Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
NSmester
csendes tag
válasz
DJMDJM
üzenetére
Szia.
Én is így jártam, ma négyszer is próbáltam feltölteni az egyenlegem, de nem sikerült. Két kísérlet után a chat-en kértem segítséget, de igazából nem kaptam. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy az OTP-nél minden rendben. Csak többszöri noszogatás után ismerte el, hogy mégis van valami technikai probléma. Én mind a négyszer az új alkalmazásban hagytam jóvá ujjlenyomattal, azt írta sikeres tranzakció, de mégsem teljesült. Nálam az segített, hogy figyelmen kívül hagytam a topup értesítést az új alkalmazástól, és inkább a régi smart bank-ba belépve okéztam le, és így sikerült. -
DJMDJM
tag
#MADcat
Ennek utánanézek, nem ismerem. Fentebb írtátok a G-pay is jó lehet, akkor vmi ilyesmi kellene.
#pictigjis
#vnorbi
Köszönöm -
pictigjis
őstag
válasz
DJMDJM
üzenetére
érdekes, tényleg kivették már most
a gyűjtőszámla amúgy 12001008-01644328-00400008, a nyolcjegyű azonosítódat pedig megtalálod valahol a profil adataidnál
pár perce indítottam egy próbautalást, de még nem érkezett meg
SZERK: de most igen, szóval a gyűjtőszámla valójában működik még -
DJMDJM
tag
Továbbra sem tudok OTP-s kártyával feltölteni. :( Szükségem lenne rá, ezért gondoltam akkor utalok, nem érdekel most az utalás költsége. De nekem már nem hozza a magyar számlaszámot, már most LT-set hoz a forinthoz, így már nemzetközi utalás lenne. Nem április elsejével szűnik meg?
-
GabN73
addikt
Webes felületen nem lehet semmit se csinálni?
Bármit is csinálok "Valami nem sikerült" hibát ír
-
wayne1
senior tag
válasz
milenda
üzenetére
Alul R = :: a négy kis kockával. Akkor előjön az irányítóközpont. Ott van egy szív alak, Adományok felirattal. Ott kiválasztasz egyet és egy kék sorban lesz egy olyan felirat, hogy, +Adományozás. Azon belül +Egyszeri adomány. Akkor előjön, hogy mennyi összeget szeretnél adományozni. Itt írd be azt a pár száz forintot fillérre pontosan, és már 0 is az egyenleged.
-
István89
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egyszer-kétszer ráböktem amikor láttam a feliratot, de mindig alkalmazás kezdőoldalára jutottam vissza.
-
István89
tag
Nem, hanem a pénz hozzáadásnál a jobb felső sarokban kell lennie egy ilyen gombnak:
Ha nincs, akkor neked még nem aktiválták ezt a lehetőséget. Nekem is tavaly október óta van. Elvileg egy bizonyos feltöltési összeg vagy gyakoriság után aktiválták ,ahogy olvastam itt párszor, de nem tudom pontosan mitől is függ, de az elején nekem se volt.
-
István89
tag
Bocsi, akkor benéztem.
Nekem automatikusan beírta tavaly októberben hozzáadott kártyámra, hogy Gránit Bank Zrt. és a kártya utolsó négy számjegyet jeleníti meg. Szerintem a Bankod feliratot se Fifi írta be, de ha igen, akkor szerintem meg fogja Neked írni, hogy hol tudod. Én kerestem, de sehol se találtam erre opciót, bár annyira nem zavar, mert automatikusan tölti fel, nem látom sűrűn.

-
kp78
veterán
Pedig lehet.
Vettem itt a hardveraprón Office-t Paypal-on keresztül (regisztráció nélkül, bankkártyával fizetve).
Elsőre volt egy hitelesítés/próbaterhelés, de nem semmisült meg a rózsaszín egyszer használatos kártya, csak amikor a végleges fizetés volt.
Majd ahogy megtörtént a fizetés már jött is az üzenet, h használtam az egyszer használatos kártyát, és ezért megsemmisült, majd jött is az új. -
-
Kikike
tag
Sziasztok. Rendeltem egy ipadet az Apple weboldaláról és egyszer használatos kártyával fizettem (volna). 5-6 hét a várakozási idő ezért a pénzt nem vonta le, csak egy "kártya hitelesítése" tétel jelent meg. Akkor most a következő másfél hónapban nem használhatom ezt a kártyát, hogy majd le tudja vonni?
-
Fifi
őstag
válasz
emeritus
üzenetére
Köszi, ez lett a megoldás!
Supporttal levelezgettem azóta, de csak félrebeszéles ment. Eddig nem vettem igénybe a help desk szolgáltatását, így erősen meglepődtem, hogy chat közben képernyőkép feltöltése sem támogatott.
Amikor megírtam, hogy az újratelepítés és egy új selfie megoldotta a problémám, akkor boldog volt a túloldal
-
hedgehog
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem a "fintechzone" fogalmatlan "Tudósítás" nevű újságírója hülyeségeket ír. Kb. mintha egy itt fórumozó akárki lenne, aki megpróbál tippelgetni, de rosszul.
A Revo által küldött levélben ez van:
You'll still be able to make outbound bank transfers [...] as normal.
Nekem ez azt jelenti, hogy a kifelé menő fizetésekben nem változik semmi, vagyis ugyanazok az idők, feltételek és költségek lesznek mint eddig. Azaz HUF-ot magyar számlaszámra továbbra is ingyen utalunk. -
zson
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogyan lehet a hozzáadott külső bankkártyákat címkézni, elnevezni? (Hogy ne a kártyaszám utolsó 4 számjegyéből kelljen azonosítani a kártyákat)
Állítólag 2020 ban bekerült ilyen lehetőség az appba, de én nem találom. -
-
pictigjis
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
a kincstari utalasok sem teljesulnek azonnal. a cetelem takarekszamlarol inditott utalasok sem teljesulnek azonnal. nemhogy a revolut, ami sajat bankszamlaszamot sem ad, de mas belfoldi intezmeny kozul is sok nincs integralva az azonnali fizetesi rendszerbe. vannak zavarok ezekrol a dolgokrol itthon
-
válasz
Somatom
üzenetére
Sztem ez eddig is nemzetközi utalás volt.
Ha nem azonnal jött át a pénz, akkor egyértelmű a dolog. Én ezt a gyüjtőszámlaszámos módszert sose használom, így már az elején láttam, hogy engem nem érint a változás. Nyilván azért érthető módon sokakat meghökkentett a hír, hogy most akkor mi lesz velük....
-
pictigjis
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
nem volt nemzetkozi utalas, es ezutan sem lesz az a revolutrol inditott utalas. azert nem tortenik meg azonnal, mert a forint atutalasokat kozvetito ceg vegzi, olyan tempoban, ahogyan eppen kijon nekik. de a currency cloud es tarsai is magyar szamlarol inditjak az utalasokat
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mintha ez már lett volna és az is meg lett említve, hogy itt sántít:
"Továbbá azokat érinti, akik a Revolut HUF egyenlegükről HUF bankszámlára hajtottak végre kifizetéseket. A jövőben ez is nemzetközi átutalásnak minősül, aminek költsége a felhasználót terheli."
Sztem ez eddig is nemzetközi utalás volt. Ha nem az lett volna, akkor azonnal meg kellett volna történnie. De, legutóbb három nap volt, mire a Revolutról átkerült az Erste számlámra.
-
Hátha új érdeklődőknek hasznos lesz....
7 pontban a Revolut HUF számlaszám megszűnéséről. Mit jelent ez a gyakorlatban?
Észrevettétek, hogy a refferal linkes meghívás teljesítésének feltételeit annyiban pontosították, hogy már nem 3 vásárlás kell 1000 ft összegben, hanem egyértelműen leírták, tranzakciónként 1000 ft. :

-
milenda
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam inaktív a tizedespont, nem tudok tizedes/százados összeget megadni.
-
Fifi
őstag
válasz
vnorbi
üzenetére
Fel van telepítve a Gpay app, melyben van 2db kártya, telekomos es paypal fizetés is. Ezekkel mind az NFC-s, mint a google play áruházban történő fizetés is működik.
A rendszer Android 10.
Revolut app verzió 8.41.1
A rendszer és minden app up-to-date.Még azt is kipróbáltam, hogy a sötét témát világosra állítottam, mert régebben egy alkalmazásban volt olyan bug, hogy sötét témánál nem jelent meg egy menü.
-
vnorbi
aktív tag
GPay app van telepítve a telefonodra, és van benne kártya beállítva?
Nem biztos, hogy ez mindkettő feltétel, de nálam ezek megvannak, és lehet Google Pay-jel tölteni a Revolut egyenleget. Ez Android 11-es telefon.
Másik, Android 6-os telefonon nincs fenn a GPay app, csak a Google beállításoknál van felvéve egy kártya, és ezen a telefonon a Revolut egyenlegfeltöltéshez nincs Google Pay lehetőség, úgy mint nálad.
-
Fifi
őstag
Az elmúlt napok hozzászólásai között olvasom, hogy Revolut topupra google pay-t is használnak néhányan. Nálem ezen lehetőség soha nem volt elérhető és most sem lelem.
Pénz hozzáadásánál csak a kapcsolt kártyákat látom, új kártyát tudok hozzáadni, illetve más módként a normál banki utalás szerepel. Google paynek nyoma sincs.
Ennek mi lehet az oka? Esetleg félreértettem néhány hozzászólást?
-
Qtyii
aktív tag
Állandó utalást másik Revolut felhasználónak hogy kell csinálni ? (Rendszeresen minden hónapban küldenék pénzt egy embernek, és szeretném hogy ez automatikusan menjen ahogy a bankoknál be lehet állítani)
-
-
zsola400
senior tag
válasz
SzekeresPeti
üzenetére
App adatainak törlése v. uninstall, reinstall.
-
SzekeresPeti
tag
Sziasztok! Mi a teendő, ha nem tudok belépni a Ravolut fiókomba? Kéri a jelszót, én beírom, majd bezár.
-
milenda
tag
Sorozatos bakik miatt (Eversmann kollégához, #35099) hasonlóan én is szeretném megszüntetni a számlámat. Amit tudtam összevontam, átváltottam, átutaltam, kp felvettem. Így is maradt még néhány dínárom, 0,39 euróm és 114,77 forintom. A megszüntetés nekem sem sikerült, mert nem 0 az egyenlegem. De hogy lehet ezeket lenullázni?
-
fecs
senior tag
Sziasztok! Booking-revolut eset.
Szállás teljes díját indulás előtt 1 nappal levonta a booking, ami azóta (4 napja) pending státuszban figyel. Szálláson ezt nem látják és kérték a teljes összeget. Most 2x fizettem. Mi kell ahhoz, hogy a függő terhelést visszakapjam? Teljen le az a 16 nap, amit az app ír ennél a tranzakciónál? -
wayne1
senior tag
Hali. Nem egészen Revolut, de hátha tud valaki segíteni. Páromnak a K&H és a Revolut kártya van megadva a GPay-ben. A K&H van megadva alapértelmezettnek. Ma fizetni akart, de valamiért állandóan a Revolut kártyáról akarta az összeget levonni, és nem a K&H-ról. Mi lehetett a probléma?
-
Watson25
tag
Sziasztok! Van egy revolut kártyám hozzárendelve a Google payhez. Hozzá tudom rendelni még pluszba az asszony revolut kártyáját a Goggle payhez? Felváltva lenne használva.
-
tobias40
veterán
A kérdésem az hogy a Garmin pay alá hogyan tudom a revolut kártyámat betenni hogy érintés mentesen tudjak fizetni az órával?
Garmin Vivoactive 4 az óra,ha ez számít..
A kártya szám stb. azt beírom de utána kéri a nevemet és címet meg irányítószámot ami a revolut-on ugye nincs.
Ha ide beírom a saját nevet,címet stb. akkor kiírja hogy nincs ilyen bank-al szolgáltatás.
Hogyan megoldható ez,a revolut kártyámat már a goggle pay alá betettem,azzal tudok fizetni a telefonom oda érintésével.Köszi előre is!
-
DJMDJM
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen. De ettől függetlenül az applikációban kéri a jóváhagyást. Így most elbizonytalanodtam, mindjárt kipróbálom.
Tehát nem
, mastercard ID check ablak jön fel és kéri, hogy a mobilappban hagyjam jóvá a tranzakciót. Beléptem a mobilappba, ott megkerestem a függő tanzakció között, de az ugyanarra a felületre dob, mint mikor push üzenetre bökök. -
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Svájci kantonba, gyorshajtás ügyi hivatali levélben megkapott IBAN-ra kellene küldeni Frankot ,
Milyen költségekkel lehet számolnom pluszba? -
emeritus
tag
válasz
DJMDJM
üzenetére
Nem tehet - és szinte biztosan nem is tesz - olyat az OTP, hogy szabálytalanul korlátozza a kártyás vásárlást. Javaslom a következőket: a topup indítása után ne várj semmilyen kapcsolódó (vissza)jelzésre, egyszerűen lépj be az OTP appba, keresd meg az érintett kártyás műveletet/vásárlást, érintsd meg és hagyd jóvá az appban. Egy próbát megér.
-
DJMDJM
tag
válasz
DJMDJM
üzenetére
2 napig próbálkoztam, nem sikerült, más kártyáról viszont igen, már 30e-t sem tudok feltölteni, nemhogy nagyobb összeget.

Felhívtam az otp kártyás részlegét, azt mondják látják, de semmi probléma nincs náluk.
Kértem, hogy tegyünk egy újabb próbát, amíg vonalban vagyok. Így persze átment 500e, de gyanúsan másképp, lassabban, mint szokott. Lehet kézzel dobta tovább a kolléga? Azóta egyébként ugyanúgy nem tudok befizetni. Előfordulhat, hogy megunta az otp a magas összegű pénzkiáramlást kártyával? Tehet ilyet? -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itthon otp-t használunk, odakint is őket, ahol vannak (pl. otp banka), ahol nincsenek, ott meg mindig régi helyi bankok atm-eit használjuk, sohasem atm-ek üzemeltetésére létrejött cégekét (pl. euronet). Eddig mindig bejött.
-
dredjudge84
őstag
Ahogy olvasom itt a posztokat, még mindig a gyűjtőszámla megszűnés a fő téma. Én erre már találtam megoldást. Kell egy transferwise számla is. Arra mehet a fizetés is, full saját bankszámlád lesz, és onnan is tudsz áttölteni kártyával pénzt a revolutra.
Amúgy azt lehet tudni, mely atm-ekből ingyenes a 75k készpénzfelvét?
-
hedgehog
senior tag
válasz
Danielo
üzenetére
Nekem egyébként most jött az értesítés az appba a kártyacseréről. Viszont érdekes módon cserélik a régi (még angol) Visa-t, a sima MC-met, és a Pride-s MC-t is. De meghagyják a RevP MC-t (ezt a RevP nevű belső paymentprocessor teszteléséhez kaptam). Emiatt nekem az a gyanúm, hogy bár korábban valamelyik fórumtárs szerint már rég a saját paymentprocessort használják, valójában csak ezekkel a kártyacserékkel fognak rá átállni.
Így már logikus lenne ez a kártyacsere-hullám. -
Danielo
csendes tag
válasz
hedgehog
üzenetére
A lejárat előtti csere egy burkolt áremelés is lehet....vagy csomagváltási kényszer...stb.
Egyébként igen....az MC pont ezért kell, a sok Visa közé. Bár hallottam arról, hogy a Curve pl. nem engedi becsatolni a visás Revo-t. Szerintem ez kacsa, vagy user error, de jobb felkészülni a feladatokra előre
-
vnorbi
aktív tag
válasz
nort_on
üzenetére
Erre jutottam én is. Sőt, talán még meg is törhetjük ezt az egész Premium rendszert azzal, hogy néhány naponta ki-be ugrálunk. Standardban elhasználjuk a limitet, egy nap Premium, amíg nem csinálunk semmit, másnap lemondjuk, pénz visszajön, és kezdődik a Standard plan újra nullázott limitekkel.
Gondolom, egyszer sikerülne, aztán jönne az e-mail a Revoluttól, hogy sajnos a továbbiakban nem tudnak szolgáltatás nyújtani a számunkra.
-
nort_on
senior tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Én is így "jártam", bár nekem az eredeti regisztrációm dátuma sem volt tökéletes. A fordulónapról anno leveleztem a support-tal is, persze nincs mód változtatni a fordulónapon, még annak terhére sem, hogy pl 40 nap lenne abban az adott időszakban a "rolling month".
Most viszont újra elolvasva a fenti linkes downgrade-et, úgy értelmezem, hogy 14 napon belüli lemondás esetén visszakapod a Premium díjat (levonva a plusz szolgáltatások díjait, de ha nem volt semmi extra, akkor 100% refund van), és így lehet módosul a fordulónap is.
Hm? Te hogy értelmezd? 
-
nort_on
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Én így csináltam tavaly, annyi, hogy nem 16 euró, hanem 5000 forint a breaking fee (14-30 nap közötti lemondásnál). Ki kell számolni, hogy melyik a több, 14 napon belül lemondani és kifizetni a Premium szolgáltatás díjait (feltételezem csak váltás volt, szal a 350e feletti részre lesz 0.5%, vagy vissza is váltasz?), vagy az 5000 bünti.
-
hedgehog
senior tag
-
Danielo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nyilván amiket én használtam eddig, azok azok voltak)