- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
Aktív témák
-
zelma
aktív tag
Sikerült végre belőni a szolgáltatós e-mail klienst. Hitelesítési gond volt vele, most már frankó!
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #42091 üzenetére
0 ról. És összegyúrtam sok Romból, és sok rengeteg álltalam gyűjtött ikonból a témát, tweakeket , stb stb...Tehát zagyvarom, minden Romból nem, 3 Romból különböző dolgok, és a saját dolgok MIX e. Ez alapján : Senki ne ugorjon csak úgy neki...
-
Hali!
3 év iPhone használat után ma megvettem életem első komoly Androidos telefonját egy SGS2 személyében. Olvasgattam itt párezer hozzászólást de egy-két dolog nem tiszta.
Most jelen pillanatban melyik az a custom ROM és kernel amit érdemes feltenni a gyári helyett? Az első hozzászólásban mindent megtalálok ami kellhet, hogy ezeket feltegyem? Olvastam azt is de kissé kínai az egész úgy ahogy van. Ha valaki itt, vagy privátban vállalna egy gyorstalpalót annak örök hálám. Mire kell figyelni, esetleges buktatók?! Csak nagy vonalakban a többit hozzáolvasom csak lássak már egy konkrét ROM felrakási metódust.
Köszi!
-
joe2119
tag
SMS mester
-
R2D20208
addikt
válasz
rauley #42089 üzenetére
Köszönöm ! Nálam rendben van teljesen ezzel a Kernellel is a tecsi. 30 perc hívás, 1.10 min kijelző, ebből 30 min net, folyamatos wifi, fele idő 3 G, és 80 % on vagyok. (első töltés) Én ajánlom megvárni a 3 akksitöltésfázist a fogyasztás, Kernel dologgal. Ha nem okés, Void Echo, vagy Siyah, esetleg Neo Kernelét is ajánlom.
Erpy : jól teszed, hogy családozol, nagyon helyes így! Ha nem jönnél addig, nagyon Boldog Újévet neked és családodnak! Remélem majd újra sűrűbben jársz ide !
-
Rotate
veterán
Erre a rohadt widgetlockerre kéne már valami megoldás mert nagyon zavar...
Ha bekapcsolom a HomeHelper-t, akkor időnként mikor feloldom, vagy valamit bezárok, akkor újraindul a TW, vagyis újra betöltődnek az ikonok a Homescreenen, és szörnyen zavaró... Enélkül meg fel lehet oldani dupla Home gombbal, ami szintén nem tetszik...
Próbáltam, hogy most hogy van root, bekapcsoltam a RootHelper-t, eleinte úgy is tűnt, hogy segített, de nem...Különben csinált a Magic Lockerrel is, meg általában mindennel, ami letiltja a Home gombot feloldásnál...
Nincs valakinek ötlete? A gyári lockscreen olyan semmilyen, nem akarom azt használni...
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Illusion-xT v1.2.1-höz tudok letölteni valahonnan témákat?
-
zelma
aktív tag
válasz
Komi28 #42078 üzenetére
Én egyféleképpen helyezem bele mindig (bár más pozícióban sincs nálam gond):
tedd bele úgy, hogy a vastagabb vége legyen felül (a nyílásnál) és a teló hátlapja a tok hát felé nézzen. Szerintem így sem lesz jó, de hátha...
Egyébként bele van nyomva, hogy kézzel készült, valószínűleg emiatt egy picit kisebbre sikerült, ettől eltekintve ez egy jó minőségű, igényes tok. -
Komi28
senior tag
Lehet nyereg alatt kellene puhítani a bőrt?
Kicsit szorosan megy bele és ezért gondolom, hogy nyomja oldalt a ki-be gombot. Először mikor beletettem, fogdostam éreztem, hogy rezeg, húzom ki és látom és hallom, hogy újraindult. Megpróbáltam még párszor és úgyanaz a végeredmény
Párom kérdezte jót vettem? Ilyenkor mit lehet mondani? -
csabám
addikt
válasz
lefkosia #42072 üzenetére
Tessék (2.3.4) (3 fileos nincs).
-
lefkosia
őstag
Tudna valaki adni egy gyári hivatalos független 3 file-os 2.3.3, vagy 2.3.4-est xeh csc-vel?
-
zseko
veterán
Szerencsére, mert azt sem tolerálja ha olyan minta van beállítva ahol kétszer mész át ugyanott. Persze szólni nem szólt, csak bekapcsolta...
Egyébként részben igazad van, érdekes védelem ez így, de csak akkor működik ha ismered a telefonszámot ugye, vadidegen telefont nem fogsz így kioldani. -
zseko
veterán
Van arra valami mód, hogy ne kelljen állandóan állítgatni az LCD density-t??? Amióta lejjebb vettem marha nagynak tűnik az alap 240-es érték, de némelyik app meg nem telepíthető ha nem azon van.
-
Rotate
veterán
túl jó a gyári ROM, emiatt nem lesznek nagy különbségek gyári is custom meg custom és custom között... esetleg minimálisan aksi, meg lehet cicomázni a külsőt, de kb ennyiben merül ki... ezért nem is variálok nagyon, nem szép a TW, de ahogy elnéztem a customok olyan szinten giccsesek, hogy még annyira sem tetszenek, mint a gyári kinézet... ezért is maradtam, a gyárinál, és maradok is, a Samsung most azért elég jó cuccot rakott le az asztalra
ami meg nem tetszik, hellyel közzel simán lecserélhető, lockscreen, launcher, stb...
-
agabe
addikt
válasz
C.Brigante #42047 üzenetére
kicsit szelsoseges amit irtam, de az ics-t mar hasznaltam (nem csak defy-on az alfa verziot) nexus-s en, es ez alapjan varom.
A nexus-s-en (ami ugye eggyel korabbi hardver) gyonyoruen fut. kb olyannak tudnam leirni, mint a win xp es a win7 kozotti kulonbseget. ebben az esetben is szerencsere az ujabb verzio valoban jobb szinte mindenben. -
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #42057 üzenetére
Család rulez, mostanában kevesebb idő jut a tellának, helyette társasozok, helikopterezünk, a kislánnyal sétálok, stb. Néha csak azt veszem észre, hogy már megint este van. Jövő héttől kezdődik a suli, akkor majd újra belevetem magam a dolgokba, de most a gyerekeké vagyok. A fórumot persze követem, gratula a romodhoz, láttatlanban mondva is tuti faxa biztosan, szal csak így tovább.
-
agabe
addikt
válasz
WaterWave #42061 üzenetére
a skinek nem adnak nagy elmenyt...max ha vkinek tetszik a kinezete.
nekem pl. az tetszik ahogy az ics mukodik. sok aprosagban kifinomultabb (de ez normalis is) mint az elodei, es a lenyeg ebben rejlik mindig.mar elfelejtettem, de ha ugyanezen chipsettel rendelkezo note-on mar egy ideje elerheto az uj rom, akkor nem igazan vagom ezeket a bugokat. az az erzesem ( mar szinte osszeeskuveselmelet), hogy a samu meg egy ideig direkt a bugosabb verziot nyomja ki, hogy addig is tobben vegyek inkabb a note-ot, mivel a mereten kivul (mindegy,hogy kinek nagy kinek nem) nem hoz semmi tobbletet.
-
HardRic
addikt
Á, kicsit olvasgatva ez az ICS még ugyanaz a bugos szar lényegében, csak nem növeli a custom micsoda countert. Na bumm.
-
agabe
addikt
erdekes lesz mi lesz a bug, mert a defy-on marmajd wgy honapja(najo asszem 9.-e ota) c volt olyan fozott rom amiben ket bug volt: a kamera, es az fm radio. a tobbi resz stabilan futott.
ASamu programozoi csak osszehoznak egy viszonylag mukodo cuccot... foleg, hogy valoszinuleg ugyanazok csinaltak(vagyis reszt vettek benne) akik a galaxy note-ra, meg a nexus s-re optimalizaltak az egeszet (bar ott mar a 4.0.3 fut) -
pzstm
titán
NOTE this rom will have a lot of BUGS!
Nice thing about this rom, your CUSTOM COUNTER will not walk! Thats why we say ''SAMSUNG OFFICIAL''Jól hangzik
-
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #42045 üzenetére
Nem negativnak szamtam a hozzaszolast, es minden tiszteletem.a romkeszitoke, viszont gyengebb keszulekeken szocialozalodva valoban voltak kulonbsegek,mig itt marginalisak...esetleg az akkuhasznalat, es a kinezet kulonbozteti meg a jokat (sok jo van tenyleg), de ezek kozott nem jon ki melyik lehetne jobb mint a tobbi, mivel a hardver tul eros egyszeruen. Messze vannak meg a hatarai, ezert (ez mondjuk vegleg nem a romkeszitok hibaja) nem kell az utolso millimeterig kioptimalizalni a progikat.
A boldog-boldogtalannal arra gondoltam, hogy az ismertebbek kozott legalabb 10van, mig ez mas keszulekek eseten 3-4 max.a beirasom inkabb annak szolt aki esetleg (ahogy en is ket nappal ezelott) arra kivancsi, hogy melyik 1-2 esetleg 3 idealis es ajanlott rom van. Nincs ilyen es nem a keszitok hibajabol, hanem mert tul eros a vas, igy nem is jon elo ki az aki meg tudja talalni kozuluk a legidealisabb egyensulyt.
majd valamikor (szerintem meg nem is jovore) ernek el a romok arra a szintre, hogy mar erre a telora is eszreveheto lesz kulonbseg igazan...azaz mar nem mindegyik lesz olyan jo.
5.0 officialban erre mar nem jon ki sztem, de futtatni siman fogja tudni, de azzal mar tobbet kell trukkozni.Megegyszer: nagy koszonet a romok keszitoinek, ez nem az o leszolasuk akart lenni.
-
HardRic
addikt
ICS ICS ICS ICS!!!!
http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=2719&p=17337#post17337 -
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #42047 üzenetére
+1
Ez olyan, hogy sosem fogják eltalálni sem a Samsung se egy Rommer sem teljesen az ízlésünket. Normális dolog sztem...
-
R2D20208
addikt
válasz
nggabi #42046 üzenetére
Hüle...10 sosem volt, de 6 sem. És még SGS - en wazze. Volt hogy egy hétig , minden nap egy ROM, de ritka volt. Szívesen kipróbáltam. De most itt kicsit más a helyzet. Kapásból 10-15 ROM ot mondanék, amit simán lehet használni. Jó Rommerek vannak XDA-n szerintem. Hidd el, mi vagyunk túl nagy elvárásúak.
-
C.Brigante
veterán
Ilyen rovid ido alatt nem lehet kiismerni egy romot az vilagos, de amelyikben talatam valami nem tetszot, azt mar hanyagoltam is.
Akkor te most azért várod az ics-t mert mindegyik romban volt valami ami nem tetszik???
És mi lesz ha nem fog tetszeni az ics-ben az sms send gombocska? várni fogod az 5ös androidot?
Azért ennyire nem kellene szélsőségekbe esni.... -
R2D20208
addikt
Hát, rövid válasszal neked, a véleményem. Igenis nagyon sok tökéletes Custom ROM van, sőt bőség zavara van, és rettenetesen kritikus publikum. Ennyi. Ki hova tartozik, azt döntse el, de meg merném itt is kérdezni, ki az , aki 6 romot felrak 1 nap alatt , vagy mennyi, és elégedetlen. De ez is egy magánvélemény, mint a tied..Várd az ICS-t, és azt is, mikorra lesz kiforrva rendesen. És boldog boldogtalan készít ROM okat? Nézz bele picit az android rendszerbe, vagy annak a Java oldalába, vagy bármibe, és készíts egy ROM - ot.
-
agabe
addikt
Masfel nap alatt 6 romon vagyok tul (fokent azokat probaltam amik kedveltek), hat meg kell momdjam varom az ics-t.
Ilyen rovid ido alatt nem lehet kiismerni egy romot az vilagos, de amelyikben talatam valami nem tetszot, azt mar hanyagoltam is.
Mindegyik jol fut ( bar volt olyan amiben a bongeszeskor a scrollozas nem volt olyan smooth mint a tobbiben) , ezert nehez valasztani, es nincs igazan kiemelkedo.
A vege gyari KL1 -es lett 3 fileosbol mobilodinnal felteve, sihay kernellel ( azt meg igazan nem is hasznalom ki, de ha kedvem tamad uc/oc-ra, akkor ez jo alap)
Kellett (nekem) meg Go launcber is lockerrel, mert a fozottekben sem talatam olyat ami maradektalanul terszett volna, sgs2 meg elbirja a plussz terhelest.
Emlekszem sgs1-re, meg defy-ra voltak kiemelkedo romok, sot meg a blade-et is ugy fel tudtak huzni egy jo rommal, hogy defy-tol nem volt messze.
Olyan, mintha sgs2-re boldog-boldogtalan keszitene romokat, de a legjobbak sincsenek olyan jol osszerakva mint lehetne... szoval varom az ICS-t, mivel annak alfa verzioit sgs1-en mar probaltam, es tetszett.
Tok mindegy mit hasznal valaki ezen a telon, mert a 2.3.4-esek sem erzodnek lassabbnak, a benchmark pontok meg nem hatnak meg. -
DjBlero
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
charlie1975 #42008 üzenetére
Betterbatterystats.
Bocsi, hogy nem egy hozzászólásba írok, de telefonról vagyok.
-
-
trobi28
addikt
Én is rekordot döntöttem aksi hassnálat terén.Estére maradt benne 30%
Nem értem ezt az aksi kinél bírja továbbot.....
Én azért vettem hogy HASZNÁLJAM,nem kapcsolok ki semmit rajta,megy a net,helymeghatározás,widgetek dögivel,wifi (amióta megvettem szerintem nem volt kikapcsolva),fényerő automatán (nehogymá lesnem keljen kint).
Szóval engem nem igazán érdekel meddig birja,ha merül rádugom tőltőre,engem 1 érdekel hogy tegye a dolgát mert azért vettemtutubull: ha már egyszer megvetted akkor ingyen tőltheted ismét
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Leszedtem a GTA3-at és amikor el akarom indítani akkor teljes sötétség és nem csinál semmit! Valaki tapasztalt ilyet
Ha letörlöm az egészet akkor újra tudom rakni vagy ki kell fizetni mégegyszer?
-
Neoteric
addikt
Sziasztok!
Beírom ide is, mert offtopikban nem nagyon kaptam választ.
Most készülök egy S2-t venni a közeljövőben, viszont nézegettem az iPhone 4-et is, illetve a hozzá írt játékokat és hát iOS-on csöppet nívósabb színvonal. Egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy át lehet ezeket konvertálni valahogy?
Nem értem Androidra miért nincsenek alapból ilyen cuccok, hiszen hardveresen sokkal jobb az S2, mint az iPhone4, ráadásul 'csak' 800x480as a kijelzője, szemben az iPhone 960x640-esével, tehát elméletben még kisebb vas is elég lenne ugyanahhoz a teljesítményhez. -
Richard!
addikt
ez a tetű képfeltöltés nem akar összejönni...
-
freddirty
senior tag
Ünnepekkor nem igazán volt használva a telefon, szépen is bírta:
sshot
Szombat reggel vettem le töltőről és csak szerda reggel dugtam fel újra. Pont 4 napot bírt lightos képernyőhasználattal, némi videózással és fotózással. -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Olyan programot tudtok nekem mondani amivel telefonrol rácsatlakozok a szamitógépemre és az ott levő zenéket illetve videokat meg tudom nézni a telon keresztül???Elöre is köszönöm!
-
Leonardo91
őstag
Mitől lehet hogy illusionban bekapcsolás után kétszer fc-zik
De mindig csak miután feláll a rendszer aztán elvan egész nap fc nélkül -
DjBlero
őstag
válasz
JUmbozorzje #42006 üzenetére
törölve
ahogy te gondolod,én siyah kernelel használom
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni.Olyan gondom lenne hogy gyorsan merül a teló mikor egyáltalán nem is használom kikapcsolt wifi mellett is az akkuhasználatnál mutatja hogy valami bizonyos időközönként ébrentartja a telefont van erre valami program vagy hogy tudnám kideríteni hogy mi okozza? legujabb chekrom a legujabb siyah kernellel köszi a segítséget
-
JUmbozorzje
tag
Meg egy kerdesem lenne
[ROM][27/12]░█░ · ✰.Illusion-xT v1.2.1 - XWKK5 2.3.6 · ░█░ [#ICSthmd-Jkay-CallRec-UV]
Errol van velemenyetek?
Ha ez jo, akkor milyen kernelt ajanlatok hozza?
Koszi
Aktív témák
- 1Hetes !! Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 1ÉV Nemzetközi APPLE Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Fekete, 1 Év Apple Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max