- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Igen elírtam 1610-es lenne.Elnézést kérek mindenkitöl
Vandaru gyűjteménye tényleg igazán figyelemreméltó.kb 800db telefon és abbol kb 250db különböző.Kb 1 hete látam,h Vaterán hirdette és adta elfele az olyan telefonjait amikböl sok van.Akkor eladott kb 300db-ot.Az meg,h hol tárolja azt a honlapján megtudod nézni
http://www.vandaru.extra.hu/
Nekem a szekrénysoromnak van egy ilyen 3polcos üvegajtós része.Nekem ott van a kb 100db telefon,de már nem férekMár azon gondolkoztam,h vmilyen vitrint csináltatok nekik.Egy nagy faszekrény üveg polcokkal és üvegajtóval
-
akos3
addikt
Vandaru viszi a pálmát 800-850db telefonnal.
szerk. Persze lehet, h azóta már bővítette a gyűjteményét!
-
csoda120
aktív tag
Ez a szerény kis listám
Alcatel: OT 310 2db
OT 525 1db
OT 302 3db
OT MAX 3db
OT CLUB 1dbEricsson: T20 1db
A2618s 2db
GH198 1db
S868 1dbLg: B1200 1db
G510 1dbMotorola: 5200 1db
V2288 1db
V180 1db
V220 1db
M3188 1db
M3588 1db
C121 1db
CD930 2db
T720 1db
Talkabout 3db
V525 1db
d190 1db
C650 1db
C330 1dbNokia: 1600 1db
2110 2db
3120 1db
3210 2db
3410 1db
3650 2db
5110 1db
5130 2db
6211 1db
7650 1db
8210 1db
N-gage QD 2dbPanaconic: EB X100 1db
EB GD52 1db
EB GD450 3dbPhilips: Fizz 1db
330 1db
Savvy 1db
Savvy U 1dbSagem: My400v 1db
RC815 1dbSamsung: C100 1db
C450 1db
X450 1db
X510 1dbSharp: GX17 1db
GX29 1dbSiemens: A35 1db
A40 5db
A50 2db
A55 2db
C30 1db
C35 2db
C55 1db
CT65 1db
M35 1db
ME45 1db
MT50 2db
S35 1db
MC60 1dbSony: DX1000 1db
Sony-Ericsson:T100 1db
T230 1db
T290 1db
T610 1db
T68i 1dbTrium: Galaxy 2db
Astra 1dbVodafone: 125 1db
225 1db -
csoda120
aktív tag
A mozgásérzékelőt úgy érzsd,h bekapcsolod a kihangosítót a telefonon,majd odaraknád a füledhez a telefont akkor kikapcsolja kihangosítót.de az ujjaddal is eljátszhatsz vele csak ragd oda és kikapcsolja.Hidd el nem kényelmetlenek a gombok a 3650-en.Nem telt bele 1 hétbe se és ugyanúgy sms-eztem mint bármelyk mobillal.Olyan mint a biciglizés,még most se kerülne több időbe megíírnom rajta egy sms-t mint a mostani E50-emen.3650-böl 2db van
csak eggyik se működik
Amúgy meg fanatikus retro telefon gyűjtő vok.most van kb 100db telóm
-
meroly
veterán
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Én egy Siemens A35-el kezdtem majd A50,Ericsson A2618,Siemens C60,Nokia 3410,3510i,3650,7650,Motorola E398,Nokia 6230,N70.És amit most használok egy Nokia E50-es.Mondhat bárki bármit,nekem a régi retro telefonok közzül a nokia 7650 viszi a pálmát!Az volt az első beépített kamerás symbianos nokia.Meg szerintem a külsejét is eltalálták,csak akkor kellett szétcsúsztatnod,ha sms-t akartál küldeni,am összezárva is tudtad az egész menüjét használni.na meg ami sztem igaz i kuriózum volt benne a fényérzékelő és a "mozgásérzékelő" a kihangosító kikapcsolásához!Egy isten volt akkoriban az a telefon,és még most is az a számomra
van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője
Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!!
-
zolka78
senior tag
Nem éppen a rajongás, de évekig használtam egy Nokia 3310-t. KB. a múlt évtized elején került hozzám, és akkor egy évig ha használtam. közben történt egy két telefon váltás, A telók jöttek-mentek, polifonikus, javás, színes kijelzős, kamerás. Aztán 2005-ben elloptak egy sunyi eriket tőlem, és mivel nem volt éppen nélkülözhető pénzem telefonra előkerült a fiók mélyéről a 3310-s.Gondoltam majd ha lesz fizu akkor veszek másikat. Kapott gyorsan egy új aksit, és minden rendben volt. Az évek alatt sokszor gondoltam, hogy lecserélem, de végül sosem akartam pénzt adni új telefonra. Így még jóval a nyugdíjazása után használtam 5 évig. Sokszor utáltam nagyon, kb. két havonta rám jött, hogy lecserélem, de mindig meggondoltam magam. Aztán tegnap sajnos végleg tönkre ment, reggel még ébresztett, hogy dolog van, aztán se kép, se hang. Béke poraira
.
-
meroly
veterán
-
Algieba
őstag
Ez a harmadik. Az első szoftveresen bugos volt, el-el dobálta a hívásokat, a másodiknak inkább zöldes-kék volt a világítása mint tiszta kék. Ezért mindkettőt eladtam.
Eme példány nagyon szép, és a ledjeinek kék fénye van.Mázlista vagyok. Harmadjára is kifogtam egy újabb gyönyörű, klasszikus Nokiát. Ráadásul a 6510 a gyártó egyik legkisebb telefonja.
Már csak egy 5210-es kellene, és meglenne a gyártó 2002-es triója: 7650, 6510, 5210. Egy közös fotó róluk...Oké, most már nincs megállás, szerzek egy 5210-est.
-
evo87
őstag
Nekem a kedvencem a Siemens M55 volt, mindkét oldalán 2db, jópofa állapotjelző led, többféle villogási stílussal.
Azóta sem értem, hogy ezt az apró, de annál hasznosabb dolgot miért hagyják ki sok mai készülékből.
Ha találnék szép, kártyafüggetlen eladó M55-öt tuti ráharapnék.
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
nincs véletlenül valakinek eladó nokia 8810-es telefonja?
engem nagyon érdekelne -
Algieba
őstag
Ma beszereztem olcsón egy 3310-es (kék) és egy 3330-ast (fehér). Egyszerre sikerült megszereznem a két testvérmodellt.
-
vendell
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni Ericsson T39 szétszedésében? Az előlapot szeretném levenni, de csavarokat nem látok és nem sikerült szétpattintanom se, nem szeretnék kárt tenni benne?
Előre is köszi!
-
-
tolts.hu
őstag
Én is fel tudok most már mutatni valamit:
Nokia 3210
- Új gyári elő-és hátlap
- Kártyafüggetlen természetesen
- Rezgő funkcióval
- Net monitor menüpont is van benne.
- Az akku egy hétig elmegy benne!
- Íme egy kép a telefonról: [link]Azért raktam össze, és tettem el, mert ez volt az 1. telefonom.
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #852 üzenetére
Tyűűűha, szép.
Nekem T28s-em volt. A lassúsága kritikán aluli. Több percbe telt, mire beolvasta a SIM-et, de gyönyörű volt és az a flip...... nagggyon retro -
skylinelaca
senior tag
nemsokára beszerzek egy ilyet !!! Ericsson T20 !
-
meroly
veterán
Én Sagemmel egyszer találkoztam, még középiskolában nekem Trium Mars-om volt, osztálytársamnak meg valami Sagem, antennás, ilyen besüllyedt gombosorral (mintha behúzta volna a hasát), egy napig cseréltünk. Nem volt rossz. De már fogalmam sincs milyen típus, még valami mono kijelzős.
Mi a V50-es motorláról álmodoztunk, akkor került kb egy havi fizetésbe.....
-
akos3
addikt
Hú én annak idején mit nem adtam volna egy my V 55-ért!
Nagyon bejött, csak kár h vodánál árulták!
Sztem se retro még a my V76, de azért grat hozzá -
Timocicu
senior tag
Sikerült ismét beújítanom egy Sagem My V 76-os készüléket.
-
adik
őstag
Halihó,
ezt a Földes/Űres háttérképet át tudná nekem küldeni vki? Van egy vacsiúj állapotú t68i-m, és ez a kép nincs rajta, de erre a készülékre - érthető okokból- ez a háttérkép muszáj
- köszi
-
vandaru
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
-
vandaru
csendes tag
Sziasztok!
Gyorsabb voltam.Már most felkerültek az előbb említett dogok!
-
vandaru
csendes tag
Köszönöm!
Hétvégéig felkerülnek a táska mobilok is!
Talán a Eladó/Csere link is, ha valaki csereberélne... -
numudal
csendes tag
válasz
Coyote2000 #829 üzenetére
Jaj simán 200-al lehetett vele. Szerintem nagyon jók voltak a gombok, igaz kicsik, de jól el voltak különítve. Hasonló van most az N91-esemen is és azzal is tökéletesen meg vagyok elégedve.
-
vandaru
csendes tag
Sziasztok ismét!
Sajnos más elfoglaltság miatt fél évig szüneteltettem a mobil gyűjtést. Mostanáig!
Frissítettem a honlapomat, pár napon belül teljesen felfrissül.http://vandaru.extra.hu/index.php
ELADÓ/CSERE link alatt üzletelhetünk is..
Köszi hogy figyeltél rám!
Üdv: Vandaru (ismét)
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #832 üzenetére
Vagy húzzak gumikesztyűt
-
rep3at
őstag
válasz
Coyote2000 #832 üzenetére
A 6303om is csúszós, de nem használom nagyon és nem is zavart amikor kipróbáltam, legalább minôségi..
-
meroly
veterán
Ez (6310i) mekkora jó lenne gyűjteménybe, de félő hogy valami felújított darab... meg ki intézne angliában garanciát....
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #829 üzenetére
Ja a 8800-val nekem se volt ergonómiai szempontból semmi gondom, leszámítva a csúszós fémet, de sms-t pl vakon írtam rajta....
De ez a telefon még nem retróóóó!!!!! -
Coyote2000
őstag
nekem volt olyan, de csalodtam benne: nem a tudasa, hanem a hasznalhatosaga miatt. Azokkal a pici billentyukkel SMS-t irni horror, de a kijelzo alatti navigombok is eleg gagyik. Ahhoz kepest meg a 8800 es a 8910 is egy ergonomiai csoda, pedig tudjuk, hogy azok sem epp bajnokok
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #826 üzenetére
Pedig jó vétel lenne. Előlap rá és kész, szép gyűjteményi darab.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Coyote2000 #825 üzenetére
megvenném a tiedet, csak nem ártana rá egy, és annak idején pl az n-gage re sehol sem találtam
-
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #824 üzenetére
Lehet. mindent lehet... akar olcsobban is, ezt most igy 10 masodperc alatt talaltam.
-
skylinelaca
senior tag
7650-hez lehet még eredeti előlapot szerezni?
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #822 üzenetére
Vazz'
-
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #821 üzenetére
belinkeltem a hirdetesbe! max 10x lehet letolteni, ugyhogy siess
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Coyote2000 #820 üzenetére
arra pályázok , őszintén csak nem küldtél még képet róla
-
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #813 üzenetére
vedd meg a 7650esemet LOL
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #813 üzenetére
Ha jól értem, 4k-d van most retro nokiát venni?
Akkor itt van pár ajánlat:
Nokia 6150
Nokia 5110
Nokia 6210De még nézz szét a vaterán, nagyon szépeket árulnak most.
-
simos
tag
Szevasztok
Tud valaki esetleg egy MOTOROLA V235 készüléket?
Kereskedésekben nem sikerült ráakadnom !Előre is Köszönöm a segítséget !
-
akos3
addikt
válasz
Coyote2000 #810 üzenetére
Ez mire jó?
Se wifi, se GPS, 2MP..hát nem tom..
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Coyote2000 #812 üzenetére
néha mikor kicsit hevesebben vettem ki a szebemből, akkor volt h kiugrott a kezemből
most van 4000 rem retro-ra mi lenne a legjobb választás? persze csak nokia...?
-
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #811 üzenetére
ja, nekem is volt olyan gondom, hogy neha nem hallott a masik fel: tipushiba, atvezeto-folia cserejevel orvosolhato. Na meg a masik tipushiba: annyira kicentizte a Nokia a zaromechanikat, hogy ha az evek soran picit megfaradt a cucc, akkor mar csak az egyik oldalon zart a gomb... megnyomtad egyik iranyba a felso reszt es kinyilott. Zsebben kulonosen kellemes erzes volt
-
skylinelaca
senior tag
leginlább a retro nokiákat szeretem, de az az alcatel nagy vágyam volt... meg is szereztem! 8910 (első) olyan volt h a végén már nem tartotta magát a flip és mikor felvettem a hívást akkor kiugrott az alsó részből, de sajnos nem tudtam szabadulni a 8910 titánfeelingtől és vettem egy "i" -t is. azzal nem volt gond azon kívül h rossz volt a mikrofon... hol működött hol nem, és a flipet csak az egyik oldalon fogta... nehéz ebből jót beszerezni, ami jó az meg drága.
szerk: jah és az alcatelre visszatérve... abban az időben még az 5210 volt az újdonság, erre ismerősöm beállított egy ilyennel ami fele anyniba kelt de 2x akkora kijelzője volt és szürkeárnyalatos...
-
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #800 üzenetére
nekem volt ketto 8910i-m is, de a hetkoznapokban nem voltak tul kenyelmesek. A szemeket vonzotta, az biztos, es elmeny volt vele hivast fogadni. De SMS-t irni mar kevesbe... Amugy annak idejen is 8910-re gyurtam, de abbol sehol sem talaltam szepet (tudjatok, a monokrom kijelzos). Raadasul abbol a fekete ritka mint a feher E71*
*idezet a mobilarenara szabott kozmondas-gyujtemenyembol
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #807 üzenetére
Mostohagyerek
Viccet félretéve, az volt az Alcatelek közül a legtöbbet "magasztalt" darab. -
Coyote2000
őstag
válasz
skylinelaca #805 üzenetére
a bal felso sarokban mi az a kakukktojas?
Amugy a bal also sarok es a jobb felso masodik meg ma is nagyon tetszik nekem.
7650 elado egyebkent, ha valakit erdekel!
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #805 üzenetére
Nagyon szépek, gratula hozzá
-
skylinelaca
senior tag
Itt vannak a telók, végre megy a képfeltöltés
-
meroly
veterán
Ilyet még mindig nem sikerült találnom, pedig elkelne a gyűjteménybe.... (Nokia 6650)
-
meroly
veterán
válasz
skylinelaca #800 üzenetére
Pedig a maguk idején a 8910 és 8910i nagy klasszisok lehettek....
-
rep3at
őstag
Találtam Hardveraprón egy olcsó és szép állapotú 7650-t. Íme
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest