Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
az i szerintem vinné a kis kamerát, de fordítva nem hiszem. de nyudodtan próbáld meg, már én is kíváncsi lettem!
a gomsor megvilágítás még oké, de a kijelző is vaksötét sajnos. úgy már nem olyan jó... meg a zöld.456 nem megy ugye... amúgy mondjuk jó... a BT is megy...
a cseréhez meg annyit, hogy a 3510-3510i cserék a jók!
a kijelzők nem kompatibilisek sajnos, de a ház ugye igen... a sima fehér házában nagyon vad a színes a fehér ledekkel...jó ideig használtam..
amúgy úgy tudom, hogy lehet a 6310i-ből színes kijelzőset csinálni. kell bele egy 3510i kijelző, egy 8910i kijelző vezérlő ic, és egy 8910i szoftver (lévén, hogy tudomásom szerint ez az egyetlen darab, ami ugyan színes, de monofonikus a csengése(ezért is nagy a szerelem))
ha valaki ellát egy 6310i-vel, és egy 8910i-vel, akkor megcsinálnám, de amim van, azt sajnálnám beáldozni....
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Formula-1
- Automata kávégépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest