Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
-
KSparrow
őstag
srácok, megéri vaterázni. 1640-ért (postával) vettem egy kishibás(nem csörög) fekete Nokia 5200-t... ma végre kézbe kaptam, rendesen megy, ja és nem is 5200, hanem 5300, 5200 csúszkával... mindezt 1640-ért...
-
Stimpy001
aktív tag
Saint:, köszi a linket, itt aztán van minden amire lehet csorgatni a nyálat:
[link]
Dobozos fóliás 6650, vadiúj 8110, fóliás 6250, 8810. Csak hát az árak... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Miamiquake #3491 üzenetére
de nem ám, ott figyel a hibátlan, slim akksis 7110 a dokkolóban... de nekem a 8910i-k nem tetszenek
viszont egy ilyen videjót nekem is kellene már csinálnom arról a pár, makulátlan telefonról...
sagvary: nekem is van, de töltőm nincs....
-
sagvary
aktív tag
Gondolom elég retro már a 1018-as Ericson? Most találtam egy fiók mélyén, még nem tudom mit kezdjek vele, működik és a töltő is megvan.
-
Miamiquake
aktív tag
-
Magnum_
nagyúr
én nem találtam hozzá már akksit. töltőm pedig lenne.
itt még kapható akksi? -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #3464 üzenetére
Ahogy ismerkedek vele nekem is egyre jobban bejön.Ha sikerült megcsinálnom,akkor lehet,hogy a végén még ezt fogom használni az E50 helyett?
Kizárt!
Ettől eltekintve tetszetős darab.Szép nagy gombok,most meg,hogy eljött az este látszódik mennyire vakítóak is.Csak az a fránya kamera takaró elég gyenge.Hibátlanul működik,de gyárilag gyenge -
Magnum_
nagyúr
-
csoda120
aktív tag
válasz
Gaborpecs #3416 üzenetére
Alapvetően nem vagyok egy irigy típus,de a gyüjteményed láttán...Majd idővel én is ilyen üveglapos vitrint szeretnék.Ha szabad érdeklődnöm így vetted készen vagy csináltattad?Ára?
Ma sikerült boltolnom egy Nokia 6680-at angol menüs és mikor milyen időközönként újra indul.Van,hogy megy egy órát és utánna,de van,hogy 5percenként.
-
Pastika
aktív tag
Lett egy 8890. Még Pesten van az ismerősömnél, 20.án kapom meg, úgyhogy most veletek türelmetlenkedek
-
Magnum_
nagyúr
Stympi: júli 26? jövő hétre bittos iedér.
-
Stimpy001
aktív tag
Ne is mondd, nekem se a 8855.
Tiszta ideg vagyok, 20.-án rendeltem, utána 4 nappal rendeltem mást is, az 2 napja megjött, a 8855 még sehol. Tegnap írtam a sellernek hogy mi a fákk van már, adott tracking numbert, és kiderült a köcsög csak 26.-án adta fel. Mi az istent xsinált 6napig.....
-
Magnum_
nagyúr
-
meroly
veterán
Ezt a 3128-at látta már valaha valaki valahol?
Pedig EU-ba készült.... -
bepe79
addikt
Szia lerya!
Jó, hogy mondod, nekem is hiányzik a Stonehenge avatar, úgyhogy mindjárt vissza is cserélem. Meg sok ember már avatar alapján megismeri a másikat itt a topikokban, nem akarom felborítani a rendet.
Az egyedin nem is gondolkodtam még, pedig nem csak őstag vagyok, hanem 2005-ben regeltem.
Még a végén azt hinnék a kedves topiklakó-társak, hogy valami megkülönböztetett moderátor / házigazda vagyok.
-
bepe79
addikt
Nekem meg ma sem jött meg a 8850-esem, vagy holnap, vagy jövő héten akkor..
-
Magnum_
nagyúr
-
Pastika
aktív tag
No megvannak a 7110-ek tökéletes flippel
van 2db, ha esetleg érdekel valakit szóljon.
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #3419 üzenetére
Bazdmeg!
Itt beszélgetünk róla, a kis sunyi meg nem mondja hogy van neki!Gaborpecs: Gratula hozzá
Mindegyik nagyon szép állapotban van. Kíváncsi lennék rá, hogy egy ilyen pedáns gyűjtő mit használ a hétköznapokra?Még telefongurun volt egy srác, akinek három is volt, jópár éve beszélgettem vele, kár hogy nem vettem, akkor tudott volna szerezni. Nagyon istenítette. Egyet használt állandónak, egyet modemnek meg egy volt tartalékba neki. Wsws volt a nickje.
-
-
Stimpy001
aktív tag
Ennek a srácnak van egy a gyüjteményében:
[link]
eBayen figyeltem régebben egy Neo árverést, ha jól emlékszem valami 7-8000 dollár lett az utolsó licit.
Amúgy szerintem az Apple koppinthatott a Nokia orrára, hogy gyerekek ezt azért mégsem kéne, a tekerő tárcsája 1 az 1ben az iPodokon lévő click-wheel, ezért nem adták ki sosem. -
meroly
veterán
Bakker de jó oldal.Nem is tudtam hogy a nokiának autórádiója is volt, meg cb-je is, meg még egy cb, ez a 6090-es autóstelefon meg régóta álmom otthonra, bele a házimobilos sim-em, aztán had szóljon!
Mivel ez a neo gsm 900/1800-as ilyet akarok, akármi is legyen
-
zorzy4
addikt
Nokia múzeum!
[link] -
zorzy4
addikt
válasz
SyntaxeError #3408 üzenetére
Igen az. Randa egy dög volt, de sok rajongója van most is.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3408 üzenetére
Hát az csúszkás volt és az többszörösen dobogós (első színes, első csúszkás, első kamerás, első symbianos).
Az első flipes a 282, ami szintén nagy álmom -
SyntaxeError
tag
Na de térjünk vissza a telókhoz please...
Nokia első csiki csukis telója mi volt? Nekem 7650 rémlik de nem biztos...
-
Stimpy001
aktív tag
Ez nagyon off, de nem tudja valaki mikortól lehet egyedi avatart feltölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mobilinternet
- OLED TV topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest