- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Varszegig #50281 üzenetére
Ok akkor várok.
Csak az Endomondo Pro-nál van gond, ami először beakadt.
A Power AMP-ot sikerült megvennem, tehát müxik a dolog.
A kártyával semmi gond, csak az lehet amit mondtál. Rendbe kell szedniük a nem létrejött vásárlásokat.
Várok türelmesen, addig meg jó az ingyenes is. -
zack
nagyúr
válasz
Varszegig #50233 üzenetére
Kaptam, de kaptam olyat is, hogy visszakérhetem az árát. Próbálkoztam mindennel, de nem jött össze, majd rányomtam a visszatérítésre, és jött is a mail, hogy visszatérítettük a lóvét.
Azóta nincs ott az Endomondo Pro-nál az ára, csak egy telepítés gomb, de ha rányomok, valami hibával megáll. A kártyát feltöltöttem 3k-val tehát az már nem lehet gond.Kipróbáltuk a csajom X10 Minijével. Azzal tökéletesen működik a hitelkártya, és tudott is vásárolni. Tehát a kártya jó.
Mi az hogy pendingben van a fizetésem? Mert szerintem ez kavart be először.
Valahol félúton elakadt, kaptam mailt, hogy köszönjük a vásárlást, de ugyanakkor nem töltött le semmit pénz híjján.
Jah, és azóta az elfogadás és vásárlást nem tudom leokézni, mert szürke.
-
kalapaacs
tag
válasz
Varszegig #50122 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Tehát, ha jól értem, akkor azért nem megy, mert ez egy béta firmware.. és nem is fog menni rajta ha fejemre állok sem.. Jólértem?
Kérdésem: melyik a legutolsó (nem kiszivárogtatott) firmware az SGS2höz?
A T-ben természetese nem tudták hogy az a telefont most náluk vásároltam, kártyafüggetlen, vagy honnan pottyant. én csak annyit kértem a sráctól, hogy nem tudtam beállítani a netet, nézze már meg.. -
zack
nagyúr
válasz
Varszegig #50045 üzenetére
Ezt tudom, iOS-nél és az AppStore-nál is így van. Csak ha megszeretem az Androidot, akkor az App Store account, és vele a több mint 200 progi megy a levesbe.
Szar dolog, amikor 2x kell fizetned egy progiért. Shazam, SoundHound, iGo, Endomondo, időjárás progik minden. És amiket néztem az Android Marketben mind 1000ft vagy felette volt.
Shazam pl. majd 1200ft.
Szóval rengeteg lóvé lesz átállnom. -
scapegt
őstag
-
-
törölt tag
válasz
Varszegig #49493 üzenetére
Sajnos nem, mert meredeken zuhan az akku használat és merül is rendesen. A rendszer többet fogyasztott, mint minden egyéb együtt. Nem tudom mi az oka, de ha én ilyen programokat írnék már kirúgtak volna. Megpróbálom valahogy kiszűrni az okát, de ha nem megy visszateszek egy gyári KI4-et és talán eladom.
-
Berguson
tag
válasz
Varszegig #48613 üzenetére
Sziasztok!
Képet és a videót a telefonra rögzíti,így is állítottam be. Gondoltam én is arra,hogy azért szaggat,mert a memókari rögzít. Igaz tegnap cseréltem kártyát is,mert azzal sem volt valami ok.
horseface77: Még minden a gyári rajta: 2.3.3 ill kernel 2.6.35.7 már ha jól írom...
-
agabe
addikt
válasz
Varszegig #48660 üzenetére
Olyan nagyon nagy meglepi nem lehet...tudjuk mar a 4magot, tudjuk a kamerat(12Mp), a kijelzot (HD), a ramot (2giga), a grafikus gyorsitot nemtom hirtelen, de az sem lesz gyenge tuti...ezeb kivul mi lehet meg? nem valoszinu, hogy femtokba teszik, es 3D-t sem varnek (mer minek).
S2-es boven sok meg mindig.
Pont volt valami kisebb meretu es kb sgs2-es hardveru (768 rammal, es meg talan alapbol 1gigas procikkal, de a gpu asszem ugyanaz) 3,7colos keszulekrol hir...no az egy kedvezo arral best by lehet. -
agabe
addikt
válasz
Varszegig #48613 üzenetére
Nalam is beszaggatott...nem folyamatosan, csak bizonyks kepreszeknel, es a telefonmemoriaba rogzitett nem a microsd-re. Gyari romokkal, es custommal is R2 romjaval is, aztan R2 feltett valami fix-et, es azzal jo...tole kene megkerdezni mi az pontosan.
Egyebirant ha lgcamera app-ot hasznaltam, az nem szaggatott, ez is azt tamasztja ala, hogy szoftveres a dolog. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Varszegig #48285 üzenetére
Oké, akkor az ebookot hagyjuk ki, mondjunk helyette hosszú terjedelmű cikket/szöveget.
Mellesleg nagyon "antitabletális" vagyok, szóval nálam az az opció kilőveA gyári böngészőhöz azért ragaszkodom ennyire, mert a szöveg tördelést leszámítva nagyon bejön nekem. Stabil, smooth mint annak a rendje, és minden opció megtalálható rajta.
Szerintetek az opera mobile miben jobb a gyárinál? A miniben egyetértek, hogy az az adatforgalom miatt elengedhetetlen.72mviktor
A mobil nézet kikapcsolós trükköt meg köszi szépen, azonnal ki is próbálom. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Varszegig #48274 üzenetére
Milyen más bajra gondolsz?
Engem speciel zavar még, hogy mindig mobil nézetre tesz, holott én azt utálom. Valahol a fórumban olvastam már egy bizonyos kódot, amivel ezt a tulajdonságot ki lehet ütni, de sajnos máár sehol sem találom. De ha valaki ki esetleg le tudná írni mégegyszer nagyon megköszönném.
A másik dolog meg (itt lehet hogy csak az én telefonommal van a baj,de) a samsung billentyűzet egyszerűen nem akar engedelmeskedni. Automatikus pont bevitel az műkszik, de az automatikus nagy betű már nem (és ez csak a böngészőben van így, mert smsben már rendesen megy)Valaki valami ötlet?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Varszegig #48267 üzenetére
Szelley kollégának teljes mértékben igazat adok, plusz még felhoznám ellenérvként: hiába pont olvasható a betű (én meg fiatal vagyok és jó a szemem ) de pl egy rázkódó buszon, összefolynak azok az apró betűk. + ugye a fent említett dolog a képekkel+ ha az ember kicsit fáradt vagy faj a szeme vagy bármi azért egy ilyen high end telefonon legyen már egy ekkora alapszintű browsing experience. ( az meg megint más hogy én kegyetlenül hozzá szoktam a pinch to zoomhoz még a htcmen )
és ha létezik ilyen opció is akkor minek beletörődni, és bemesélni magunknak hogy jobb a szar? -
Szelley
senior tag
-
feyce
csendes tag
válasz
Varszegig #47540 üzenetére
Ne kérdezd, ezt az egész Garancia mizériát nem értem, mert akitől vettem az is egy használt-GSM-ből szerezte, azt viszont nemtudom hogy újonnan-e vagy oda is beadták. De kb még egy hét garancia van rá és az is GSM által adott garancia.
Szóval ne kérdezd.
A véleményem az hogy valaki megszorult és gyorsan sz*rért-h*gyért beadta papir meg minden nélkül, csakhogy legyen pénze, és talán így úgrott a papir. Ami nyilván nekem nagy szívás...
De Átnyúztam a telefont és hardveresen kifogástalan, hálistennek. Emellett felraktam a KK5 RevoHD ROM-ot, és így kikapcsolt képernyővel 6 óra alatt merül 1-2 százalékotEgyébként felraktam a Chainfire-t Nvidia pluginnal és azóta a GTA 3 közelse forrósítja annyira a telót, és semmi fagyás, semmi bug... úgyhogy úgyérzem a probléma megoldottnak számít... úgy tűnik
-
JUmbozorzje
tag
válasz
Varszegig #47554 üzenetére
Rendben. Igazad van. Csak eppen irtam valamit amit hasznalunk. Szoval a server azt a Blackberry szolgaltatja es csakis Blackberryvel lehet racsatlakozni.Ezert nem tudom a kartyamat atteni a Samsunba.
szoval: ELADO EGY SAMSUNG GALAXY S 2 95 HUF-ERT ( ez volt a reklam helye...bocsi
)
-
Eli577
senior tag
-
Cathulhu
addikt
válasz
Varszegig #46247 üzenetére
S2 volt 170, sokkal jobb arfolyamok mellett. Ha marad a mostani szerencsetlen helyzet en meg a 200+ -on sem lepodnek meg.
Epp ezert erdemes eladnia most az S2-t szerintem, ha csak a jo ar szamit, mert a jo Forint miatt mar 155 korul van az extremenel az uj ara, ami csak 15-tel kevesebb mint a nyitoar, most jo penzt el lehet kerni erte (karacsonykor a mediaban 145 volt). -
DarkByte
addikt
válasz
Varszegig #45824 üzenetére
Ja hát akinek játék telefonnak kell elhiszem hogy jó így de basszus, tegnap este már be is laktam vissza hogy minden jó lesz.
Na mind1.
Mod:
emberek, ebben mi ez a marha sok fájl?
APBOOT_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
EFS_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3.tar.md5
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_eng_mid_noship.tar.md5
KERNEL_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
u1_02_20110310_emmc_EXT4.pitMit hová tallózzak be?
-
KillerKollar
őstag
válasz
Varszegig #45053 üzenetére
Nem láttam hogy válaszoltál
Hát igen,elég kínai.Az a probléma hogy ezekhez amit írtál gondolom rá kéne kötnöm a telefont a gépre nem?Az pedig ugye nem fog menni mivel el sem indul a teló,szóval hiába kötöm rá a gépre nem ismeri föl kikapcsolt állapotban.A szervíztől főként azért félek mert hosszú ideig tartana mire megcsinálják,még garanciás a teló de ha beadom T-Mobile-hoz azok felküldik Pestre aztán kitudja mikorra lesz meg... :/ -
törölt tag
-
-
BéHGT
senior tag
-
válasz
Varszegig #42862 üzenetére
most ráfeküdtem a témára, kisilabizálom, hogy mi lehet a gond, mert a párom új telefonjára is kellene a funkció!
ami érdekes; az imént a telefonomon a naptárak listájában ott figyelt a saját naptár, google naptár, magyar névnapok, magyar ünnepnapok - a google naptárban ezek vannak beállítva és engedélyezve -, és most leiratkoztam utóbbi kettőről, majd vissza, és a telefonból el is tűnt mind a két funkció, hiába szinkronizálom újra, nem jelennek meg, pedig a google naptárban immár újra engedélyezve vannak!
második nekifutás; töröltem a névnapokat és az ünnepeket, majd ismét felvettem őket, feliratkozás megtörtént, web naptárban meg is jelennek, a telefon naptáros listájában viszont ismét nem, szinkronizációt követően sem!
folytatom a kísérletezést... -
válasz
Varszegig #42862 üzenetére
még sgs alatt tűnt el valamelyik 2.3 firmware verziónál, aztán sgs2 alatt sem volt idáig! a furcsa az, hogy közben más telefonokkal (spica 2.1) végig működött azonos feltételek mellett, ellenben most vettem karácsonyra az asszonynak egy galaxy w telefont, ott sincs névnap 2.3.6 alatt! (spica 2.1 esetén azonos fiókkal van!)
több telefonnal és két google fiókkal is teszteltem ki - ki alapon, és nem tudtam rájönni a hiba okára, de az furcsa, hogy néhány firmware verzióval egy google fiókkal sem szinkronizálja le a névnapokat, pedig a külső naptár is frankón megjelenik, és minden beállítás rendben! teljesen azonos beállításokkal, más firmware verzió alatt minden rendben úgy, hogy a google fiókban semmilyen változtatást nem eszközöltem!
mindegy, a lényeg, hogy most működik - bár nem létszükséglet, belépve is megnézhetem a névnapokat, de azért így egyszerűbb! -
mykos
aktív tag
válasz
Varszegig #41403 üzenetére
Nagyjából összeszedtem a külföldi fórumokat, és az ismerőseimet is..ez eléggé durva becslés..de ha a saját esetemet nézem akkor 2-ből 1..tehát 50%
Nekem szerencsém volt, mert egymás mellé tettem a két telefont és ordított, hogy komoly gond van az egyikkel, azon túl, hogy telefonálni sem nagyon lehetett vele. Szóval akinek nincsen kettő, az honnan találja ki, hogy most irány a szerviz?? (leírja, hogy ez ilyen..szar, meg okos telefon amúgy is rosszabb és szenved vele). -
adamos0606
tag
válasz
Varszegig #41396 üzenetére
Köszi a részletes választ!
1) Már megrendeltem a szervízfutárt, remélem hamarosan kiderül mi a gáz.
2) egyelőre 2G-ben utazok, így elég tűrhető a jelerősség. Szerinted külön antenna van a telóban 2G-re és 3G-re, mert mint íram 2G -n elég stabil a térerő helyzet.
3) Sim 2 éves, és Nokia E52-ben jól muzsikált a 3G, és 3,5G is.Nem függő, majd vkitől kérek T mobilos kártyát és tesztelem.
Ezenkívül tuti a telefon áfonya szóba se jöhet
Ha van vmi fejlemény, majd jelzem, hogy a sorstársak képben legyenek mi az orvosság
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Varszegig #40627 üzenetére
Haver pannonos, ismerős tmobos telefonját frissítettem minap OTA-val.
Az én Vodásomat nem lehet, mert már a legfrisebb XWKI4 van rajta.Természetesen csak gyári rom esetében működik. Olyannál, amit a KIES is frissítene.
Csak akkor ajánlja fel a frissítést, ha nyoma sincs moddolásnak.Stabil, száraz, biztonságos érzés. Elszúrás, elrontás esélye 0. Még az odinnál is biztonságosabb. Egyébként már egy ideje a KIES is úgy frissít, hogy először feltolja belső memóriába a telefont, recoverybe rakja, és onnan teszi fel a rátöltött romot. Itt sem lehet már hibázni.
-
mykos
aktív tag
válasz
Varszegig #40593 üzenetére
Hali,
én most vettem két ilyen dögöt, igaz az egyik sétált is vissza a szervizbe..remélem hamarosan visszakapom. Szerintem válasszuk külön. 1. Szürkeimport 2. Hazai Samsung disztribútortól beszerzett.
1.1 Szürkeimport, ha EU-s garilevéllel hozzák be, és itthon adják el(pecsételik a garijegyet) akkor az teljes értékű gari a Magyar Samsung felé is. Ezeket a telefonokat 0 perces használtként hozzák be, és áfa nélkül értékesítik. Ezért találsz sokkal olcsóbb árat. (jelenleg ~120e).
("az általános forgalmi adókról szóló 2007. évi CXXVII. törvény XVI. fejezet, 2. alfejezete értelmében")1.2 Szürkeimport, USA, hong-kong, korea, singapúr...Ezen csak röhögnek a hivatalos szervizben és hazazavarnak legózni. Jellemzően ezek a Sufni GSM, bolti garanciás készülékei, ahogy leírtad a WC papírral egyenlő minden hozzá adott irat.
2.Samu disztribútortól megveszik, Magyar garijegy, az ÁFA miatt ez leginkább a ~140ezres kategória. Gari szempontjából 1.1-el egyenértékű.
Bármelyik GSM bolt a 3 közül bármelyiket tudja hozni, csak kérni és kérdezni kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged