Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Köszi urak a tv- s véleményeket ! 3 kor megyek érte
Veszek egy 5 méteres kábelt is, hisz Laptop is onnan fog menni, elfeküdve ágyban 
-
ha3fis
tag
Sima GSM boltokban nem adnak a készülék mellé Samsung garancia papírt? Mert ugye azzal 2 év lenne a garancia. A boltok meg úgy hirdetik sok helyen, hogy 1 év bolti. Most akkor ilyen helyen nem is érdemes venni ilyen telót?
-
migabi24
nagyúr
-
agabe
addikt
Visszavették ?
Ha samu szervizbe viszed, akkor cserélik (legalábbis nekem megtették, pedig nincs ismerősöm), persze nem ártott, hogy vittem egy képet a helyzetről, mert azt fényben látni nem fogja soha senki, de este tényleg zavaró.
A csere után sem biztos a siker, mert a kijelzőknél úgy tűnik (legalábbis amit magyarországra szállít a samsung
) elég általános...ki kell fogni egy jót.
Nekem kétszeri cserével sikerült. -
ferike77
tag
Sziasztok!
Használ valaki CheckRom V5-öt?
Akku tapasztalatok gyorsaság?
Illeteve a 2.0 -ás kitchen benne van,vagy külön kell feltenni?
Köszi -
zelma
aktív tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Ezekkel nem lesz gond. Telót ugyan nem szoktam rákötni tv-re (ez csak megfelelő kábel kérdése), de külső adathordozót korábban használtam és semmi gond nem volt. Legfeljebb a beépített lejátszó nem ismer fel minden formátumot.
Én ezért csatlakoztattam egy frankó noteszt a tv-hez, azzal nincs semmi gondom...
-
Csepy
őstag
A T-Mobile a hibás kijezős (barna alapon fekete foltos) telefonomra simán kijeletette, hogy jó, és semmi baja, nem tsznek vele semmit sem.
Mondta ezt annak ellenére, hgy a helyi Samsung szervizes azt mondta, hogy szar a kijelző. Ennyit a T-Mobile-ről... visszaküldtem a webshopnak a telót és dugják fel maguknak.Regards: Csepy
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208
üzenetére
teljesen jó lesz vele...sőt szinte minden funkció más tv-ken is használható.
Azt az egyet nem tudom, hogy a telefont USB-n rádugva külső memóriaként fogja-e felismerni...de sztem fölösleges is. Valami DLNA progival (nem csak a beépített all share a jó ...én pl a Softmedai player -t használom) megoldható, hogy bármit lejátszon bármelyik hálózathoz kapcsolódó eszköz bármelyik máson tárolt tartalomról, így a TV is a telefonról...persze a TV-nek ismernie kell a fileformátumot
-
scapegt
őstag
Szervizbe adás előtt visszaállíthatom a gyári állapotra a telót igaz? Nem fognak szólni, hogy minek állítottam vissza? A hiba miatt kérdem, hogy az ugye ebben az állapotban állt fent...
Nem szeretném, ha rajta maradna olyan aminek nem kéne... -
R2D20208
addikt
Picit Off , de ide tartozik . Ma megyek ezért a tv - ért. Ez ugye minden téren kompatilibis a telónkkal?
-
scapegt
őstag
-
R2D20208
addikt
Kész az [LPB 4.0.3 ICS ] - em . Feltöltés alatt. Aki szivesen tesztelné, nyomjon rám PÜ - t.
-
agabe
addikt
Ez a szerviz futár jónak tűnik, és nem tudtam, hogy helyszínen is javítanak akár, de ha nekem pl. másodkézből van a készülékem, és az előző tulaj (az eredeti) már regisztrálta a terméket, akkor nem tudom igénybe venni a futárt...legalábbis telefonon nem lehet rendelni azt mondták (most megkérdeztem) csak a my samsungba belépve lehetne

(#49564) scapegt:
cserében ne reménykedj...mindent javítanak még akkor is ha esetleg az eredmény nem 100%.
Készülékcsere csak akkor, ha ugyanazzal a hibával 3-szor javították már...viszont ha mondjuk alaplap cserés, akkor olyan mintha újra cserélték volna, csak a ház meg az érintőkijelző, meg az akksi marad a régi.Jobb a futár, ha tényleg adnak egy ace-t, mert szervizben ha beviszed fel sem ötlik a gondolat bennük, hogy járna bármi cserekészülék.
-
Pszihonaranc
senior tag
-
randras
veterán
-
-
scapegt
őstag
Szervizes kérdés: a honlapon azt olvastam, ha futárt rendelek, adnak cseretelefonként egy Ace-t. Ha én viszem személyesen egy szervizbe, ott gondolom nem adnak.
Hogy járok jobban? Gyorsaság szempontjából jobb a személyes bevitel? Cseretelefon szempontjából viszont a futár? Kell írni hibalistát esetleg ha futár viszi el? Be kell csomagolni a telefont mindenestül mielőtt futárnak adom? Akinek van tapasztalata ebben, segítsen plíz. Köszi! -
scapegt
őstag
válasz
happy555
üzenetére
Állítsd be a programon belül, hogy próbáljon a memóriában maradni, mert különben annyi a beállításoknak, bezárja az android. A Llamaval kapcsolatban egyet még nem értek...használom a Battery circle nevű progit is, annak is bal felső sarokban van az ikonja a notibarban és a Lamanak is, és nap közben sokszor helyet cserélnek, mintha bezáródna mégis a Llama és újra elindulna. Persze lehet, hogy nem jól gondolom. Mit lehetne tenni ezügyben?
-
Bilux
veterán
Kint az Android 4.0.4 Galaxy Nexus-ra
Változások:◦Faster performance.
◦Android OS bug fixed (in battery stats)
◦Improved 3G/4G switching.
◦Improved signal strength.
◦New Power Menu. New from 4.0.2, similar to the one on the 4.0.3 ROM.
◦Faster boot-up time.
◦Auto-brightness Functionality changed. Smoother transition.
◦Holding down camera button now refocuses again.
◦Multitouch issue seems resolved.
◦Autorotate is faster.
◦Browser performance noticeably improved.
◦Recent apps list opens faster.
◦Miscellaneous camera UI changes.
◦Increased volume.
◦Keyboard fixes.
◦Updated News & Weather app UI.
◦Improved quick controls in browser, similar to the ones in 4.0.3.
The update is available for download at the source below.Samu 4.0.3 adja majd ki?

-
csabám
addikt
-
Rotate
veterán
egyébként egyre közelebb a LA4 frissítés a régióhoz
a legfrissebb már DBT-s 
-
scapegt
őstag
válasz
happy555
üzenetére
Hasznalom, alig eszim valamit bar en cellainformacioval torteno profilvaltasda nem hasznalom. Van h este 6 ora alatt merul 1%-ot az akku repcsi uzemmodban sync nelkul, de olyan is elofordul h egy este alatt 6-8%-ot. Nem jottem ra melyik progi a ludas, ugyanis nincs olyan progi ami logolna, h mi indult el eppen.
-
Rotate
veterán
válasz
tisvol
üzenetére
nem, ez így nincsen jól...
amit így látatlanban ajánlani tudok, nézd meg nincsenek-e alkalmazások telepítve az SD-re, ezeket hajlamos nem szeretni a telefon, lehetőleg ne nagyon legyenek SD-re telepítve, esetleg játékok, ezeket nem nagyon futtatja automatikusan a rendszer...
még a Dolphin HD nevű böngésző is hajlamos erre, volt akinél szinte minden használat után újraindult, bár volt olyan is, akinél egyszer sem... elvileg az eltávolításával megoldódhat a probléma...
még esetleg próbálhatsz egy kódos resetet, visszaállítja az eredeti állapotot, és formázza a belső SD-t, ez adatvesztéssel jár, de ha megoldja a problémát akkor megéri... valószínüleg valamelyik program okozza az újraindulásokat ha ez a megoldás segített, ha nem segít, akkor pedig esélyes, hogy hardveres probléma áll a dolog mögött...
nincs hirtelen több ötletem, azt hiszem hirtelen ez minden amit bármiféle mókolás nélkül meg tudsz tenni, ha nem segít, akkor meg lehet próbálni a szervizt, ők biztos tudnak segíteni, főleg ha hardveres a hiba.
szerk. ja igen, nem tudom milyen verziójú a rendszer a telefonon, de ha nem XWKI4, akkor ajánlott a frissítés, mivel az a legfrissebb magyar ROM... a Beállítások/Telefon névjegye résznél tudod ezt megtekinteni.
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Kb két hónapos a telefonom, mostanában többször tapasztalom, hogy újraindul, mindenféle előjel nélkül. Teljesen gyári Pannonos, egy bitet nem változtattam rajta. Garanciálisan lehet ezzel mit kezdeni, vagy békéljek meg vele, hogy ez ilyen? -
R2D20208
addikt
-
Szelley
senior tag
válasz
Rotate
üzenetére
Nekem van egy ilyenem , gyári usb kábeléhez csatlakoztatva semmit nem csinált...vettem egy ehhez hasonlót , de hiába dugom be semmit nem csinál vele. kicsit gúgliztam és itt azt írják hogy xwki4 alatt nem elérhető a host mode. Nekem most Siyah kernel van fent, azzal se működik, sőt XXLPB-vel sem működött. Nagyon böki a csőröm

-
Rotate
veterán
válasz
Szelley
üzenetére
?? bedugod és működik...
nekem XXKI4-en simán megy, egérrel, billentyűzettel (2vel próbáltam, egyikkel ment simán, GTA-ztam is vele, a másikat bedugtam, és ha lenyomtam egy billenytűt rebootolt a telefon, szerintem a billentyűzet hibája... ), pendrive is ment gond nélkül, bedugtam, és a fájlkezelőben az UsbStorage mappában megjelentek a fájlok...
-
scapegt
őstag
válasz
Szelley
üzenetére
Nem az otg ota csinalja, elotte kezdte, azt csak azert dugtam ra hogy hatha abbahagyja, nem tudtam mi baja. De ha tenyleg zarlatos lett az tudtommal nem mulik el csak ugy. Most csak a Llama es a Battery circle ikonjai cserelodnek percenkent a notibarban de egyebkent toltodik szepen es nem indult el sem az ora, sem a voice talk, sem a konyvespolc. Remelem csak ijesztgetett a telefon es most mar minden rendben lesz.
-
scapegt
őstag
válasz
Szelley
üzenetére
Valxeg
egyebkent irta egyszer a battery monitor h over-volted vagy mi
most is azt hiszi h usb ra van dugva...de mi okozhatja? Nem is ejtettem le, epp neteztem amikor elkezdte. 12%-os azakkum, hol tolt hol merul, felek nem lesz eleg szufla benne h lementsek mindent. tolteni nem lehet
valaki tud segiteni miskolcon egy toltessel? Csak egy 10-20 percnyivel. -
scapegt
őstag
Axxem tonkrement a telom. Kikapcsolom es azonnal visszakapcsol magatol, folyamatosan elojon valami ora meg a voice talk. Egyik magatol bekapcskor volt egy fura androidos kepernyo, valami factory mode vagy mi. Volt rajta egy android ember es irta h downloading...do not turn off the phone...
Semmit nem csinaltam a teloval...holnap mentek le rola mindent es szerviz. Valtogat ac charging es usb charging kozott. sot most elindult valami konyvespolc alkamlazas is vagy mi a franc. es valami engedelyt kert tolem...bar latom senkit nem erdekel a problemam, gondoltam leirom.
-
Tauren45
aktív tag
Asszem megvan mi a gond, a szolgáltató nem támogatja ezt az OS-t. . .
-
scapegt
őstag
Ugy nez ki bekattant a voice talk progi, folyamatosan elindul, lezart kepernyot kivilagitja es nem alszik el. amig ezt leirtam 5x indult el az a sz.r...mi baja lehet? Olyan mintha azt hinne a telo h autos toltore van dugva. Van hogy azt hiszi h toltodik, aztan merul...
-
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy olyan profilválasztó app-ot amiben lehet a szinkronizálást is ki-be kapcsolni? -
Tauren45
aktív tag
válasz
horseface77
üzenetére
Mobilszolgáltatók-nál sikeresen kiválasztom ami nekem van azt írja sikeresen csatlakozott de mégse csinál semmit :S Külföldön vagyok de attól még lehet ezek is segítenek valamit.
-
Tauren45
aktív tag
válasz
horseface77
üzenetére
Hát és ezt honnan szedjem elő

Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Veszek egy 5 méteres kábelt is, hisz Laptop is onnan fog menni, elfeküdve ágyban 
Nyugodtan megveheted, kompatibilis a telefonnal! 
) elég általános...ki kell fogni egy jót.

)