Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Srácok egy kérdés, ami nem feltétlen revolut, inkább általános, de mégis revolut

USA utazáshoz mennyire elegendő a revolut? Használom egy ideje, viszont eddig csak európán belül használtam.
Lenne bármi hátulütője, mondjuk egy dombornyomott hitelkártya helyett? -
-
wayne1
senior tag
Hali. Van Netflix előfizetésünk, és ehez tudtam csinálni egy zsebet. Jó, mert így mindig odateszem a havidíjjat és onnan vonja, még véletlenül sem költök belőle.
Ma előfizettem az HBO-ra, le is vonta, de ehhez nem tudok zsebet csinálni, mert nem tudom hozzáadni sem zsebhez, sem az ütemezett kifizetésekhez.
Én vagyok béna és meglehet ezt oldani valahogy vagy nincs lehetőség erre?Ami érdekes, ha az Ütemezett kifizetéseknél megnézem, hogy mit lát ott vannak olyan kifizetések amik kártyával történt egyszeri fizetések, de az HBO nem látszik.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Revolut kártyámat eddig havi 100-150 ezer forintos bolti vagy internetes vásárlásra használtam. Azonban szeretném fokozatosan deviza váltásra és továbbutalásra is használni. Olvastam, hogy előfordulhat zárolás/felfüggesztés. Nem tudja vki véletlenül, hogy ez melyik szakaszban történhet? Ha a ráutalt összeg megjelenik a számlán akkor már nem fog meglepetés érni? Vagy a váltásnál, továbbutalásnál is előfordulhat? Esetleg olyan is lehet, hogy egyik nap arra ébredek, hogy nem férek hozzá a számlához? Illetve ez a felfüggesztés a teljes számlán lévő összeget érinti vagy csak a kérdéses tranzakciót? Köszönöm.
-
Semin
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
Megint tanultam valamit
A revo-t elsősorban netes vásárlásokhoz illetve a havi 75 kp miatt tartanám.
Az itt átfuttatott tranzakcióknál eddig sem volt opció a visszatérítés , hiszen másik kártyákkal történtek.(Gold MC/Visa internet) Ezek helyettesítésére (és a kedvezőbb EUR konverziókra vásárláskor) kerestem alternatívát." aztan keszpenzfelvetel lesz belole konyvelesnel" Ezen dolgozhatna még az Erste ez sokszor megtévesztő
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Rakd be széfbe és akkor azt nem terheli be
-
KicsiRegő
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Kérdésedre a válasz benne van az összefoglalóban, érdemes mindig előbb ott szétnézni:
"Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon." -
Celithrandi
addikt
Egy kérdésem lenne, ha revoluton van X fajta FIAT ban pénzem, akkor kártyás fizetéskor honnan húzza? Vagy hogy tudom beállítani, hogy mely devizából húzza? köszi
-
Semin
őstag
-
Semin
őstag
Van most valamilyen regisztrációs akció? Ha van és valaki küld meghívót privátban, azt megköszönném.
-
pube111
senior tag
Új kártyát aktiváltam csipes fizetéssel. Kb 10 perc múlva próbáltam érintésmentes fizetést, elutasította. Újra próbáltam, megint elutasította. Próbáltam csippel, az is sikertelen.
Amikor az előző kártyám új volt, azzal is ez történt, de akkor ezek után az appban lefagyasztott állapotba is került. Most nem került lefagyasztásra, csak egyszerűen nem működik.
Tudtok valami megoldást? -
skippper
senior tag
Sziasztok! Business accountot szeretnék csináltatni a Kftmhez, de nem fogadják el az alapítói okiratot, mint hiteles shareholder structure dokumentum. Létezik bármilyen digitális dokumentum, ami jó erre? Tapasztalatok esetleg?
-
-
Semin
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy revolut kártyát, de nem tudom jól értek e mindent.
(kicsit megkavart ez az apr1. variálás)Van egy bankszámlám ehhez kapcsolódik egy hitelkártya. (Erste Visa)
Ha igényelek egy revolut kártyát az fel tudom tölteni apple pay-el?
(ha igen mennyi idő alatt jelenik meg a kártyán a pénz?)Ha nem meg az apple pay, akkor a hitelkártya alkalmas feltöltésre? van ennek extra költsége?
(itt mennyi idő alatt jelenik meg a kártyán a pénz?)KP felvétel (80k HUF/ hó az ingyenes?), és internetes fizetés az elsődleges felhasználás, amennyiben ingyenesen fel/át tudok tölteni pénzt a számlámra.
Köszi előre is a válaszokat!
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Barátok meghívásánál mennyire van szigorúan nézve az, hogy a határidőn belül legyen végrehajtva minden művelet? -
nort_on
senior tag
Én összeg nélkül kérdeztem tavaly nyáron, és konkrét választ kaptam, hogy napi(!) 30*15.000 euróig jó vagyok... Nem is értettem mi alapján, mert korábban ilyen pár százezreket mozgattam rajta.
-
Gabás
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az ügyfélszolgálattól kell megkérdezni, hogy van-e rá lehetőség, emlékeim szerint itt többen is végeztek ilyet.
-
pictigjis
őstag
de most mégis miről beszélsz? hogyan ellenőriztethettem volna másképp, ha erre a kérdésre sem kaptam értelmes választ, hogy lesz-e gondom abból, ha beutalok ekkora összeget?
a semmitmondó válaszon kívül esetleg nem nekik kellett volna ezt felajánlani opcióként?
nem értem, hogy direkt trollkodni akarsz, vagy csak szándékosan nem akarod felfogni a helyzetet. arról volt szó, hogy ennek az előzetes kérdezősdinek van-e értelme vagy nincs, én meg leírtam, hogy nálam nem volt
-
pictigjis
őstag
de akkor mit kéne válaszolniuk? a beszélgetés eleje úgy nézett ki, hogy helló, ekkortól meg ekkortól vagyok felhasználó (több év), látjátok a számlatörténetemet, most pedig szeretnék 4,5 milliót beutalni. ekkora összegnél a számlamúltammal várható-e, hogy a revolut kér ellenőrzést vagy nem?
és erre jött a süketelés
szerintem - számomra - ez egy tök felesleges kör volt, semmi infóhoz nem jutottam a vagy igen, vagy nemen kívül (és arról nem is beszélek, hogy ezen az időhúzáson is múlhatott, hogy lemaradtam az előző pemáp-ról, a plusz egy óra, ami a legyen akkor inkább a wise irányon múlt, számíthatott. nem kellett volna kérdeznem és várnom erre a fing semmire)
-
pictigjis
őstag
most vacakolhatunk a szó szerinti jelentésen, ez pedig a beszélgetésnek csak egy része. korábbi tippekhez hasonlóan jeleztem, hogy mit szeretnék csinálni, és hogy ekkora összegnél számíthatok-e zárolásra. a válasz pedig semmiképpen nem az, hogy "oké, persze, csináld, nem lesz gond", hanem kb. pontosan az, hogy vagy bejelez rá az algoritmus vagy nem
ezzel nem azt mondom, hogy más ne szóljon, mert nyilván értelmesebb ügyintézőt is ki lehet fogni. de a válasz lehet olyan, mint az én esetemben, hogy nem fog közelebb vinni ahhoz, hogy zárolnak-e feltöltés után vagy nem
-
Celithrandi
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
az a fránya világpiac ami a választásokat követi. Tuti hogy a 400as euró smafu ahhoz képest hogy 90% lesz az áfa egyből.
-
Yodafon
őstag
Hello
hany nap alatt erkezik meg magyar szamlara egy revolutrol inditott utalas?
Penteken utaltam, kov. het hetfon jott az email hogy elkuldte a peznt a Revolut de meg mindig semmi.... -
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nincs jelentősége. Legfeljebb kint vásárolok be.
-
vendingo
veterán
Mennyire jellemző manapság a számla zárolás? Tervezek egy nagyobb feltöltést (1-2 milla).
1+ éve vagyok revolut felhasználó, napi szinten használom, havonta többször töltök rá pénzt, van cryptom, gyakran váltok pénzt is, szóval rendesen kihasználom a lehetőségeit. Vagy egyáltalán nem számit az user előélete nagyobb feltöltésnél? -
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Vágom.

-
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem vagyok kárörvendő, látom a dologban a problémát, hogy ebből nagy baj lehet, ha majd hirtelen elmúlik a kampányreklám és ugranak a befagyasztott árak, kamatok. De, azért most jól esik, hogy cirka egy hónap alatt 70 rugóval emelkedett a fizum.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Attól még lehet ellene. Nehogy mi is jól járjunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Itt vagyok!!! Mit szeretnél?

-
pictigjis
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ebből a topikból már korábban, azóta mindenhonnan kitiltották asszem egy hónapra a süket propaganda szövegei miatt. kááááááár érte
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére

-
Most így a 400 Ft-os euró árfolyam mellett hol van az az olvtárs, aki nagy hangon hirdette, hogy helyes volt nem bevezetni az eurót Magyarországon

-
kanyi51
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Látom tisztába vagy a háborús eseményekkel
-
Fifi
őstag
Feleségem Curve cash-ben lévő kemény 9,25 GBP-jét "fizetési hivatkozás"-sal szerttük volna Revolutra transzferálni.
A kártyás fizetés végén (még 12:30-kor) egy hibaüzenet megjelent, de nem tudom, hogy mi, mert asszony csinálta, én nem láttam. A Curve-cashen a terhelés megtörtént, Revolutra nem ért be a pénz, a kérés függőben.
Máskor ez másodpercek alatt rendben le szokott zajlani.Revolut status oldal szerint minden működik és Curve is azt mondja.
Szerintetek várjak még, illetve melyik oldalt kezdjem zaklatni?
-
snorbi82
senior tag
KH bankkal tudtam feltölteni!
-
vnorbi
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Évekkel ezelőtt csináltam, nem emlékszem már minden részletre, és nem akarok téves infót sem adni. Ha valamit nem sikerül kinyomoznod, kérdezd meg a Mibe tegyem a megtakarításaimat? topicban.
-
bigdady
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Hogy mi? 😅
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére

-
teleahocipöm
senior tag
Nem tudok az ERSTEről feltölteni, az üzenet szerint "141-el kezdődő, Sberbankos számlára ne indítsak uatalást mert nem teljesül"
-
vnorbi
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Mert a személyes számlanyitáshoz csináltál előregisztrációt (amit amúgy a regisztráció legelején ír is, amikor hozzájárulsz az adatkezeléshez). A magyarorszag.hu-n lehet számlát nyitni online.
-
tobias40
veterán
MÁK web regisztráció végén kiírja hogy menjek be egy ügyfélszolgálatra...
Nem lehet mindent online elvégezni? -
tlala
addikt
Hogy tudok Revolut kártyámról Cib EUR számlámra legolcsóbban áttenni EUR-t?
-
Rhinoceros66
friss újonc
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Árucikkek vásárlása lehetőség eltűnt a menüsorból. Mi lehet a probléma? -
1NST1G8R
senior tag
OTP kártyáról nem lehet pénzt feltölteni Revolutra, pendingel a tranzakció aztán sikertelen. Supporton azt mondták náluk nem látszik a hiba és érdeklődjek OTP-nél, találkozott valaki hasonló hibával?
-
Gabis
őstag
-
kmarci25
veterán
válasz
poli27
üzenetére
Már hogy ne lett volna kapcsolatban. Ne viccelj már! Sberbank wiki
-
Hogyan kell új telefonra költözni? Xiaomi --> Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(nekem bőven elég havi 75k de az mind 3 részletben kell)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)