- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
nekem sem történt semmi

-
Moleman
addikt
Az FTX felszámolása is egy vicc volt, az első emailben még látszottak az egyenlegeim, de belépés után már mindenhol minden 0 volt, írtam nekik vagy 10 emailt, 0 válasz. Felszámolás helyett lenyúlták a maradékot.
-
Oliverda
félisten
Akkor tegyél panaszt és kérj kártérítést.
-
lmno
őstag
Akkor veszel egy Trezort/Ledgert és kiutalod őket arra.
A Revolut kripto vétel / eladásra nem volt rossz, de nem azon kellett tárolni sok pénzt. -
pdr755
aktív tag
Ezt mondjuk nem feltétlenül azért történt mert a Revolut hirtelen úgy döntött hogy felfüggeszti a kriptó kereskedést, vagy most, hogy csak úgy passzióból megszünteti mert olyan kedve van (a' la elon musk amikor éppen bedrogozott)
Volt itt egy picike törvény amit nem a Revolut hozott. Szerintem igazából azoknak kellene panaszkodnod akik a törvényt hozták, meg áttételesen annak a 3 millió honfitársadnak akinek köszönhetően abban a helyzetben vannak hogy ilyen törvényt hozhatnak.PS. nem a revolutot védem, de mivel sehol máshol (ahol a revolut működik) nem volt ilyen, ez most kivételesen nem tőlük indult ki.
-
Oliverda
félisten
Kiutalod magadnak valamilyen tárcába.
-
jalos
tag
Mármint kik, mivel és hogyan? Vagy mindegy csak pörögjön a topic?
-
DamianB
őstag
Köszi ezt az összefoglalót ezt nem tudtam mert évekkel ezelőtt mikor ki akartam használni a reptéren akkor elküldtek hogy hiába world elite nem ingyenes a belépés . De teszek majd egy próbát még vele.
Önmagában azért fizettem a metált mert eddig visszahozta az árát biztosítási események repülő késés régebben váltás. Most ezt a tippet kihasználtam amit itt adtak a kollegák olcsóbb évesre, a jövőben viszont meglátjuk .
De szerintem a platinum kártya magasabb fokozat szerintem.
-
zsola400
senior tag
Friss regisztráció után van feltöltési limit, de pár feltöltés után egyre nagyobb, kb. 5-6 után már nem írja, utána már milliós nagyságban is tölthető.
-
gyalu 1
aktív tag
Rakd be széfbe és akkor azt nem terheli be
-
KicsiRegő
tag
Kérdésedre a válasz benne van az összefoglalóban, érdemes mindig előbb ott szétnézni:
"Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon." -
ACE-
addikt
Örülj neki hogy van olyan pénzed, ami elvesztése "nem számít", ezt nem sokan mondhatják el magukról...
-
pictigjis
őstag
egy kis türelemre most biztosan szükség lesz, de a háborús helyzet (remélhetőleg minél hamarabbi) enyhülésével a 360-355-re való visszaszivárgás szerintem simán reális lehet
meg az is, hogy holnap 380-on születik új rekord
-
zerodot
aktív tag
Az stake, ez meg lending.
Stabilcoinokra teljesen normális a 8-10-12% éves kamat a lending platformokon. Itt nem igazán számít hogy most épp coin vagy fiat, likviditásra van szükségük, az eurót is fel tudják használni. Más platformokon is lehet eurót így kamatoztatni, pl. nexo, wirex...
-
nort_on
senior tag
Igen, óránként fizeti a kamatot (8% $10k-ig, az afeletti részre 5%), bármikor 2 kattintással kivehető. Ezeket lehet beutalni (Mexikói pezó is van, csak lemaradt, de az gondolom nem érdekel
), de én csak EUR-t és kriptót küldtem be (pl USD-t USDC-ben tartom, sokkal gyorsabb és olcsóbb is a mozgatása a blokkláncon, mint SWIFT-en). Az utalási paraméterek az adott FIAT-ra kattintva jönnek majd be. Részletek az alkalmazásban.Egy Revolut, ZEN (zen.com), Binance, FTX pro és FTX (ex blockfolio) elég jól lefedi a kriptós dolgokat. Amit nem, arra ott a DeFi.

Hagyományos tőzsdére meg Random Capital, Interactive Brokers, és Tastyworks.
-
zsamiatt
őstag
jelenleg nincs benne ilyen ficsör.
-
nort_on
senior tag
Revolut-on pont most nem tartanék semmit (bár máskor sem, meg egyébként sem bankban tartjuk a sok pénzt
). Átfolyatni jó, de sok pénzt sokáig ott tartani nem biztos, hogy jó ötlet.Államkincstár? Vegyél P€MÁP-ot (2028/X), euro stat infláció + 0.5% kamatot fizet, kártyával tudsz vásárolni, ha 5 évnél hamarabb visszaváltod, akkor 1% bünti levonás van.
Vagy FTX (kriptó tőzsde), ez meg 8%-ot ad euróra, SEPA utalást fogad, nem kell lekötni sem és ingyenes a kiutálás is.
Vagy Vires Finance 15%-ot ad USDC-re, de az már hardcore kategória.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal Gear Solid
- Cyberpunk 2077
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de én csak EUR-t és kriptót küldtem be (pl USD-t USDC-ben tartom, sokkal gyorsabb és olcsóbb is a mozgatása a blokkláncon, mint SWIFT-en). Az utalási paraméterek az adott FIAT-ra kattintva jönnek majd be. Részletek az alkalmazásban.
). Átfolyatni jó, de sok pénzt sokáig ott tartani nem biztos, hogy jó ötlet.