- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
Jól mondod DACH terület.
A magyar valóság sajnos ez amit látsz. Ezért vagyunk sokan már külföldön, nem csak a jobb fizetés miatt. És a kintiek közül sokan ezért kerülünk más magyarokat, mert az otthoni szokásokat nehéz levetkőzni.
Épp a minap beszéltem néhány random magyarral itt angliában, és 10 percen belül már ott tartott a kedves illető, hogy jaj de hülyék az angolok mert...
Csak az az érdekes, hogy a nyugati népek nem ugranak egymás torkának, az angolok pedig kifejezetten toleránsak, és türelmesek. Meg lehet nézni, hogy miért tart ott Nyugat-Európa ahol, és Kelet ott ahol.
A fejekben más van.
-
streng
csendes tag
Lehet itt hozzászólást like-olni? Nem? Kár...
Szívemből szóltál. Bocs én sem bírtam megállni.
@gzbotii - kérlek töröld a hozzászólásom./Egy ős öreg Revolut-os és itt fórumozó, akihez lehet fordulni komolyabb Revolut kérdésekben.
Pl.: érdekesség: Az ingyen tőzsdei kereskedés szuperül megy. Plusz, kaptam Apple részvény osztalékot, P&G-nél pedig szavazhatok a közgyőzésen külön appon keresztül. Jó cucc lesz ez is, ha bevezetik. Csak győzzük megválaszolni majd a kérdéseket. ;-)
-
Tuomas
addikt

Bocsi, a nevek nem az erősségeim

-
Tuomas
addikt
Ma egyik kolléga linkelte azt, hogy magyarul tudó supportost keres a Revolut, egyedül én reagáltam rá, hogy jó hír, ez főleg annak fényében érdekes, hogy ugye korábban az is volt itt konfliktusforrás, hogy a support miért nem tud még magyarul. És az érdekes az, hogy akik akkor hangoskodtak, ennek a hírnek a hallatán most mégsem ujjongtak itt.
Tömören: Lehet, az nem lenne olyan izgalmas

-
vmarci21
tag
Érdekes hogy csak Portugáliában (Porto) és Lengyelországban (Krakkó) keresnek magyar munkatársat, míg nagyobb nyelvekhez Litvániában (Vilnius) is. És egyik új nyelvnél sincs Európán kívüli hely, pedig mintha nekem úgy rémlene, hogy angol ügyfélszolgálat van az Ausztráloknál is.
Kíváncsi vagyok, hogy az angolhoz hasonlóan a kisebb nyelvek ügyfélszolgálata is 24/7/365 lesz-e, vagy csak európai idő szerinti napközbeni.. -
Tuomas
addikt
Ez egy egészen kellemes infó.
-
gzbotii
nagyúr
Nope. Csak hétvégén van felár. Support is ezt mondja.
"Extra fees for exchange are only applied on the weekends. For local bank holidays, this doesn't apply.
This comes from the global exchange market." -
ghostie
tag
A Revo váltás szempontjából nem az.. meg is lehet nézni az appban, hogy folyamatosan változik az árfolyam én nem a hétvégi lapos görbe látszódik.
-
Lex Icon
senior tag
Persze, fordítva megy, ahogy írtam, hogy GBP, € esetén megy, de Forintnál nem ha limites vásárlást szeretnék.
-
Tuomas
addikt
Ezt én tudom
-
balco
aktív tag
Köszi!
Így elég lassú lesz feltöltenem egy nagyobb összeget.
Illetve jó lenne látni valahol az appban, ahogy az ATM és váltás limitet látod. -
szekra
addikt
Thx, autóban voltam gyorsan kellett a válasz az összefoglalót el is felejtettem lenyitni. Mea culpa!
Szerk.: bár konkrétan amit én kérdeztem az nincs. Tehát azt is bele lehetne tenni amit most írtál nekem. "Ha nem váltasz előre, akkor is nyilván a Revolut vált." Lehet ez rajtam kívül másnak sem alap, de ha igen akkor felejtsük el.
-
Oliverda
félisten
Szerintem egyszerűen ignorálni kell az ilyen kérdéseket. Vegyék a fáradtságot az összefoglaló elolvasására.
-
edk-
őstag
Nem, az MCC az elfogadóhely állandó kódja.
És azért kellene, mert bizonyos hitelkártyák kizárnak a visszatérítésből bizonyos MCC-ket.
-
Tuomas
addikt
Az hagyján, de az összefoglalóban is benne van.
-
törölt tag
Ez nem vonatkozik erre, mert lényegében jó KH számlára utalt, csak az azonosítót nem írta oda. Nem harmadik féltől kell visszaszerezni, hanem adott cégen belül kell megfelelően lekönyvelni, kb mint amikor Neptun gyűjtőszámlára utalsz rossz kóddal, és kézzel kell megtalálni, átvezetni.
Ráadásul ez a KH-ból indított, nem oda küldött tételekre vonatkozik.
-
Tuomas
addikt
Hát ha ászf, akkor általános szerződési feltételek. Ha nincs szerződés, nem érvényes rá, szerintem.
-
aujjobba
addikt
Milyen alapon számolhatna fel neki bármilyen díjat, ha nincsenek szerződéses kapcsolatban?
-
aujjobba
addikt
Nálam minden engedélyezve van, és mégsem fogadja el az Erste ATM.
MasterCard kártyám van, magyar régiós, 5273-mal kezdődik a száma.Ezt az egy különbséget látom egyelőre, tehát elképzelhető, hogy MC kártyákkal nem megy, Visa-val meg igen, de ez csak feltételezés.
A régió is lehet esetleg különböző, ha neki egy régi kártyája van. -
MasterMark
titán
Ha nem tudja olvasni a kártyát, akkor nem azt fogja kiírni, hogy a bank nem érhető el.
-
Clemi
veterán
Nekem le van tiltva, mivel chip-es a kártya, de ha ezért nem fogadná el az Erste akkor a többi miért fogadja el ugyanott? Ja és a nejem kártyáját ott akartuk aktiválni mikor megjött és nem fogadta el viszont akkor még nyilván semmilyen biztonsági opció nem volt bekapcsolva.
-
Tuomas
addikt
Nincs
-
Tuomas
addikt
Pedig lehet köze hozzá, hogy visa, nekem MC-al nem működik az erste.
-
Friczy
senior tag
Írják, hogy idővle jön a Standard csomagra is. Akkor lesz majd sírás itt a fórumban, amikor trading számlát akar valaki nyitni, és helyből kérik tőle a vagyoni és jövedelmi adatokat.
-
törölt tag
Jelenlegi bizalmi szintem mellett reszvenyeket nem tartanek naluk, de az ingyen real time adat jol hangzik

-
KTU
addikt
uhhh
Nálunk ment a hiszti hogy a Fizetési Pont-os POS (sárga) terminálok csak Mastercard és Maestro kártyát fogadták el, idei év elejéig.
Már a Fizetési Pont-nál is megy a Visa. -
Friczy
senior tag
Maestro az majdnem ugyanaz, mint a Mastercard, csak korlátozottabb a használata. Ha van MC, a Maestro felesleges.
Visa nekem azért lenne jó, mert a jelenlegi bankkártyáim kivétel nélkül Mastercard vagy Maestro, és így ha bármely ok miatt zavar van a Mastercard elfogadásokkal, akkor meg vagyok lőve.
-
Sify
senior tag
Természetesen csak online vásárlásra vonatkozik.
-
hedgehog
senior tag
Igen, nekem évek óta megvan, csak a Most kártya éves 1400 Ft-jába kerül nekem az egész.
Még akkor csináltam, amikor csak azzal lehetett telefonnal fizetni. Azóta csak tartalék számla.Az NFCs kérdést nem teljesen értem, ha van OTP kártyád, akkor bőven elég a Simple, nem? (mármint persze nem, mert a Simple random jelszókérései engem az őrületbe kergetnének, ráadásul a Google Pay nagyságrendekkel gyorsabb is, de működni működik, nem?)
-
CsodaPOK
senior tag
Nem tudom, nekem nem az van.
Videóbankon meg kell kérdezni. Telefonra app letölt, pár katt és ügyintézőnél vagy. -
CsodaPOK
senior tag
Ma nekem is dobott fel ilyet online fizetéskor. Nekem Mastercard van.
-
predakon
őstag
Közben kiderült számomra egy ici pici (félrevezetős baki)..... hiába hívogattam meg embereket most tájékoztatttak, hogy ez csak külön metal cselendzs meghívóval indul.... a rohadt életbe
-
Peter.70
addikt
Igyál gyorsan egy kávét
Köszönöm 
-
Peter.70
addikt
Gondoltam a virtuálissal lehet
-
rferee
csendes tag
Köszönöm, akkor ha jól érem, sokkal jobban megéri a nyaralás során elköltendő pénzt "ráfizetem" a kártyára (akár menetközben kint is) és amit lehet kint kártyával fizetve (mivel itt nincs limit) vásárolni, mint itthon pénzt átváltani és kint készpénzzel fizetni?!
-
Okami68
csendes tag
Sajnos nem vagyok szakértője a témának, de szerintem az még rendben volna, hogy rákérdeznek esetleges párttagságomra, de hogy ahhoz mi közük van, hogy betöltök/betöltöttem-e valamilyen tisztséget egy pártban...továbbra is kétségeim vannak, hogy ez egy legális kérdés.
-
flegga92
senior tag
Tuti valami ilyesmi lehet a dologban. Már elég régóta van kártyám, eleinte TW-n keresztül töltögettem és kizárólag netes vásárlásra használtam, majd a Curve megjelenésével inkább azt használtam.
Mikor megjött a kártyás HUF feltöltés kicsit paráztam a tiltásoktól amikről a neten lehetett olvasni, ezért kisebb összegekkel töltöttem fel. Elsőnek 20k, mikor elfogyott 30k, majd 40k, egészen 100k ig. Most rátoltam 200k-t és nem zároltak. Ezt a kártyát használom a mindennapokban, tetszik az átláthatóság, látom mikor mire költöttem, a Vault-al is rengeteg "aprót" gyűjtöttem már. -
aujjobba
addikt
Csak hogy én is szaporítsam kicsit a szót, pár héttel ezelőtt regisztráltam, azóta az ismerkedős időszakban feltöltöttem 10-20ezer forintokat kártyával, fizettem itt-ott revolut kártyával kisebb összegeket online, vettem le párezer forintot ATM-ből, utaltam R-ból másik számlámra, ugyanezt visszafelé, majd TW-ból is utaltam próbaképp R számlára.
Nyitottam EUR, USD számlákat is, azok között konvertáltam, kipróbáltam mi van ha EUR vagy USD terhelem a R kártyát.Most feltöltöttem saját raiffeisen debitkártyáról 200ezer forintot, amit azonnal elutaltam erste hitelkártyaszámlára, probléma nélkül, nem kekeckedett a Revolut.
Szóval simán bennevan, hogy nagyjából véletlenszerűen ellenőriznek, és/vagy jobban megnézik azokat, akik ritkán használják, vagy a használat nem követ egy kb. hétköznapinak ítélt mintát.
Más: minden értesítő email-ből két példányt kapok, egy magyart és egy angolt. Ez másnál is így van?
-
hedgehog
senior tag
Ez a te döntésed ahogy felettem is írják. Ha nem akarod megadni, nem használod a szolgáltatást és kész.
De panaszkodni róla, reklamálni egy teljesen független szakmai fórumon, totálisan és teljesen fölösleges. Itt senki sem fogja olvasni, akinek köze lenne a Revolut döntéshozatalához. Csak az értékes infóktól veszi el a figyelmet.
-
nutfile
aktív tag
te töltöd fel az infokat, vagyis hozzájárulsz az adatok kezeléséhez, ami célhoz kötötten történik (ellenőrzik, hogy nem pénzt mosol). meglepne, ha gdpr oldalról bele lehetne kötni. ráadásul pénzmosási szabályok miatt tovább őrizhetik az infót, mint amit a GDPR meghatároz.
különben is ez a pénzmosás annyira forró téma (lásd legnagyobb dán bank orosz pénzmosási esetét), hogy pénzmosás-megelőzés címszó alatt kb. bármit megkövetelhetnek a hatóságok bárkitől (pl. a Revolut-tól azt, hogy miket kérjenek be, elsősorban keleti ügyfelektől...). -
hedgehog
senior tag
Ha valaki nem látja az opciót az appban, logoljon be újra (pl. appdata törlés nálam működött)
Ja és Charity cardnak hívja az app, kíváncsi lennék ez mit jelent pénzügyileg - nekünk persze semmit, de el tudom képzelni, hogy a bevételekből kap az ILGA)
-
Broki1
tag
És még ingyenesen ki is küldik!

-
hedgehog
senior tag
Ez tévedés, valójában 288.11 Ft-ba kerül ma egy USD, de tényleg inkább térjünk vissza a dologra holnap, akkor van csak értelme az összehasonlításnak.
-
lehella
senior tag
Tényleg, erre nem gondoltam
Köszönöm a pontosítást. -
gzbotii
nagyúr
ATM-nek kell a PIN + nálunk ami van ATM, szerintem mind a chipet olvassa (talán UK és US divat a mágnescsík).
-
Tuomas
addikt
Az automata az pin kódos nem? És a chippet olvassa be. Erstéből elsőre nekem sem sikerült. Aztán Raiffeisennél igen.
-
Ezekiell
veterán
Magyarországon is működik a Google Pay régi Revolut VISA kártyával (én is így használom hetek óta), volt róla szó a topicban.
-
hedgehog
senior tag
Nem, egyrészt nem lett továbbra sem magyar bankszámla ahova utalhatnánk, de ha lenne sem lenne mindenkinek jó.
Én pl. fizetem a tranzakciós adót (meg ha rosszkor utalok, banki jutalékot is) minden utalásom után, vagyis nekem nem éri meg utalással feltölteni még a TW-t se. -
kosmoo81
tag
ezzel az a baj hogy az utalás nem lesz rajt egyszerre.
nekem is kézenfekfőbb, hogy az osztrák kártyával teszek rá XX eurót, aztán befizetem vele a telefonszámlát.ma ezt próbáltam ki. 50 eurot tettem rá az osztrák kártyáról, aztán annyit átváltottam forintra amennyiből kijött a számla, és befizettem vodás appon belül.
a revolut kártyát már régebben hozzá adtam, ez csak próba volt, de szerintem most mindenhez szép lassan hozzárendelem ezt a kártyát...
-
hedgehog
senior tag
Te tudsz SEPA-utalni, mert €-t utalsz, és arra más törvények vonatkoznak. Mi csak SWIFT tudunk utalni forintot, aminek 1-2ezer Ft-os költsége van.
-
Lizingrider
csendes tag
Én május 22-én regisztráltam, de már volt számla blokkolás egy 50.000 Ft-os feltöltés után, elkeveredett átutalás, ami azóta sincs meg, duplán terhelt feltöltés és tegnap az ATM issue, hogy KP nélkül terhelt a Revolut.
Nagyon sajnálom, hogy sorozatos szívás van csak vele, mert:
- Nagyon tetszik az app
- Imádom, hogy nem kell fizetnem a KP felvétért
- Szuper funkciók vannak benne, mint számla szétosztás
- Baromi jó, hogy bankközi az árfolyamDe picit még fejleszteni kell a srácoknak a rendszert, egy pénzügyi szolgáltató nem engedhet meg ilyen sorozatos bakikat, azért nem ehhez vagyunk szokva ha bankolásról van szó. Mindenkitől elnézést akit sért esetleg a negatív hozzáállás, de az ilyen fórumok arra is valók, hogy aki még csak gondolkodik, hogy elkezdje e az infóhoz jusson, és ezek olyan működési kockázatok amit muszáj megosztani.
-
vmarci21
tag
Még sosem kötöttem Revolutos utasbiztosítást, de azt elméletileg nem a Revolut nyújtja, és nem is velük kell beszélni, ha jól emlékszem arra, amit a bevezetésekor olvastam, egy német biztosító van mögötte, és őket lehet hívni, vagy nekik lehet írni ha van valami. Úgyhogy nem a Revolut ügyfélszolgálat kezeli az utasbiztosításos panaszokat, így az ők ügyfélszolgálata inreleváns a témában.
-
viharhozo
addikt
A ceggel sok a balhe, Sokan sokfele allitottak, h nagyon gyengen probaltak szurni a penzmosast, ezert nekik ment a hatosag. A tulaj meg amugy is eleg nagy sfej, folyton cserelgeti a vezetest, hatalmas a fluktuacio, MLM-rendszerekben latott modokon kell uj ugyfeleket toborozni annak, aki ott akar dolgozni.
Ez alapvetoen teged mint ugyfelet nem erint, csak annyit veszel eszre, h most mar inkabb mindenkit zarolnak eloszor.
-
streng
csendes tag
Általában mindig mindig kiderül, hogy valami trükközés van a zárolások mögött. Pl.: nem azonosított személy. nem küldted még be a személyit, más bankkártyájával töltötted nem a saját neveden lévővel, két-3 telefonra is felteszed, stb, stb
Többen vagyunk akik régen használjuk probléma nélkül több 100e forgalommal és összeggel jelenleg is a számlán -
Tuomas
addikt
Semmi ilyen konkrétum nincs leírva, de az le van írva, hogy milyen dokumentumokat kérhetnek be a pénz forrásának igazolására.
Nyilván ha lenne konkrét összeg megadva, akkor mindenki ügyeskedne. Nem tudom, hogy ez a dokumentumlista mennyire teljeskörű.
Az pedig, hogy nincs összeg odaírva azt jelenti, hogy 1 € feltöltése esetén is kérhetik, meg 500€ esetén is. Az, hogy valójában mi alapján zárolnak és kérnek be ilyet, a jó ég tudja, de azzal, hogy elfogadod a feltételeket, te ebbe belemész, és tudomásul veszed, hogy ez lehetséges, hogy meg fog történni.
Ez van, el kell fogadni. Lehet van okuk rá, nem tudjuk, olvastam cikket, volt valami biztonsági malőrjük, lehet azóta vezették be. Ez van.#3856
Vagy ahogy írtam, több szolgáltatás használata, amivel feleződnek az összegek, vagy átmeneti megoldásként több kp. Közel sem pótolhatatlan az alkalmazás, és vannak hátrányai, de előnyei is szép számmal.
-
Tuomas
addikt
Hát azért az, hogy nem olvassa el a használatra vonatkozó feltételeket, információkat az eléggé user error. Az életben sok mindent úgy tanul meg az ember, ha utánajár. Ha elolvasná, legalább tudna készülni rá utazás előtt ha lefotózza pl. Persze már többen is írták, csak erre a szolgáltatásra egy nyaralásnál nem lehet támaszkodni, főleg ha regisztráció után az az első, hogy kb a havi minimálbérnek megfelelő összeget feltolják rá.
Tw-al párhuzamosan már bátrabban lehet használni kint, elég kicsi esély van rá, hogy egyszerre fuccsol be mindkettő. Ráadásul az összeg is két részre oszlik. -
blod001
tag
Majd kérdezd meg tőle, hogy ilyen zárolásnál mit kér el a Revolut és mennyire macerás feloldani. Én már régóta használom a kártyát, most hogy bejött a forint alapú feltöltés én is tervezek egy 100k körüli összeget rátölteni, remélem engem zárolnak. Jó lenne ha erről értesítenék az új felhasználókat vagy megadnának valami limitet az elején, mert ez valóban elég bicskanyitogató lehet egy új felhasználónak, ezek után nem szívesen használnám én sem a kártyát.
-
balhmm
tag
átírtam a címet is, de nem segített.. Csak kérdés mi a gond, mert ez így messze van a megbízhatótól...
-
törölt tag
En megprobalnam atirni a Revolutban a lakcimet, majd egy olyan Google fiokot lettehozni ami ugyanahhoz az orszaghoz van rendelve.
-
szabo.csabi
tag
Szerintem is de akkor miért ismételgeti nekem a support a Dynamic Currency Conversion-t, hogy emiatt volt a dolog, miért nem mondják egyszerűen azt hogy "Ez van haver, hétvégén többe kerül a váltás!"

-
szabo.csabi
tag
Price breakdown
€50.07 x 2 nights €100.14
Special offer: 20% off -€20.02
Service fee €13.12
Total (EUR) €93.24Payment
MASTERCARD ••••
May 05, 2019 · 05:52PM CEST €46.62Amount paid (EUR) €46.62
... na és erre fizettem forintban 15 254,59 forintot ami 327,2112 HUF/EUR-t jelent.
Kis összegről van szó, nem is emiatt érdekel a dolog csupán szeretném tudni mikor, mit, miért és hogyan csináljak, hogy jó legyen! :-)
-
L4mie
veterán
Nem bonyolúlt, de az bosszantó, hogy már 3.x kérik.
*nem követem folyamatosan a topicot, most láttam, hogy már van valamiféle forint számla, ezért kérdeztem.
Köszönöm a segítésget és elnézést ha megzavartam bárki nyugalmát. -
gzbotii
nagyúr
+ DCC
-
MasterMark
titán
Nem csak hogy figyelmzetet, de meg is kell erősíteni.
-
szabi__memo
nagyúr
Ez egy korrekt válasz lenne, ha eddig nem lett volna jó

-
nutfile
aktív tag
szerk.
a 12. pontban a H betű az mi? nem az állampolgárságod?
-
MasterMark
titán
Bocs, de nincs jogsid?Fordítsd meg, a 14.-es pontban van az állampolgárságod.Ja látom nem magyar jogsid van. Ettől függetlenül a magyaron rajta van az állampolgárság: [link]
-
MasterMark
titán
A jogsin rajta van az állampolgárság. Ugyanolyan személyazonosításra alkalmas okirat.
-
Kar07
tag
Oh, akkor világos, köszi!
-
flegga92
senior tag
Bocsi, ezt benéztem

-
Rage47
nagyúr
Igen, Apple Pay esetén például előbb egy magyar banknak kell engedélyezni az Apple Pay-t, aztán jöhet a Revolut.
-
Jamesch
tag
Én ezt értem, de mégis van aki használni tudja.
Egyébként a vicc az hogy Paypalt is be lehet csatornázni Google Pay alá, de ezt is csak olyan országban ahol amúgy használható, franc se érti
-
Oliverda
félisten
Van, mert nem csak az Apple-ön múlik, hanem a bankon vagy szolgáltatón is, jelen esetben a Revoluton. Még az Egyesült Királyságban sem kínálnak Apple Payt, pedig ott már évek óta elérhető a szolgáltatás.
-
viralmind
aktív tag
Tiszta, koszonom!

-
laszak
tag
vagy Mastercard Nearby app, amiben szűrőzhetsz arra, hogy van-e költsége a felvétnek.
-
bbuzas
csendes tag
Menet közben nem tűnt fel, hogy írt volna bármi ilyesmit is. Az appban láttam hogy 33.95 volt a terhelés. Annyi érdekesség volt még, hogy kérdezte, hogy euróban vagy fontba terhelje, mert látja hogy font alapú a kártya. Én eurót választottam.
-
Reinkz
senior tag
Igen éreztem, hogy én rontottam el, mert képernyőn 55font szerepelt meg valami hatalmas 250 000ft ez tévesztett meg, következőre figyelmesebb leszek
-
Laox
aktív tag
Aztán igazolja és minden megy tovább...
-
ghostie
tag
Nálunk az volt, de hogy a londoni bankközi piacok, hogy működnek ilyenkor azt nem tudom (nem értek hozzá, de ha belegondolsz, akkor jan 1 is a világ különböző részein máskor kezdődik és ér véget így még a kezdete és vége sem határozható meg egyértelműen).
Egyszerű ellenőrizni egyébként: Belépsz a Revoba ránézel az árfolyam grafikonra mondjuk 1 hétre visszamenőlegesen. 28 és 31 között egy folyamatos vonalat fogsz látni és nem is lehet azon belül napot vagy napon belüli időszakot kiválasztani.
Viszont jan 1 nem így viselkedik.. napon belül több árfolyamot is láthatsz. Amit ki akartam emelni ebből az egészből az az, hogy az az érezhetően gyengébb USD árfolyam amin váltottam, nincs köztük.. nekem ez akkor jól jött, ennyi. -
ghostie
tag
Persze, de jan 1-én nem ez volt a helyzet..
-
ElFeo
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
Pikkolo^^
addikt
Szuper, közben fel is raktam. Leszedtem az apk-t, regisztráltam, Curve-s levél jött, Curve-s próba terheléssel. Csak nem húznak le
Az alkalmazás ilyen esetben fog frissülni? Jelenleg a verziószáma megegyezik a legújabbal. -
Fandango
veterán
téves

-
szabi__memo
nagyúr
Pedig még írtam is hogy küldik....
-
törölt tag
Magyarorszag tamogatott, kuldenek kartyat, tobb honapja hasznalom...😉
-
HoTDoG
tag
Én is, 5.99 EUR-t. Szóval nem kamu az akció.
-
Oliverda
félisten
Igen, és ez TW-nél sincs másképp. Esetleg nyisson egy rendes devizaszámlát és utalja át oda.
-
Peterhappy
addikt
Köszönöm szépen a gyors választ! Telefonról írtam, kapkodtam, nem fogalmaztam pontosan, elnézést.
Ha nyitok Revoluton egy GBP számlát, s a kinti GBP-s számlámról utalok rá, akkor nincs külön költség, s ha a Revolutos GBP számláról fizetek EUR tételt, akkor jobban járok, mintha egyenesen az EUR számlára utaltam volna - jól értem?

-
szabi__memo
nagyúr
Nem tudom melyik államnak kell állnia a veszteségeket de valamelyiknek biztos. Logikusan annak kellene amelyik a licensz kérelmet elfogadja
-
mazsi
senior tag
Itt a hivatalos megerősítés az EU banklicenszről. Reméljük most már felpörgetik a belső fizetőeszközök számlakezelését végre!
-
UHHH
őstag
Szép-szép a banklicensz, de mindig felmerül bennem a kérdés:
Vajon Litvánia ki tudja fizetni a sok-sok pénzt, ha bebukik a Revolut?!
-
szabi__memo
nagyúr
De csak ha ki tudja fizetni az állam. Nos, a magyar nem tudná
-
maroni
aktív tag
Köszönöm!
-
szabi__memo
nagyúr
Valami lehet azért mögötte. Biceika is itt lesz megint
-
L4mie
veterán
Egy néven lesz két kártya, de szerintem ez nem probléma.
-
nutfile
aktív tag
ok.
thx a kiigazítást. -
hedgehog
senior tag
igen mennek, kb. két hónapja használom gond nélkül, jobb is mint a többi ilyen
-
nutfile
aktív tag
simán vettem fel cash-t letiltott mágnescsíkkal.
szvsz csak az ATM kp felvét-es kapcsoló érdekesszerk.
persze lehet, hogy valahol még mindig olyan régi automaták vannak, úgyhogy vissza is szívom a dolgot.
előfordulhat. -
Iginotus
addikt
Neked legalább megjött

Nekem az első nem is jött meg. Kellet kérni még egyet ez viszont egy hét alatt ide ért.
Igaz nem volt kibontva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 3D nyomtatás
- E-roller topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Vicces képek
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm

Az alkalmazás ilyen esetben fog frissülni? Jelenleg a verziószáma megegyezik a legújabbal.