Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
t72killer
titán
Az IGO tényleg sokat merít, kb egy-másfél óra alatt totál legyakja az akksit. Ennek az oka 1xerű: androidra HIVATALOSAN nincs IGO, ergo nincs support, fejlesztés. Egyedül az amigo kalóz/klónverziói érhetők el, amit mittudoménmikori (tutira 1magos) készülékekre optimalizáltak.
A kijelző nekem okés, böngészés (opera 3G hálón) kcsit sokat merül.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
killerjohn
addikt
neparázz. ha baja van, gariztatod, ha meg nincs, akkor élvezed
a "40 perc alatt 50%" inkább "25 perc alatt 50%" xDDDDD
Javaslom a Sygic megvásárlását a Marketből, az nagyon jó!KE7 vagy KE8 meg a legelső dolgot legyen a kicsomagolás után.
Ha kijön a 2.3.4, és vele remélhetőleg a dualcore fix, akkor SOKKAL jobb lesz a teló energiahatékonysága, nem lepődnék meg ha 1.5-2 napot vinne normál használat mellett.
- speedshop
- XXL-nél 0% ÁFÁ-s számlát adnakÉn mindkettőnél vettem 1-1-et, egyiknek sincs semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
A GSM Line-nál csak a telefont meg a töltőt adják natúrban. Se doboz, se semmi tartozék. A garanciát ők adják. Hogy melyik garancia a jobb, az nem kérdés.
(#7147) Zsiguli: Ha már ezt a telefont választotta, akkor érdemesebb lenne egy DD-WRT kompatibilis routert venni, amit aztán lehet bütykölni, módosítani.
Erre a legjobb ár/érték arányú a TP-Link WR1043ND.
Vagy ha több pénzt szán rá, akkor az Asus RT16N 128MB RAM-mal (én ezt venném)
Mind a kettőnek van USB portja, így okosítás után saját maguk tudnak torrentezni. -
Gizmo94
veterán
Sajna jobb ötletem nincs, az enyém a t-től van.
CrawLinG: SzívesenShummo: Igen, konkrétan havi 16k-s multimédiás csomag esetén valami 50k az ára , ebből jön le hűségkedvezmény és részletre is megy, ha jól emlékszem 8k körüli befizetővel.
Somnia: Call recordert próbáltad?
xtremetuning: jah, nálam is így járt és most ez a helyzet.
1taki1: Akkor már linkelheted a saját oldaláról is.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz F-ECT$ #12246 üzenetére
pont most nézegettem én is
2 év hűség az előfizetésre ?
1 év hűség a Go!Net L díjcsomagra ? 94990HUF volt mikor én Június elsején vettem.
Most meg ugyanilyen feltételekkel 123 491 HUFiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #12333 üzenetére
Árnyalom:
KalkulátorEgy átlagos gép eszik kb 50-200 Wattot óránként (üresjárat - terhelve). A monitor kb 15-20 wattot. Így ha számolunk átlagos 100 Wattal, akkor az 1 évben 365*24*100 = 876 kW, ami a kalkulátor szerint 42e Ft.
Dive ever, work never.
-
No.01
őstag
válasz F-ECT$ #12333 üzenetére
Kozel sem! Most szamoltam ki!
57EUR eves szinten! Mielott v.ki belekotne: Laptoprol beszelunk es mivel nem megy egesz nap igy nyugodtan szamolhatsz atlagban 25W-ot orankent az 600W naponta ami 219kW-ot jelent evente. Nalunk 0.26EUR egy kW, de nem hinnem, h otthon sokkal tobb lenne...F-ECT$
Most igy a kalkulator hasznalva megallapitottam, h otthon az aram is draga! inkabb...
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz F-ECT$ #12343 üzenetére
Kiszamoltam azt amit itt fizetek (kulon ejszakai arammal mert itt az majdnem mindenhol van) es ami itt mindenestul (maga az aramfogyasztas + ilyen olyan jarulekos koltsegek) ~490EUR az otthon mar 160e...
Sot most osszevetettem azt amit azok fizetnek akik atalanyt kernek. 3300kW 374EUR ugyanez otthon ujfent 160e...
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz F-ECT$ #12514 üzenetére
ilyen egyszerü
ha valamit lementünk, hogy később visszatehessük
akkor lementjük és később (ha kell) visszatesszük
Hogy mivel? ugyanazzal amivel lementettükés mint mondtam ez elővigyázatosság, ezidáig nem jelentkezett az amiért le mentettük
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
djapor96
senior tag
-
72mviktor
senior tag
válasz F-ECT$ #13053 üzenetére
Ez az alvás alatt 8 óra ez mit takar?Megy a teló full üzemben?Mert én éjjelre repülőbe rakom és nem merűl többet, max 1%-ot.
#13056) WaterWave(
Mea culpa....(#13057) Gizmo94
Nekem elég lassan jön,de mindjárt ide ér.Én mindenképpen javallanám a tiszta telepítést.
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
No.01
őstag
válasz F-ECT$ #13301 üzenetére
+1
Dancsuri ennek en is meg szerintem itt tobben is hasznat vennenk. Kuldjek neked is egy pizzat?
Tegnap kicsit kirandultunk epp raszantam magam, h felteszem ezta Cogni-t erre mire vegere ertem kiderult, h van KG3... Egyedul Kali HSZ-e hianyzik
Sogi-nak elfogyott a tablettaja ezert nem is postol(t) annyit
A pit-es es p.c.-os kerdesek meg varatnak magukra... vagy lehet mar mindenki felfogta a dolgot es Dancsuri is hatradolhet, h nem hiaba tepte a szajat
Most frissitsek Cogni-ra vagy KG3??? Reggeli kozben eldontom
-
RedCat
senior tag
válasz F-ECT$ #13938 üzenetére
nincs is kies telepítve
Viszont most jut eszembe, hogy a gyári rom mellé volt egy driver exe is téve. Akinek megvan a gyári rom, belinkelné belőle? Lehet ez a baj. Vagy egy gyors linket a kg3-hoz? Az előbb 45 percig töltöttem. Persze egyből le is töröltem
Ha simán rádugom, akkor sem ismeri fel...
-
happy555
aktív tag
válasz F-ECT$ #13984 üzenetére
A 4 fájlos a wipe-os??
Nincs sok infó az 1. hsz-ben....
Olvastam valahol, h valamikor wipe-olni kell, de hogy az mit jelent az passz....
Van valami köze az odin Re-Partition kapcsolójához?
Újra formázza a belső sd-t?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest