Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz honfi_mark01 #2599 üzenetére
Szép gyűjtemény és jó az oldal is
A felső sávban lévő kép egy az egyben egyezik csoda120 kollegáévalKSparrow: egyébként az egész kamera cserével az volt a célom, hogy mivel a sima 6230-ban csak 128x128-as a kijelző, így gondoltam kevesebbet fogyaszt, viszont minden tekintetben megfelel, csak gyenge a kamera. De ahogy elnézem a fényerejét nem hiszem hogy észrevehető lenne a különbség. Asszonynál jó szolgálatot tesz ezzel a bordó előlappal.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
honfi_mark01
csendes tag
Üdv mindenkinek! Én is mobilgyűjtő vagyok. Már van 42 darab telóm, egy-kér ritkasággal. Nézzétek meg ahonalopamt és írjatok véleményt. www.honfimark.5mp.eu
-
csoda120
aktív tag
A bi..ába,hogy debreceni vagyok!
Facebook: szerelem a négyzeten
-
zorzy4
addikt
Örülök hogy többeket is érdekel a találkozó. csak hogy tudjátok hely Budapest 7. ker Bobek kávézó, mindig vasárnap 4óra szokott lenni. Majd ezentúl ide is kiírom mikor lessz a következő.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz Stimpy001 #2590 üzenetére
Nagyon ott van. Mint használati telefon én is nokia párti vagyok, de retróba nem feltétlenül ők a nyerők. Már csak azért is mert a legtöbb típusból, még most is annyi van mit a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
Most vasárnap sajna nekem sem jó, pedig mennék szívesen!
Tudom hogy itt a Nokia fanok vannak többségben, de érdemes megnézni ezt az Ericsson gyűjteményt, elképesztő:
[link]
-
Magnum_
nagyúr
kimegyek balatonra es ekkora porgest csinaltok? Hetkoznpa sracok, hetkoznap...
oldmobil nagyon jo oldal
ilyen oldmobilos talalkozon nokrol is van szo?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
kimegyek balatonra es ekkora porgest csinaltok? Hetkoznpa sracok, hetkoznap...
oldmobil nagyon jo oldal
-
KSparrow
őstag
igen, 18 vagyok.. jövőre érettségi...
el nem tudod rontani, attól ne félj. a 3310re is rámegy a 3410 kijelzője, és elég vicces. visszateszed, akkor rendesen megy.összetalálkozni: azt tudom mindenkinek felvetni, hogy mi pesten megint tartunk találkozót, most vasárnap, és reményeim szerint vére meg tudjuk beszélni a második kiállítást, vagy legalábbis eltervezni. és akkor arról mindenki tud, és esetleg a megnyitón.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
csoda120
aktív tag
minolta5 Jóvoltából megjött a 9110 és 9110i
Kb 3 szor szedtem szét mind a két db-ot.
Kijelző kihagyott 5110-ből átvezető gumit cseréltem,de akkor sem volt jó,majd utána az egész kijelzőt kicseréltem és jó lett.Ezután összeraktam és nagyon halvány volt a külső kijelző illetve gombok világítása így kénytelen voltam újra szétkapni őket és kicserélni a telefonpanel részt.Megizzattam vele,de végre sikerült.
Jelenleg van egy hibátlan működésű 9110 és egy 9110i aminek halvány a telefon részének a világítása illetve a comunicator része softos..Ezt írja ki:
Internal error
Remove the battery to reboot.Valaki tudja mit jelent?
Holnap rakok fel képeket mikor mind a kettő csontra szét van kapva.Lehetlesz szemmel kirakózni
-
meroly
veterán
válasz KSparrow #2569 üzenetére
Félek hogy tönkrevágom
Azt hittem már hülye vagyok, mert emlékezem rá, hogy régebben még az őskorban láttam színes kijelzős 6310i-t, aha szóval így csinálták. Ha kamerát lehetne bele rakni, akkor tuti azt használnám.Azt mondtad zsebpénzed van, tehát nem lehetsz túl idős, akkor honnan tudsz mégis ennyit ezekről?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
zorzy4
addikt
Na újra benéztem hozzátok, üdv mindenkinek! Két új gyöngyszem érkezett a gyűjteményembe. Egy benefon track, dobozos pár órát használt. És egy szintén dobozos hagenuk mt2000. És egy vadonat új panasonic gd93 autós kihangosítószett. A képek még nincsenek fenn az oldalamon de hamarosan.....
-
KSparrow
őstag
az i szerintem vinné a kis kamerát, de fordítva nem hiszem. de nyudodtan próbáld meg, már én is kíváncsi lettem! a gomsor megvilágítás még oké, de a kijelző is vaksötét sajnos. úgy már nem olyan jó... meg a zöld.456 nem megy ugye... amúgy mondjuk jó... a BT is megy...
a cseréhez meg annyit, hogy a 3510-3510i cserék a jók!
a kijelzők nem kompatibilisek sajnos, de a ház ugye igen... a sima fehér házában nagyon vad a színes a fehér ledekkel... jó ideig használtam..
amúgy úgy tudom, hogy lehet a 6310i-ből színes kijelzőset csinálni. kell bele egy 3510i kijelző, egy 8910i kijelző vezérlő ic, és egy 8910i szoftver (lévén, hogy tudomásom szerint ez az egyetlen darab, ami ugyan színes, de monofonikus a csengése(ezért is nagy a szerelem))
ha valaki ellát egy 6310i-vel, és egy 8910i-vel, akkor megcsinálnám, de amim van, azt sajnálnám beáldozni....Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
novinyul
veterán
Végre sikerült lenyúlnom a főnököm 8850-t !Hibátlan mintha új lenne,komolyan majd kiugrottam a nacimból mikor megkaptam .Csoda kollegát megkértem hogy dobja fel a képet a nokiáról ,de tegnap még kaptam egy 6610,sharpGX10i,siemensM55-t.Szeretem az ilyen napokat
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
KSparrow
őstag
hali! hááát... nem tudom, nem hiszem hogy viszi, mert ugye más a felbontás. egy próbát megérhet, veszteni nem veszthetsz vele. úgy néz ki, végre lesz egy másik darabom, csak elázott a kicsika... nincs háttérvilágítás, a 456 és zöld gombok rosszak. sebaj, takarékos a kicsike, nem lehet vele hívást indítani, csak fogadni (na jó, lehet, de nem a hagyományos módon ) és az akkut is kíméli, megspórolja a ledeket...
-
meroly
veterán
válasz Magnum_ #2559 üzenetére
El ne menjél!
Most akartam írni, hogy szereztem egy 6230-ast, átraktam a hangszórót és most hibátlanul szól a kicsikém.
A készülék meg jó lesz asszonynak úgyis van egy maradék bordó előlapom.A kamerát nem mertem kicserélni, (6230-ba i-s kamera), majd az új kollega megmondja működne-e?
Impossible is nothing
-
Magnum_
nagyúr
szép hétvégét
-
Stimpy001
aktív tag
Vagy mégis? [link]
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Stimpy001 #2544 üzenetére
nap mint nap sok embernél látom elsődleges telóként használva
Hol? Bakker én még sose láttam senkinél, pont ezért imádtam.Saint_: ja a carbon, sajnos ez az erdos 8800 kamu volt...
Impossible is nothing
-
-
KSparrow
őstag
válasz Stimpy001 #2537 üzenetére
nemrég lehetett üreset rendelni, de lehet van törlőkód...
gyári beáll.ok vissza nem jó?
a törlőkód elvileg:
*#6770 56 46#
meg van egy biztons. kód vissza, bár nekem nem ment, de hátha:
*#73 28 74 82 63 37 37 38#
(szóközökkel jobban olvasható)
ha nem gyári a biztonsági kód, akkor meg: nfader.su[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
A mai szerzeményem egy szép 6510, nagyon kis helyes..
Viszont valami csajé lehetett mert az operátorlogó szívecskés-macikás
Nem tudja valaki hogy lehet törölni? -
KSparrow
őstag
ki vagyok a freemailtől, nyetrem vaterán egy 5200-t, de nem tudom megnézni az eladó elérhetőségeit, mert a freemail nem tölti be a leveleimet. a szimpla se. totál kész vagyok tőle...
mit tudnék csinálni? más e-mailt is várok, és az meg a holnapi programomat érintheti...[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
ebayen elfogytak az olcsó felujitott T29-ek.. már csak a drágából van. aki eddig vett, jól járt.
-
Magnum_
nagyúr
semmi-
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz fullextra #2525 üzenetére
nincs akksi, meg bill. fólia. amúgy működőképesek... akksit ugye tudtam beletenni, viszont bill. fóliát nem.
mé vagyok fertőző?
stimpy: aki megvette az egyik 7110-em, ő vett egy ilyet -állítólag- fóliás, újat. 8810-et...
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
válasz Magnum_ #2523 üzenetére
Te azokat a telefonokat gyűjtöd amelyeket Te szeretsz és neked tetszenek.
Én minden típust gyűjtök az otrombától a gyönyörűig.
Tegnap előtt lejött hozzánk az egyik ismerősünk és nézegette a gyűjteményem,majd elkezdte kivenni az egyes db-okat,hogy ilyenem is volt meg ilyenem meg ilyenem...Közben pedig vigyorgott mint egy 10éves.Nekem ezt jó volt látni
-
csoda120
aktív tag
válasz KSparrow #2526 üzenetére
Igaz
A vadászás élményét én is szeretem
Mint a múltkor 2hétig nem tudtam kimenni a zsibire (bolhapiac) majd harmadik héten kimentem és találtam egy 7600-át.Amire egyáltalán nem számítottam,ahhoz képest,hogy általában tömegtelefonok szoktak kint lenni...Facebook: szerelem a négyzeten
-
KSparrow
őstag
válasz Magnum_ #2523 üzenetére
lehet, de legalább az emberek elszörnyednek, ha meghallják. amúgy nem is tehetem meg, hogy többet költsek olyan kb 2000-nél. sajna még csak a zsebpénzem van, amiből ga(rá)zdálkodhatok. Jövőre érettségi, melóm nincs, nyári se. és ha már összegyűlik egy bnagyobbacska összeg, akkor az a másik nagy hobbimat erősíti, mivel fotózom, és hát nem mondhatni, hogy olcsó, csak a külső vakum volt 60 000, és a táska után jelenleg a legolcsóbb tagja. a gépváz és a teleobjektív... azokat már inkább le se írom...
így meg 2-3 hetente van egy-egy új telefon, amit tudok szerelgetni, megvan a piacon a vadászás élménye, meg az utánajárás. és ezt is lehet ám élvezni... mert jobban értékeled azt a telefont, amit te magad vadászol, raksz össze, szerelsz meg, mint amire gyűjtesz. mert- ha van egy összeg- felmerül bennem a kérdés, mire költsem? egy százezer fölötti fotóscuccra, amivel a fotózás új területeit ismerhetem meg közelebbről, vagy vegyek egy telefont, amit (el)használni sajnálok, mert ahhoz túl szép, meg drága, a polcon hagyni meg szintén kár, mert annyit meg nem ér, hogy utána csak porosodjon.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Magnum_
nagyúr
ezek a 6310i alkatrészek annyira gyáriak, int amiket én rendeltem ebayről
-
KSparrow
őstag
a 2285 illetve a 2270 (a 2285 a sötétebb)
és a 6150-esem
most nincsenek új képek, de majd lesznek... ha van időm, erőm, és főleg kedvem..[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
az a költség, amiért a Magyar Posta a címzettnek elszállítja
KSparrow: ma mentem a buszállomás meleltt, és ott midnennap árulnak ezt azt, és ott szoktak lenni ilyen 100ft-os telok, de nem veszek, minek... nem a mennyiségre hajtok... ez is sok, ami most van
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
postaköltség..
nekem 1600 akkufedél kéne, ezüst. de csak az. van új teló, alkatrésznek vettem 200ér, és majdnem karcmentes..
ja, és kéne esetleg egy új alsó sorcsati.
mindenesetre majd még barkácsolok, lehet, összeillik a 1112-mmel..[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
van pár kacatom... 2db 6150 alkatrésznek meg 5110 alkatrésznek (darabokban ), 1610, makulátlan állapotban és müködik is. na ezeket beraknám egy dobozba és elküldeném valakinek egy pizza és a pk áráért. (az olyan 1500 lehet összesen)
-
KSparrow
őstag
mázlista... n eddig 7110ben és 3210ben találkoztam vele... elvileg valamui infókat szed le az átjátszótornyokról, és az 5110esekben benne van, de csak kábellel lehet aktiválni.
hogy mire való.... gute Frage..Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz fullextra #2505 üzenetére
nekem is ugyanez volt a gond 5110zel, meg 8210zel.
sok a szám a kártyán, és mivel régi a gép, nem tud vele mit kezdeni. az újabb telókkal nincs gond utána se.
egy szelektálás ráférne a kártyára, vagy át kell írni őket egy ilyen régiben. (de nincs garancia, hogy ha pihenteted, akkor utána ugyanúgy jó lesz.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
válasz SyntaxeError #2510 üzenetére
Ezek görög betűk. Görögországba szánták a telefont. De tetszett ez a gombsor, azért hagytam meg.
Impossible is nothing
-
fullextra
tag
nos, 8850...
tegnap este feltöltöttem fullra, ma ezt használtam, sikerült is 1óra30percet bele tenni...
akku még mindig a maxon, ezt már szeressem!!
Ahogy mászkáltam, a szemem sarkából több emberen is észrevettem, hogy bizony nézik a telefont...viszont: a kb. 200kontaktomból 40nek teljesen random módon kivette a nevét és csak ,mint telefonszám van a telefonkönyvben... most rakom vissza a kártyát a siroccoba, remélem nem csinált valami végzetes törlést...
mod: ok, itt megvannak a nevek is...
akkor a 8850 miért nem??Saint_: Jaja, 1:30 után még maxot jelez... volt ezüst 6310i-d is?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
na srácok! 8850 1 munkanapot birt nálam, nem hiába adnak hozzá két akksit
Roland, cserélem a 8800-dat a 8850-re
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz SyntaxeError #2500 üzenetére
A napi 1,5-2 óra mindig megvan.
A 8800-mba 1 év alatt 500 órát tettem, nekem egy napot bírt.
Szép kis teló, már nem tudnám használni, nagyon csúszna, de néha bekapcsolom, nyomgatomImpossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest