Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Üdv.
Ha forintot szeretnék utalni revolutról az itthoni számlámra, az jár valami költséggel? -
hedgehog
senior tag
válasz
szőröscica #35876 üzenetére
Ahogy ebben a hozzászólásban írtam, valószínűleg a payment-processor váltás miatt kell lecserélni a régi kártyákat. Nekem egyébként Mastercardot ajánl fel, kivéve a naplementés mert az Visa lenne.
-
Celithrandi
addikt
Mindenhol buzik. Baroinnál pl nem fogadják el sima végzést amit mindenhol elfogadnak itthon :
"Mire figyelj: 30 napnál nem régebbi közhiteles iratot tudunk elfogadni, mely a hatóság által kiadott e-akta (elektronikusan aláírt és időbélyegzett dokumentum), vagy amelyik szervezeti formára ez nem elérhető, akkor a nyilvántartó hatóság által kiállított papír alapú dokumentum szkennelt változata, és alkalmas annak igazolására, hogy a szervezetet a hatóság nyilvántartásba vette. Például Magyarországon: Cégek esetén e-közhiteles cégkivonat (.es3 formátumban), mely elérhető pl. a https://www.e-cegjegyzek.hu/ vagy a https://hiteleskivonat.hu oldalon. Egyéni vállalkozás esetén az ügyfélkapun keresztül igényelhető eredeti hatósági bizonyítvány, egyéni vállalkozói igazolvány, vagy nyilvántartásba vételről kiállított 30 napnál nem régebbi igazolás szkennelt változata. Többi szervezeti formáról a FAQ-ban olvashatsz. " -
op9
aktív tag
válasz
bigdady #35890 üzenetére
Gondolom a nyomtatvánnyal is az lenne, h én kitölthetem, de nekik egy közjegyzői hitelesítés kell, hogy elfogadják, akkor meg tényleg hitelesíthetem a társasági szerződést, ugyanott leszek.
De írtam nekik, h mivel biztosan van más magyar cégnek is vállakozói számla náluk, akkor írják meg annak a dokumentumnak a magyar nevét, amit másnál elfogadtak.
-
op9
aktív tag
válasz
zsamiatt #35889 üzenetére
Értelek.
Ebben az esetben tényleg érthetetlen, hogy miért kell nekik.
Pontosan ezt írták:
"Please provide a valid shareholder structure document
Please provide a proof showing all owners with over 10% ownership. If you have a company as a shareholder, please include them in the ownership structure along with any person or company that owns more than 10% of them. Please note the document has to be dated and certified by notary that the information contained in the document are true. Thank you" -
op9
aktív tag
válasz
zsamiatt #35886 üzenetére
Köszi!
Hát nem szívesen dobok ki pénzt ilyen "hülyeségekre". Érdekes módon a Társasági szerződéssel, meg az es3-as fájlokkal tudtam magyar bankszámlát nyitni magyar banknál, akkor nehogy nekik ne legyenek elegek ezek a dokumentumok.
Vszínűleg azért kell nekik a tulajdoni viszony, h nehogy egy kisebbségi tulajdonnal rendelkező tudjon céget érintő változásokat véghez vinni. -
kp78
addikt
Rendelhető Liam Payne Sunset kártya 99%-ban újrahasznosított PVC-ből
Leírás >> [link] -
Ereshkigal
őstag
Én a napokban regisztráltam, VISA-t küldenek új kártyaként.
-
fant0mi
őstag
válasz
szőröscica #35878 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy Visa lesz (standard csomaghoz), nekem is az lett.
Javaslom, hogy tedd be egy Curve kártya mögé, az MC-t ad. Még több kp is felvehető vele (kártyás vásárlásnak imitálja a Revo felé). Van itt topikja is. Mint mindennek IS. -
Drenadar
veterán
válasz
szőröscica #35878 üzenetére
nah arra igen nagy esély van hogy nem MC lesz az új kártya
-
szőröscica
addikt
-
Drenadar
veterán
válasz
szőröscica #35876 üzenetére
tuti hogy üzleti döntés van mögötte, de ilyenkor dijmentesen küldik tudtommal
-
szőröscica
addikt
Hello! Miert kell lecserelni a bankkartyat? 2024-es lejaratu mastercardom van, de kaptam egy emailt es uzenetet az appben, hogy le kell cserelni 3 honapon belul, mert a hatterben a legjobb fizetesi elmeny biztositasan dolgoznak. Wtf
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Próbálok vállalkozói számlát nyitni a Revolutnál, és jelenleg már csak 1 olyan dokumentumot kérnek, ami több tag esetén leírja, hogy a nyereség, és a veszteség milyen arányban oszlik meg, és ezt egy közjegyző hitelesítette.
Hol lehetséges ilyen dokumentumot beszerezni? Ez az e-hiteles cégokirat lenne?
A társasági szerződés ezt tartalmazza, de azt nem fogadják el, mert azt csak egy ügyvéd írta alá, és nem egy közjegyző.
Köszi! -
Druss
tag
Ma megkaptam az új fizikai Visa kártyám (előtte nem jött értesítés róla), de a profilom, kártyáim alatt nem látható. Ilyenkor mi van? Mi a Pin kód? A régi is él vagy az megszűnik?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ha éppen nincs a mobilhoz internet hozzáférés, nem használható a Google pay?
Köszönöm!
Üdv,
Teo -
geryboro
senior tag
válasz
UberMutant #35868 üzenetére
rendben.
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A revolut mennyire nézi rossz szemmel, ha én már kimerítettem már az ingyenes deviza valtási keretemet és ezért egy általam meghívott ismerősnek forintot utalok majd ő átváltja és visszaküldi nekem az eurót?
-
geryboro
senior tag
most ugye... az a kerdes, ha revoluton befektetsz kriptovalutaba, es meg van egy bizonyos mennyisegu hozamod, de nem tudod attranszferelni egy masik crypto wallet-be mert "nem birtoklod valojaban" azt az osszeget, akkor mi a fityfenet kell ez utan adoznia az embernek adobevallaskor?
-
Semin
őstag
A fizikai kártyát csak fizetéssel lehet aktiválni?
Kp felvétel, vagy egyenleg lekérdezés nem játszik? -
hedgehog
senior tag
válasz
laleeee #35857 üzenetére
Rögtön a második bekezdés...
"vagy utalással, UK számlaszámra, vagy a hazai gyűjtőszámlára, referencia szám megadásával, amelyet a közlemény rovatba kell feltüntetni az utalás indításakor. Utalással történő feltöltés esetén a bankod részéről költségek jelentkezhetnek, a csomagod díjszabásától függően"Az tény, hogy elavulófélben lévő információ, mert már nem UK hanem LT számlaszámra kell utalni, és lassan a hazai gyűjtőszámla részt is ki lehet venni... de topikgazda híján nem lesz könnyű átszerkeszteni.
-
hedgehog
senior tag
válasz
laleeee #35853 üzenetére
Igen, bankkártyával jellemzően ingyenes (van 1-2 kivétel, pl. ha céges a bankkártyád vagy annak nézi a Revo, akkor lehet plusz költsége).
Belekukkantottam egyébként a Rafi díjjegyzékébe, és azt tippelném (bár kicsit katyvasz volt a megfogalmazása), hogy utalással feltölteni neked 0,23%, min. 3,15 EUR, max. 144,85 EUR költséggel járna. Ezt számold ki, hogy mennyit töltenél fel évente kb., és a költség kisebb lenne-e mint az éves kártyadíj.
(vagy hagyd a fenébe a Rafit, és köss egy Gránit Digitális számlát MOST kártyával, ami ingyenes számlavezetés és a második évtől évi 1400 Ft kártyadíj. Utalni mondjuk nem jó róla, de arra ott a Revo).
-
laleeee
őstag
válasz
UberMutant #35844 üzenetére
Ha igénylek kártyát úgy olcsóbb lenne ?
-
pictigjis
őstag
???
miért pont 1 euró? április 1-től nem lesz magyar gyűjtőszámla, vagyis a kártya nélküli raiffeisen számlájáról csak nemzetközi forint átutalást indíthat litván iban számra, hát, ez minden lenne, csak nem olcsó
egyébként a kolléga is jobban tenné, ha kicsit utánaolvasna a dolgoknak, és nem a teljesen alap kérdésekkel offolná szét a topikot napok óta
-
Gabás
addikt
válasz
UberMutant #35844 üzenetére
annyira nem, összegtől függ, kis összegnél kb 1 €
-
laleeee
őstag
Van egy Raiffeisen számlám, amihez nem igényeltem kártyát. Erről a számláról fel tudom tölteni a Revolut egyenlegemet ?
-
tobias40
veterán
Hogyan tudok a revolut számlámra több kártyáról feltölteni pénzt?(forint alapú)
Most bevan állítva egy kártya de szeretnék egy másik kártyát is így elmenteni mint a jelenlegi és arról feltölteni pénzt,kártyás fizetéssel hogy ne legyen külön díja.
Hogyan tudom ezt beállítani? -
-
laleeee
őstag
Ma megérkezett a Revolut kártyám. Ezt lehet csatolni PayPal számlához ?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
VMatteo #35836 üzenetére
Euró számlapénzt (devizát) az OTP Deviza vételi árfolyamon vált, ami most 368 forint (ez amúgy mindig 1%-kal rosszabb a megállapításakor érvényes közép árfolyamtól, ami most 371,72 forint (a referencia időpont: ma 11:53)).
Az aktuálisan érvényes árfolyamot az árfolyam-ingadozást figyelve naponta többször frissítik (átlag 3 alkalommal, de ha nagyon erősödik a forint valamelyik irányba, akkor akár napi 10+ árfolyam-megállapítás is lehet). A devizaváltás elszámolása azonnali az utolsó publikált árfolyam szerint. Technikailag úgy néz ki, hogy a devizaszámláról utalsz a forint számlára, eurót levonják (+ az utalás díját), és a forint számlán jóváírják az érte adott forintot.
Banki nyitvatartási időn kívül indított váltás elszámolását nem tudom.
-
aujjobba
addikt
válasz
VMatteo #35836 üzenetére
Nem az a kerdes, hogy veteli arfolyam vagy sem, hanem hogy valuta- vagy deviza-veteli.
Az biztos hogy veteli, az OTP ebben az esetben EUR-t vesz toled.
Valuta = keszpenz, deviza = szamlapenz, szamlak kozott mozgatott penz.De amugy mindegy is, mindenkepp a kozeparfolyam alatt van boven, annyi hogy a valuta-veteli meg a deviza-vetelitol is joval rosszabb.
-
aujjobba
addikt
válasz
VMatteo #35830 üzenetére
Fontos, hogy 14 nap utan mondd le a premiumot, ha ezt a megoldast valasztod.
Ha elobb mondod le talan nem terhelik be a 2500+5000 forint dijat, de az elmaradt 0.5% valtasi koltseget utolag igen! Ami pedig ahogy a masik topikban neztuk, 10ezer EUR eseten kb. 16ezer forint.Mas: biztos, hogy valuta veteli arfolyamon szamol az OTP?
Szamlapenz eseten szerintem a devizaveteli a relevans.
Igy is elonyosebb talan a Revolut, de ezt azert tisztazni lehetne. -
VMatteo
őstag
válasz
zsola400 #35825 üzenetére
Nem vagyok Vodás
Akkor utána járok a váltási külünbségnek, köszönöm szépen! Ahogy hirtelen utánanéztem, hétvégére felárat számítanak fel. Emellett van még plusz jutalék, amire számítanom kell?
Elviekben valuta vételi árfolyamon váltják az Eurom Forintba, ami jelenleg 360Ft, szemben a Revoluttal, ami 370. Nem semmi! -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Van pár ezer €-m német bankszámlaszámon.
Ezt szeretném majd nyár végéig átváltani forintra. Ha minden igaz, az OTP deviza vételi árfolyamon számol, de ennek még utánajárok. Ha csinálnék egy Revolut számlát, és oda utalnám az €-t, átváltanám Forintra, az sokkal kedvezőbb lenne?
Majd onnan SEPA utalással küldhetném el a magyar számlaszámomra a Forintot? Sokkal jobban járnék?
Előre is köszönöm a segítséget -
dobolan
senior tag
válasz
laleeee #35778 üzenetére
How do I get my Cash Reward?
To receive your Cash Reward, you must be eligible for this Promotion and make at least one virtual or physical Revolut card payment of at least HUF 1 within the Promotion Period. You will need to add money to your account in order to make this payment.
We’ll pay your HUF 5000 Cash Reward to your Revolut account within three days of the card transaction being completed.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Major Lion #35818 üzenetére
nem az öröm a lényeg hanem, hogy a költségeit rád terhelheti. Csak belföldi számlára kell ingyenesen biztosítani.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
szarkazsolt #35810 üzenetére
Dollárban nincsen SEPA. Sima swiften meg a közvetítő bankok leszedik a saját jutalékukat, és mivel többszereplős a játék, nem is lehet előre megmondani, hogy mennyi lesz az.
-
laleeee
őstag
Sziasztok, áprilistól milyen változások várhatóak a Revolutnál ?
-
redst4r
tag
válasz
szarkazsolt #35811 üzenetére
Évek óta fizetem a gyerekeimnek a külföldi albérletet, tandíjat revolut számláról különböző bankszámlákra. Soha nem vont le semmit.
-
szarkazsolt
csendes tag
Kiderült közben:
Ez egy NOSTRO folyamat (jelentsen ez bármit is) ami két bank között von le, utalásonként fix 5$-t.
Hátha segítettem valakinek. -
zsamiatt
őstag
válasz
szarkazsolt #35808 üzenetére
Szerintem a cib vonta le. Meg kell kerdezni mennyi a fogadas koltsege.
-
szarkazsolt
csendes tag
Sziasztok!
Premium dijcsomagra váltottam, utaltam a revolut dollárból a Cib-be nyitott dollár folyószámlámra, de sajnos a próba 100$-os utalásból csak 95$ érkezett meg a Cib-be. Levontak 5$-t
Az lenne a kérdésem, hogy ha nagyobb összeget utalok, akkor annak hogy alakul a "levonása" ? Ugyanígy 5% vagy ez egy fix 5$-os levonás ? -
abrtom87
tag
Sziasztok! Van egy 200e forintos termék amit online rendelnék USA-ból dollárban, PayPal-el fizetve. Jelenleg az Erstés kártyám van a Paypal-hez kapcsolva és az Erste váltási rátáját használja.
Jobban járnék ha ráregisztrálnám a PayPal-re a a Revolut kártyát és úgy fizetnék? Jobb lenne a váltás? 373 forintot ír a Revolut is az USD-HUF rate-re. A hivatalos árfolyam meg 340 csak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest