Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ha a Revolut EUR számlámra szeretnék utalni (SEPA) OTP Eur számláról, akkor a Revolut appon belüli adatok (EUR számla infó) megadásával minden rendben lesz utalás terén, vagy kell valami extra? -
Atmo
senior tag
Sziasztok, a több mint 2 év után ismeretlen okból zárolták a számlám biztonsági okokra hivatkozva, amikor vonatjegyet próbáltam venni a kártyámmal. Ha nem akarom igazolni a jövedelmem, a bent ragadt pénzemhez hozzá tudok jutni valahogy? Nem nagy összeg amúgy!
-
zsamiatt
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
ki van kapcsolva mg se tudtam fizetni a jackpot.com-n
-
-
paolinho
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Nos az utalással történő pénzfeltöltéshez annyit, hogy csak hétvégén nincs pénzmozgás az appban. Hétközben gyakorlatilag azonnal megjelenik az átutalt összeg, ez nálam most kb 5 percet vett igénybe.
driztd: az Erste Maestro-t nem teszteltem, de a Revolut információja azt írja, hogy csak Mastercard, és Visa kártya alkalmas erre.
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, jól látom, hogy nem lehet szerencsejátékot fizetni revoval?
-
driztd
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nekem simán megy a kártyás feltöltés Erste Maestro debit kártyával. Automatikus is be van rá állítva.
-
paolinho
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Igazad van, közbe már rájöttem. Marad az utalással feltöltés, csak az időt vesz igénybe.
-
paolinho
addikt
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha hitelkártyáról teszek át pénzt a Revolut - ra, akkor az készpénzfelvételnek minősül, vagy kvázi vásárlásnak?
Már csak azért, mert az utóbbi ingyenes, az előbbit meg elég magas kamat terheli? -
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Jelentem, hogy a NCB bank automatájából minden egyéb költség nélkül tudtam kivenni készpénzt Szaúd-Arábiában.
Szeretnék megosztani veletek egy hasznos infót!
Itt Szaúdiban kollegámnak egy szerencsétlen lépés közben kiment a bokája és tegnapra úgy bedagadt neki, hogy már járni is alig tudott. De nem akart orvoshoz menni, mert nincs biztosítása. Tudtam, hogy van neki Revolut prémium fiókja, beszélgettünk róla a napokban, hogy mennyire hasznos ez külföldön. Tőlem tudta meg, hogy a prémium fiókhoz automatikusan tartozik egy világkörüli utasbiztosítás is, amiről ő nem is tudott!
Megnézte az appot, ott volt, hogy aktív a biztosítása, fel is hívta a segélykérő számot. Kikérdezték mi a baja, milyen címen tartozkodik és fél órán belül visszahívták a legközelebbi szerződött klinika címével.
Egy igényes, európai sztenderdeknek megfelelő klinika volt. Ott már várták, azonnal sorra került. Megröntgenezték, kiderült, hogy csontrepedése van. Kapott rá kenőcsöt és fájdalomcsillapító gyógyszert. A számla átszámolva kb. 90e Ft volt, amit neki kellett előre kifizetnie és a számlát azonnal el is küldte a biztosítónak beszkennelve még tegnap délután.
Ebből az összegből a szerződés szerinti 50 EUR önrészt levonták és a különbség ma kora reggel már meg is érkezett a Revolut számlájára jóváírásként a biztosítótól!

Minden nagyon simán és gördülékenyen ment, még egy ilyen távoli, zárt országban is. Jó tudni, hogy ez az utasbiztosítás ennyire megbízható és használható!
-
balinlin
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
A saját példám alapján ez azért nem annyira biztos nekem. Mondjuk az már nem ma volt és le is írtam többször, mindegy is már.
Magyarul szerintem a Revolut zárolásai kifürkészhetetlenek. Persze az esélyeket lehet rontani, ezt nem vitatom. -
-
Andralin
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Engem is pár millió Ft átgörgetése után kérdeztek ki, nekem annnyi volt a korlátozás az eljárás alatt, hogy rátölteni nem engedett, de a bent lévő pénzemet ki tudtam venni kártyával, fizetéssel és ATM-ből is közben.
-
PioDVD
senior tag
Ahogy én olvastam, teljesen random a dolog, ahogy itt is olvashatod, néhány ezer (tízezer) Ft is fennakadhat és nem árulják el, miért. A teljes zárolásról is többen panaszkodtak.
Én váltottam Revolut Bankra, nem volt újabb azonosítás, úgyhogy nem hárult el a veszély.
-
norrberth
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ

-
-
xors
senior tag
Igen, megint valami top up probléma van, de most lehet a Revonál.

Apple Pay az ment viszont!
Itt lehet checkolni a státuszt: [link]
-
Szőrös
veterán
Áhh köszi, akkor nem nálam van a gond.
-
vmarci21
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Semmit nem csináltam.
Első zárolásomnál azt kérdezték, hogy honnan van a Revolutra feltöltött pénzem (tranzakcióban 10.000 ft-s feltöltések voltak előtte, illetve pont kaptam valaki mástól a Revolutos számlámra 200 eurót.)
Teljes zárolás volt, 3 vagy 4 napig semmi nem ment a chaten kívül, a kártyák sem.
Az eleje a zárolásnak: [kép]Második zárolásom más típusúnak tűnik, valamiért azt hitték, hogy én nem én vagyok, ekkor 6 napig csak chatelni tudtam velük, ekkor sem működtek a kártyák, nagyon gyors ~1 kérdés / nap sebességgel haladtunk.
Itt az eleje a zárolásnak: [kép] -
anadroid
senior tag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Nem is engedi másképp.
-
Szőrös
veterán
Sziasztok, otp-s kártyáról való feltöltésnél változott valami? Most próbáltam revolutra tenni pénzt az appról pénz hozzáadásával ahogy eddig is, de kétszer is el lett utasítva a tranzakció "elutasították a feltöltésed blabla részleteket a banktól lehet kérni". Eddig ez simán ment.
-
-
balinlin
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Pont a kiváltó ok az, amit nem árul el a Revolut.
-
-
norrberth
addikt
Biztonsági kérdés.
Ha egyszer véletlenül elhagyom a telefonomat/ellopják.
Hogy tudom letiltani a Revolut kártyáimat?
Meg a wise ot is.
Hogy ne tudjanak hozzáférni.
-
vmarci21
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
"a zárolás alatt, a rajta lévő pénz használható."
Ez nem feltétlenül igaz, engem már egyszer zároltak úgy, hogy a bankkártyák sem mentek, a párszáz forintos tranzakciókat is elutasította. -
-
cog777
őstag
Kapcsolodik a kerdesem PioDVD kerdesehez.
Ha csinalok egy szamlat egy idos szemelynek, akkor a Revolut el fogja fogadni a nagyobb osszegu feltoltest (kb 10e euro), nem fogja zarolni?Kellene a korhazi kezeleshez (kulfold).
-
PioDVD
senior tag
Ha váltok Revolut Bankra, akkor (esetleg plusz azonosítással) vajon nagyobb eséllyel úszom meg a váratlan zárolást, vagy ilyen téren nincs előnye? Néha jól jönne az utalás, de nem szeretnék belefutni.
-
AcCEsS
senior tag
Az utolsó frissítéssel eltűnt a bankkártyára történő pénzküldés/utalás? Vagy csak elrejtették valamelyik almenübe?
-
Becenick
tag
válasz
koko52
üzenetére
Tehát ez most konkrétan annyit tesz, hogy ha hétköznap vásárolgatsz kint, akkor középárfolyamon elváltogat a rendszer, de ha hétvégére esik, akkor érdemes már előre váltani? Hétköznap ezek szerint tök fütty mindegy, hogy vásárláskor a rendszer vált vagy Te váltasz már előre....
Jól értem? -
koko52
nagyúr
Ez amolyan gyűjtőkártya, tehát itt nem tartasz pénzt, hanem ezzel ki tudod
váltani a többi bankkártyádat.
Ezt hogy érted? Nekem több ezer euró és forint, dollár van rajta és úgy használom mintha pl a K&H volna. Érkezik rá pénz, fizetek vele online, vásárolok boltban, használom a bannkkártyát euró felvételre, van rajta csoportos megbízás ami havi rendszerességgel leemel róla. -
Fifi
őstag
Másra jó. Van külön fórumtémája is.
Ha gondolod küldhetek meghívót és kölcsönösen jól járunk.
Szerk:
Előzetesen némi infó:
- Ez amolyan gyűjtőkártya, tehát itt nem tartasz pénzt, hanem ezzel ki tudod
váltani a többi bankkártyádat.
- A Curve kártya mögé csak Visa vagy Mastercard tehető!Azért szeretjük a Curve-t mert:
- van több bankkártyánk (debit és credit is), így egy helyen látszanak a
költések
- minden tranzakcióhoz írhatsz megjegyzést, lefényképezheted a számlát,
blokkot, így évek múlva is könnyű megtalálni
- garmin óránk mögé ezt tudtuk tenni, így órával fizetünk
- ha mégis rossz kártyáról fizettünk, Curveben 30 napon belül át lehet
rakni másik kártyára
Ezzel nagyon jól ki lehet használni a hitelkártyák és a Vivid visszatérítéseit!
- jól is vált 500,-EUR-ig az ingyenes csomag
- teljesen ingyen van
- ha csak egy bankkártyád van, akkor is érdemes használni, mert a Curve
mögé tett bankkártyád adatait nem kell kiadni, ha valami gond lenne az
applikációban a curve kártyát letiltod ingyen és kész
biztos még van több dolog is, de hirtelen ennyi jutott eszembe.Kapsz egy fizikai kártyát is, így ugyanúgy tudod használni, mint bármelyik
hagyományos bankkártyát, de google, apple, garmin stb. pay mögött is tudod
használni. -
attka
aktív tag
Sziasztok,
Elnézést ha már volt téma, de van olyan NFC-s karóra, amihez lehet társítani a revolutot és gpay-el működik Magyarországon a fizetés vele?Üdv.
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Erste bankártyámat használom, telefonnal törtènő fizetèshez!
Gondolom arra nincs lehetősèg,hogy a Revolutra beállítsam a Google Payt és valahogy fizetès elött eldöntsem melyikkel akarok fizetni? -
törölt tag
válasz
Aston Deen
üzenetére
Tudtommal csak angol nyelvű van.
-
törölt tag
válasz
Aston Deen
üzenetére
Ennyi idő alatt vissza kellett volna kapnod a zsetont. Írj a supportnak chaten.
-
törölt tag
válasz
Aston Deen
üzenetére
Dohányboltban jártam hasonlóan pár hete.
Első alkalommal elutasította a terminál, másodiknál már oké volt. Aztán 2x levonta a pénzt. Kellett várni azt hiszem 7 napot és visszajött a pénz. -
Aston Deen
tag
Sziasztok,
Másodszorra történt meg velem, hogy fizetni próbáltam a revoluttal de elutasította a terminál, pedig volt egyenleg a számlámon, majd egy órával később többször is levonásra került az összeg.
Járt már valaki így? Mivel tudom utólag ezt bizonyítani? Az appban már csak a terhelés látszik az előzetes elutasítás nem....
Bárkinek a segítségét, tapasztalatát szívesen fogadom.
-
xy.zsolt
őstag
Ma először nem tudtam érintéssel fizetni egy helyen ahol naponta gond nélkül használtam évek óta a kártyát. Érintéses limitet nem értem el, kártya érvényes, semmi nyoma sincs a többszöri elutasításnak az apk-ban. 144es hibakód volt, kaptam cetlit is a terminálból.. Gőzöm sincs, hogy mi van ilyenkor. Pár órája még fizettem neten is és pénz is van a számlámon
-
daninet
veterán
Erről nem találtam semmi infót:
Van bármi előnye/hátránya magyar adózás, pénzkezelés szempontjából ha csatlakozok a Revolut Bank-hoz?
Az általános deposit insurance stb dolgokat értem, azokat elolvastam. -
balinlin
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Az összefoglaló minden kérdésedre választ ad.
-
Cufter
tag
Sziasztok!
A revolut kartya milyen orszagot takar. Vennek egy szolgaltatast ahol a cimadatok es a kartya “szarmazasi helye”(?) azonos kell legyen. -
ACE-
addikt
Írd le a supportnak a kérésedet meg hogy miért van rá szükséged, és szerintem egy már letiltott inaktív kártyád régi adatait simán megadják, mert másra úgysem használható. Bár ha az Apple terhelni akarna rá, és a terhelésen szereplő azonosítót kéne visszaírnod neki, az már nem fog menni...
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Van-e a Revolutomnál arra lehetőség hogya bankilag április tájékán lecserélt virtuális kártyám adataihoz még hozzáférjek?
Lejárata 11/2024 volt (curve-ből csak ez olvasható ki róla nálam),de az utsó 4 en felül a teljes kártyaszám is kellene ( ,sőt talán cvv is?!).
Egy felügyelt gyerek-AppleId helyreállításához igénylik appléék, ilyen ügyben merült fel ez a probléma! -
z67
őstag
Szembesül valaki hasonló hibával mint én? A Junior kártya cseréjét hetek óta ígérik, de nem jött meg. Nemsokára érvénytelen lesz a Visa, viszont az MC kártyát ha újra kérném folyamatosan azt írja, hogy sajnáljuk, valamilyen hibába ütköztünk. Nem lehet továbblépni.
Köszönöm!
-
anadroid
senior tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Használjátok erre a célra a Zen.com-ot! Hajnali 3/4 4-kor indítottam 100 forintot az OTP-számlámra, 9 és 10 között megjött egy 102 kezdetű számláról, napközbeni utalásként, két hexa blokkal kezdődő közleménnyel, mögötte az ékezetlenített és nagybetűsre váltott eredetivel.
-
Hovi
aktív tag
Jó kis összefoglaló a Revolut-MNB "kapcsolatáról".
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest