Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28201) Is-tee válasza Mr.Skynet (#28197) üzenetére


Is-tee
aktív tag

Szia!

Nem fognak vele semmit csinálni, csak hitegetnek, hogy dolgoznak rajta, meg tudnak a hibáról, várj pár napot és értesítenek. Nem fognak, nekem is ugyan ez a hiba jött elő, meg egy itteni fórumtársnak, nekem törlés lett a vége.

(#28202) Mr.Skynet


Mr.Skynet
senior tag

viktorhu és emeritus:
Igen a régi számot adom meg, igazból minden esetben a régit adom meg, csak azzal nem enged be, ha pedig a "Nem férek hozzá a számomhoz" szövegre nyomok, ugyebár ott is az "Előző telefonszámod" szöveg alatt megint csak a régit kell megadnom. Egyébként ha az újat adom meg, akkor küldi a kedves kódos sms-ét amivel nem tudok mit kezdeni, mert nem új fiókot szeretnék nyitni.

Az feltűnt, hogy az app. teljesen világtalan, mert hol ezt hol azt az üzenetet dobja. Pl. egymás után 2x próbálom teljesen ugyan azokat a lépéseket és egyszer azt mondja, hogy "A beírt ellenörző kód vagy telefonszám helytelen." másodszor azt mondja, hogy "Indítsd újra az appot, kattints a Regisztráció elemre, és töltsd ki a Revolut-profilodat.". Ezeket így random dobálja, hol ezt hol azt mikor milyen a kedve.

Írtam a FB-os Revolut-nak is, ahogy javasoltátok - 1sec alatt válaszolt, hogy 7/24-ben segítenek csak lépjek be az app-ba :W , olyan szinten automata, hogy el se olvassák amit írok, szóval... :U

"Hey ... ! Thanks for getting in touch with us. To get help with your Revolut account, please reach out to our support team via the in-app chat available 24/7! On the top left hand side of your app, once logged in, you will see a circle with your initials or image, select that. Then on the top right hand side, select "?" and then scroll down and you should be able to find the chat option. One of our specialists will be with you as soon as they are available."

Egyébként igen app már frissített millió alkalommal (jelenleg 7.33.1 verzióm van), töröltem, újratelepítettem, próbáltam másik telefonon, jelenleg androidos telóm van, de ios-en ugyan ez a helyzet megpróbáltam azt is.

Igazából nincs kinek-minek-hová írni és szerencsére kis összeg van a számlán, de van aki ezt használja élesben száz ezreket milliókat tartva a számláján, erre megy a fizetése nap mint nap ezt használja, kardomba dőlnék ha én is ezt használnám mindenre és akkor jártam volna így. Nem is értem, hogy történhet ilyen egyáltalán, hogy nincs egy hivatalos bárki számára elérhető helpdesk ahol szemelyes adatok egyeztetése után ne tudnának segíteni bármilyen problémában.

Is-tee: ez komoly :F és a számlán lévő egyenleg az hová kerül ha töröltetem? Egyáltalán hogyan tudom magam töröltetni ha már itt tartunk? Mert jelenleg ugye olyan szinten ki vagyok zárva a rendszerből, hogy mi igazolja, hogy én vagyok én? Egy telefonszám? Az már alapból egy vicc, hogy telefonszámhoz rendel mindent is.

[ Szerkesztve ]

(#28203) vmarci21 válasza Mr.Skynet (#28202) üzenetére


vmarci21
tag

olyan szinten automata, hogy el se olvassák amit írok

Így működik minden oldalon (ahol be van állítva) az automatikus Facebook válasz, egész egyszerűen miután megkaptad az automata választ, utána el kell újra küldeni az üzenetet, és akkor már nem fog automatikus választ küldeni, és fog válaszolni a Revolut support.

Nem is értem, hogy történhet ilyen egyáltalán, hogy nincs egy hivatalos bárki számára elérhető helpdesk

van ilyen: feedback@revolut.com

>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

(#28204) Is-tee válasza Mr.Skynet (#28202) üzenetére


Is-tee
aktív tag

Felmész az app.revolut.com-ra, ott be tudsz jelentkezni, akkor tudsz chat-et indítani. Én úgy oldottam meg hogy top-up-oltam fel annyit, hogy azt atm-ből letudjam venni, majd live agent-el töröltettem az account-ot. Majd újra reg, ezek után biztos nem fogom komolyan venni ezt a céget. Elég komolytalannak tartom, hogy akinek sok pénze van bent, részvény stb. Az hozzá se fér.

[ Szerkesztve ]

(#28205) kavics válasza Mr.Skynet (#28191) üzenetére


kavics
csendes tag

A Revolut első sorban nem a telefonszámhoz, hanem a telefonhoz van kötve, amire letöltötted az app-ot
Nekem is változott a számom, de a telefonom ugyanaz maradt, gond nélkül be tudtam lépni, átírtam a számom, küldött egy megerősítő kódot és kész is volt. Nekem ennyi volt számváltozás után, telefoncsere nélkül.
Ha neked az új szám új telefonnal is jár, akkor először a régi (eddigi) telefonodon kellene bejelentkezni (kártya, tehát szám nélkül is menni fog), átírni a számot, beírni a megerősítő kódot. Utána törölni régi telefonról és telepíteni újra, ezután mennie kellene.
Ha nem váltottál telefont is, akkor nincs ötletem....

(#28206) spider23 válasza kp78 (#28196) üzenetére


spider23
aktív tag

Még mindig kínlódnak és nem tudják beállítani. Már 3x töröltették az appot. Aztán most arra jutottak hogy a kártyám nem jó és azért nem működik.

(#28207) vilga


vilga
tag

Eljátszottam a gondolattal /mivel elég gyanakvó vagyok/ ha bármi történne a telefonommal és anélkül mik a lehetőségeim:
asztali pc ről belépéskor: telefonszám-pinkód megadáskor küld egy azonosítást a telefonra, majd 15 sec után felkínálja hogy emailban küld egy belépési linket, amire rákattintva a következő fogad: "a jelek szerint nem megfelelő eszközön próbáltál meg bejelentkezni" :F
Nos többszöri próbálkozás után, bekattant, megpróbálom windows alatt is /mert általában linux-t használok/ és láss csodát beengedett.
Másik alternatíva: másik okos teló hílyán az asszony tabletjére /mivel ez a készülék nem hagyja el a házat/ feltelepítve az app-t, itt egyszerűbben ment a belépés: pin kód utáncsak egy smilet kért azonosításhoz.
Azért írom ezeket ha /de mi van akkor ha mégis ../ esetére lehetséges alternatíva.

[ Szerkesztve ]

(#28208) Atish19


Atish19
őstag

Revolut számláról forint átutalás kb mennyi idő? MKB számlámra utaltam át a Revolut számlámon lévő összeget, de már 1 órája azt írja, hogy függőben. Lehet én vagyok tájékozatlan, de nem azonnali utalásnak kellene lennie?

(#28209) Gabás válasza Atish19 (#28208) üzenetére


Gabás
addikt

nem, általában 1 nap

(#28210) pictigjis válasza Atish19 (#28208) üzenetére


pictigjis
senior tag

ez egy elég gyakori tévedés, hogy a revolutnál is működnie kéne az azonnali utalásnak. nem, nem kéne, nincs benne az azonnali fizetési rendszerben. a revolutnál a kimenő utalások eleve sorba állnak, majd egyszer a tiédre kerül a sor

(#28211) Atish19 válasza pictigjis (#28210) üzenetére


Atish19
őstag

Ezt jó tudni. Közben meg is érkezett. Köszönöm a gyors választ! :R

(#28212) AcCEsS


AcCEsS
senior tag

Nálam totál megőrült a Revolut, a mai 6-7 rezsiszámla kifizetést hozzáadta a tegnapi Aldi-s vásárláshoz, így egy tételként mutat -70000 levonást. A Tranzakciókban az előzmények gyakorlatilag használhatatlan, de már a múlt héten is volt pár furcsaság. A mai rezsiszámlák és a tegnapi Aldi-s vásárlás kiegyenlítése Curve és mögötte Revolut kártyával történt, de a Curve jól mutatja az időpontokat és a kiegyenlítéseket is. Nálatok minden ok?

[ Szerkesztve ]

AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)

(#28213) Somatom válasza AcCEsS (#28212) üzenetére


Somatom
veterán

Olvass vissza!

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#28214) viktorhu válasza AcCEsS (#28212) üzenetére


viktorhu
veterán

Közbeékelt Curve nélkül nincs ilyen gond nálam.

(#28215) shift+ő válasza Atish19 (#28208) üzenetére


shift+ő
senior tag

Nekem ma kb 2 óra alatt átáért a Cetelem-re.

(#28216) shift+ő


shift+ő
senior tag

Az elmúlt napokban 2 érdekes dolog történt.

A REvolut Curve mögött van, automatikus feltöltéssel.

02.05-én vásároltam egy tételt 339 Ft-ért CBA-ban, megtörtént a tarnzakció rendesen, aznap nem voltm más. Tegnap este bogarásztam az appban (a lentiek miatt) és látom, hogy 37 046 Ft áll a vásárlás összegénél, foglalva. Kezdeményeztem egy visszatérítést, amit azonnal megcsinált, és jóváírta az egyenlegben. Mi volt ez?

A másik az tegnap történt, amikor volt pénz a számlán, és fedzett hiányra hivatkozva elutasította és a Curve emiatt a másodlagos kártyáról teljesítette a tranzakciót, de az automatikus feltöltést megcsinálta.

Lehet összefüggés a két eset között?

[ Szerkesztve ]

(#28217) ACE- válasza shift+ő (#28215) üzenetére


ACE-
addikt

Én ma hajnali 2-kor utaltam Vivid német számlára, még a szokásos e-mailt sem kaptam meg, hogy az utalás teljesült, ez így elég szar, lassan ma már nem is ér oda Vividre a pénz....

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#28218) ACE- válasza shift+ő (#28216) üzenetére


ACE-
addikt

Ugyanaz az összefüggés, mint a #28213 hozzászólásnál...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#28219) Mr.Skynet


Mr.Skynet
senior tag

Kedves Kollégák!

Boldogan jelentem, hogy a FB Messenger-es Revolut Helpdesk kb. 10 perc alatt orvosolta a számla hozzáférési problémámat tegnap késő este egyszer csak válaszoltak. :C Röviden tömören szerintem én kimaxoltam náluk amit ki lehet a változtatások tekintetében. Finoman megkérdezte, hogy azzal képbe vagyok-e, hogy a náluk nyilvántartott személyim lejárt már... igazából nem tudják vagy legalábbis nem kérték, de még a lakcímem is változott, megnősültem stb. (nem emlékszem milyen okmányokat kellett annó lefényképezni). Igazából kisarkítva csak az app-hoz a pin kód és a mail címem maradt meg eredeti meg a név, szül. hely-idő, anyukám neve (még új adószámom is van - k.r.a NAV :W ) szóval kérdezett ezt azt, válaszoltam, küldtek megerősítő mail-t rányomtam, elkérte az új mobil számomat is, tudom-e a pin kódomat, igen tudom, valamit csináltak utána be tudtam lépni a mobil app-al és érdekes módon azonnal szelfit meg okmányokat kért - nem is értem miért :DDD

Műűűűűködik!!! Valahogy jobban örültem volna, ha az egyenleg 10 hónap után jelentősen megugrott volna :B , vagy legalább nem a győri kórházat láttam volna utolsó vásárlási helyként.

Mindenkinek köszönöm a segítséget! :R
Üdv, Mr.Skynet

[ Szerkesztve ]

(#28220) emeritus válasza Mr.Skynet (#28219) üzenetére


emeritus
tag

Okulásunkra megosztottál egy, adott gondot orvosoló, járható utat. Ez az igazi köszönet.

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#28221) anadroid válasza ACE- (#28217) üzenetére


anadroid
senior tag

Az alkalmazásban jött egy üzenet, hogy lelassultak az € utalások, keresik az okát.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#28222) Friczy válasza spider23 (#28184) üzenetére


Friczy
senior tag

A K&H rövid időn belül lecseréli az összes Maestro kártyát Mastercardra. Rendelni már nem is lehet Maestrot, úgyhogy lassan megszűnik a problémád :)

(#28223) kp78 válasza Friczy (#28222) üzenetére


kp78
addikt

OTP-nél is azt az infót kaptam, h a júniusban lejáró Maestro-m helyett más lesz. Biztosra nem tudta, h MC vagy Visa. :U

(#28224) kekigyu


kekigyu
aktív tag

Az automata egyenleg feltöltés működik nálatok? Nálam eddig szépen tette a dolgát de most beadta a kulcsot

(#28225) AcCEsS válasza Somatom (#28213) üzenetére


AcCEsS
senior tag

Visszaolvastam, de nem lettem okosabb! A helyzetet tovább bonyolítja, hogy ma a rezsiszámlákat újra elkezdte levonni, először a HUF, majd az USD, utána pedig az EUR egyenlegem kárára. Jelenleg a HUF egyenlegem -26.025,-

AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)

(#28226) spider23 válasza Friczy (#28222) üzenetére


spider23
aktív tag

Igen tegnap beugrottam a bankba és ott is jelezte a nő hogy cserélni fogják az összes maestro kártyát. De mondtam neki hogy nem várom meg, cseréljük most. Úgyhogy várom az új kártyám. A maestrot azonnal meg is szüntettem.

(#28227) spatrik16


spatrik16
csendes újonc

Sziasztok,

Részvény, illetve kripto kereskedéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.

Még tavaly augusztusban kipróbálás gyanánt vettem pár ezerért Bitcoint, ami a mostani 46+ ezres árfolyammal szépen megduzzadt.
Az ebből való nyereség az adó köteles, csak úgy mint a tőzsdei árfolyam nyereség?
A kérdéshez kapcsolódik, hogy kipróbáltam az értékpapír funkcióját is , ami nagyon tetszik, és kisebb befektetésekre használnám a jövőben , de az adózás nem teljesen világos. Az oké, hogy magadnak kell bevallani, de a nyereség után elég a 15 % szja-t számolni, vagy erre még a 15.5% -os szocho is jön?

Nagyon köszönöm előre is. :R

[ Szerkesztve ]

(#28228) Somatom válasza AcCEsS (#28225) üzenetére


Somatom
veterán

Ha visszaolvastál, akkor láthattad, hogy mi sem lettünk okosabbak.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#28229) zsamiatt válasza spatrik16 (#28227) üzenetére


zsamiatt
őstag

igen, adó köteles és a SZJA bevallásodba is bele kell írni. Az adózás sok mindentől függhet. Könyvelő, adószakértő megkeresése javasolt.

[ Szerkesztve ]

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#28230) Krethx válasza GBRDVD (#28126) üzenetére


Krethx
aktív tag

Igen a Barion még működik. De úgy néz ki Revolt-tal nem. Csináltam egy próba utalást. (100 Ft.) Pénteken utaltam a gyűjtőszámlára a referencia kód megadásával. A pénz még nem érkezett meg. Amúgy lehet névre szóló IBAN számra is utalni amit nem próbáltam. Ha megjön a pénz jelzem. Megjegyzem hogy Raiffeisen-es számlámról sokszor utaltam Revolut-ra. Ott egy két óra vagy 1 nap alatt megjött a pénz.
Viszont a TransferWise-al minden rendben van. Ugyebár ott van névre szóló magyar számlaszám is. (Nem csak IBAN.) Onnan meg Top-Up-olod Revolut-ra. Azt ezért érdemes megemlíteni hogy az utalásnak is díja van. Ami nem vészes. Érdemes még a Barion tárcát hitelesíteni. (videóazonosítás) Ebben az esetben a limitek törlődnek. Tehát korlátlanul használható.

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#28231) GabN73 válasza kp78 (#28223) üzenetére


GabN73
addikt

Számlacsomag függő, de általában MC Next a cserekártya náluk mint kiderült.

(#28232) ACE- válasza AcCEsS (#28225) üzenetére


ACE-
addikt

Egyszerűbb ha a kivonatot nézed, mert ami az app-ban van az sokszor katyvasz.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#28233) Krethx válasza Krethx (#28230) üzenetére


Krethx
aktív tag

Ezzel még kiegészítem a Barion-t. Nem teljesen jót linkeltem. (Bár az is hasznos.)
Hogyan történik a magánszemély beazonosítása? (videóazonosítás)

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#28234) zerodot válasza spatrik16 (#28227) üzenetére


zerodot
aktív tag

A kriptós részhez:
1. [link] + [link]
2. [link]
3. [link]

(#28235) still2 válasza zerodot (#28234) üzenetére


still2
tag

Sziasztok,

Egy horvát üdülési jog díját szerettem volna rendezni a Revolut kártyámmal azonban a bank elutasította pénz kifizetését. Az online tranzakció engedélyezve van a helyalapú biztonság ki van kapcsolva. Mi változott tavaly óta? Köszönöm a segítséget!

(#28236) Quinine911 válasza still2 (#28235) üzenetére


Quinine911
aktív tag

A bank már tudja, hogy idén sem lesz semmi nyaralgatás a COVID miatt.... :D (csak hülyülök, nyugi )

I was born for a storm, and a calm does not suit me.

(#28237) Zsöti90


Zsöti90
tag

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de ha kriptovalutázok revoluton veszek-eladok és van rajta nyereség, de nem utalom ki semmilyen hazai banknak hanem revoluton akarom elkölteni akkor adóköteles?

(#28238) Franklin


Franklin
addikt

Sziasztok, a részvényes alszamlambol kikértem egy összeget múlt hét csütörtökön és még mindig nem jött át a fő Revolutos számlámra.

Meddig fognak ülni rajta?

Köszi!

(#28239) Pharaoh válasza Zsöti90 (#28237) üzenetére


Pharaoh
aktív tag

Igen

(#28240) zsamiatt válasza Zsöti90 (#28237) üzenetére


zsamiatt
őstag

igen
ha zárod a pozit és nyereség képződik arra adót kell fizetned.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#28241) zsamiatt válasza Franklin (#28238) üzenetére


zsamiatt
őstag

Nekem 4 munkanap volt azt hiszem. És ebbe nem tartozott bele az a nap amikor kikértem.

[ Szerkesztve ]

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#28242) Krethx válasza Franklin (#28238) üzenetére


Krethx
aktív tag

Ez érdekes. Ha eladod a részvényt akkor 2 napot (munkanap) kell várni mire kiveheted. Addig Unsettled cash-ként szerepel. (Nem lehet kivenni csak újra befektetni.) Két nap múlva már áthelyezi az Available to withdraw-ra. Onnan már azonnal kivehető.

[ Szerkesztve ]

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#28243) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Dollárt próbálok utalni a revolutomra, az appban nekem brit IBAN-t ír, egy próbaösszeget (4$) már 2 napja elküldtem és még nem ért oda, mennyi idő normális "idegen" deviza revolutra küldésénél?

Ennél nem látok semmilyen közleménybe írandót, úgy tűnik egyedi az IBAN.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#28244) GBRDVD válasza Krethx (#28230) üzenetére


GBRDVD
tag

Nagyon köszönöm, hogy ezeket kipróbáltad! Engem kifejezetten az ingyenes feltöltés lehetősége érdekel, mert az utalást szeretném elkerülni (még ha minimális díja is van a különféle számlacsomagokban).

Egyébként egy észrevétel: bár a Revolut a kártyás top-up-nál kiírja, hogy 1,3354%-nak megfelelő összeget fog majd levonni (ezt régen nem írta ki nálam), a gyakorlatban mégsem vonja le! Sem a Revolut, sem a bank (K&H céges). Szóval érdekes.

Eddig nem jelezte ki a várható levonást és nem is vonta le. Pár hete kijelzi a várható díjat (1,3354% nem kevés), de nem vonja le. Attól tartok, csak idő kérdése, és kijelzi + le is vonja majd...

(#28245) Krethx válasza GBRDVD (#28244) üzenetére


Krethx
aktív tag

Az utalást nem tudod kikerülni. Kp befizetés csak így oldható meg. Még ha díja is van hasznos dolog.

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#28246) onedroid


onedroid
csendes tag

Tudom, hogy más már írta, de nekem is voltak/vannak gondjaim az androidos app-al. Konkrétan az istenért se akar pénzt hozzáadni. Utána jött az ötlet, hogy másik telefonszámon majd jó lesz próbálkozás, de olyan szinten szétcsúszott a rendszer, hogy már be se tudtam lépni. Egy 2014-es tabletröl és azon webcímen bejelentkezve meg működött. Ha már bent van a Forint akkor már engedi a váltást és utalást. Most ott tartok, hogy ezt játszom, ha be akkor tablet ha más akkor jó az app. Mivel nekem nem napi használatban van, így hagyom, mert látom mások is futják a köröket a suport-al, majdcsak helyre áll az app-os rendszer.

(#28247) Tamaris válasza spatrik16 (#28227) üzenetére


Tamaris
újonc

Pár hete kérdeztem meg az adóhivataltól ugyanezt. Ez a válaszuk:
Ellenőrzött tőkepiaci ügyletből származó jövedelem után 15 százalék szja fizetési kötelezettsége keletkezik, amit az adóévet követő év május 20-ig kell megfizetnie és bevallania az szja bevallásban (kiegészíteni a bevallási tervezetet).
A 20SZJA bevallás 04-es lapjának 172. sorában kell szerepeltetnie az ellenőrzött tőkepiaci ügyletből származó jövedelmet. Ez esetben más fizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Tehát csak a 15%-os adó van, más nincs...

(#28248) t72killer válasza t72killer (#28243) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

közben megérkezett :R

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#28249) kovisoft válasza Tamaris (#28247) üzenetére


kovisoft
őstag

A bitcoin adásvétel nem ellenőrzött tőkepiaci ügylet. Van rá szocho is.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.