- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nem koszos,nem az a baja.Szerintem egy idő után szét feszül és nem szorítja rendesen a helyére
#3225) minolta5 pénzt nem adok érte,hanem cserélem.Jelenleg mindent csak cserélni próbálok.
Említettétek az álom telefont/telefonokat amiket szeretnénk a gyűjteménybe.Nekem a 9xxx-es sorozat lenne és a 6800 sorozat
-
dave666
aktív tag
-
-
zorzy4
addikt
Ja amit nekem sikerült megszerezni az álomtellók közül panasonic gd95 és x300!
-
novinyul
veterán
Mit nem adnék egy Samsung N400-t
!De elférne egy T39(elözö végfokos lett)
-
Stimpy001
aktív tag
Saint_, merre vagy? 7110-et mondott valaki!
-
TommyX_
őstag
Jó ez a fórum téma
Igaz nem annyira retro telefon a Nokia 6310i, de nekem valamiért ez tettszik, ha lesz rá lehetőségem, akkor be is szerzek egyet, meg talán egy Nokia 7110
-
tolts.hu
őstag
Már a Samsung e250 is retró hogy nem akarják megvenni??
-
-
bepe79
addikt
Nokia 8850 Black
(és már úton van
)
-
zorzy4
addikt
Na és kinek mi az álomtelefonja amit a gyűjteményében akar tudni? Hátha tudunk egymásnak segíteni a vadászatban.
-
zorzy4
addikt
Köszönöm!
-
meroly
veterán
-
-
zorzy4
addikt
Hát nem tudom. Nekem volt egy gyönyörű, de ez a srác elkunyizta tőlem, némi kessel segítve a döntésemet. Most én ezt is eladom éppen vele és ksparrowal, meg egy harmadik személlyel tárgyalok. Engem nem mozgatnak meg annyira az egysávosok, pont azért mert amikor én elkezdtem telefonozni akkor már azok kifutottak.
-
zorzy4
addikt
A legjobb szerintem 90es évek vége 2000 eleje volt. Akkor még minden új telefon típust angy figyelem övezte. És mindig megnéztük mi van a másik kezébe.
-
Pastika
aktív tag
No problem, up a topicnak!
-
meroly
veterán
válasz
Pastika #3243 üzenetére
Húúú mit nem adnék ha a 80-as években élhetnék! Imádom azt a zenét!
(kicsi baba voltam, anyuék biztos nyomatták sokat bakelitről azért szerettem meg ennyire)Akkor még nemhogy mobil, de vezetékes is csak a tárcsás volt. Azzal viszont tudtam olyat (már akkor is nagy telefonbetyár voltam), hogy valami számot felhívtam, és akkor visszacsörgött, de csak vonalat adott. Ez valami teszt volt annak aki bekötötte a vonalat én meg ellestem 5 éves fejjel
Meg volt világkártyám, emlékeztek? Ezzel küzdött a matáv a mobilok ellen. Mobilom is volt mellette, de a világkártyán ingyen (anyuék vezetékes számlájára) telefonálhattam bármelyik fülkéből. Igen jó volt!
-
Pastika
aktív tag
Komolyan visszapörgetném az időt 6-8 évvel. Az olyan jó időszak volt telefonokterén (is)
-
zorzy4
addikt
-
bepe79
addikt
Nem igazán értem. Pontokba szedem, mert így átláthatóbb (:
1., Miről nem tudsz itt nyugodtan beszélgetni attól, hogy most épp a 8800/8850 van terítéken (teszem hozzá, biztos nem véletlenül, hanem azért, mert a legszebb telefon). Gondolom ettől még tudnál itt másról is beszélni, ha akarnál, senki nem akadályoz meg benne.
2., ha lenne külön 8850 topik, akkor az is kihalt volna már 5 évvel ezelőtt, és a mai napig nem írt volna oda a kutya sem
3., 8800 topik van, az is kihalt, mert nem ír oda a kutya sem
4., szerintem nem kéne külön 8850 topik, mert nem járna oda senki, másrészt akkor meg ez a retro topik is kihalna, mert nem írogathatnánk ide a 8850-el kapcsolatban
Szóval szerintem ez az ötlet úgy nem cool, ahogy van, több szempontból sem.
Így legalább begyűjti ide a retro rajongókat, és a 8850-ről is had lehessen már itt beszélni, mert egy több, mint 10 éves teló igen is retro (de minek kell ezt külön magyarázni..).
Egyébként ha most nem lenne ez a 8800 / 8850 dumcsi, akkor az utóbbi két hétben 5 post született volna, nem pedig 150. -
zorzy4
addikt
Konkrétan semmi nincs szinte róla. De itt a srácnak tőlem már van egy.
http://gtvectra.5mp.eu/web.php?a=gtvectra&o=hP5ycuPYrn
Amúgy igen egy limitált sorszámozott széria, legvalószínűbb, hogy olimpikonok kapták.
Ami nálam van az most nem ilyen szép. Viszont fekete. -
zorzy4
addikt
Na szóval ismeritek a 2110 olimpifont? Kinek volt már a kezébe?
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3230 üzenetére
Hát ez változó hardver apró telefonguru, vatera. Mindig más. De vigyáz a vaterán nem mindig reális árat kérnek!
-
törölt tag
válasz
-
Pastika
aktív tag
Használtam, 28 órát. Ez lehetne e következő Danie Boyle film. Van 28 nappal, 28 héttel később. Most pedig 28 órábal később
Egyébként azért nem használom mert nem merem. Sapphire black, alkatrészt meg nem lehet szerezni hozzá ha megsérül a bőrözött rész.És igen le a 8800/8850-nel, tényleg sokat beszéltünk róla!
-
meroly
veterán
válasz
vatera
van erre külön gyűjtő is, ott jó cuccok vannak.Vagy szerény fórumunkban
-
törölt tag
van egy kb 10-15éve motorola timerportom de sajnos elromlott. amíg üzemelt egyszer sem volt gond vele de megviselte az idő....
-
zorzy4
addikt
válasz
csoda120 #3218 üzenetére
Hát igen tényleg egy retro gyűjteménybe még szerintem túl új, de szerintem egy retro topikban is ahhoz, hogy folyamatosan erről legyen szó. Szerintem kén nyitni egy nokia 8xxx topikot, és ott megdumálni a velük kapcsolatos dolgokat. Szeretett oldmobil oldalamon se lehet már egy jót beszélgetni mindenféle régi tellóktól, de már itt se!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3218 üzenetére
Mivel mindegyik pop-portos, ezért ez elő fog fordulni. Tisztogasd meg a csatlakozót meg a headseten is a csatlakozót. Nálam is szokott lenni ilyen hiba, pedig talán naponta egyszer ha felteszem zenehallgatáshoz. Minden máshoz BT-t használok. Ja meg a képeket is pop-porttal mentem le. Sajnos ilyen, érzékeny. A jack jóval rugalmasabb.
Pastika: akkor úgy látom nálatok is vannak szellemek
-
csoda120
aktív tag
Jelenleg egyezkedek a tulajjal
Ahogy mondod,gyűjteményembe még elég új,meg hát elég borsos az ára...
Hogy egy kis témát én is hozzak
Én egy E50-t használok kb lassan 2éve.Olyan 4-5 hónapja szinte egyáltalán nem érintkezik a headsetem.Az a helyzet,hogy mióta megvan a 6800 azon hallgatom a rádiót és elkezdte ez is.Még nem annyira durván,de kicsit meg kell mozgatni,hogy rendesen érintkezzen.Az lenne a kérdésem,hogy ez mitől lehet és mit tudok vele kezdeni?Esetleg a sok felrakástól,levételtől kitágult a csatlakozása és nem szorítja rendesen a helyére vagy valami kikopott benne?
Ezért jobb a jack dugós megoldás... -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3215 üzenetére
Akkor csapj le rá. Főleg ha még működik is...
Majd lesz ne aggódj, amúgy egy ilyen csoda gyűjteménybe szerintem még luxus, mert simán lehet használni hétköznapokra (bár ez mindegyik 8xxx-re jellemző a mai napig), de kár elpocsékolni a vitrinre - mondom én, akinél 1 éve ott van
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3213 üzenetére
Hát nem mai gyerek, én még nem láttam soha ilyet. 2001-es elvileg.
Stand-by aranyos, de legalább őszinteAmúgy ne tereld a témát a 8800-ról
-
csoda120
aktív tag
Sony Z7 szerintetek ritka?
lenne egy angol nyelvű működőképes szép állapotban... -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3209 üzenetére
Arte egy fos szerintem is, a Luna még úgy ahogy elmegy, de a sima 8800 viszi a pálmát.
minolta5: az a barnás az olimpiás előlapos?
-
zorzy4
addikt
Hogy ne csak 8xxx ról legyen szó. Ma került hozzám egy Nokia 2110 olimpifon, a 0435 sorszámú. Volt már szebbem is de ez is, valami.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #3172 üzenetére
Állítólag az E51 belül elég jól össze van sürítve, azt mondta a srác hogy egy 1x1 cm-es kockában van minden chip meg ic meg mittomén, nem értek annyira hozzá mik vannak benne.
Pastika: gratula a 8800! Na átérzed a feelinget?
Gyönyörű egyébként!
bepe79: főgázzal vigyázni!
(albérlőkkel még jobban)
Ja és ha már ennyire szóba került a 8800, nézzétek meg, nyitottam egy topikot, rengeteg filmben szerepelt.
-
Pastika
aktív tag
Ezt a 8855-öt meg én adtam el. Bexarok
[link] -
Pastika
aktív tag
Lebuktam. Igen ez egy nem túl szép állapotú 8850, sajnos a vaterás eladónak és nekem más az elképzelésem a szép állapotról. Van 2 SWAPom amit jó pár éve gyűjtöttem be, azok elvannak dobozolva.
#3201 igen megvolt jópár 8xxx, néhány oldallal odébb linkeltem egy képet is. Eladtam mert barom voltam, no meg főleg mert kellett a zsé..
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest