Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
-
Brenyo
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Ilyen PÜ engem is érdekelne

-
KaoszTom
aktív tag
Ezt a játékot ajánlom mindenkinek, aki szereti a stílust, engem ennyire még egy játék sem kötött le telefonon, a kezelhetőség is nagyon jó:

Szerk.: Ha valaki ki szeretné próbálni a teljes verziót mielőtt megveszi, használja a 4shared.com oldalt.
-
DonDragonka
őstag
válasz
adodaniel
üzenetére
szerintem marketből sehogy vagy így
ahogy elnézem a Samsung kitalálta a tutit és ilyen húzásokkal csábítja a népet arra, hogy tőle töltögessenek
arról az akciójukról meg nem is beszélek, hogy van most valami verseny és aki a legtöbbet tölti le az nem is akármilyen cuccot kap ajándékba... :-D
It a kiírás, bár nekem a SamsungAppStore indulásakor írta ki... -
Skynet258
veterán
válasz
adodaniel
üzenetére
Marketből Tegrás cuccot nem fogsz leszedni, mert a Galaxy SII nem Tegrás készülék, és a Market ez alapján gondolja, hogy akkor nem fog menni.
Én játszottam az összes Tegrás játékkal 2X-en, egy kezemen meg tudom számolni, mennyi jó van köztük... Nyilván ha annyira nagy dolog lenne ez a tegra történet, akkor nem váltottam volna SII-re. 
-
adodaniel
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
de pl. marketből hogy szedem le a játékot? mert azt írja h nem kompatibilis
-
Caaabi
senior tag
és honnan szoktál játékokat tölteni ami jo az s2 re?
-
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Chanfire 3D Pro v2.8.apk van fent, ha valaki ezt használja akkor legyen szíves leírni h mit kell állítgatnom mert nem nagyon találok hozzá semmit neten :S
-
DonDragonka
őstag
válasz
Caaabi
üzenetére
nekem ugyan már nincs feltelepítve, de amikor felraktam akkor valami olyasmi volt, hogy az app-ot telepíted, azon belül meg be kell állítani, hogy egyáltalán fusson a szerviz, végül pedig meg kell neki adni valami nvidia-s állományt
de ha jól emlékszem annyira beszédes a program, hogy magamtól állítgattam be én is mindent...
Nekem már régen nincs fenn, mert minden gamesom megy anélkül is...Esetleg valaki aki jártasabb C3D-ben többet hozzá tud tenni...
-
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
csak fent van
beállítani nemtudom mit kell és hogy kell :S leszedjem a pro verziot google segítségével ? vagy melyik verziot szedjem be és mit hogy állítsak be benne ? -
Caaabi
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
TÖKKKKKÉLETES
chanfire3d vel kapcs esetleg még tudnál segíteni ? addig töltögetek samsung appstorbol még ingyeneseket, viszont ahogyn ézem sok nem kompatibilis az s2 vel esetleg külön rákell keresni storeban h galaxy s2 a játék neve mögé irva ? -
Caaabi
senior tag
és abban tudnátok segíteni hogy a chanfire 3d nevű progi ha fentvan nekem akkor miértn em tudok tegrás játékot leszedni tegra zone rol vagy ha máshonnan leszedem és felteszem telora adakábellel akkor miért nem tudom elinditani ? Elvileg a program lényege ponta z lenne hogy mennyenek vele a tegrás játékok nem ? ( közbe töltöm az asphalt 6 ot samsung appsbol és szedek hozzá 563 megát utána arrol is irom hogy joe

-
Caaabi
senior tag
megpróbálom mind a kettőt, köszönöm a gyors válaszokat

-
Caaabi
senior tag
sziasztok leszedtem 3 játékot az asphalt 6 hd, ( letötlöttem feltettem ledzsedtem hozzá 546 mega kiegészitést kb elinditom autoválasztásig semmi gond, ott viszont rozsaszinű elszineződések a felniknél mondom jolvanelinditom ott meg fuill rózsaszínben úszik az egész játék, majd kidob magától a homescreenre, készítettem is hozzá printscreent:http://noob.hu/2011/09/07/SC20110906-222103.png
A másik a N.O.V.A. 2 HD na ez ea játék a gameloft logóig jön be utána kidob a home screenre, a harmadik pedig az Eternal legacy, ami elisi indult szinben és jovolt és nem is dobott ki, csak maga a játéknak nemtudom mi al ényege és nem is annyira tetszik :S Nahmost az elözö két játékkal szerinted mi lehet a probléma ? -
DonDragonka
őstag
válasz
Brenyo
üzenetére
No ez a Check nem bíz semmit a véletlenre...

Q: I'm coming from a different ROM how can i install this ROM ?
A: Follow the steps below
Get into the CWM recovery
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Install the wipe version of this ROM -
DonDragonka
őstag
válasz
GABOR21
üzenetére
Többen vagy mindenki?
Próbázd ki, legközelebb amikor ilyet mondanak, hogy kikapcsolod a zajszűrést, ha attól megjavul a minőség akkor már csak az a kérdés milyen ROM-od, de legfőképp milyen kerneled van.
Nekem pontosan ugyan ezt csinálta a korábbi Cogni ROM, de mióta felraktam a Lite'ning 6.1-et és a ninphetamine 2.1.3-at azóta szépen és jól hall mindenki.Egyébként a Lite'ning 6.1 randomreboot problémáját megoldotta a ninphetamine 2.1.3 kernel

Ha nem javul meg a jelenség a zajszűrés kikapcsolásával akkor mondanám, hogy esetleg a HR segíthet, de ebben bizonytalan vagyok...

-
Brenyo
tag
Ezt még nem próbáltátok? Tegnap fejezte be, szerintem remek lett

4210 Quadrant score ezzel a rommal
-
-
R2D20208
addikt
Szeretném nektek bemutatni egyik volt kedvenc romomat sgs-en. Most SGS 2 - n is kinnt van. Akik sgs - en is voltak, azok ismerhetik. GoaTrip.
Ő egy német Rommer, régen volt XDA-n , most saját weboldala van egész régóta. Mostanság nem néztem, és most eszembe jutott...Hopp KH3 GoaTrip.(már töltöm is lefelé)
Szóval regisztrált tag vagyok már régóta, de egy perc a regi az oldalon : www.goa-tool.de
Romspecifikációk
Sajna letöltőlinket nem tudok adni, mert regisztrált tag rögtön tudja letölteni. Nem akarok semmit futtatni, sgs en nagyon jó rom volt. Igy ma este felrepül nekem. Elnézést a sok helyfoglalásért, hátha valakit érdekel a dolog.Egykét kép :

-
Shummo
senior tag
Erről szerintetek lehetne tölteni a telot USBvel? VAgy túl nagy a 10-12 V amit lead? (ehhez nem értek sajna
) -
R2D20208
addikt
válasz
dekanov
üzenetére
Ha már volt bocsi. A legujabb Battistára ma jött ki ez : [ROM][KH3] Batista70 3.7.6 | 07-09-2011 | Jkay 9.1 |+++Battery Save UPDATE+++ egy 46 Mb os Update ZIP a problémáitokra.
Changelog 3.7.6 UPDATE
Added Jkay 9.1
Added fix script CPU
Added script to Undervolt: (thanks Fenomeno83 for script and guide)
-1600Mhz - 1425mv
-1400Mhz - 1325mV
-1200MHz - 1225mv
-1000MHz - 1125mV
-800MHz - 1025mV
-500Mhz - 950mV
-200Mhz - 875mV
Updated kernel to version 2.1.3
Theme for improved APK
Deleted and added to old ones new Tweaks
Added fix for the alarm
Modded Program monitors and digital clock completely transparent -
GABOR21
csendes tag
Mostanában olyan probléma van a telóval hogy többen jelezték felém hogy visszahallják saját hangjukat, amit én beszélek azt pedig nagyon halkan lehet hallani és állítólag alig lehet érteni. Egyébként van amikor jó a dolog amikor rákérdezek szóval érdekes anomália...
Mi okozhatja ezt a hibát? :S
-
Tomkaa
tag
Üdv !
Nyomkodom a telefont és az óra funkción belül vna olyan hogy "asztalai óra" ennek tulajdonképpen miféle funkciója létezik?
nem bírok rájönni.. látom lehet teljes képernyőre tenni vannak ott ikonok is alul meg időjárás figyelő+óra. De nem készenléti képernyő, inkább valami alkalmazás féleség?(#22044) ERPY--- hát ez nagyon kész...

-
Cathulhu
addikt
Nah par napja panaszkodtam arra, hogy KH3-mal szokik a memoria. Sajnos KG1-el is sikerult reprodukalni, de a furcsa az egeszben az volt, hogy a processzkezelo szerint nem a programok kezdtek el sokat enni, hanem maga a fizikai memoria fogyni (!!!). Ekkor gondoltam arra, hogy lehet a GPU foglalgatja le, es bizony, lecserelve a live waterpaper nevu hatterem visszakaptam az osszes eltunt memomat. Ugyhogy sajnos akarmennyire eyecandy az a cucc, keruljetek messzire

Es ezennel megkovetem szegeny KH3 firmwaret, nem az o hibaja

-
Cathulhu
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Nekem is majusi romom volt, azzal kaptam. Jo ideig vartam hivatlos frissitesre, de csak nem jott, viszont cserebe melegedett mint a rossebb. Ahogy kijott a 2.3.4-es KG1, huztam fel, es azota legnagyobb megelegedessel hasznalom (a regi rom hajlamos volt fagyni is telefonalaskor, szoval mindenkepp erdemes cserelni)
-
Skynet258
veterán
válasz
Cathulhu
üzenetére
Nem mintha jelenleg is olyan hű de sok Tegrás játék létezne...
Eleinte gondolkodtam én is ezen, de áhh, nem éri meg. El kellett adni az LG-t, amíg még volt ára, mert úgy esik, mint a nyári zápor... buktam rajta így is nem keveset. 
Ha nincs kiemelkedő tréfi ezzel a rommal, akkor pár napig marad. A root-on épp most estem át.
-
dekanov
tag
válasz
Richard!
üzenetére
A legújabb pappistát raktam fel...
Még egy hiba részemről. A fórum lapjait lapozva nem működik a multitouch, sőt. Bezoomol bizonyos mértékig és sehova nem tudok tovább nagyítani kicsinyíteni.Szerk.: a hozzászólás után már működik... lol nem értem. Az aksi viszont veszettül szívódik intenzív használattal. Így még nem láttam.
-
dekanov
tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán felraktam a második custom romomat a kh3 alá, a Batistára esett a választásom. Egy komoly negatívum, ami szembeötlött, hogy bizonyos rom beállítások után rebootot kér és az addigi wideteket meg más dolgokat megszünteti, mintha gyárira ugrana vissza.
A háttérképet is reboot után volt hajlandó beállítani, amit választottam. Azért már na...
További tapasztalatokról később (üzemidő stb.). -
ERPY
őstag
Rootolt tehén moddolt fűvel több tejet ad, alacsonyabb helyiértékü vízzel itatva kevesebbet fogyaszt, viszont tovább bírja. Szomszéd Józsibácsi meg majd gyárt rá skineket, szal hol Ferrari pirosban tündökölhet, hol milka lilaként. A kapura egy kernel, és máris villog a gyertya fénye ha a másik szomszéd, Mariska néném disznót vág, és lehet menni a kóstolóért. A meghekkelt kakas atomstabilan kukorékol pontban napfelkeltekor, semmi fagyás vagy lagg, hacsak a szomszéd fájáról agyon nem üti egy Apple.
Minden hónap elsején a póstás hozza a 3g-t és egy kis térerőt, meg az új Ifa akksit, ami bár nem drága, mert a Feri S-ebay bótjából van a faluból. Friss levegő, semmi spam, Viktorunk képe is csak lassan és mosottan jön be az opera minivel. :-)(Agymenésem volt, csak elképzeltem a helyzetet. Remélem senki sem érti félre, ha mégis nem akartam senkit sem megbántani.)
-
madcon
tag
Még egy kis politika, nem bírom én sem magamban tartani azt a dühöt, amit ez az alja nép művel velünk.
Azt húzzák le, aki dolgozik, a mostani fizetésemből a dupláját vonták le, mint amit kifizettek a számlára, nem beszélve az idióta ötleteik a magánnyugdíj pénztárt már nem is említem meg.
Az átvezetett pénzemet az adósságalapba helyezték!!! Ki kérte tőlük???
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Elegem van... és már látjuk az alagút végét.... na ne már!!
Na kibeszéltem magam, többet nem írok ilyeneket, de ha már ezt felhoztátok, akkor én is felbátorodtam egy kicsit.
Na de annyi, ez tényleg off. -
Skynet258
veterán
Egy pár hónapos LG kitérő után megint Samu, megint Galaxy, csak most a II-es változat. Jöttem közétek.

-
HardRic
addikt
kis tanyám marhákat terelgetve, telefont hackelgetve.
szép is lehet
részemről amint lehet húzok innen
ne éljen más a fizetésem feléből. -
Sógi
addikt
(#22033) yoleeka: PDA-ba!
Azért ennyire nem rossz a helyzet, csak túlságosan fogyasztó/pénz orientáltak lettek az emberek
Agyban/gondolkodásban kellene változtatni...Ha belegondolunk nem kell sok minden ahhoz, h boldog legyen az ember, anno mi volt? Volt egy barlang ahova behúzódtak, vadásztak-gyűjtögettek-ettek-ittak-khm**-tak 
Nekem egyetlen hitelem sincs, rühelem az összes bankot...
Nagyon gondolkodom rajta, h veszek egy tanyát és ott fogom leélni az életem hátralévő részét, minimál költségekkel friss levegőn bioételeket zabálva, messze a városi, káros élettől
Én nem akarok elmenni, jól érzem itt magam
Beletrafáltál, én pont egy ilyen túlélő típus vagyok és tényleg nehezen veszem rá magam, h kimenjek, pedig sokan hívnak, h tiplizzek, de knehéz, még kicsit érelelem magam erre a feladatra
ERPY, inkább legyen egy Viktorunk, mint egy Ferink

Bocs mindenkitől az offért, én is befejeztem!

-
yoleeka
tag
Megmondaná valaki hogy odinon keresztül hova kell betallózni az új kernelt? Azt nem mostanában csináltam.

-
No.01
addikt
Torszulott a hazam, melyen nem segit a plasztika...

Otthon semmi sem valtozik ez a legszomorubb. Az, meg h az embernek azert kell elhagynia a hazajat mert kulonben nemhogy a szamlakat de lassan mar a kajara sem jut az szerintem mar szanalom.
Na de nem politizaljuk! megmondtak mar reg: E lehet menni...
Aki otthon marad az vagy tulelo tipus vagy csak nem meri/tudja meglepni a kulfoldre koltozest. Mondjuk utobbi tenyleg nem egyszeru dolog
-
tony7
tag
Köszönöm az infókat a Cameron Sino akksival kapcsolatban. Az, hogy nem olasz hanem kínai az nem zavarna hiszen a telefon is kínai és nem rossz szerintem, legalább is én elégedett vagyok vele.
Még várok vele hátha lesz valakinek személyes tapasztalata . -
Sógi
addikt
Neomobil oldalán lévő akku lehet megéri 5ezerért (ebayen sztem 2-3 ezerért is van ilyen), de ezzel +1cm-el vastagabb lesz a telefon és bután is néz ki majd vele, a hátlap minőségéről nem is beszélve, de ha vkit ez nem zavar akkor hajrá.

Az útóbbi két hónapban 10-12 ezret költöttem akkukra, gold akku egy nagy kamu, szerencsére én visszakaptam az árát, mert időben és intelligensen megreklamáltam

Próbáltam 1800-asat, 2000-eset, 2500-set is kínaiból, hát egyik sem volt jobb, mint a gyári, talán az 1800-as, az talán egy cseppet jobb.
A gyári samu 2amperes, valós adatokkal és 1,2 mm-el lesz csak nagyobb a telefon és ugye jár hozzá egy fasza hátlap is, ki nem hagytam volna, mert ugye ez nem kamu, hanem egy gyári akku, direkt samu fejlesztés...
Nekem annyi a lényeg, h két napot szépen elmenjen, ez meg is lesz vele
-
Prien
addikt
Én nem hiszek a kínai utángyártott akkukban, van egy 2430mah made in japan, gold akkum,(ami szerintem kínai kamu:-D ), még akkor rendeltem,amikor Sógi, de azóta is ott figyel a polcon.
Nincs merszem beletenni. Viszont a gyári kétezrest nemsokára bele teszem reményeim szerint. 
-
sanyikk
tag
Egy egyszerű, de általam még nem végzett műveletet kérdezek. Ha az első hsz-ben olvasott ROM frissítése előtt Recovery-ben mindent töröltem, akko, hogyan tudok kilépni belőle?
-
snoopy
aktív tag
Műanyag ide, műanyag oda, a telefonom zuhant 4-5 métert egy fáról kemény homok talajra néma aljnövényzetbe és semmi baja nem lett. Az a lukacsos műanyag tok van rajta egyébként, fólia az nincs rajta, viszont így is csak egy nagyon enyhén látszódó fél centis karc jött össze a kijelzőre, azt is csak, akkor látni, ha nagyon oldalról nézem a fényt törve rajta és még úgy sem találom meg mindig egyből.
Más: Kellett a fényképező része és nem tudok rájönni, hogyha tud 1080-ban kamerázni,
akkor miért nem képes abban fotózni is. Erre nincs valami megoldás? Azt jobban kedvelném mint a 3264*2448-as felbontást vagy a 2k-sokat. Az legalább beleférne a tévébe anélkül, hogy összenyomná és kihasználná az egész felületet. -
tony7
tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Próbáltam linkelni de mikor rá akartam menni akkor meg azt írja ki a keresett oldal nem létezik.
De a gooleba ha be írod akkor az első találat./ neo mobil/
Egy telefonos azt mondta, hogy ezek gyártják a gyári sonyericsson akkukat ,valami olasz cég.Elég minőséginek nézett ki.
Egy év garit adnak hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én játszottam az összes Tegrás játékkal 2X-en, egy kezemen meg tudom számolni, mennyi jó van köztük... Nyilván ha annyira nagy dolog lenne ez a tegra történet, akkor nem váltottam volna SII-re.

ne éljen más a fizetésem feléből.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)