Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
válasz DonThomasino #35974 üzenetére
Az alkalmazásban valszeg írja, meddig használható a kártya, uh. kötelező
-
DonThomasino
veterán
Erre senki? [link]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
fant0mi
őstag
válasz dredjudge84 #35996 üzenetére
Ha nem ugyanakkor néztétek, akkor ingadozott az árfolyam. Ez itt másodperces.
-
pictigjis
senior tag
válasz dredjudge84 #35994 üzenetére
240 ezer forintert te sehol nem kapsz 725 dollart. elnezted az iranyt, a felar miatt neked kene 725 usd-t adnod 240 ezer forintert
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A következő a helyzet. Én túlléptem a havi 350 000 Ft ingyen váltást, de most váltanom kellett. Tesóm revolut számlájára küldtem át pénzt (240K), és vele váltottam át. Ő kapott érte 719 dollárt. Én beírtam az én revolutomba ugyanezt az összeget és én 725-t kaptam volna érte. Ez miért van? Pedig ő nem is használt fel a keretből semmit.
-
dredjudge84
őstag
válasz Donki Hóte #35950 üzenetére
Nekem az applikáció 0,5 százalékot ír amikor túllépem a keretet. Érdekes.
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Ha megváltozik a lakcímem kell szólni a revolutnak ,van nem nagyon érdekli őket? Ha mégis be kell jelenteni van rá külön felület?
-
kekigyu
aktív tag
Curve Cash egyenlegem szeretném Revolutra kivenni. Azt olvastam, Revolutot fel lehet tölteni Curve Cashrol. Revoluton létrehoztam font számlát, adnám hozza a Curve Cash kártyát de kéri a kártya számot, cvv-t. Ilyeneket a Curveben nem találok. Hogy tudom ezt megoldani?
-
Olga80
csendes tag
Sziasztok! Ha Revolut-ról szeretnék euro-t átrakni Wise-ra akkor melyik módszer ajánlott? Revolut-ról indítok utalást Wise-ra vagy a Wise-ban indítom a pénz hozzáadását és megadom a Revolut kártyát?
-
kw3v865
senior tag
válasz pictigjis #35979 üzenetére
Igen, ezt tapasztaltam már. Kellemetlen, amikor a fogadó kap róla emailt, hogy Revolutos utalása érkezett, de valójában csak később kapja meg. Gondolom a hétvégén bezár ez a rendszer is, sajnos a bankrendszer egyes területein még mindig középkori állapotok uralkodnak... Így leghamarabb hétfőn kapja meg. Talán...
-
pictigjis
senior tag
válasz kw3v865 #35978 üzenetére
annyiszor merül fel ez a kérdés, hogy valakinek igazán frissítenie kéne már az összefoglalót
az a "megkapta a fogadó bank" egy kamu, főleg, mert a revolut közvetítőn keresztül intézi a forint utalásokat. legfeljebb a currency cloud kapta meg, talán
forint átutalásra nincs biztos időtáv, szerencsés esetben valóban megérkezhet holnap (ez ritka), inkább 2-3 munkanap
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
A tapasztalatok alapján Revolutról indított utalás magyar céges számlára kb. mennyi idő alatt érkezik meg? Ma 09:30-kor utaltam át a pénzt. Elvileg már 11 órakor megkapta a fogadó bank, de a gyakorlatban ez mennyi időt vesz igénybe? Pénteken már meg is jelenhet a pénz a kedvezményezett számláján?
-
csaba215
újonc
Magnetbankos kártyáról sikerült feltölteni valakinek? Nekem 3ds ellenőrzés előtt két töltés ikont látok és utána kidob és utána nincs lehetőségem hitelesíteni. Valami ötlet erre?
-
DonThomasino
veterán
Ez a kártya csere mastercard-->visa.
Most küldtek levelet.
Most ez kötelező, vagy csak opcionális ?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Somatom
veterán
válasz rmehesz #35969 üzenetére
Javaslom, hogy ha váltogatod az Erste számlákat, akkor az előre beállított, fix fizetnivalókhoz a Revolut kártyát társítsd! Pl. ha az HBO akkor vonja le a havidíjat, amikor az Erste kártya épp az Eurós számlához van társítva, akkor az Erste váltani fog (tuggyukhogy). A Revolut viszont elsődlegesen mindíg abból a zsebből von, amiben a terhelés érkezik.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
fant0mi
őstag
válasz magyarosim #35967 üzenetére
Az éppen futó kampánytól függ. Legutóbb csak a meghívó kapott 12500-at, a meghívott fél semmit.
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Meghívási jutalom kapcsán lenne egy kérdésem. Valahol mintha azt olvastam volna,hogy ha teljesülnekna feltételek (feltöltés, kártyaigénylés, fizetés) akkor nem csak a meghívó, hanem a meghívott is kap jutalmat.
Ezt félreértettem, vagy tenyleg így van, vagy csak a meghívó fél kapja meg?Köszönöm
Az élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
Somatom
veterán
válasz rmehesz #35962 üzenetére
Igen, George -ban váltogatnod kell a kártya számlához társítását attól függően, hogy Forintot, vagy Eurót akarsz feltölteni. Eurónál a Revolut majd figyelmeztet, hogy a feltöltés pénzneme eltér a kártya pénznemétől, de ignoráld! De, arra mindíg figyelj, hogy épp melyikhez tartozik a kártya!
TrollBalint:
Két számla, egy kártya. George -ban lehet beállítani, hogy épp melyikhez társítsa a kártyát.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pharaoh
aktív tag
válasz TrollBalint #35963 üzenetére
Elvileg igen, bár van bank ahol át lehet állítani hogy melyik számlához tartozzon éppen a kártya.
-
csillam23
csendes tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltok aktuálisan a revolutos bankkártya feltöltéssel problémát?
Nekem most először van olyan, hogy kitartóan pending státuszban ragadnak a top-up próbálkozásaim. -
rmehesz
tag
válasz Somatom #35944 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Nem régóta használom a Revolutot, még csak ismerkedem vele. Eddig Erste forint számláról töltöttem rá forintot bankkártyás feltöltéssel. Jól gondolom, hogy ugyanígy történik az euro rátöltése is? Tehát ha van az Erste divaszámlán euro, akkor ha a Revolut applikációban az euro számlát választom akkor euro-t fog rátölteni az Erste devizaszámláról ugyanazt a bankkártyát használva mint a forint feltöltésnél? Esetleg át kell állítani a George-ban előtte, hogy euro-t fogok használni? -
xy.zsolt
őstag
válasz fant0mi #35953 üzenetére
Még volt 2.5 éve a lejáratig az előzőnek.....kicsit megviseltek voltak a szélei ezért éltem a felajánlott grátisz cserével. Optikailag jobban bejött a régi és nem tudom most hogy van, de régebben pl autókölcsönzésnél csakis a dombornyomott játszott
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
Gondolom nem csak nekem cseszi az agyam, hogy a felajánlott díjtalan kártyacserekor a revo nem az eddig használt dombornyomott kártyatípust adta .... ha ezt tudom/mondták volna akkor vártam volna lejáratig a cserével
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
veterán
válasz dredjudge84 #35947 üzenetére
A Revolut saját oldalán 1 % felárat írnak hétvégi devizaváltás esetén.
Ha ők rosszul tudják, akkor persze, hogy én is rosszul tudom
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
laleeee
őstag
Eddig meg vagyok elégedve a Revoluttal. 1 munkanap alatt megjött a kártya és a feltöltés és első tranzakció után egy nap alatt megérkezett az 5000 Ft jóváírás is
-
dredjudge84
őstag
válasz Donki Hóte #35925 üzenetére
Most komolyan 0,5 százalék (nem 1 százalék, ezt rosszul tudod) nem előnyös? Az semmi. Még így is bőven jobb, mint paypal vagy egy itthoni bank.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Már 1-2 hónapja aprón is hírdetek úgy,hogy részben vagy teljesen feláldozom a revolút meghívásos jutalmát,hogy kedvezőbb áron/ingyen is megkaphatja más.Volt,hogy fórumba is írtam többször,így ingyen adva,nagyobb értékű játékot.
De most először kaptam figyelmeztetést,hogy ez szabályellenes!
Valaki tudja esetleg mi okból?
Nem tudom ez kinek fáj,vagy mi okbólAvatar
-
TrollBalint
addikt
Elviszed bármelyik közjegyzőhöz, merthogy szabott áron dolgoznak (tudtommal) és szerintem nem másik dokumentumot fog adni, hanem rányomja a saját pecsétjét. Hogy az árakat meg lehet-e nézni valahol neten azt nem tudom, de ha felhívsz egyet lehet meg tudja mondani telefonba (bár nem lepődnék meg, ha függene valamitől)
Az meg, hogy az a közhiteles doksi elég-e, szerintem a Revolutot kellene megkérdezni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
fess
őstag
válasz Johnyy #35874 üzenetére
Bár nekem nem új a kártyám, de kipróbáltam, hátha. Sajna nem működik, az app-ban a jóváhagyás sem jön fel, csak a Revolut utasítja el pár perc múlva a befizetés, hogy nem felelt meg a kártyám a 3DS ellenőrzésen. Már vagy 2-3 hete nem tudok feltölteni, lehet így akarnak visszaterelni a Simple-hez
-
rmehesz
tag
Sziasztok! Erste euro számláról mi a legfájdalommentesebb ha szeretném az euro-t az Erste forint alapú folyószámlámra rakni? Revolut tud ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz laleeee #35935 üzenetére
Szerintem engedd el. Biztosan van olyan kisbetűs feltétel, aminek nem felelsz meg, így nem kapod meg a pénzt.
Így jártam én is, kaptam sorban az appban az üzeneteket, hogy hívjak meg valakit, akkor pénz üti a markomat, és még hátravan az akcióból 10 nap.
Meghívtam valakit, regisztrált, feltöltötte a számlát, fizetgetett a kártyával, én persze nem kaptam semmit.
Utánanézve a dolgoknak, kiderült az apróbetű, a kézhez vett kártyával is az akciós időszakon belül kellett volna fizetnie.
Na ja, csakhogy a regisztráció után 10 nappal kapta meg a kártyát, vagyis amikor nekem az app azt írta, hogy még 10 nap van hátra az akcióból, akkor már tulajdonképpen lejárt az akció, mert nem túl elegáns módon azt nem tették hozzá, hogy nem fogja a meghívott illető megkapni a kártyát, tehát nem tud vele fizetni határidőn belül
Én is röhögtem egyet, ennél többet úgysem tud csinálni az ember
-
pictigjis
senior tag
válasz laleeee #35935 üzenetére
mikor fizettél? ma? mert le van írva, hogy "három napon belül" fizetik ki
egyébként úgy általánosságban: legközelebb olvasd el figyelmesen egy ilyen akció feltételeit, és ha nem történik meg a fizetés úgy, ahogy a feltételekben írják, közvetlenül a szolgáltatónál reklamálj. egy fórumon senki nem fogja tudni megoldani az ilyen problémáidat
-
op9
aktív tag
Köszi! Valamint a többieknek is, akik írtak!
Ebben az egészben az a fura, hogy van ismerősöm, aki 5 hónapja nyitott ilyen számlát, és akkor nem kellett ilyesmi.Hogyan megy egy ilyen közjegyzői dolog?
Fogom a Társasági szerződést, elviszem egy közjegyzőhöz, adok neki némi aprópénzt, és ad egy hivatalos dokumentumot?
Mennyi szokott lenni egy ilyen játék?
Innen egy közhiteles céginformáció lekérés nem lehet elegendő?How Bad Do You Want It?
-
-
pictigjis
senior tag
válasz laleeee #35928 üzenetére
kaptál külön emailt vagy bármilyen üzenetet a vodafone-tól arról, hogy részt vehetsz ebben az akcióban?
- Be directly invited by Vodafone to participate in the Promotion (through either direct marketing, Vodafone’s app, or Vodafone’s social media); and
- Successfully sign up to Revolut during the Promotion Period using the link in the invite you received from Vodafone. -
ACE-
addikt
Vagy üzembe helyezni egy ZEN kártyát.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
vnorbi
aktív tag
Jogos, ilyen esetre jobb előre váltani.
-
veterán
válasz vnorbi #35922 üzenetére
akkor a Revolut majd átváltja a terheléskor az ő árfolyamán.
Ami hétvégén nem előnyös.
Érdemes kis pénzt tartani EUR-ban, vagy USD-ben, így ha hétvégén jön rá valakire az impulzusvásárlás, akkor sem kell az 1 % hétvégi váltási felárat megfizetnie.
-
sunavlys
senior tag
válasz Donki Hóte #35920 üzenetére
Ok, menjünk a paypal oldalra
[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
vnorbi
aktív tag
válasz Donki Hóte #35920 üzenetére
"A Revo kártyát akkor lett volna jó kiválasztani, ha van rajta olyan devizea, amelyben fizetsz az ebayen"
Csak kis pontosítás:
Mindegy, hogy van-e olyan deviza rajta, amiben a termék meg van hirdetve. Csak az számít, hogy fizetéskor le tudjuk-e beszélni a PayPalt a devizaváltásról.
Ha mondjuk valamit euróért árulnak, mi váltunk a Revoluton forintot euróra, aztán a fizetéskor nincs beállítva jól a terhelés devizája, akkor a PayPal átváltja forintra az összeget, beterheli a Revolutra, és ha nincs elég forint egyenleg, mert csak annyit tartunk rajta, amennyiért éppen vásárlunk, akkor a Revolut visszaváltja az előre átváltott eurót forintra (vagyis csak váltaná, mert a nagy árfolyamkülönbség miatt a pontosan kiszámolt euró már nem elég a forintban terhelt összegre, és fedezetlenség miatt meghiúsul a fizetés).
Ha nincs előre váltott deviza a Revoluton, csak forint, de a fizetéskor a PayPal rá van kényszerítve az eredeti deviza terhelésére, akkor a Revolut majd átváltja a terheléskor az ő árfolyamán.
-
veterán
válasz sunavlys #35917 üzenetére
Szerintem zárjuk a témát, itt olvasd el a paypal devizaváltással kapcsolatos tudnivalókat!!!
-
veterán
válasz sunavlys #35917 üzenetére
Mi haszna volt a Revolut kártyát kiválasztani? Semmi, mert hiába van egy szuper kártyád, a paypal devizaváltási algoritmusát használtad.
A Revo kártyát akkor lett volna jó kiválasztani, ha van rajta olyan devizea, amelyben fizetsz az ebayen.
Ha nincs rajta olyan deviza, akkor pedig azt kellett volna választani, hogy ne a paypal váltson, hanem a te bankod. Az egy teljesen más oldal.
Nem baj, hogy itt lovagolsz a témán, neked ez jó tanulópénz volt, más meg tud a más kárán tanulni
-
veterán
-
sunavlys
senior tag
válasz pictigjis #35915 üzenetére
lehet, de ennek csak az az oka, hogy azt hiszem minden jól be van állítva
láttad? https://mobilarena.hu/tema/revolut/hsz_35909-35909.html
de ettől még tévedhetek
-
veterán
válasz sunavlys #35904 üzenetére
Az 1-es számú jó megoldás az, hogy olyan devizára állítod az ebayen a Currency-t, ami a Revo kártyádon van. Ha a Revo kártyádon EUR van, akkor EUR-t választasz ki az ebayen, ha USD van a kártyádon, akkor USD-ben választod ki az összeget.
A 2-es számú jó megoldás (ha nincs semmilyen devizád a Revo kártyán és valamilyen fura oknál fogva nem is akarsz váltani a vásárlás előtt), hogy beállítod, hogy ne a Paypal váltsa át a pénzt, hanem a te bankod, mert Paypal abból él, hogy a váltáskor jól lehúzza a használókat.
-
JóGéza
aktív tag
válasz sunavlys #35909 üzenetére
Alapértelmezetten a Paypal vált már egy ideje. Ha azt megelőzően regisztráltad a kártyádat, és be volt állítva hozzá, hogy a kártya árfolyamát használja, akkor a kártyát a fizetett pénznemben terheli meg. Azóta már minden egyes fizetéskor be kell állítani, hogy ki váltson.
-
pictigjis
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
Van arra bármi mód, hogy a Revoluton parkoló EUR vagy USD egyenlegből készpénzhez jusson az ember? Létezik pl. olyan ATM ahonnan fel lehet venni?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
sunavlys
senior tag
Az előbb vettem valamit ebayen, revoluttal, 384 Ft/euróért. Nem sok az egy kicsit, mert a revolut menuben meg a figyelőlista 373 Ft/euróval számol?
-
vendingo
veterán
válasz Donki Hóte #35901 üzenetére
Azonnal jön a lóvé, ha teljesültek a feltételek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
fant0mi
őstag
válasz Donki Hóte #35901 üzenetére
Benne volt neki a levélben. Februárban még 3 vásárlás kellett hozzá, de az akciós időn belül kellett annak is lezajlani.
-
veterán
Mi most a szabály, mikor kapom meg a meghívott tag után a meghívásért a jutalékot?
Feltöltötte a kártyát a bankszámlájáról, vett fel 5 eFt automatából és boltban is fizetett 5 eFt.
Mit kell még tennie, hogy jöjjön a "fejpénz"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Politika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hardcore café
- Prémium gyártástechnológiát hoz a MediaTek a középkategóriába
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...