- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
Így van, otp sepa utalást indítasz (eur) a revolut számládra. Az otp fog váltani közép árfolyamon. Annyi, hogy a sepa utalásnak is van díja, de tavaly még azzal együtt is jobb volt, mint a revolut.
Október végén 405.57 volt az árfolyam az otp-n.
100 euro 40557 Ft-ba került + 122 Ft (0.3%) költség, azaz 406.79 Ft-ba került 1 euro. Revoluton ez több volt 408Ft volt.
Ha jól tudom, akkor jananártól a 0,3% -> 0,45%-ra növekedett.
Azaz 409,41 + 0,45% = 411.25Ft ami még most is jobb. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
kmarci25
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Mert egyszerűbb, mint végig próbálgatni, mindenkinek. És gyakori kérdés, nem poénból írtam össze tavaly. akinek építőjellégű észrevétele van, az meg jelzi és kész.
Feltűnt, hogy megye székhelyekre, és hasonlókra kerestem rá? Amik gyakran felmerültek?: ennyi erővel Pilipócs is lehetne, meg még több ezer másik település, ne legyünk már telhetetlenek. Inkább köszönnétek meg.

Donki Hóte elmész a fenébe.
Ezt én írtam össze tavaly, egyenként rákeresve, egyéb településekre is pl Balaton környéke. -
Donki Hóte
veterán
-
kp78
veterán
Akkor jó, h ellőttem az 1 db ingyenes utalást egy próbára
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :) -
Gardaai
senior tag
-
jobarat01
tag
-
Luna73
tag
-
t72killer
titán
-
syl5
őstag
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem a házastársnak a társkártya való (gondolom ilyen nincs a revolut-nál), nem a használhatja a tiédet, vagy te az övét.
De pl csomóan sportot űznek abból, hogy alá sem írják a kártyájukat, ezt sem szokták soha nézni (nem csak a tulajdonost).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Ez így ebben a formában nem egészen igaz - a gyakorlatban legalábbis nem.
Amíg nem volt a Gránit Banknál saját bankkártyám és még a Wise-nál sem használtam a virtuálisat, előtte Párom Cibes bankártyáját és Öccsének az Otp-s kártyájának a számát is hozzáadtam a Revolut fiókomhoz és tudtam TopUp feltöltést kérni.
Két dolog ami megkötés. 4000 forint a minimum ami így lehívható, valamint a kérés lehívásakor Párom vagy Öcskös kapott a banki appjára egy értesítést hogy engedélyezze a tranzakciót.
Főleg az Otp-s verziót csináltuk mert vagy bementem egy bankfiókba ahol szimplán befizettem a készpénzt az Öcsi számlájára és utána kértem is a Revoluton keresztül a zsetont.
Vagy pedig amikor velünk jött például vásárolni, akkor Otp automatán (akár hétvégén is) befizettük a pénzt a számlájára a kártyájával és utána megint csak a Revoluttal TopUpoltuk a pénzt.Azóta persze nekik is van Revolut fiókjuk és bankkártya is. Amikor fejenként 15e forintot lehetett kapni meghívásonként, akkor mindkettejüknek megcsináltam.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 -
Oliverda
félisten
Küldtek róla bármilyen csatornán megkeresést? Gondolom, nem. Jellemzően ennél fontosabb hiánypótlásokkal sem foglalkoznak olyan szinten, hogy behívnának személyes ügyintézésre.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből." -
Oliverda
félisten
"Azért, mert az összes bank szerződésében benne van, hogy jelezni kell,(általában pár napon belül, de lehet több) ha az adatokban változás történik"
A személyigazolvány, vagy bármelyik okmány száma ebbe nem tartozik bele. Ha pl. változik a neved, azt jelezni kell. Ha viszont ugyanazokkal az adatokkal kapsz új okmányt, nem kell x napon belül bemenned vele a bankba."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből." -
TrollBalint
addikt
Ez fura, mikor én írtam nekik, akkor egyből mondta a lány, hogy továbbítja és majd az app kérni fogja az azonosítást. Emlékeim szerint még aznap kérte, de jelezni, nekem is magamtól kellett.
Ha bemész az adataidhoz, ott nincsen olyan, hogy azonosítsd magad?https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters -
törölt tag
Hm ez érdekes...
A lejárati dátumból nem jönnének rá ha előbb lenne csere... csak nem tudom más gondot okozhat-e...De jövőre lesz okmány csere is lejárat miatt... majd kiderül jelzik-e, hogy megy ez...
#41360 nfsu17
Én csak simán rámegyek a hozzáadáshoz (főoldal összeg mellett pontok, menü), új ablak fent beírom az összeget és hozzáadás. ennyi. már ugrik is át a visa oldalára ahol kéri az sms-t meg egyebek... -
Scale
őstag
-
mastodon
aktív tag
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Nem utalással fizetnék hanem kártyás fizetéssel mert így ingyenes ha jól tudom.
stingy2: Én a Gpay-el fizetek a kártyás fizetésnél,pl. Voda mobil számlámat fizettem legutóbb a revoluttal de csak az alkalmazásban van nyoma,e-mail nem érkezett róla.
Itt arra gondolok hogy ha a meglévő bankszámlám kártyával fizetek az ugye a nevemhez kapcsolódik.(a bank számla)
Revolutnál csak a kártya van a nevemen a számla az gyüjtő számla,nem? -
Brandynew
őstag
-
Crvsh3R
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
-
vmarci21
tag
-
hedgehog
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
"Pin+chip tranzakciót kell végrehajtani"
A készpénzfelvétel nem az? Mondjuk státusza szerint "pending"
, pedig a gempa már itt van a kezemben.
NFC-s fizetés - 15e Ft feletti - mostanában nem volt rajta (korábban is csak Curve-ön keresztül). Talán majd legközelebb a "nagy bevásárlásnál" ezt fogom használni. Most egyébként akkutan nincs erre a funkcióra szükségem, de megnyugtató lenne tudni, hogy működik-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi

, pedig a gempa már itt van a kezemben.