- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
raycoon
tag
válasz
sippet #15358 üzenetére
Tudom, "régen" volt, de nyaraltam..
Nálam ugyanez a probléma és próbáltam már mindent semmi nem használt. Visszatettem egy olyan mentésemet, amivel nem volt problémám és nem számított. Korábban több, mint két napig ment kevés használattal. Most úgy, hogy semmit nem telepítettem fel, szinte minden szinkronizációt kikapcsoltam, és egyáltalán nem használom, jó, ha 15 órát elfut..
Amit észrevettem, hogy amikor töltöm, akkor sokszor egyáltalán nem fut ez a két process.. A z xda-n és a google hiba bejelentőjénél is azt látom, hogy megoldatlan a probléma és nem túl sűrű eset. Bizonyos esetekben meg lehet fogni és tényleg egy app okozza, de sok esetben semmi sem segít..
Más: teljesen gyári T-mobile-os KE2-es kernelt tud valaki linkelni? Kicsit elegem lett a telefonból, szerviz lesz belőle...
Tegnap délutánra szokás szerint lemerült (reggel vetem le a töltőről és nem használtam). Kikapcsolt állapotban töltöttem, amikor egyszer csak bekapcsolt és jelezte, hogy autó üzemmódban van. Mondtam, köszi. Shutdown. Erre fogja magát leáll és egy-két mp múlva újraindul!
Egyszerűen nem lehetett leállítani!! 5. próba után meguntam. Amikor feltöltött, lehúztam. Egy kis idő múlva jelzi, hogy Kies módba váltott és látom, hogy folyamatosan töltőn van!! Az akku használatnál is az látszik. Na erre varjatok gombot!
Bocs, ha hosszú volt, de kikivánkozott..
-
SANYA28
tag
Sziasztok!
Olvastam a mai termést, és amikor Laraxior az odinba be akarta rakni a kernelt a bootloaderbe mondtátok többen is hogy ne. Na most én tegnap felraktam a kg6-ot így. Ne kérdezzétek, hogy milyen inditatásból, mert nem tudom
Utána erre feltoltam CriskeloRom-ot, de nem tetszett. Úgyhogy megint a kg6-ot, viszont most már a kernel nélkül, és rá a Touch X 3.2-öt. Lesz ebből valami baja a telónak, vagy kell vele valamit csinálni? Egyébként rendben működik minden. Most így néz ki:
A másik, hogy a battery widget 2%-al többet mutat, mint a saját aksi jelzés. Ez miért van?
Előre is köszi. -
Drbonci
aktív tag
Criskelov10 ben a kezdőlapon én csak egy oldalt használok , de minden kikapcsolás után visszajön mind a 7-8 . Hiába hajigálom őket ki rosszabbak mint a bumeráng , ezek mindig visszatalálnak .
Valakinek van ilyen problémája még ?Azt ne irjátok hogy ne kapcsoljam ki
-
dancsuri
veterán
mi ez az őrület?
(#16081) RedCat
van ott az oldalán egy másik "kinézet" -
RedCat
senior tag
Criscelo romban a lock screen óra betűtipust hogy tudom lecserérli. Sztem valami borzalom...
Maga a rom szuper, még a v7-el kezdtem, most ment fel a 110-es, de az órával nem tudok kibékülni. A blue theme nem tetszik. Másik skin nincs hozzá? -
Gizmo94
veterán
-
-
függő2
tag
Hehe
srácok egy kis segítséget tudok adni azoknak akik szeretnék a főzelékekbe az alap órát és időjárást!meg amit gondoltok!
nekem az utólagos rootexplorer dolog nem jött be,mármint hogy azzal tettem az appok közé majd reboot
Viszont most csináltam meg criskelo v10-be hogy mielőtt feltenném a telóra a romot az előtt megkerestem az app mappát itt.:megyitod a zip-et/majd system/app
és ami kell a gyári romból alap cuccok oda beteszed az adott romhoz való app csomagból és ennyi
ezután másolod fel az sd-re a romot,és folytatod a Rom(b)olást a megszokott recovery-bőlRemélem hasznos lesz valakinek ez az infó is
U.i.: oké nem teszteltem a többit,de az acuwather és digit óra megy...sajnos most nézem a többi nem
-
pitimany
tag
válasz
dancsuri #16042 üzenetére
Dancsuri, kösz a választ.
Igen felraktam már tegnap előtt a KG6-ot, mikor hazajöttem a nyaralásból.Akit érdekel elmondanám, hogy bár vittem egy DSRL E-400 Olympus fényképezőt és egy Panasonic videó kamerát is, de legtöbbet az SGS II-vel fotóztam és videóztam, mert sokkal egyszerűbb volt használni, és lényegében jó minőségben sikerült megörökíteni az eseményeket ( ott is ahol pl. külön fotó jegyeket kellett volna venni
).
Kb. 1600 km-en keresztül használtam a navigációt is, felváltva az ÉnMegyeket és a Sygicot. A véleményem az, hogy a Sygic csilivilibb, modernebb, több funkcióval bír, de az ÉnMegyek az elavult külseje és tudása mellett, pontosabb és stabilabb.
Pl. a Sygic nem mindig indult el elsőre, és többször felül kellett bírálni az utasítását, illetve a kocsi hifi rendszerén keresztül bluetoothon megszólaltatva nem halkította le a zenét amikor utasítást adott. A fiam iphone 4-én lévő iGO Primo, viszont tökéletesen működött, na olyan kéne Androidra is, egészen biztosan megvenném. Nem értem az NNG Kft-t miért nem csinálják meg, szerintem üzletileg sikeres lenne, mondjuk attól mindenképpen, hogy ingyenesen használják az emberek
.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Tudtok arra megoldást, hogy az autó hifi rendszerével bluetoothon keresztül párosított SGS II gyári zenelejátszója ne kezdje el magától lejátszani a zenéket, ha bekapcsolom az aux módot?
Összességében az SGS II - a maga korlátai mellett - képes volt kiváltani egy fényképezőt, videó kamerát, mp3-mp4 lejátszót, autós és gyalogos navigációt, valamint egy netbookot, - - és még telefonálni is lehetett vele -
, tehát úgy gondolom megérte az árát.
-
dancsuri
veterán
válasz
DjBlero #16059 üzenetére
csak részben működő van "okosban" a freki állítás nem megy Marketen Kb. 400 Huf
#16060) Laraxior
gontoltam, hogy wined volt, és természetesen az Okosabb felhasználók Semilyen Killer progit nem használnak.
Adatkapcsolat oldalt ahogy irtad Be/Ki
néhány főzött romban a Status baron is elérhető az adatkapcsolat -
Laraxior
titán
válasz
dancsuri #16057 üzenetére
bocsi.. Omniám volt. rossz szokás hogy kis piszka után egyből feladatkezelő és keresni kell a hulladékot a telon.
Tehát akkor csak annyi aprogiból való kilépés hogy visszanyíl és kész?
másik: netkapcsolatot nyitni zárni az oldalsógombbal a legegyszerűbb ugye?
Nem akarok frissíteni semmiféle programot, ha szükségem van a netre akkor felmegyek. Bár azt sem akarom ha netet lát akkor mindenféle szart letöltögessen magának -
-
Laraxior
titán
Alkalmazások -> futó szolgáltatások.
Tehát ebben tudom leállítgatni akkor azokat amiket ugy itélek meg hogy nem kell hogy fussanak?
118/653 már -
Gizmo94
veterán
erre valaki?
Reboot, wipe cache, wipe dalwik cache, app reinstall megvolt, eredmény változatlan. :S
-
arsenix
tag
Szasztok!
Az a kerdesem, hogy mikent lehet lementeni a telomon jelenleg futo t-mobile-os romot?
Addig nem akarok odinozni amig nem tudom lementeni backupkent.
-
Laraxior
titán
ez a hátlap olyan kis törékenynek tűnik nekem... nem törött még le senkinek
márhogy a peckekmásik: ehhez is lehet nagyobb akksit kapni? HTC Desire HD és ez között volt a vacilálásom, ahhoz volt nagyobb kapacitású akksi..bár nem olcsón
-
pitimany
tag
Nem tudjátok mi ez az új KG5 ROM augusztus 2. dátummal a samfirmwaren?
Számozás szerint régibb, dátum szerint újabb a KG6-nál! -
Laraxior
titán
válasz
DjBlero #16037 üzenetére
RAM:
KF3: 190MB foglalt, 540MB szabad.
most: 145MB foglalt, 630MB szabadez lenne az 1GB DDR2 RAM?
kevésnek találom összeadva. Bár azt sem értem hogy a kettő összege miért nem egyezik?Hiszen a ram az fix nem? Computerből kiindulva.
Nekem van 6GB DDR3-am, az reinstall utána is 6GB marad.. -
F-ECT$
titán
Megvan a router, jól működik, és a Samba is nagy királyság. Köszi a tanácsokat
-
Laraxior
titán
mikor húzzam le USBről?
oké..már bejött a logo2.3.4
XXKG6.
óriásiak vagytok arcok -
Laraxior
titán
írkál valamit..mintha dolgozna
-
függő2
tag
Sziasztok!
szeretnék ismét helpet kérni...vagy én vagyok a hülye,vagy ennyire fos a gépem már,de szeretném leszedni criskelóv10-éhez a BlackBlueThem-et,de hiába keresem a linkjét nem találom,illetve nem jelenik meg,ha valaki tudna adni egy letöltő linket nagyon hálás lennék
(Sógi Kolléga?)Köszönet előre is!
-
Laraxior
titán
efs mappa lementve.
-
dekanov
tag
Sgs tools? Az is jó nem? Én legalábbis azzal csináltam. A root jogokat elfogadtad ( ha egyáltalán az is lehet e a gond)?
-
Flashhh
tag
Az uj Cognitionhoz ninphetamine alapu sajat tweakelesu designgears kernel lesz. Kivancsi vagyok mit hoz ki belole.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged