- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Ez nagyon komoly
Egy ilyen camera nekem is kell
#3374) minolta5 Akkor jól kifogtad,Gtarula hozzá
Nekem Benefon-ból csak ez a kettő van -
Pastika
aktív tag
Izé tudom hogy 8800, de lenne egy szakmai kérdésem. Beszinkronizáltam az outlookkal a neveket, de megcserélte a vezeték és keresztneveket. Az Arteban tudom hogy meglehet fordítani őket, de ebben sehogy sem találom. Tudnátok segíteni?
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #3375 üzenetére
Motorola V70??
Azt gyakorlatilag már találni sem lehet. A sima vagy a színes? Képet lécci róla!
Pár év és megy majd mellé az Aura Celestinal Edition
Nekem meg sikerült venni a T18hoz egy aksit, úgyhogy működik, ráadásul még chatboardom is van hozzá
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #3372 üzenetére
Bakker tényleg!
Olyant akartam nem is a headseteset, hisz azt reklámozták a 3100-val!
Kíváncsi lennék milyen minőségű képet csinál, gondolom VGA, de a vaku tényleg durva! -
KSparrow
őstag
benefonom van, semmi pénzért nem adnám, rendesen működik(6V-ot kell rákötni, oszt megy, )
kamerás headsettet meg 600ért vettem piacon, aztán meg találtam egy dobozt hozzá az utcán... rendes hs-1c dobozt...
de a PT-3 fun camera kicsit jobb...25 kép a memóriára, majd átküldi pop-porton a telefonra. ja, és a beépített xenon vaku elég fasza...
-
csoda120
aktív tag
Enyém is hasonló állapotú,de hiányzik a sarkáról a kis pöcök.
1-2 példa még:
5510 működik,de a ház karcos nagyon 1000ft
5210 hibátlanul működik,kell rá egy bekapcsoló gomb/szerkezet illetve ház 500ft
5100 működik szép ház van rajta,de a SIM érzékelőnél egy szál ki van törve,csak vissza kéne forrasztani 500ft
6310 működik kopott előlap nincs infra takaró,bekapcs gumigomb,hangerő gumi gomb cseréltem egy angol menüs 3310-re#3370) meroly 2hete vettem egy ilyen camera headset-et postával 1200ft-ért
-
meroly
veterán
Uh, ez a benefon mekkora dög, úgy néz ki mint egy rendőrségi rádió.
Amúgy én az ilyeneket is bírom, míg volt vezetékes, a mi szobánkban egy ilyen volt beüzemelve. Még meg is van valahol a pincében.
Ilyet mennyire szerettem volna a 3100-mhoz
Bocs, csak régen jártam vaterán, mert melóban ugye le van tiltva....
Azt meséltem srácok, hogy voltam a közbiztonsági szervek mobilhálózatának üzemeltető cég székházában a nagyfaluban és a portán meg a tárgyalóban is ahol egyeztettem a konzulenssel régi analóg vonalra kötve tárcsás készülékek voltak. Kíváncsiságomban meg is kérdeztem, hogy minek. Majd a konzulens mondta hogy vész esetén azok még mindig működni fognak. Mondom mi, atomtámadásra gondolsz, azt mondta tervezni kell azzal is
Kirázott a hideg.... tudjátok mint a terminator 3-ban ahogy vége van ott egy halom retro cucc abban a barlangban, na úgy éreztem magam én is kb. -
zorzy4
addikt
Keresek motorola t260 at. Lehet hibás törött, csak a kijelző legyen jó. Max 500ft-ért.
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Igen de ritkaságokból, nem lehet válogatni. Ha kopottat találsz, néha hibásat azt kell megvenni. Hogy érzékeltessem, nokia 6310ből lehet várni szépre, de benefon twint őrül ha talál az ember.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Gaborpecs #3355 üzenetére
Gyűjtőnek érzem magam és természetesen nekem sem mindegy a telefonok állapota,De nem vetek meg egy kopottas állapotú telefont sem,ha jó árban tudok hozzájutni.Enni nem kér és lehet,hogy pár hét/hónap múlva találok hozzá házat,elő/hátlapot.Egy kb 15k-s telefont ezzel a módszerrel ki tudok hozni 5-10k-ból akkor már megérte
Amúgy meg nem igazán tehetem meg,hogy sokat költsek rájuk.Legtöbb amit kiadtam egy olyan telefonért ami a szekrénybe kerül az kb 5k volt
Na meg ahogy írtam,sose lehet tudni mikor jön jól egy kijelző,gombsor,panel,bekapcsológomb stb...(#3356) meroly Látom Te érted
-
Magnum_
nagyúr
-
meroly
veterán
válasz
Gaborpecs #3355 üzenetére
Ha később hasznosítja az alkatrészeket, akkor én leleményesnek nevezném inkább, amiért irigylem is
Srácok, megtetszett ebben a színben a 2710-es, de sehol se lehet kapni
A 6230i helyett gondoltam, nem gyűjteménybe
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
csoda120 #3353 üzenetére
Ezek szerint több féle gyüjtö van,van akinek mindegy milyen van ,de ezt azért nem nevezném olyan igazi gyüjtönek mert az igazábol nem ér semmit,de aki megtartja a hibátlan esetleg uj telefont azt már lehet gyüjtönek nevezni szerintem igaz sokan nem tehetik meg és nem is akarnák senkit se megsérteni ezzel!.szerintem csak hobbista akinek mindegy milyen az állapot.
-
meroly
veterán
-
csoda120
aktív tag
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Én másképp látom
2-3 telefonból mindig össze lehet hozni egyet.Hozzájutsz egy működésképtelen szép állapotú telóhoz,majd egy lepukkant működőképeshez és a kettőből rögtön tudsz csinálni egyet.Én van,hogy a működésképtelen telefont is megveszem,ha olcsó,hisz valamire majd jó lesz.Rengeteg dolog hasznosítható...(alaplap,kijelző,gombsor,billpanel,csatlakozók,elő/hátlapok...)
-
Miamiquake
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem retro telefonoknál, legalábbis nálam, csakis karc mentes hibátlan készülék marad meg.
Ahogy megfigyeltem én is sokszor elcsábulok hogy Úúúúúdeolcsó és majd fabrikálok belőle vmit de az nem az igazi. Hiába eredeti alkatrészt veszek hozzá, vmiért mindig az kerül eladó sorba.
Magyarán annyit akartam csak mondani hogy inkább várni kell és meg kell fizetni a szép jó állapotút mintsem, venni egy szart amivel csak szív az ember...
Nem tudom miért de ez most ki tőrt belőlem, védjük a régi kis szépségeket.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Pastika #3308 üzenetére
Egyes ékszerész boltokban csinálnak gravírozásokat,de egy ilyen kidolgozottságú részletes gravírozás nem lehet olcsóság.
(#3319) KSparrow Gratula hozzá
Én meg senior tag lettem,de hogy mikor fogalmam sincs,mert nem is figyeltem
#3320) minolta5 Úgy néz ki,hogy egy Sagem myX5m-et és egy régi vastag siemens töltőt adok érte.Szerinted megéri?
#3342) zombinyul Mázlista!!!!
(#3335) Saint_ Sima vagy QD-hoz láttad?
-
KSparrow
őstag
válasz
zombinyul #3339 üzenetére
figy még ezt próbáld ki, 6680on és 6600-n megy, (sanons az én n-gage-m nem jut el eddig se, de symbian, egy próbár megér )
na de ezt nézd meg:
kikapcsolod, elkezded nyomni a csillag+zöld+3 gombokat, ezeket nyomba még be is kapcsolod a telefont (közben nyomod a gombokat)
elvileg ilyenkor formázza magát a telefon, azaz mindent visszatesz a gyárira. nevek, letöltött cuccok mennek, de lehet megindul a kicsike.ma mit szereztem (mégegyszer kösz, Minolta,) Nokia 2110 Olimpifon!! (ezzel már 186 telóm van, és 106 Nokia...
)
-
zombinyul
addikt
válasz
TommyX_ #3340 üzenetére
Értem,sajnos az már veszett dolog,jó lenne ha tudnék még rá programot telepíteni...
Akkor elviszem GSM szervízbe...Csak ki tudja,ott mennyit kérnek érte...Viszont annyit megér nekemElőlap csere is nagyon rá szorulna,bár egy 3410-esre szerintem jó csere volt
Pláne hogy a 3410 be voltázva,kopott volt,és be sem kapcsolt
minolta5:Nem tudod ott mennyit kérhetnek érte?
Köszi Nektek a segítséget! -
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 3100-hoz és vmelyik NGage-hez láttam 400-800ft-ért házakat pécsi Nokia mintaboltban, ha valakit érdekelhet.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Szereztem ma egy N-Gage Nokiát...Csak ott a baj vele,hogy bekapcsolna,de a Nokia feliratnál megállszoftver frissítés kellhet neki?
A 3660-as meg szimplán besz@rt...Nem reagál semmire,egyszerűen halott.Se a töltőre,sem a bekapcsológombra nem tesz semmit.Pár napja még aktívan használam,tökéletesen működött...
Ötletek a telefonokkal kapcsolatban?
Marha szépek,nagyon jók,régiek,szeretném őket bekapcsolni rendesen
Sziasztok!
András -
KSparrow
őstag
juhú! már lelkes újonc vagyok!
-
meroly
veterán
válasz
MuzikJunkie #3317 üzenetére
Azám!
Retro a javából (szerintem).
Tetszik a gombsora -
MuzikJunkie
aktív tag
A Nokia 3650 retronak számít? Csak mert van egy 2003-as kiadású, független, jó állapotú a birtokomban.
16 megás kártya is benne van. -
Magnum_
nagyúr
eladtam tegnap az egyik 7110-est, erre éjjel jött egy mail, van-e még.. visszaírtam, hogy mindig van
-
TommyX_
őstag
válasz
KSparrow #3291 üzenetére
Elvileg holland billentyűzetes a telefon.
Más:
Valami retro telefont is mondjak.
Volt itthon egy Alcatel One Touch Club.
Meg volt minden hozzá, domino csomagos doboz, dokkolós töltő, leírás.
A telefonon kijelzőjén rajta volt a fólia és alig volt rajta néhány kisebb karc.
Sajna új telefon vásárláskor be lett adva, de én tiltakoztam ez ellen
Itt egy kép róla: -
bepe79
addikt
Szépjóreggelt minden kedves topiklakónak!
Legjobb esetben holnap vagy holnap után meglesz a 8850 !!!
Én azért reménykedem, a kínai posta szombaton is üzemel, ráadásul már múlt hét pénteken postázták, úgyhogy reális esély van rá.
-
Pastika
aktív tag
Nagy marhaságot mondtam az ukraine black árával, rosszul emlékeztem. Nem 80 180 volt az ára.[link]
-
Pastika
aktív tag
válasz
csoda120 #3307 üzenetére
Tényleg nagyon szép. Hol lehet ilyen gravírokat csináltatni, nem hiszem hogy mindenki vállalja a telefonburkolatot. 6300ról jut eszembe, hogy ma láttam egyet mely szerint nokia 6300 sapphire
De lehet holnap le is fotózom.
Ami viszont komlyan érdekelne, hogy nincs valakinek ismerőre Ukrajnában vagy Oroszországban? Kellene nekem egy cirillbetűs 8800 billentyűzet.
-
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3301 üzenetére
Igen, CDMA teló sajnos.
amanoba: az semmi, 6230i-t is lehet kapni vodánál 30k körül.
Pastika: szerintem nem, egész jó kis telefon.
-
Pastika
aktív tag
A 6131 retronak számít? Ma kaptam egyet, igaz elég lepusztult de frankón működik.
-
amanoba
őstag
válasz
csoda120 #3300 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe a voda online shop-ot ha sok pénzed van..
9500 vitamaxban 30K.
bár ez még nem annyira retro.. -
SyntaxeError
tag
Ilyet láttatok már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest