Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2893 üzenetére
Hát, asszem' nekem is azzá fog válni a 8850.
Már régóta fájt a fogam a legeslegjobban kinéző telefonra az összes valaha legyártott közül, meg egy ilyen kékes kijelzős csodára (már ha ez a felújított egyáltalán olyan led-es lesz), csak ugye amíg félmillióba került a megjelenéskor, meg utána 5 évvel negyedmillióba, addig érthető okokból kifolyólag nem sok embernek volt ilyen telefonja. Így cirka 11 évvel a megjelenésére (lassan 12 év az már) most már megengedhetem magamnak én is, hogy legyen egy ilyenem.
Épp úgy, mint a vicc-ben: 20 éve arról álmodtam, hogy legyen egy 1-es Golf-om és 60000-es fizetésem, mára mindez valósággá vált...
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2890 üzenetére
Én már azzal is beérném, ha a 8850-esem amit küld, Nokia telefon lenne, nem pedig egy kínai klón / utánzat / gagyi másolat.
Meg jó lenne, ha nem "szalajtanának" a gombjai, mint a legutóbb rendelt Sonim-omon
, úgy, hogy egyszer nyomom meg a gombot, de kétszer lép a menüben...
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2887 üzenetére
Nem ő fontoskodik, hanem én kötöttem ki neki pontról pontra, hogy milyen legyen, ezért sorolta most ezeket vissza.
Megírtam neki, hogy ne legyen kínai krix-krax (így gondolom kicserélik a billentyűzetet is, mert azt írta, hogy külön kérésre így küldik nekem), plusz megírtam, hogy a 2-pin-es CE töltövel küldje, meg hogy tök fekete legyen, mint az éjszaka, meg azt is, hogy ha lehet, akkor lőjön fel rá egy magyar nyelvet (mivel az oldala alapján nem lenne rajta by defalt).
-
bepe79
addikt
OK, zsír! Elvileg mindent ledumáltam az e-bay seller-el a Nokia 8850-esemmel kapcsolatban, ezt írta legutoljára most nekem:
"cinderely30 címzett: saját magam
részletek megjelenítése 16:30 (2 órája)
Hi,Yes, we can install hungarian language into your phone, and the keyboard is only english, we will send you a black one.
Any questions, please feel free to contact me.
Best regards,
Lily2010-07-28
cinderely30
发件人: xxxxxxxxxxxx
发送时间: 2010-07-28 21:48:04
收件人: cinderely30
抄送:
主题: Re: bepe79 has sent a message
- Idézett szöveg megjelenítése -"Úgyhogy sínen van a dolog, most elvannak gondolom a magyar nyelv rápróbálgatásával, és holnap vagy holnap után postára is adják (jó esetben).
-
zombinyul
addikt
Akadnak,mondjuk én nagyon vigyázok minden telefonomra.Ha vettem használtan egyet,és huzamosabb ideig használni szándékoztam,vettem rá új házat,és utána úgy adtam el mint az újat
Ha újként is vettem valamit,akkor az sok idővel később is ugyan olyan(példák:3 vées 1112-esem,másfél éves T280-asom,volt anno N95-ösöm,vagy a mostani W580).Vigyázni kell rájuk,és sokáig működnek megbízhatóan,ezen a fórumon elég sok példa akad is rá
-
bepe79
addikt
válasz
grabber #2876 üzenetére
Azt csak érzed, hogy üveg-féleség. Ha üveg (vagy féleség) lenne, akkor nem karcolódna a kijelzője, lásd: Samsung M110, Nokia 8800 sorozat, iPhone sorozat, Sonim sorozat asszem', stb. Bár vannak olyan barbárok, akiknek ezeket a karcálló üveg kijelzőket is sikerül össze-vissza karistolniuk...
-
zombinyul
addikt
válasz
grabber #2876 üzenetére
Értem,de szerintem gyakorlatilag lehetetlen,hogy működjön a dolog
Most Csak azért is kipróbáltam a dolgot egy V640-esem(az is "üvegféleség),ott sem jött be.Annak vagy valami féle nagyon gyengécske polírozás kell,vagy új előlap
Sajnos ilyen olcsóbb dolgok nem működnek,mint a fogkrémes megoldás,pedig jó lenne
-
válasz
Magnum_ #2874 üzenetére
Nekem nem kell után gyártott.Megmondom miért.Egyszer haverral órán telefont cseréltünk,csak hogy megismerjünk más telefont is.Neki P1-ese volt.
Miután megkaptam az ő telefonját,majdnem a plafonról szedtem le.Csak azt vettem észre,hogy a kezem felfelé emelkedik.Annyira könnyű voltVisszakaptam az enyémet és végre megint azt éreztem,hogy ebben van anyag,amit gondolom a fém hátlap is belesegít.
Csak sajna már lekopott a hátulja és csúszik.szerk: eladtad
Mekkora barom vagy
Inkább a fél karom,mint a telefonom
zombinyul: Nekem nem műanyag kijelzős hanem üvegféleség
-
zombinyul
addikt
válasz
grabber #2872 üzenetére
Annyira azért nem vészes,csak az alja.Költeni rá bőven megéri,utána jó sokáig el leszel vele,az tuti
Különben most bekapcsoltam a T100-ast,mondom használom egy kicsit.Erre próbáltak hívni,mit ad Isten?Vagy nem halljuk egymást a másik féllel,vagy spontán kikapcsol.Szoftver baj lehet,vagy hardveres a bibi,zárlat,esetlegesen érintkezési hiba?Szeretném mindenképp megcsinálni,szép állapotban van,és mégiscsak egy T100-as -
Magnum_
nagyúr
válasz
grabber #2872 üzenetére
tényleg hányadék.. dehogynem megéri, hidd el. ebay-ről vmi utángyártott?
amugy ez a fogrkémpolir tényleg vmi urban legend lehet.
ez tök olcsó és nagyon raj
fekete?
vagy ez? nem kell minden tfelhasználnién az E71.emet 13 hónap után karcmentesen adtam el. mindt minden telefonomat
-
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #2860 üzenetére
Az idő vasfogai harapdálják össze az antennákat
Komolyra fordítva:ezzel a "jelenséggel" én is találkoztam,10-ből 9 régiség antennája össze van harapdálva/le van tépve,törve.Nem értem miért "kapós" ennyire ez a része minden telefonnak,de azthiszem,nem is fogok erre rájönni sohagrabber:Én ezt régen naiv fejjel kipróbáltam egy E250-esen,semmit sem használt
-
Kicsit off:
Nokia E71-em elég ütött kopott állapotban van és néztem hozzá külsőt.7k
Bill 3k
Rájöttem,így is szép ez a telefonNa de van valami technika a karcos kijelzőre?Mintha halottam volna fogkrém és kis csiszolás talán javítana a dolgon.
-
SyntaxeError
tag
Köszi az infót, meg akarom szerezni mind, röviden ez a project...
8-as széria a kedvenc... -
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba #2864 üzenetére
te gyermek, ezekre nagyon kell figyelni!
nekem mindegyikben benne van.... ha majd a most érkező 7110-ben nem lesz, akkor majd kerül abba is (egy alkatrésznek valóból)
a 6150-eket megnézem, hogy azokban van-e, de sanszos, hogy kivettem már, de otthonról megírom, ezek fontos alkatrészek
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba #2859 üzenetére
frankon müködö? nekem van két darabom, működö, de nincs benne bill.fólia meg akksi, pedig makulátlanok.... de nem izgatnak annyira, hogy telefont faragjak belőlük.
tudjátok, mit nem értek? sok retro telefonomon azzal kellett kezdeni, hogy az ilyen alkatrész telefonokról vettem le az antennát, és tettem fel, mert egy csomón szét volt rágva, stb.... miért kellett szegény atennát b@sztatni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
che 1990 #2856 üzenetére
bocsáss meg, több 10k környéki és alatti link volt itt 8850-el kapcs, pont hogy lebeszélni akartam bepe-t a 20k-s 8850-ekről....6,5k a kopott, 10k a felujitott...
bepe: igy ujitják fel. a T29-emen uj a ház, meg az antenna, de a középrészt ujrafújták ők is, elég profin, alig észrevehtő, hogy festett.
-
bepe79
addikt
válasz
che 1990 #2854 üzenetére
Hát, ez több okból sem megy: nem tudnám megnézni személyesen, mert nem itt Pesten van, másrészt meg átmenetileg bannoltak a vateráról
De az e-bay-ről a cinderelly vagy milyen nick-ű seller-től megrendeltem a 8850-et, megbeszéltem vele a dolgokat, csak a fekete burkolat lesz "re-painted", azt mondta.
-
Magnum_
nagyúr
jó, akkor aug. elején lesz egy újabb 7110-esem...
-
-
Stimpy001
aktív tag
Ehhheh, ennyiért jó vétel volt, nem?
[link]Teljes a T68 kolleció, ezzel az arannyal megvan a 2. gyári színben is az ezüst mellett, + a SE T68i
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #2809 üzenetére
@Stimpy001: Persze, hogy szabad tudni, cinderely30 a nick neve, és itt a 8850, amit hírdet:
Kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban is a véleményre, mert most ez is nagyon esélyesnek tűnik.
P.S.: a vaterán kaptam egy temp-ban-t, mert szerintük megsértettem az ÁFF-et, és nem a piac közéletéhez méltóan cselekedtem (az eladónak megírtam a telefonszámomat)...
Úgyhogy azon biztos nem veszek semmit egy pár napig.
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #2824 üzenetére
Nekem a 6100 a kedvencem. Kicsi, szép. Anyámnak megfelel.
Kicsit már kopott az előlap, de nagyon jól bírja a strapát. -
zorzy4
addikt
Mondjuk én a 6xxx sorozat mellet teszem le a voksom. És úgy általában minden márkánál az üzleti kategória a kedvencem.
-
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError #2814 üzenetére
Nokia: 8810, 8850, 8890, 8855, 8910, 8910i, 8800 8800 Sirocco, 8800 Arte/Sapphire/Carbon/Gold
Egyébként gsmarena.com címen részletes adatokat találsz.Nem a 8810 volt németben gyártva? Nekem az összes 8850, amit még megjelenéskor vettem az is Made in Finland volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
itt mondjuk nem krono, hanem tipus sorrend van, de talán segit
wictor megelőzött, bár látom, gyanúgy a google-t használta
-
törölt tag
válasz
Helló!
Nokia 8000 series, nem időrendben, de a gyártás dátuma a típusok mellett van.
Viszont nincs benne a 8800 Arte sorozat, ami 2008-ban jelent meg.Saint_: ua.
-
SyntaxeError
tag
Valaki tudna nekem segíteni? A valaha gyártott összes 8-as szériás Nokiák listája kéne lehetőleg kronológiai sorrendben.
Tudja vki pontosan? vagy hol nézhetem meg? -
zorzy4
addikt
Milyen nagy élet van itt én meg mindig lemaradok.
Na majd ma este.
Addig is ha valaki ütközik a következő igen ritka panákkal és megszerzi nekem igen hálás lennék.
g400
g350
g300
gd96 esetleg 95
Illetve bármelyik ami nincs az oldalamon. -
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2807 üzenetére
Most találtam egy korrekt seller-t, akivel levelezek 8850 ügyben, azt mondta, hogy a kérésemre csak angol karakteres billentyűzettel küldik. Plusz még pár dolog tisztázás alatt van, de ő legalább válaszol a kérdéseimre ott
Lehet, hogy mégiscsak az e-bay marad, ha most minden pontban meg tudok vele egyezni, akkor meg is rendelem a cuccot tőle. -
Magnum_
nagyúr
adtam egy linket, az jónak tűnik. 10k alatt marad a költséged. de tőlem csinálsz, amit akarsz, itt segíteni próbálunk. klónt nem küldenek, mert kivágják őket ebayről.. és fontos nekik a pozitív feedback.. küldtek egy 5310 házat, de a plexi karcos volt.. mondtam, hogy küldjenek uj plexit, csak plexit... ök vissza akarták adni a 3$-t... visszairtam, hogy nem érdekel a 3$, csak egy jó plexi kell, erre küldtek egy másik komplett házat...
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2805 üzenetére
Hát, én úgy számoltam, hogy mivel az e-bay-esek (többségük) is 40-50 dollár között vannak, az is kb. 15K körül van. És akkor nem is biztos, hogy magyar nyelvvel érkezik, nem lehet tudni, hogy klónt / hamisítványt küldenek-e, és azt sem, hogy krix-kraxosat-e. Ezek közül a klón dolog a fajsúlyosabb, mert azt nem lehet leellenőrizni, csak ha megjön, utána meg már ha esetleg klón, senkinek nem lenne kedve vissza-postázgatni HongKong-ba a fél világon keresztül.
-
Magnum_
nagyúr
én nem értelek téged, de komolyan. amugy elgondolkodom lassan, hogy feldobom én is vaterára az enyémet 20.000Ft-ért, aztán veszek kettőt, amiket szintén felrakok 20-20.000Ft-ért és kerestem 40.000et...
ez még mindig ugyanaz az ebayes telefon, amit fele ennyiért meg tudsz venni.
remélem az érdeklődő üzenetet a számal nem te irtad, mert repülni fogsz vateráról...
-
Stimpy001
aktív tag
Szép-szép, de ennyiért?
Semmi nem garantálja hogy nem utángyártott házas, ami persze nem gond, csak akkor ne ennyiért adja.
Te kérdezted a termékleírás alatt hogy made in finland e? Ha az akkor már rég rossz mert a gyári 8850-ek made in germany!
Ja, és semeddig nem tart venni hozzá egy autóstöltőt, meg egy ilyen gagyi tokot....szóval engem annyira nem győzött meg... -
bepe79
addikt
Erre mit mondtok: [link]
( http://mobil-telefon.vatera.hu/nokia/nokia_8000_es_sorozat/nokia_8850_sok_tartozekkal_176154158.html )
?
Szerintem ez tökéletes, és itt van helyben, mert én is pesti vagyok. Merjem most megvenni a villámáron? Gondolom, ha tokban hordott, megkímált, akkor nincsenek leverve a sarkai, nem kopott, karcos, stb., és nem is kínai klón, meg nincsenek nagy valószínűség szerint kínai / arab krix-krax-ok rajta.
-
Magnum_
nagyúr
azok a karakterek, amik az enyémen vannak, zavaróak? szerintem nem igazán. az enyémen nem gyári a ház, mégis penge. mondom megint, az itthoni darabok 98%-a is mind ilyen utángyártott házas. akinek még van karcmentes gyári házban 8850-e, az nem adja el, vagy nem ennyiért.
az IMEI buhera meg sajnos egy 10éves telefonnál előfordulhat.
de komolyan, nagyon sokan árulnak ugy vaterán,hogy ök is ebayröl veszik meg. nagyon sok embernek fel sem tűnne, hogy az enyém is utángyártott házas. énigy akadtam rá.... hogy leirta a vatera árus, hogy szállítás 7-14nap. aztán mér 7-14nap? jaaa, mert ebayezik... csak 250%-os áron adná el (amivel baj nincs, cska tudok én is ebayezni). ennyi.
én, akit linkeltem, tőle van a T29-em és a 8850em. sok panaszom nincs rájuk.
de akit lineltem ugye, az most inaktivvá tette magát (biztos megvan az oka) de szerintem most a másik linkelt account alatt árulja a cucocst.
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #2800 üzenetére
Mert az e-bay-esek kínai meg arab karakteresek, meg elképzelhető, hogy clone és nem igazi Nokia, meg a részei utángyártott kínai vackok, rosszabbik esetben teherautóról leesett (lopott, IMEI-buhera, stb.), meg még ki tudja. Most várom az egyik e-bay seller válaszát, hogyha pozitív lesz a visszajelzés, akkor megrendelem tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest