- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
trobi28
addikt
Egyèbkènt annak aki nagyon vàrja a ICS-t (és ki ne várná
) annak csak javasolni tudom a XILA2-őt.
Pár nap használat után bátran kijelenhetem hogy valahol a KK5 és az ICS között van ez a rom.
Nekem nagyon tetszik,hihetetlen gördülékenységgel teszi a dolgát mindezt úgy hogy megvan a gyári rom stabilitàsa. -
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a telefon tegnap este óta elkezdett olyanokat csinálni, hogy véletlenszerűen (kb 10 hivásból egyszer) mikor bejövőhivásom van megszólal a csengőhang, aztán elnémül, és hang nélkül csörög tovább?
Ezt mi okozza? Nem állítottam el semmit ez biztos. Direkt ki is próbáltam. Kb 10 szer egymás utáncsörgettem saját magam direkt és ebből egyszer vagy kétszer előfordult a fentebb emlitett hiba.
Nagyon idegesítő. Valaki tapasztalt már hasonlót? Ötletek ( szervizelést azt magamtól is tudom, meg a szoftverfrissitést is, illetve a gyáribeállitások viszaállitást).
Tehát vmi spéci megoldás, ami elkerülhette a figyelmemet?
Szoft: android 2.3.4 ( gyári rom)
telefon: 1 hetes samsung Galaxy S 2 -
Rotate
veterán
válasz
HardRic #48392 üzenetére
jah hülyék, mert kitolhatnák globálisan, mindenki örülne, hogy milyen zsír lett, és minden száj be lenne tömve március végéig... a XILA2 rom kész van, csak ki kéne tolni a regionális verziókat, nekik semmi plusz munka nincs vele, és mindenki boldog... de úgy látszik még tökölnek kicsit...
-
rizso
addikt
Na, végül összejött az SGSII - eddig tetszik!
-
Rotate
veterán
nah, szépen tartják az ütemtervet, március végén már fagyizni fogunk
-
Bilux
veterán
Beállaítások-kijelző-giroszkóp kalibrálásánál a kék pöttynek kéne mozogni ha mozgatom a telefont?
Vízszintes kalibrálás az megy.
Illetve azt vettem észre, hogy autómata féyerőszabályzás igen spórolósra van beállítva. Elég hamar leveszi a fényerőt olyan fényviszonyok mellett is amikor szerintem nem kéne.
SGS-nél nem volt ennyire sötét a kijelő autómatán. -
Varszegig
veterán
válasz
Leonardo91 #48351 üzenetére
ha töltőn van, akkor nomoarpowah be tudja kapcsolni
-
Skynet258
veterán
Na kész is vagyok, akkor akit tehát érdekel a PDroid okosság, az elolvashatja hogy kell megcsinálni.
Egyéb ROM-on nem próbáltam, csak Checkrom-on, de elvileg működik minden 2.3-as verzión...
-
törölt tag
-
F-ECT$
titán
igencsak akkuzabálós...pontosabban ki lehet bírni, de ha van még pár másik ami szintén ilyen, megy a wifi, vagy 3G szinkron, akkor hamar merül tőlük összességében a teló.
Hmm: nálam 3g, minden szinkron, és így merül nem egész 1%-ot óránként. A noled alapból nem fogyaszt, ha jelzés van, akkor pedig 10 percenként 1%-ot. Be lehet állítani úgy, hogy a jelzést hagyja abba x idő után, így:
-ha nálad van a telefon, akkor úgyis azonnal észreveszed a jelzést
-ha nincs, akkor nem merül fölöslegesen, és mikor újra kézbe veszed, akkor meg úgyis ránézel, hogy mizuaz éjszaka (persze ha nem kikapcsolod a noledet akkor nem) simán elvinne 40-50% -ot...
Be lehet állítani, hogy pl 7:00 - 22:00 között jelezzen csak.
-
R2D20208
addikt
válasz
ricshard444 #48365 üzenetére
Pl Golauncher Ex..És a képernyőn húzod az ujjad amerre akarod, és előjön.
-
Tuninger
addikt
Volt szerencsém tesztelni egy iPhone 4-et és egy Galaxy S II-őt is néhány napig a kedvenc zenéimmel, Xears fülesemmel.
Az iPhone nagyobb hangerőt tud (bár a Galaxy is maxon már fáj), illetve egy picivel nagyobb dinamikával szólalnak meg a számok, ez FLAC-nél jellemző inkább.
Ha mindkét telefont EQ nélkül hallgatjuk, az iPhone kicsit talán egyenletesebben szólal meg ami a mély/magas tartományt illeti.
Egy PowerAmp-al megtámogatva viszont nagyot lehet dobni a Galaxy-n, míg az iPhone esetén nincs lehetőség egyéni EQ/Hangszín beállításra.PowerAmp-al nekem tetszetősebb hangzást sikerült kihoznom a Galaxyból, legalábbi ami az öblös mélyeket illete.
Szerintem neked a Sennheiser fülessel érezhető lesz a különbség az iPhone javára, de nem hiszem, hogy zavaró mértékben, egy próbát mindenképp javasolnék.
-
ricshard444
veterán
Srácok tudtok olyan programot ami elrejti a status bart(legfelső információs sáv igen
) és ha odateszem az újam legfelülre akkor előhozza és használhatom?
-
tomi6600
tag
válasz
charlie1975 #48359 üzenetére
Vagy az enyém.
Ha érdekel p.ü -
R2D20208
addikt
válasz
charlie1975 #48359 üzenetére
-
charlie1975
aktív tag
tudnátok linket valami használható lp6 hoz?
-
ezzio
tag
Ha most felteszem a gyári romomoat ami no wipeos akkor újra kell rootolnom vagy marad a rootjog?
-
agabe
addikt
-
törölt tag
Érdekesség! Rekord pixelsűrűségi OLED kijelző nagyon alacsony fogyasztással.
Talán a Galaxy S IV-ben ilyen lesz?tesopapa: Én folyton azon aggódok, hogy egyszer nálam is bekövetkezik. Erre is van garancia?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Leonardo91 #48351 üzenetére
Nem.
-
Leonardo91
őstag
Nem lehet valahogy megoldani hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen a telefon?
-
tesopapa
aktív tag
válasz
knyitogato #48348 üzenetére
Ez elég durva pl., általában csak a státuszbárnál fordul elő.
-
SzlobiG
félisten
válasz
C.Brigante #48344 üzenetére
5gigás csomag az jó drága nem? Hol akarsz venni?
-
zseko
veterán
válasz
C.Brigante #48333 üzenetére
Ha újra otthon leszek beírom.
(#48340 ) kali a mobilinternet és a mobilos internet nem ugyanaz!! Ez nem telefonra való, hanem rendes számítógéphez, kétlem hogy mobilon működne.
-
Leonardo91
őstag
válasz
C.Brigante #48338 üzenetére
Én az 1 gigát se használom el pedig elég sokat netezek, youtube stbstb
-
R2D20208
addikt
válasz
5 Giga mobilnetben bőven elég. Bár nem egész napos HD videónézésre, letöltésre. Nekem kinnt 1,5 Giga van, és ha finom vagyok, néha egy-egy videó youtubon, sima nethasználatra, skyhivásra, msn, Facebook frissitésre még az is elég.
-
válasz
5 gigabyte mobilra rengeteg, még a gyári böngészővel is hajthatod rendesen (teljes flash mindenhol, sok youtube...stb), szerintem nem is fogod elhasználni!
-
C.Brigante
veterán
soha nem volt még mobilnetem. az 5 giga mire elég? nézelődhetek youtyukon, erre arra? vagy nagyon gyorsan el lehet érni a határértéket?
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogyha wifi-n swiftp-vel másolok a telóra, akkor 800kbyte/mp-nél nem megy gyorsabban? A laptop, router, és ugye a telefon is N-es.
-
-
zack
nagyúr
Srácok!
SGS2 zenelejátszás minőségét tekintve, profi fülessel mennyivel jobb vagy rosszabb egy iPhone 4-nél?
-
zseko
veterán
válasz
R2D20208 #48331 üzenetére
Ez a bajom nekem is.. Múltkor fel akartam tenni egy qrcode olvasót, de mikor az ötödik is hozzáférést akart olyan adataimhoz amihez qrvára semmi köze nincs, akkor kiakadtam már. Eléggé felb...ssza az agyamat ez a hozzáállás az android részéről
Naptári eseményeket olvashat, beleírhat(!) a névjegyadatokba, hát elmehet a jó büd...... áhhh -
Gizmo94
veterán
Off téma. Nyaggatnak itt,hogy vegyek egy ilyen stickes, bedugós izé mobilinternetet, ami notebookal lenne használva és főként msn-ezésre skype-olásra, stb. Melyik szolgáltatótól érdemes venni és milyen csomagot? A cél az óccsóság lenne, de úgy,hogy lehetőleg azért egész hónapban kitartson mondjuk úgy napi 2-3 óra ilyen csevegő szarra használva.
Sosem volt ilyenem, azért kérek tanácsot, mert fárasztanak vele és már nagyon unom, gy megvenném,de tanácstalan vagyok. -
Sógi
addikt
Éjszaka repcsimódban vagyok...
De ha nem lennék akkor is max 5%-ot enne meg éjszaka a jelzése, mivel lehet korlátozni a jelzés időtartamát (+funkció, ha lefordítod a kijelzőt nem jelez, amint visszafordítod jelez újra), ami nálam 1 óra, tehát ha nem veszem észre akkor is csak 5%-ot eszik meg, de mint mondtam, az esetek többségében nálam van a telefon...
Maga a noled nem fogyaszt semmit háttérben futva, készenlétben.
Megy jkay-el együtt, a lockerekkel szokott gond lenni, én widgetlockert használom, azzal minden ok... -
bence007
tag
Sziasztok!
Pár hete leejtettem a telefonom(fehér) és a krómozott kereten pár helyen megsérült a festék!bevittem ma a Samsung szervízközpontba és azt mondták, csak egybe lehet cserélni kijelzővel együtt, röpke 52000Ft-ért..
Szerintetek lehet külön cserélni az előlapot?Vagy tényleg csak kijelzővel együtt?
-
Sógi
addikt
Nem igazán zabálja az akkut a noled
5%/óra (mármint, ha aktív a noled jelzés), sztem ez nagyon kevés és úgysem megy (legalábbis nálam) 15-30 percnél többet, mivel nálam van általában a mobiltelefonom(#48313) R2D20208: Kösz, kipróbálom ezt az omega kitchent
Tiédhez lesz kitchen????
-
Gizmo94
veterán
Nálam a wifi szinte mindig megy, inkább a BLN Control Pro-t használom jelzésre, sokkal humánusabbnak tűnik.
Töltő van a közelben, de eléggé gáz napközben töltögetni, igyekszem úgy,hogy kibírja a napot. Lehet,hogy veszek hozzá én is egy nagyobb akksit, annyira csodákat írnak itt a teljesítményéről, csak az tartott vissza,hogy mégnagyobb lesz tőle a telefon,írta is valaki,hogy ráfeszül az ugyanolyan tok amit én is használok. -
agabe
addikt
válasz
Gizmo94 #48317 üzenetére
igencsak akkuzabálós...pontosabban ki lehet bírni, de ha van még pár másik ami szintén ilyen, megy a wifi, vagy 3G szinkron, akkor hamar merül tőlük összességében a teló.
Ha van közelben töltő tutira fél napon belül (persze alapból feltételezem, hogy telefonálunk is valamennyit ha már telefon, ezért fél napot írok), akkor azért ezek sem jelentenek problémát. -
csimpas
tag
hali
eddig turkbey v26 romot használtam, majd feltettem a v32-t, bízva abban hogy ez már használja a bravia engine-t. de úgy vettem észre hogy nem... ezért vissza is tettem a v26-ot...
eddig még más romot nem használtam,szeretném lecserélni valami olyan romra, ami használja a bravia engine-t, és működik benne a gps, wifi, stb. (JIG-em van)
tudtok ajánlani ilyen romot?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard #48316 üzenetére
Változtatja persze, random dobálja az ikonjait. De annyira könnyen azért nem ég be a kijelzőbe semmi, idő kell neki hozzá.
Viszont nálam eléggé zabálta az akkut, ezért szanáltam. De lehet,hogy csak nem jól állítottam be.
-
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #48310 üzenetére
Igy már nem mindegy
Nekem éjjel ne frissitsen, meg csipogjon új Email stb. (tudom, néma mód
)
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #48308 üzenetére
Én azzal 0-2 % ig szoktam
Természetesen, szinronálások, wifi nélkül.
-
C.Brigante
veterán
10 és fél óra alatt merültem 4% only edge. (estétől reggelig) ez fuck yeaaaa kategória...
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Factory reset után, valamelyest alábhagytak a gondok, de mint kiderült nincs összefüggésben a látszólagos megoldással.
A levegős USB csatlakozó takarításon kívül a fogkefés mutatványt is kipróbáltam. (Igazából ESD-s kefével takarítottam meg.)
Most elég tönetmentes a telefon.
Szóval köszi a segítséget! -
Gizmo94
veterán
Airpush detector is egy kicsi, de jó gyógyszer.
Kifogástalanul működik, nálam is leszedte. Sajnos a kedvenc videolejátszóm volt az airpush gyűjtő, fuck...
P.S.: Szép a home screened
-
Rotate
veterán
-
mycso
veterán
Srácok, ez mi lehet valami vírusféleség???
Csak élő netkapcsolat alatt jelenik meg néha (természetesen mindig más a szövege).Bal fent egy + jel, és ha lenyitom a statusbart, akkor valami szöveg, amire rá kellene böknöm, természetesen nem nyitom meg soha.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari