Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
nem is tudtam hogy van ilyen topik... nekem is van vagy 10-12 régi telóm, majd dobok fel képet!
-
KSparrow
őstag
jó, most nincs helyem fotózni... láttad a szobám(már ami kilátszott a kupiból)
, meg hogy semmi hely nincs benne.. az oldalamat hagyom, majd talán egyszer les egy kép, de nem most, az tuti, mert ki akarom őket pakolni.... meg... áh, azt hagyom a fenébe... ezek megvannak, a képen mg látszik, az a lényeg...
most hogy összeszámoltam, ezek összesen 21 000-be voltak nekem...kicsit költséges
de ha valakit nagyon érdekelne, jöjjön el Fórumtalálkozóra (csak szóljon) és elviszem őket... -
KSparrow
őstag
Na, ezek vannak...
a piros az ami sajnos nem megy... (jelen esetben a 6250 a világításon kívül nem jut tovább...) -
Magnum_
nagyúr
ha valaki gyorsba-okosba elvinné a 8850-em, vennék egy 8800-át. tehát ha valakinek Ma kellene a 8850, írjon rám.
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #3587 üzenetére
sajnos ez se a legszebb... a 252 viszont szinte karcmentes...
-
KSparrow
őstag
hááát...
vígasztaljon a tudat, hogy jó kezekbe került!
ma megvolt a legextérmebb helyen történő mobilszerelésem...
terveztem, hogy egy 3100-t szétkapok villamoson csak úgy, poénnak, de a mostani durvább volt. mert a 3100-t ismerem mint a tenyerem, az nemgond. de ez...
a Piacon állunk, benn a tömegben. az 5310esemen nemrég járt le a garancia, éshát... rendesen be van törve a kijelzőplexi. na igenám, de ahogy ezt körbejártam, az eredeti egyben van a billentyűfóliával... gondoltam, amíg nincs másik, nem bontom meg, de nem akarok egy komplett gombpaneles plexit venni 3-4000ért, se egy komplett házat (gyárit) 10000-ért.
ki is szúrok egy gombsoros gyári bontott de fólás plexit... az eladó: próbáld bele...
kivert a víz, mikor rájöttem, nem hozzámérni akarja, hanem ... beletenni...
sebaj, egyszer élünk, és remegő kézzel a tömegben, a pulton keresztül lepattintom a hátlap felső felét, 2 csavar ki, előlap lepattogtat, -és itt adtam át...kész, bevallom, de nem mertem bántani, mert egyrészt: tömeg, mársrészt: vállamon a hatalmas, vagy 3 kilós fényképezőgép-táska, (arra is figyeltem, mert drága volt, nem is kicsit, és a tömegben nem a leg barátságosabb és bizalomgerjesztőbb emberek voltak...
)harmadrészt feszegetni se akarom, nehogy eltörjem, na meg nem akarta magát adni... itthon megnézem, mi mit tart, de ott nem láttam semmit, olyan ideges voltam...
na mindegy, lényeg a lényeg, hogy a telefont vagy 3-4szer tettük össze, mert hol másik előlap volt rajta, hol a csavarok maradtak ki...én meg a tömegben, állva, fotógéppel a nyakamba szereltem egy vadidegen telefont... :
plexi végülis nem lett, (Saint_, számítok rád) de megismertem a telefont... holnap megpucolom itthon, nyugodt körülmények között...(és a 6108ast is, óvatosan...
)
de hálistennek én is, és az 5310 is átéltük a kalandot, épen, üzemképesen...
-
zorzy4
addikt
Na már egy kicsit sajnálom, hogy eladtam a 6108ast! Nem hiszem, hogy beleütközöm még egybe.
-
KSparrow
őstag
válasz
fullextra #3580 üzenetére
nekem 8910(i) ház kéne csak... de az nagyon, mert két telefon is van, de egyiken se jó a ház...
esetleg 8850 kijelző, illetve egy előlap, annak is a felső fele (ugy-s, mert az passzol színben)
jameg egy 6108 stylus, de at itt vajmi kevés sikerrel keresek... de megkérdem: van valakinek? -
-
zorzy4
addikt
válasz
Gaborpecs #3564 üzenetére
Hát kicsi kalandos a története. 6000ért kínálták, független hibátlan, de repedt az antennatakarója, és nincs stylus hozzá. Aztán én visszamentem és elcseréltem egy 1000ft-os nokia 3510ire és 2500ft-ra. De aztán marci, kikönyörögte egy 5000res kíséretében, hogy adjam el neki.
-
zorzy4
addikt
válasz
SyntaxeError #3560 üzenetére
Hát mi is a Petőfi csarnokban voltunk.
-
zorzy4
addikt
válasz
SyntaxeError #3554 üzenetére
Ajjaj korán kell kelnem!!!
-
csoda120
aktív tag
Szánd rá azt a kis időt,megéri
(#3549) KSparrow Gratula az új szerzeményeidhez
Bolhapiacok nagyon jó kis lelőhelyek
Igaz,hogy álltalában csak roncs illetve lepusztult telefonokat lehet találni,de viszont legalább ócón
Én 1500ft-ot költöttem ma ezekre:3100,1100,D-8 dokkoló+akksi,5110 dobókockás előlap.
-
Lacazr93
senior tag
válasz
SyntaxeError #3554 üzenetére
majd megyek veled
-
KSparrow
őstag
ma voltam piacon én is...
újak:
7600 Dummy, 3660 dummy, N71 Dummy, egy 5510, (ezzel megoldottam a sajátom baját, biztikódot kért, mesterkód nem ment, panelcsere, és kész..) hátlapom még mindig nincs sajnos...
ja meg egy 8910i, és egy 5300 szalagkábel, 1500 forintést... 8910i házcsere kell neki, meg új szalagkábel, de a panel kiváló, 22 óra öt perces, független.így most jó az 5300-m (a csöngést kell csak megcsináltatni) van egy jó 5510esem, meg vannak szép dummyk. megérte...
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #3546 üzenetére
Nem titok
Debrecenben minden szombaton és vasárnap szokott lenni zsibvásár alias zsibi.Ott minden lim-lomot,kacatot lehet találni.Elektronika,telefonok,töltők,műszaki cikkek,vasak,autó alkatrészek,bútorok,ruhák,kaja.Egy szóval minden ami a tulajnak nem kell.Rengeteg telefont onnan szereztem be néghozzá "fillérekért"
-
Magnum_
nagyúr
eleve rossz a típus megjelölés, leglábbis a google képkereső szerint. én a privát üzik váltása alatt az jön le, hogy igengyorsan túl akar adni rajta.
aki ilyen telefont tud venni, annk mirt nincs meg az exkluzív doboza, stb?nekem mindegy, csak egy klónért nem adnék ennyit, ha a neten fele annyi. ha emg eredeti, nem 90k-ért adnám, és adnék hozzá dobozt pl.
csoda120:hol veszed ezeket? ha nem titok.
-
csoda120
aktív tag
Még semmire,de tudod ami késik nem múlik na meg persze enni nem kér.Ócón jött így nem hagyhattam ott
De jól néz ki vele
1100-t szét kaptam,összeraktam és most már azt írja ki,hogy SIM nin elfogadva Kipróbáltam mind a 3 szolgáltatóval,de egyikkel sem megy,pedig magyar nyelvü.Az előlapján van egy elég kopottas narancssárga jel talán Orange hálózatos lenne?
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3540 üzenetére
Jaaa.... 8800 nélkül mire használod?
Egyébként a 6300i-hez is van dokkoló, nagyon durva.Saint_: írt, mer?
-
Magnum_
nagyúr
Miamiquake nem írt nektek a Mobiadoval kapcsoaltban?
durvák ezek a klónok]
mik vannak ittsorry az offért.
-
csoda120
aktív tag
Mai szerzemények:3100,1100.5110 durva zöld dobókockás előlap és a 8800 témához visszakanyarodva 8800 kék ledes dokoló és egy akksi
-
csoda120
aktív tag
Most néztem meg,igen az lesz
#3528) minolta5 A program kéri mikor Magyarosítanám.Hátuljáról le van tépve a címke...
-
_Fefe_
tag
válasz
Magnum_ #3523 üzenetére
Ez igaz, de szeretek velük babrálni olykor.
A T68 viszont számomra már retro, ezért is említettem meg ezt elsőként. Emlékszem pont abban az időben fuzionált az Ericsson a Sonyval, talán ez az utolsó típus (nem vagyok biztos benne), ami még Ericsson-ként is megjelenhetett, illetve megjelent mind Ericsson-ként, mind Sony Ericsson-ként is. Ezután már más változatát is kiadták, de már Sony Ericsson néven : T68i, T68m. Ezért nekem ez egy kis kuriózum is mostanság.
-
csoda120
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Bevallom töredelmesen,hogy SW frissítést eddig még soha sem csináltam.Ma megpróbálkoztam vele,de valami miatt nem engedett frissíteni.A magyarosítást is megpróbáltam,de az sem jött összevalamilyen kódot kért amit nem találtam sehol sem,hogy honnan lehetne bemásolni
Esetleg valaki tudna segíteni ezekben a dolgokban?
Nokia 6680 -
KSparrow
őstag
keresnék egy Nokia 5200-5300 szalagkábelt (5300-ba). sajnos az enyém megadta magát, és a kijelző is nagyon halványan világít. (amúgy minden megy rajta, ez az egy tünete van a szalagnak)
a másik hibája, (ez a nagyobb) hogy a külső hangszórója, a csengője nem megy, mert a panelről le van szakadva a csatlakozó(én nem tudom visszaforrasztani,mert ott az infra, nem férek oda, de úgy látom, a nyák is feladta, és lejött a csatlakozóval együtt) valahogy azt meg lehet még csinálni? valahogy átkötni, vagy valami? a szalagkábelt beteszem én, csak kéne alkatrész (speedshop, gigatel drága, a vaterán meg nem tudom, használt gyárit vegyek, vagy új UGY-t?
még utánajárok, de tippeket várnék... -
_Fefe_
tag
Jó ez a topic, szeretem a régi jól bevált telókat.
Nekem még mindig megvan egy Ericsson T68, az elsők közül való, de nem a Sony Ericsson féle változat :
Nem hinném, hogy valaha is megválok tőle, annyira megszerettem annak idején.
-
bepe79
addikt
Hát ma se' jött meg a 8850, amit múlt héten rendeltem, marad a jövő hét (legalábbis nagyon remélem, hogy akkorra megérkezik)...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest