Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Igen, csak jiggel tudod nullázni a számlálót. Keringenek kósza hírek, hogy van benne egy második, rejtett counter is, amit azzal sem lehet törölni, de még eddig nem sikerült megtalálnom benne. Véleményem szerint nincs is, mert értelmetlen volna a számláló számlálóját feltalálni. Ennek ellenére lehet,hogy van, ki tudja.
Az enyém jelenleg 36-on áll, ez testhőmérsékletnek is ideális, tehát nyugodt vagyok.
Amúgy sincs jigem, mert lusta vagyok csinálni egyet, meg forrasztópákám sincs.Remélem sógi nem kapott tegnap retinaleválást és folytatja a romolást, amelynek folyományaképpen jókat röhöghetek ma is.
PS.: Sógi, dobj fel egy 2.2.-es Lite'ning -et is ha már beindultál és teszteld.
-
djapor96
senior tag
én Sony vezetékessel SE MW600 Bluetoothossal használtam, hát érezhető a különbség....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
-
F-ECT$
titán
Mert már fenn van 10-20 progi, widget, csomó mindent beállítgattam, és nem szeretném azt, hogy megpróbálom magamtól, aztán ha mégse jó, akkor szívok 2 napot, mire mindent visszapakolok. Ha már egyszer ezt kitapasztalta valaki, elkövetett 1-2 hibát, amit jó kerülni, akkor egy ilyen "szájbarágós" leírással sokunknak segíthetne. Szerintem képekkel, mindennel 1 óra alatt megvan. Összedobjunk egy pizzát érte?
Dive ever, work never.
-
cundeyy
tag
Ha kicsit olvastál volna, akkor láthatod, hogy gyári KG3 van.
A másik, hogy próbáltam azt is, de lassú valamiért. És kell neki asszem java, ami telepítve van minden lehetséges módon, de nem elég.
1-1 file-t át tudok tenni, de csoportosan nem.
Most rájöttem, hogy a root exp-el ugye keresztbe hosszába tudom másolni a dolgokat.HUTCHDB:
Akkor lehet mostanában nem olvastál SGS fórumot?
Na mindegy.[ Szerkesztve ]
A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
HUTCHDB
nagyúr
a hangminőség azért jóval jobb mint az SGS-I-en!
mondjuk nem voodoo sound-dal, mert azért az kiba...jól szól.
sajnos itt a yamaha chip már megkötötte a fejlesztők kezét (egyenlőre).
én bízom benne, hogy azért tudnak rajta csiszolni egy kicsit.csabám:
hát igen, amikor még hajnali 2-kor telefonon beszéltem muveszurral, meg tariattillával, hogy basszus mihez kezdjünk, mert se kép, se hang......na ott beletanult az ember...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xtremetuning
addikt
Valamit benéztél.... nézd már meg, mire válaszoltam....
Nehogy sokkot kapj ezen a szép délutánon...[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
Meg kellene nézni, melyik hsz-re válaszoltam.
Azok után pattogni. Majd miután mindenkinek leesik, csak neked nem, elgondolkodni egy rövid sorry leírásán.
A mostani mondatod után pedig egész jól ül az a szánalmas....A végén még én kérek elnézést, hogy reagáltam a nokiás fényképeidre...
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Varszegig
veterán
én nemrég Szardínián használtam így. gps hetekig nem volt bekapcsolva (utoljára Magyarországon), majd repülőről leszállva, telefon bekapcs, gps off. Nem volt se wifi, se 3g. Kocsiba be, parkolóház, nincs jel, majd kiálltam, és vártam a jelet. Egész biztosan nem volt több 120 secnél, aminél egy kézi gps se tudna jobbat ilyen előzményekkel.
Itthon rásegítéssel még 5 mp se szokott lenni. KF3 rom. -
Varszegig
veterán
De ennek mit értelme lenne? Semmi.
Ilyet különben a kocsimba épített navi is tud. Annak nincs netkspcsolata, előfordult, hogy 25 percig nem tudta hol vagyok, pedig csak beálltak s mélygarázsba, amibe máskor is. Én abban nem látok gondot, ha itthon letöltött bármit is.[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Ez így nem igaz, ahogy van, mert az én telómon egy percig nem futott mobil adatkapcsolat, azonnal kilőttem, nem használom, csak wifizek, a GPS mégis mindig hibátlanul fut..
Laraxior: Ha olyan progit akarsz kilőni ami biztosan nem kell, de mégis mindig visszavergődik, akkor Titanium Backuppal fagyaszd le és onnantól kussolni fog.
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Be vagyok jelentkezve. Máskor csináltam már ilyet. Ha elindítottam a marketet, akkor a my apps alatt voltak az alkalmazásaim, amiket szépen el is kezdett újból letölteni. De most a my apps fül üres, egy rövid mondat közli velem, hogy nincs letöltött alkalmazás: No downloads from android market. Ennyi... Próbáltam a gyári visszaállítást, azaz mindent töröltem a telóról, újba jött a nyelv választás, majd bejelentkezés. A végeredmény ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Igen, netkapcsolat nélkül elég lassan talál jelet, de ez minden gps vevőről elmondható. (És pl a wave még azzal sem talált, míg az sgs2 pillanatok alatt fog.)
Sajnos én is olvastam, hogy a gps kevesebbet műholdat lát, mint pl a HTC:S, és a pontossága is gyenge, de autós navigációhoz szerintem elég, és még így is nagyságrendekkel jobb, mint amilyen az sgs-ben volt.
Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest