- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Gabesz8103
csendes tag
kicsit bővebben, nem értem
-
Gabesz8103
csendes tag
ki próbálja és azt fogja mondani hogy jó
-
agabe
addikt
Biztos nexus-s nel is ujraindul az ota

Jo az a telefon is, csak kicsit tulertekelt sztem..mostanaban hasznaltan alig 30ezerrel olcsobb az s2-esnel ami azert nem aranyos. -
Rotate
veterán
jó kérdés, tweetben is volt, hogy régió/szolgáltatónként változhat a dátum, de most ez a hivatalos release

-
CyberSoma
tag
Érdekes, hogy most rádugtam a telót a KIES -re és azt írja ki, hogy az eszköz nem támogatja a KIES -en keresztül frissítést... a verzió a KIES szerint XWLA4 (TMH)
-
CyberSoma
tag
én ijedtemben leállítottam a letöltést...

leszedem és megírom, hogymi az... -
kali
legenda
nekem ugyan nem kell bizonygatni, nem én akarom megvenni!

mellesleg adtam már el én is aránylag olcsón néhány telefonomat, attól függetlenül, hogy kifogástalan állapotban voltak, minden tartozékukkal, rendes garival...stb! néha szóvá is tették néhányan, de senki sem panaszkodott, főleg a vevő nem!
-
Rotate
veterán
előbb írta, hogy arra fejlesztenek
gondolom így nem nagy meglepetés 
-
Menthirist
veterán
fejlesztői eszköz, mert olcsóbb mint iPhone-t venni, és telefonáláson kívül gyakorlatilag ugyanúgy elérhető majdnem minden fontos elem, amire nekünk szükségünk van
no meg az is gigaherzes proci, retina kijelző, stb... a cég sem hülye azért 
-
Menthirist
veterán
igen, a céges ipod touch is csupa karc (no meg maszatot is gyűjti ezerrel a kijelző is és a fém hátlap is). Ennek ellenére jó dolognak tartom, bár én is valami normális tokban fogom tartani utána... csak még nem tudom miben, nem tájékozódtam még ezen a téren

-
zelma
aktív tag
Nekem nem volt semmi baja a Wave-emnek. Közel egy év után is úgy nézett ki, mint az új.
Az S2 is hasonló állapotban van. -
Csepy
őstag
A Samsung nem cserél, max csereutalványt állít ki, amihez nekem SGS-nél 8 hónap szívás kellett egy egyértelműen hibás telónál és ami még gond lehet, hogy a T-Mobile nem ad Samsung garijegyet, csak sajátot.
A pécsi T-ben a szervizesek olyan faszkaapok egyébként, hogyha 1 cserét adnak, akkor utána már nem hajlandóak adni másikat, ha az nem jó, még akkor sem, ha csak megnéztem és ott egyből kiderült, hogy nem ok, mondván "Nem fogom magának kinyitni a többit, nem érdekel). Panaszt tettem, és a vége az lett akkor anno, hogy szartak a fejemre.
Pont emiatt kérdem, hogy volt-e már valakinek tapasztalata ezügyben velük

Regards: Csepy
-
gyurczy
őstag
Csatlakozom! Talán IPhone 4S (meg ne öljetek, nekem az is tetszik) lehetne pariban, de a töréstesztek miatt és az Android szabadsága miatt végül egyértelműen az SGS2 oldalára billent a mérleg nálam. Ja és ne felejtsük a kijelzőt sem, szvsz ilyen képminőséget egyik mai mobil sem tud.
-
tesopapa
aktív tag
Ez elég durva pl., általában csak a státuszbárnál fordul elő.

-
horseface77
tag
Szerintem is kimagaslóan jó wifije van.Aki mást mond annak tuti szoftveres vagy hardveres hibája lehet vagy valami hálózati mizéria.Vagy még nem próbálta az lgo2x wifijét.A volt lg-met most a nejem használja,de állandóan wifi hiba miatt restartolni kell a készüléket.
-
F-ECT$
titán
Megszokható az is.
Más: skype hívás szakadást / fagyást tapasztalt ma valaki hosszabb hívás esetén?
-
Gizmo94
veterán
De bizony így megy ez, pontosan ilyen könnyen. Csak nem kell elfogadni, ha szemétkednek.. Ha látják,hogy nem küzdesz, lehetőleg kibújnak. Ha viszont azt látják,hogy ebből úgyis az lesz, hogy érvényesíted a jogaidat, kapod az új telefont.
Ennyire egyszerű ez. -
belashx
senior tag
Akkor te sem hallottál semmit ezzel kapcsolatban?
Gondolom nem vigasztal, de a rózsaszín folt nem csak Samunál van.
-
zelma
aktív tag
Mert egyedül szívok vele.
-
zelma
aktív tag
A szervizzel addig nincs gond, amíg nem kell otthagyni (csere teló nem kell!) és nem küldik Bp-re (custom rom miatt!).
-
agabe
addikt
Most jo

Eli577: az efs mappa visszairasat azert megprobalnam, mert az lehet blama, ha ugy adod le, hohy csak az a serult, es se hardvers, se letiltasi problema nincs.
Szerintem ha le van tiltva, akkor azt imei alapjan megmondjak meg ha nem is te vagy az elofizeto, hisz a garipapir is nalad van. -
agabe
addikt
Naja...csak most már nem vagyok hajlandó a samsung hibája miatt várni pár napot újra, hacsak nem adnak egy s2 -es cserekészüléket (ezt nem hiszem, hogy megteszik), és baromira nem biztos, hogy a következő képernyő nem lenne ilyen...azzal megint vacakolni... szóval várom a reakciójukat a levelemre.
-
ForRedGlory
félisten
...es milyen?

-
R2D20208
addikt
Kiszeded a Romodból a systemUI.apk, amit a system/app mappában találsz. Ezt szétbontod pc-n. Res / drawable - hdpi mappa. Abban megtalálod ezt : statusbar_background.png. Nézd meg a méretét, majd méretezz át magadnak vmit amit szeretnél , vagy szerkessz egy png-t és írd felül. Lehet hogy statusbar_background.9 néven van. Látod majd ha megnézed, milyen van a romodban. Hát kb ennyi.
-
Richard!
addikt
ezt passzolom sajna

-
agabe
addikt
hat az enyem ratyi

-
F-ECT$
titán
BetterBatteryStats mondja meg, hogy mi tartotta ébren. Persze csak akkor ha már a telefonodon van, ha most teszed fel, akkor csak mostantól fog mérni.
-
Richard!
addikt
akk tegyél fel olyan romot:-) kf,kg-ben volt... lehet h ezekbe már be van építve.nem kölll külön nyomogatni.
-
Rotate
veterán
nekem sincs...
-
Richard!
addikt
ha ez megnyugtat,nálam sincs

alapsáv ki4
kernel siyah v 2.1.1
build xwkj3
rom turkbey v26 -
manokaki
addikt
Nekem is a gyári KI4 van fent , demmi root minden a gyári állapotban és van benne !

Attila
-
Arcanis
aktív tag
Nálad mi a negyedik opció?

Egyébként most az alapsáv, kernel vagy build verzióját kell nézni?
-
trobi28
addikt
Nem sok értelme van kinlodni ezzel a zajszűréssel mert ha kikapcsolod újrainditás után úgyis visszakapcsol (kipróbáltam).
Nekem is volt ilyen gondom hogy nem hallottak rendesen bevittem a Samsunghoz,1 nap alatt mikrofont cseréltek azóta mindenki hall rendesen sőt kihangositva leteszem az asztalra és mászkálok a szobába (teló asztalon marad) és simán telefonálok.
-
manokaki
addikt
ha beszélgetés közben megnyomod a bal érintő gombot akkor alulrol felkell jönnie jobb oldalt a alul a " zajszürés ki " nevezetü parancsnak , amit ha megnyomsz kikapcsolja !
De ez csak ha beszélsz akkor jönn fel , csengés közben nem !Attila
-
Pszihonaranc
senior tag
Én is imádom a swypeot, annyit használom mint a fene. De azért közel sem lehet tökéletesnek nevezni.Elég pontatlan tud lenni ha nem huzogatod rajta az ujjad hanem csak nyomogatod . A szótáórával viszont meg vagyok elégedve nagyon. Abban meg lehet állapodni, hogy a samsung billentyűzet és a swype tökéletesén kiegészítik egymást.
-
Piwi
veterán
hangszóró hiba. vagy csak egy kis piszok került bele
-
knyitogato
őstag
Ehhez most annyit hozzátennék,hogy fülhallgatóval semmilyen háttérzaj nincs...vajon ez mit jelenthet?
-
F-ECT$
titán
1. Ments le mindent adatot a telefonról pc-re. (Sms, tbp mentés, esetleg full cwm mentés.)
2. Tegyél fel egy gyári romot.
3. Vidd be a szervízbe, és mutasd be a hibát. (Ha jól vettem ki a leírásból, akkor ez minden hívásnál jelentkezik, így nem lesz nehéz bemutatni.)
4. Profit?
-
Richard!
addikt
nálam sincs háttérzaj.lehet h ebből szerviz lesz?nagyon zavaró?
-
pzstm
titán
sosem tapasztaltam háttérzajt....és ráadásul kolleganő telefonján sincs ilyen...

-
Piwi
veterán
nálam nem sistereg,tehát nem hiszem hogy ez általános jelenség lenne,ezért is írtam mit tennék a helyedben

-
Piwi
veterán
én felraknék egy gyári szűz romot, 3 fájlost reparttal.ha azután sem jó akkor szerviz
-
Piwi
veterán
Te hallod ezt vagy annál sisteregsz akivel beszélsz?
-
lefkosia
őstag
Elküldtem a képeket, szerintem nem férne el a Zenis-es asztali tartóba.
-
Sógi
addikt
Az otterbox tok az a nagydarab ormótlan?
Én most "gyűjtök" egy sgp neo híbrid ex-re
MÁS: Tetszik a Turkbey V26, de nem sokkal jobb az akkuideje, mint a checkromnak, de egy picit, mintha jobb lenne...Egyébként érdemes még állítgatni a cpu feszt? Mert már egy ideje nem is teszem fel a setcpu-t...
-
F-ECT$
titán
Éjszaka szar videókat készít és a folyamatos zoomolgatási kísérletei miatt még a 30 fps sincs meg folyamatosan. Igazi megoldás nincs rá.
-
knyitogato
őstag
erre valaki?
plusz gépen lejátszva a videók akadnak, framekimaradások vannak...kissé furi, amikor először volt sgs2-m, soha nem volt ilyen problémám...2.3.4-es frissítés miatt lehet?
-
Shummo
senior tag
Nekem van. Tökéletes. Olyan amit írnak.
-
Soound
tag
"sárgásodás" kernelfüggő.
pl.:
Abyss - sárga
Siyah - normális
Ninphetamine (2.0.5) - normális -
Sokka
aktív tag
Nekem az első, és egyben eddig egyetlen fóliám egy matt Brando. Amikor felraktam sikerült beszorítanom alá 8-10 szöszmöszt, ráadásul voltak közte nagyobbak is. Visszavettem, leverettem vízzel, és ott a fürdőben, még vízcseppesen vissza is tettem rá. Majd a cseppeket kinyomkodtam alóla szivaccsal. Pár perc múlva már semmi sem látszott, azóta is tökéletesen rajt van.
-
mivan80
aktív tag
Ildomos lenne, de volt már olyan nem egyszer a történelemben, hogy amit egyszer megjavítottak, az a következő javítgatások után újra előjött...
Egy próbát megérne, szerintem.
A fehéregyensúly állítgatását próbáltad már?
Minden fotón rajta van, vagy csak a bentieken? -
mivan80
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Én így már vinném. Akinek volt ilyen kamera baja, annak már sokkal korábbi sw is megoldotta.
-
F-ECT$
titán
Szerintem javítja, mielőtt visszavinnéd mindenképp frissíts, és nézd meg, hogy úgy jó-e.
-
Sokka
aktív tag
Az ókori Rómában, ha valaki olyan vázát készített, amin semmilyen hibát nem találtak, azt azonnal össze kellett törni, mivel tökéleteset csak az Istenek készíthetnek.
A Brando tudtommal mosható, tehát újra felrakható. Szerintem, csak húzd le óvatosan, aztán tedd rá valamire, hogy ne koszolódjon.
-
Sokka
aktív tag
Hát igen. Mint fentebb is írták, a rom verziója végett melegszik. Frissítened kellene. Ha csak gyárit használnál, akkor a KI4-et ajánlom, az a legfrissebb.
-
Varszegig
veterán
frissíts, ez olyan rági, mintha a gépeden win 3.1-et használnál.
-
znagy69
őstag
Igen ezek a ROM-ok melegedtek.
Már mint a telefon melegedett a ROM miatt.
-
M.A.Z.
aktív tag
Nyugodj bele, ez általános... Én is a második SGS2-met használom.
Sőt, ha jobbra húzod a gombot, akkor a bal oldalon látszik ki a fény...
-
Richard!
addikt
Nekem is kijön a fény.a gomb jobb oldalánál.

Pedig nekem 4 hónapos... -
Varszegig
veterán
Mit nevezünk gyárinak? XWKI4 a jelenlegi legfrissebb gyári rom, az van fenn?
-
Sokka
aktív tag
És melyik rommal adták most?
Az ilyen kis hibákra van egy általános szabályom. (Az együttélés szabálya.) Könnyebb vele együtt élni, mint a hibát orvosolni. Amúgy én is maximalistának vallom magam, de ezt a szabályt muszáj elfogadni. -
Sokka
aktív tag
Hali!
Milyen Rom van a telódon? Mivel ez a túlzott melegedés már a KG-s romoknál elméletileg megszűnt. Még az eredeti S2-esed van meg, vagy vettél egy újat?
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
R2D20208
addikt
Semmi
Még a teló sem 
-
R2D20208
addikt
Ma 620 Megát töltöttem le, és kb 3 órás folyamatos net. És nem volt meleg. (picit, de ez természetes)
-
lefkosia
őstag
Igen teljesen védi a kijelzőt.
-
lefkosia
őstag
Az otterbox-ot ajánlom. Én ezt használom, igaz egy kissé borsos az ára, de tökéletesen védi a s2-t, és a csomagban van kijelző fólia is.
-
Varszegig
veterán
mi viszont nem hiányolunk téged, és szerintem lassan felkelted egy moderátor figyelmét is

-
ForRedGlory
félisten
Na gondoltam kiprobalom a titanium backupban ezt a lefagyasztast... Na most ez hogy is mukodik?
Nyomtam neki egy: menu -> batch -> Freeze all User & System Apps... Kivalasztottam a wifi shareing managert es a wifi sharet, majd run batch operation...
Aztan ennyi? Azert kerdezem, mert kivancsisagbol a wifit is fagyasztottam, de az mukodott utana is, tudtam csatlakozni wifire. Wtf?
Nameg a wifi megosztas is mukodik... -
hunyadym
csendes tag
elvileg felraktam az új firmwire-t de nekem az android verzio 2.3.3 maradt. valamit elrontottam?
-
killerjohn
addikt
te aztán tényleg knyitogatod... a bicskát a zsebemben... az ég világon semmi baja nincs sem az enyémnek, sem a feleségemének. semmiféle sárgásodás. sem alacsony fényerőn, sem magason, sem sötétben, sem verőfényben, de akkor sem ha a fejem tetejére állok. Komolyan, elgondolkodtam, hogy felkapom a 7D-t és csinálok neked RAW-ban 1000000000x-osan nagyítható képet, de aztán rájöttem, hogy nem vagyok komplett, hogy az én időmet baszom el a te hülyeséged miatt, és a végén úgyis ráírnád, hogy fotosop...
-
muveszur
addikt
Akkor megkérlek, rontsd máshol a levegőt, vagy pedig legyél hasznos tagja a fórumnak, mert ez eddig még nagyon nem sikerült.
-
bulikavagyok
nagyúr
Most Te komolyan megpróbálod megmagyarázni nekem/nekünk, hogy rossz a telefonom kijelzője, csak én nem látom?? Ha szabad szemmel nem látható semmilyen elszíneződés, akkor az miért is rossz? Nem arról van szó, hogy engem nem zavar, hanem egyszerűen nincs hibajelenség. Ez tényleg szánalmas... Én kérek elnézést, hogy Te egy hibás darabot kaptál, kb. egyet a több tízezerből. Mellesleg nálam a többi itt felmerült hibajelenség közül egyik sem tapasztalható. KE7-es romom van, azelőtt KE2-vel gyorsabban merült, ennyi.
-
muveszur
addikt
Már megint el akarod hitetni, hogy rossz a szemünk!
Ez nem más, mint gusztustalan... 
-
pzstm
titán
akiknek meg nem azok csókosok mond és special edisönt kaptunk

+1 cáfol

-
Varszegig
veterán
"Az összes ilyen". Ezt könnyű cáfolni. Az enyém nem ilyen.

-
Gizmo94
veterán
Szerencsére ezt én az enyémen nem vettem észre, de lehet,hogy csak vak vagyok.
Mindenesetre túlzottan nem zavarna, ha lenne is. Eléggé ritkán nézek egyöntetű szürke hátteret. 
-
muveszur
addikt
"az összes ilyen"...na ezt nem kellett volna...
Biztos valami nagyon okos mondhatta ezt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kali
legenda
reméljük, kiforrja magát! mondjuk én egyrészt bízom a szerencsémben, hogy tökéletes példányt kapok - eddig mindig bejött -, másrészt jól megnézem majd, mielőtt megvenném! pénteken már nagyon ráindultam, de sehol sem volt, ahol néztem, ezért kivárok még egy kicsit!
-
kali
legenda
sgs esetén gb alatt javítottak a gps problémán - pedig anno sokan azt mondták, hogy hardveres hiba, és nem lehet szoftveresen javítani, de szerencsére a tapasztalatok mást mutatnak -, ráadásul (ott is) az a helyzet, hogy nem minden készüléknél adott a hiba, még az első szériás daraboknál sem, mint például az sgs2 kijelzős hibájánál, szóval nem egyértelmű, hogy mit lehet(ne) elismerni, és mit nem...
-
JOkE01
tag
Akkor én leszek a következő aki írni fog nekik. Megmondanád melyik mail címükre írtál. (Csak hogy az enyém is oda küldjem.)
Azért nem ezt vártam ettől a telefontól.
Sőt fogjunk össze és mindenkivel közösen, akinek itt a fórumon elb@szott kijelzőjű telója van írjunk nekik.
Lehet, hogy egy vagy két levelet leszarnak, de ha tényleg többen reklamálunk talán elérhetünk valamit.
-
greencard
tag
Hát, pedig most már tényleg megnéztem volna, de lekéstem. Nem tudom, milyen szintű volt a gond, normális fényképet sehol sem láttam. De, ha tényleg 10 emberből 8 látta, érzékelte a sárgaságot, akkor biztos nem volt jó, és idegesített. Ha meg csak "bebeszélted" magadnak, akkor szemet kellett volna hunyni felette. Egy idő után csak nem zavart volna, nem? -
greencard
tag
Hööööö...
Miért adtad el? -
greencard
tag
Miért nincs rá szükséged? Nem ebből lóg ki? Mit vettél helyette?
-
Richard!
addikt
miért nincs rá szükséged?helyileg hol vagy?
-
greencard
tag
A fenti boltok honlapján vannak rendelhető tokok, amelyeket külföldi oldalakon beazonosítva jók az sgs2-höz. A gond az, hogy csak rendelésre szállítanak. A boltban nincs.
A kérdésem az, hogy hol vannak kinyithatós tokok, amiket meg is lehet taperolni fizikailag.
-
keIdor
titán
-
Richard!
addikt
nekem közepes fényerőnél kicsit sárga.alacsonynál nem és magasnál se.
-
eNKá
csendes tag
Opera-t használsz? Jobb, mint a gyári?
Vagy valaki tud valamit a firefoxról? -
Varszegig
veterán
nem próbáltam
-
muveszur
addikt
Nem azért mondom, de mi köze van a "de sok helyen még mindig nem"-nek, ahhoz, hogy mi magyarok már nem feltétlenül az első szériát kaptuk...Koreában meg már eladtak 1 milliót is...Szóval elég kevés az a készülék, ami sárga foltos.
Ha neked az, vidd be garanciába megoldják a dolgot. Nem kell ezen annyit lovagolni... -
Sógi
addikt
Ez a te kijelződ???
Már rég visszavittem volna, ha ez nálam fordul elő!
Én csak most jutottam el odáig, h ellenőrizzem, de a szürke az szürke..Az akku melegedéssel kapcsolatban annyit kérdeznék, h akinek forró az túl van-e már 10-15 teljes feltöltésen?
Nekem is nagyon melegedett az akku addig, de most két hét után nem teszi..
Lehet, h nincs összefüggés, de megvárnám azt a két hetet...De utána szó nélkül vinném vissza!Régebben volt pár gsm boltos-fogyasztóvédelmis parám és mindig nekem volt igazam (természetesen valós hibákról volt szó, még ha apróság is)

Erre VKI?
"Van olyan progi, amellyel a névjegyzékben tudok titkosítani neveket/számokat?
Kösz "(#4347) kissandras20: Nekem van egy fóliám tartalékba, nálam nagyon sokáig bírják, ha kell odaadom ajándékba

-
babosmiki
addikt
Nem kell elfogadni, vissza kell vinni!
-
greencard
tag
Megveszem a telódat 500e-ért, okés? Nem lesz vele további csakazértisbelekötök problémád.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos valami nagyon okos mondhatta ezt
Miért adtad el?
Már rég visszavittem volna, ha ez nálam fordul elő!