- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
-
happy555
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
-
R2D20208
addikt
-
Pro!Petya
addikt
-
Piwi
veterán
-
smoli
aktív tag
-
trobi28
addikt
-
vadalma65
tag
-
Laraxior
titán
-
72mviktor
senior tag
-
csabám
addikt
-
R2D20208
addikt
Hali! Ez nem háttér.
Mutasd meg a teló verziódat színesben ezzel a "háttérrel". Akkor ügyes vagy !
Én ezt különböző Romok okosságaiból, egy alapromra "ráhegesztem" Tehát kotyvasztok. 
(#47888) zeroo5ux olyan sok helyet foglalt Blero hsz-e hogy mindjárt menjél ez miatt modkerbe ! Grrrrrrrr

Ptzsm No Wipe, ha összejön

-
Varszegig
veterán
-
smoli
aktív tag
-
derrik
őstag
-
ERPY
őstag
-
Rotate
veterán
-
ERPY
őstag
-
csabám
addikt
-
trobi28
addikt
-
sippet
senior tag
-
horseface77
tag
-
Rotate
veterán
-
C.Brigante
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
dancsuri: már elég régi újdonság

-
Varszegig
veterán
-
trobi28
addikt
-
vadalma65
tag
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
-
Rotate
veterán
-
C.Brigante
veterán
-
nbukta77
addikt
-
agabe
addikt
az ahogy vetted tuti nem új készülék.
Ha nincs rajta matrica, akkor azt a sufni boltban (vagy akár előtte ott ahol ők szerezték be féláron) applikálták a hardver köré ami lehet, hogy már használt volt.
Nem is fogod tudni regisztrálni, mert így nem hivatalos a teló.
Ha újként adták el, akkor átvertek.
Szervizben sosem fogják ezt neked javítani, a bolti gari meg olyan mint a kapott teló...még kevésbé tudható milyen használt alkatrészt raknak bele ha javítják (ha javítják egyáltalán), és a rövid ideig szóló bolti garancia sem jó (gondolom max 1 év...de lehet hogy kevesebb).Inkább vegyél egyet itt a hirdetésekből amire még 1,5 év gari van, papirokkal, hibátlan külső állapotban. 100ezer körül szokott lenni (max 110)
Regisztrálni valszeg azt sem fogod tudni, mert az előző tulaj megtehette már, és egy készüléket csak egyszer lehet regelni, de ez igaz lenne a sufnibolt-ban lévő kopottas olcsóbbra is.KAMIKAZE_HUN: ha függetln, és szép állapotú, valamint van rá rendesen még gari, akkor árban nagyjából megéri....drágák az arc s -ek ha csak a hardvert nézzük, de összességében lehet, hogy valakinek az jön be jobban mint pl a nexus s (sgs pentile kijelzője sztem rosszabb, ezért hiába olcsóbb, nekem nem jön már be sajna...de ha nincs vele gondod, akkor az jobban megéri 50-55ezerért, csak úgy el kell adnod a tiedet).
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
-
kali
legenda
-
ForRedGlory
félisten
-
kali
legenda
-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
a tegrásak itt alapvetően nem kompatibilisek, szal market nem látja... talán át kell hozzá írni a product kódot, vagy ilyesmi, aztán chainfire-el, de az okosak majd elmondják

XWKI4 az jó, az a legfrissebb hivatalos magyar
talán szeptemberi ha minden igaz 
szerintem próbáld meg a TC-hez bekapcsolni az USB hibakeresést, és akkor nem mint MTP fog csatlakozni, hanem telefonon tudod majd választani, hogy legyen mass storage mód, és az már elvileg meg fog jelenni a gépen TC-ben
próbáld meg 
-
Rotate
veterán
nekem is van ilyen gondom, csak a google account naptárát, a névnapokat és az ünnepnapokat synceli le, beraktam a webes felületen a Chelsea meccsit qz érdekes naptárakból, de nem synceli le a telefonra... csak a névnapok, ünnepnapok, és google account jelenik meg a pipálós résznél, meg a lokális, saját naptár nevezetű... erre nem is találtam megoldást... látszólag syncel, de egyes naptárakat nem lehet kiválasztani a telefonon...

muveszur:
az ujabb gyáriak is gyorsak és stabilak, illetve jól bánnak az akksival... KI4 vagy KK5 például...
-
belashx
senior tag
-
agabe
addikt
hat..a beallitasoknal a fiokok es szinkronizalas menuben azt vedd fel amit latni akarsz, ami meg nem kell azt torold.
kali: vannak helyzetek amikor egy rovid ideig sotet a hatter akarmilyen atmenetnel, menuvaltasnal, sot vannak olyan menu reszek ahol mondjuk csak a kijelzo tetejen van egy-ket sor, de a 2/3-ada fekete...na olyankor is ott virultak a foltok, pedig nagyon nem kerestem oket, vagy egszeruen lehuztam a statusbar-t, es a sotet resznel megint csak latszodtak...szoval nem az allando kereseskor bukkantam rajuk, hanem a mindennapos hasznalat soran.
-
Rotate
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- BMW topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- AKCIÓ! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest