. Hova kell nagyobb sebesség? Egy hülye benchmark programhoz? az aztán valami. ez alapján megítélni egy kernelt vagy akár egy telefont, hogy "mennyit dob Antutuban". Az én tesztprogramjaim azok, amiket használok és itt tökéletesre vizsgázott most ez a kernel.
-
HardRic
addikt
El vagyok ájulva a Speedmod kerneltől. Hogy tudtam eddig Siyah-n élni?
Ja, csak egy gond van, Voodoo Louder nem megy. Melyik jófajta kernel támogatja még?
Yay, 19-test1-es frissítésben már van support. Speedmod win! -
HardRic
addikt
válasz
crane75 #45741 üzenetére
Kéne működnie, azonban a Samsung régebben új bootloadert pakolt a frissítéseihez, ami gátolja a nullázást. Valószínűleg neked az van.
OLD BOOTLOADER ezt odinba berakod bootloader részhez és csáó.
Ez van amikor nem frissítek... Beelőzött Mett
-
HardRic
addikt
Aktív témák
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest