Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Na akkor meglessük az enyémen hogy viselkedik...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
[DE2JAY]
üzenetére
Félreértések elkerülése végett az LP6 volt fenn 1,5 hétig a gyári, én ehhez mérten szerettem volna valami írást, azért köszi a fáradozást, de én a "hivatalost" szeretem felrakni és kész
Se a crt off, se jkay... semmi más nem érdekel mivel a telefonon játékot tesztelek és nekem így fontos a gyári környezet!ARTU:
Amúgy azt vettem észre, hogy mindig az egyik rom az egyik a másik rom a másik emberkénél dobálta a térerőt/FCzett (ICS/béta 2.3 nál is volt ilyen SGS-en)... lehet különböző idősek a telefonok és kicsit lehet másik szériás modem/egyéb került bele... És a véglegesben ezeket a "bugokat" fedik le.
Te még nem vettél észre ilyet?PL a kali ahogy használta a PKA-t (ha jól emléxem) annó nálam lehetetlen volt
-
[DE2JAY]
senior tag
Sziasztok, még senki nem írt tesztet LPB-ről!
- 3G eldobálás miatt tértem vissza LP6ról Gingerre... Ez érdekelne főként!
- FCk?
- CSC?
- Galéria, játékok, rádió?
- mi lett AOSP, Touch Wizbe belenyúltak már?
- Wifi Gps?
- Kamera valami változás? -
[DE2JAY]
senior tag
Neha igy behal a modem fukk :/
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Mint az update.zipet, de CWMes kernel kell hozzá, én még várok hátha kiköhögnek egy jobb verziót, mivel én a gyárit erőltetem...

-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
XDA-n CWM-es megoldás...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Igaz és az FM rádió se...
- Van hozzá már fix!
- Amúgy nagyon jó Smooth.
- Eddig 1 nap alatt 1FCt sikerült belőle kicsikarnom
- Random restart nem volt!!! -
[DE2JAY]
senior tag
Újdonság

Ki volt az a merész aki már feltolta? Nekem 50%on jár a letöltés -
[DE2JAY]
senior tag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Valsz ez a hard reset se tökéletes, Mert most a restart után COOL! Na de nyomkodom tovább jöjjön aminek jönnie kell! Akinek FCzik ajánlom az kódos hard resetet!
teszt start 12:15
Böngésző
Szerintem a scrollozást kijavították. Nekem legalábbis nincs bajom vele.Már majdnem végig lehet pörgetni a mobilePH-t
Wifi
Sztem LP1nél jobb a jel az indikátor szerint... Majd kiderül.
GPS
Segédérzékelőkkel iszonyat gyors
Tárcsázó
Na itt volt egy restart

-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Hard reset után Kernel paniccal fogadott LOL

-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha együtt tudsz élni 1-2 FCvel és elfogadod, hogy ez csak egy kiszivárgott nem kész verzió, valamint mindig szerettél mások előtt járni, akkor kötelező!

Ami látszik: A Samuéknál nagyon dolgoznak hogy az SGS2-re mihamarabb kész legyen az ICS. A funkciók 85%-a - ha mindenre kitérünk - már most hibátlan, valamint vannak előre mutató jelek, hogy nagyon jó lesz ez nekünk, ha teljesen kész lesz!
Mindennapi használatra csak akkor javaslom, ha ezeket a dolgokat elfogadod, egyéb esetben NEM! Mert csak a bajod gyűlik meg vele... és idő előtt megutálod!
-
[DE2JAY]
senior tag
Rootolni nem nagyon szeretnem most per pill emiatt. Viszont a bongeszoscroll egyre jobb!
-
[DE2JAY]
senior tag
Mi most az itthoni elismert firmware amit fel lehet dobni független telóra?
-
[DE2JAY]
senior tag
Kár hogy nem stable a KP8, rettentően tetszik az új rendszer.

PL fileokat végre olyan gyorsan töröl mint PC-n. -
[DE2JAY]
senior tag
Hány oldalt lapozzak vissza a KP8 felrakásához? Vagy sima repartos Odinos a cucc?

-
[DE2JAY]
senior tag
észrevétel 2: A Galéria sebesebb, Nekem KI4-en vagy valami beragadt, de volt egy 1 másodperces lag amíg fekete képernyő... (minden gyári! a kernel is! mind2 tesztnél) Lehet a sok kép/videó miatt. de most vagy ezt is optimalizálták vagy megszűnt az anomália.
asszem KI3-on is volt lag az utóbbi időben, KI2-n talán nem és KI8on sem, de ott mások voltak a képmennyiségek és régebben is volt tehát fenntartásokkal 
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
csabám
üzenetére
pill nagy meló közben vagyok. Amikor kapcsolódni akarsz kézzel a wifihez, és a nyílt nincs lefordítva.
WaterWave: fél órát nyomkodtam eddig talán wifi térerő gyengébbnek látszik mint a KI4 2.3.5, de nincs rá bizonyíték, mert nem csináltam méréseket, csak kevesebb a pálcika.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
csabám
üzenetére
az XDA-sat tettem fel. Amit Artu linkelt korábban
Ebből ugye egyértelműen a code, modem amiből csak 1 volt a rar-ban
majd a ...-CSC-OXXJK3_HOME.tar.md5még csak fél órája tesztelem éjjel raktam fel...
-
[DE2JAY]
senior tag
Jónak tűnik ez a KK5. Egy fordítási bugot észrevettem, (én azt a XEH-eset szedtem le, amit pzstm linkelt képpel) lehet, hogy ez a CSC miatt van a wifinél a nyílt hálózat helyett "Open" van. Ez legyen a legnagyobb hibája!
-
[DE2JAY]
senior tag
Köszi srácok a linkeket, A telóm a töltőn

-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
Viszont ez nem annyira rossz hír (lehet ezért adták fel):
Galaxy S II December 2011

-
[DE2JAY]
senior tag
Valaki volt már olyan bátor hogy kipróbálja az ICS alpha 7-et?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
A napsütés sztem nagyon számít, rettentően!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ilyen fényviszonyoknál sztem. ez nem csoda. Nincs napfény! Egy szifon se lő jobbat ennél ilyen fényben! Sőt egy régebbi tükrös sem.
-
[DE2JAY]
senior tag
RC állapotban lévő magyar fejlesztésű gammát van kedvetek tesztelni?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Hogy érted a hivatalost? Hogy itt nálunk vagy Európában?
Euban a KI4 ami 2.3.5 az tuti hivatalos, itt írta valaki, hogy Szlovákban azzal tolják.
-
[DE2JAY]
senior tag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
CyberSoma
üzenetére
a.t.t.i., Mivan80:
Nem tudom ajánlani a Sensationt.
Én is SGSről jöttem. Kényelmes egy telefon az biztos. De Samsung után nem tudom ajánlani! Sebességben (smoothság) az SGS 2.3-mal leveri a Sensationt. Bár nekem a rossz hang és térerőproblémák, restartolgatások miatt csak 1 napot volt nálam és adtam is el gariztatás (csere) után egyből
Lehet cáfolni, stb. nálam ez volt a helyzet. Lehet, hogy pont valami durván hibásat fogtam ki, de olvasgass bele rendesen 10-20 oldalt a topikjába, mert a hibákat sajnos rejtegetik a telefon fanjai.

-
[DE2JAY]
senior tag
Ha repartolni szeretnék akkor I9100XXKI3 és onnan KJ2?

-
[DE2JAY]
senior tag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Drbonci
üzenetére
Én is erre gondolok. Én egyszer egy boltra ráküldtem a vámosokat, mert hamis kártyákat forgalmazott. És még kötözködtek is mikor felhoztam

Szerencsére elintéztem őket és a pé'z is meglett. Csak az a sok idegeskedés

Keress rá a kártyádra a neten a "fake" szóval együtt és nézd meg minden stimmel e a csomagoláson és a kártyán!
"rajta is volt de belassult a teló tőle" - ez a legjellemzőbb dolog. -
[DE2JAY]
senior tag
Csá! Kéne egy kis help.
Toltam a gépre Simple romot még múlt héten, de elszállt. Megpróbáltam 3x nem ment. Meguntam. Volt közbe wipe clockworkból. Ez után feltettem egy KI8-at reparttal. Volt egy hard reset is a CSC XEH-re állítás közben, de ez után megmaradt a 3 rommal ezelőtti hátterem.
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Viszont vannak furcsaságok. Pl befagy a böngésző (PH) ha nem mobilverzióba akarom meglesni. Meg ilyen gyenge furcsaságok.Ennyi gyalunál hogy lehet hogy megmarad a háttér?
Valsz ez az oka a befagyó cuccoknak is...Most egy ilyennel akarom legyalulni: I9100XXKH3 hátha...
-
[DE2JAY]
senior tag
Nem is vágtam hogy a google még a hátteremet is visszaállítja

Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Se a crt off, se jkay... semmi más nem érdekel mivel a telefonon

SGSre már majdnem jó a cucc

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Viszont vannak furcsaságok. Pl befagy a böngésző (PH) ha nem mobilverzióba akarom meglesni. Meg ilyen gyenge furcsaságok.