Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobexX10
aktív tag
-
KTU
addikt
válasz zsoltex70 #282 üzenetére
Az átváltásnak működnie kellene.
Most raktam át GBP -> HUF-ra.Másodpercenként ugrál az árfolyam, persze kicsiket.
Hosszútávon érdemes figyelni az árfolyamgrafikonokat, és akkor váltani mikor a legkedvezőbb.
Ha van rá idő.
Az alkalmazásban a grafikonokat szintén ki lehet választani, hogy melyik érdekel, lehet változtatni az időintervallumot is."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz zsoltex70 #805 üzenetére
Én most segítettem 2 ismerősnek regisztrálni Simple account-ot,
feltölteni és visszatölteni Revolutra,
de csak e-mail-ben találtam azonosító számot amit a Simple küldött, de az 8 számjegyű.Szerencsére nem kért azonosítást.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
hedgehog
senior tag
válasz zsoltex70 #1559 üzenetére
Én két előnyét ismerem a Gránitnak, amiből az egyik már elmúlt: ez volt az első bank, ahol volt mobilfizetés.
A második előnyt se annyira használom ki a Transferwise borderless account óta, ez pedig az, hogy elég jók az árfolyamai: € Gránit: 324.54 OTP: 325,65 (Revo: 322,38)
A Gránit ebankja és mobilbankja katasztrófa egyébként.
Viszont mivel még mindig van Digitális bankszámlájuk Most kártyával, ami 0 Ft havidíjat és 1390 Ft éves kártyadíjat jelent, akár webes/tartalékszámlának is megéri.-- aka p3d3str1an
-
robertgida
újonc
válasz zsoltex70 #1559 üzenetére
A Gránit Platinum kártya ingyenes utasbiztosítást ad, mégpedig a piacon (bankkártya mellé) elérhetők közül a legmagasabb térítésűt. (Aki akár néha is utazik külföldre, már csak ezért is megérheti.) A havi hat ingyenes felvét (négy belföld, két külföld) összege nem limitált. Így akár (az unicredit-es ATM-ek akár egy milliót is kiadnak egyszerre) havi négymillió Ft is kimozgatható (ha kell) ingyen. (Ennél jobb csak az Erste ex-citis számlája és a Privilégium L csomag; ott nincs havi korlát sem.) Igénybe vehető vele a pesti és a bécsi Mastercard váró. (Mivel folyadékot nem lehet - kivéve max. egydecis üvegcsében - bevinni a biztonsági kapun, az ingyenes étel és italfogyasztás jól jöhet.) Aktív használat mellett az ingyenes Digitális csomagban gyakorlatilag évente visszatérítik a kártya éves árát. (Első évben teljesen, de utána is majdnem.) Sajnos, a Gránit ingyenes csomagjainál az utalások díjkötelesek. Így szerencsés, ha van mellette egy ingyenes utalású csomag is másutt. (Régebben több ilyen csomag volt, de azért most is nyitható pl. a Rafinál a Gold 2.0.)
Az a fura, hogy, ha a fórumban hozzászólok más bejegyzéséhez, akkor az enyémre írt reflexióra már nem reagálhatok... (Jön egy üzenet, hogy várjak türelemmel, amíg a hozzászólásomra valaki reagál.) Így akkor az előbb elküldött hozzászólásomat "szerkesztem":
robertgida válasza streng (#1562) üzenetére
18 éve használom ugyanazt a számot. Nem hiszem, hogy ez gond lenne. De nem zárom ki, hogy valami műszaki/technikai gond lenne (iOS-ra nem küldenek SMS-t, vagy a telenoros számokra nem működik stb.), de legalább ekkor lehetne írni egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, akik segíteni tudnak. (Vagy küldenek egy hatjegyű kódot e-mailben.)[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
válasz zsoltex70 #2323 üzenetére
próbáltad újra rakni az app-ot?
amúgy meg XE: https://www.xe.com/apps/
Nekem XE pro van, lehet csak abban van diagramos árfolyam -
silver-pda
aktív tag
válasz zsoltex70 #2790 üzenetére
Én is megkaptam ezt a levelet.
Viszont ez a nap/heti limit eltörlés kicsit gáz, mert nem tudom, hogy mennyi. Világosabb, ha le van írva és az ember azzal számol. Így előfordulhat, hogy nem tudok fizetni és majd cseten kideríthetem esetleg néhány napos késéssel.
Csökken az átláthatóság. -
streng
csendes tag
válasz zsoltex70 #3757 üzenetére
Hmm. Jó kérdés! Szép találat!
Megkérdezem a Revolut-ot, hogy ilyenkor mi történik. Nem a supportot, hanem direktben egy belső chat-en, ahol közvetlenül kommunikálok velük. Privátban küld el kérlek, hogy mi a teljes számlaszám amiről kaptad. Én is csinálok egy teszt utalást magamnak most, bár ez csak jövő héten lesz lekönyvelve, akkor több infónk lesz
Aztán megosztjuk itt az eredményeket. -
streng
csendes tag
válasz zsoltex70 #3758 üzenetére
Jobban belegondolva: ebből szerintem az lesz, hogy ha direktben utalsz a nevedre a Revolut küldő számlaszámára vissza fog pattanni vagyis visszakapod a bankszámládra közvetlenül. A kérdés, hogy van-e olyan banki tranzakció mint a példádban, hogy automatikusan fordul vissza az összeg a webshop számlaszámáról vagy csak egy része mint a kártyás fizetésnél a refund. (tehát nem új utalás kezdeményezése, hanem egy előzőre történő vissza utalás, visszatérítés, stb)
A legjobb az egészben, hogy tuti hónapokig elhúzódik az oda-vissza utalgatás..
Jó esetben a webshop megkérdezi, hogy mit szeretnél. Hová utalja, add meg a bankszámla számod pl. Ilyen már történt velem (az áru fele volt csak raktáron), de mivel kártyás fizetés volt ott meg refund történt, ami ott normális eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest