- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nyugi,nem vagy lemaradva semmiről,még beszerezhetsz egyet
Szerinted én miért járok a zsibire?
Nekem anyira nem kell megnéznem a telefonokat,esetleg csak amiatt,hogy van-e már nekem ilyen
Amúgy ma elég drágák voltak az árusok.
500-1200ft között akarták adni darabját az olyan telefonoknak amilyeneket én is vettem.
Szerinted menyiért vettem a 6db-ot? -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1293 üzenetére
Na erről beszélek, nekem meg még csavarhúzóm sincs hozzá, ég a pofám
Egyébként ezen a bolhapiacon minden lehet venni basszus, komolyan mondom én csak lestem, meg az eladók.... de azért a telefonokat jól meg kell nézni. Csak most siettünk, mert ebéd előtt néztünk ki, a gyerek meg már álmos volt.
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1287 üzenetére
Hm... én ilyet még sose csináltam. Be kell valjam még torx-om sincs
konas: itt van eladó és valóban mennyei kis telefon, a legkisebb nokia asszem.
-
konas
senior tag
Nokia 6510-est szerezzen valaki..
Jegkek kijelzovel isteni volt..
Most is vennek egyet -
meroly
veterán
Tyűha ma voltunk használt cuccok piacán és láttam egy 7650-est, még szebb állapotban volt mint az enyém. Meg volt pár régebbi teló, de nem nokiák, azokhoz meg nem értek.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1266 üzenetére
Erre van egy másik topik. Ott én is leírtam valahol részletesen a listámat.
-
GALARDO
addikt
A legalsó kettő melyik tipus számot viseli?Ilyen volt az első telóm de már nem emlékszem:[link]
-
csoda120
aktív tag
Próbáltam már,de semmi
Szerintem az alaplapon lehet valami gikszer21éves vagyok.2000-be kaptam az első telefonom,egy siemens A35-öst.Azóta ugyanaz a számom.És ezeket a telefonokat gyúztam a 10év alatt.siemens A35--Ericsson A2618--siemens A50--nokia 3410--siemens A60--Motorola C385--nokia 7650--Nokia 3510--motorola E398--nokia 3650--Sony Ericsson K510--Sony Ericsson K700--nokia 6230--nokia N70--nokia E50
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1262 üzenetére
Hú de piszkosul fiatalok vagytok. Az én első telefonom gimi 2 osztályában vettem magamnak (!).
És azóta már legalább 10 telefonom volt, most meg már meló+egyetem. -
csoda120
aktív tag
A volt tulaj,akitől vettem őket,ő azt mondta,hogy az egyik nem ismerte fel a SIM kártyát a másiknak pedig elvan szakadva a szallagkábele.Ő megpróbálta összehozni a kettőt,és azóta az egyik be se kapcsol a másik pedig csak világít.Mikor megvettem őket én is foglalkoztam vele,hogy kettőből egyet,szét is kaptam őket,kijelzőt cseréltem(6600),de semmi,így utána le is tettem a megcsinálásukról.Hard reset alatt mit értesz?
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1254 üzenetére
Azon ami világít talán még lehet segíteni. Hard resetet próbáltad?
minolta5: a 8250 nagyon ritka, mint a fehér holló, szép egyedi darab. A 1011 klón nem hiszem hogy klón, egyszerűen csak pont úgy néz ki mint az eredeti. Abban a korban még nem volt ilyen nagy divatja ezeknek a dolgoknak.
-
akos3
addikt
válasz
Badman 4ever #1246 üzenetére
myV az a menő! istenem mit nem adtam volna 8.ban egy olyanért
-
csoda120
aktív tag
Nem sok,de van működőképes telefon a gyűjteményben
Abban viszont igazad van,hogy 2000ft nem ér annyit
Lehet odaadom mamámnak a 3310-est apának pedig a 3410.Van telefonjuk,de újabbak és kisebbek a kijelzőn a számok,ezeken legalább jobban fognak látni mindent.És még családban is marad
-
csoda120
aktív tag
Dilemma
Vettem ma egy 3310 és 3410 működőképes,független telefont + bónusz 2 akksit 2000ft-ba
Nincs is ezzel semmi gond,de mikor megláttam őket
Tökéletes hibátlan állapot!
A telefonoknak elvileg már lenne gazdájuk,van rájuk vevőm.4000ft-ért.
Nem tudom eldönteni,hogy tovább adjam őket 2000ft haszonnal vagy hagyjam meg őket?
Olyan szépek -
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1246 üzenetére
Meg is vetted?
Na és milyenek az első benyomások? (bár ezt inkább a saját topikjában beszéljük meg.) -
meroly
veterán
Basszus ez az egész kupac 4k.
Egyébként a 720-as nokia még mindig ilyen horror áron mozog....
-
meroly
veterán
Erre gondolok. Nagyon tetszik, kár hogy a mai telefonoknál nincs meg az az opció, hogy vehetek (a vékonyság rovására) nagyobb akkut. Régen volt ilyen (6110, 5110...stb). Bár ott hátlappal együtt volt, de egy hátlapot nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne legyártani pluszba a nagy akkuhoz. Mintha valami HTC tudná is ezt, olvastam valahol...
-
csoda120
aktív tag
Ilyenről se hallottam még,hogy valaki kifejezetten Panasonic telefonokat gyűjtsön.
Általában Nokia,siemens,Sony,SonyEricsson,Ericsson vagy esetleg mint jómagam az összes típusokat szokták gyűjteni.
Amúgy gratulálok a gyűjteményhez és a ritka telefonokhoz
Tényleg az az akkus shufni tuning nekem is tetszik -
zorzy4
addikt
Na szóval ha valakit érdekel, itt van pár darab a gyűjteményemből. Az oldal elég gagyi és nincs fenn az összes, de ízelítőnek jó lesz.
http://panasonictelefonok.5mp.eu -
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1228 üzenetére
Én mondtam.
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1226 üzenetére
Hát ez attól függ mennyit telefonálsz, mennyit nyomkodod. Én elég szadista felhasználó vagyok, nálam eddig minden telefon 2 napot ment. Egyedül ez a nyamvadt céges 2330 bírja 3 napig. Amúgy napi 1,5-2 óra beszéd, sms, naptár, nyomkodás, fényképezés a normám.
-
csoda120
aktív tag
Az a poén az egészben,hogy modemes Pannonos internetem van és ahol én lakok ott 30kb/s a maximális sebesség amivel nekem eddig jött!Munkahelyen pedig akár 2Mb/s!!!Úgyhogy emiatt sokszor már alig várom,hogy jöhessek dolgozni
Vigyázzon mindenki magára
Amúgy telephelyen vagyok,1-2 óránként körbemegyek és kalap kabát
-
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1222 üzenetére
Hát izéééé
....ő 6230i-ről akart váltani, ahhoz képest iszonyat gagyi. Sagem után nagyon jó lesz, hidd el.
Nekem amúgy az akku nem tetszett benne, nekem gyenge volt.csoda120: a biztonsági őröknek is van internet elérésük? Nem semmi, és akkor ki vigyáz a biztonságra ha te fórumozol?
-
csoda120
aktív tag
Még most is dolgozok,biztonsági őr vagyok
Majd holnap reggel végzek.
Elvileg lesz még egy úgyszintén igencsak előnyös cserém,de még nem akarom elkiabálniEz az akkus megoldás nagyon komoly
Badman 4ever:de rég láttam már myV55-öt,még nagyon régen sógoromnak volt,jó kis teló
-
Badman 4ever
őstag
Köszönöm, nagyon szeretem, jó telefon, sok mindent megélt már, de ez a képen is látszik a sok karcolásból és kopásból.
Épp most olvasgattam a fórumon róla és írtad is pár helyen, hogy volt 2700-asod, de nem tetszett neked, ezért nem ajánlod a 2730-at, akkor, hogy is van ez? Klikk! -
meroly
veterán
válasz
Badman 4ever #1220 üzenetére
Húúú ez se mai darab
A 2730-al jól jársz, 2700-m volt, jó kis telefon.
Bár nehezen képzelem el, hogy 5 év múlva ezeket emlegetjük retroként. -
Badman 4ever
őstag
válasz
csoda120 #1218 üzenetére
Pontosan, egy T192-esem volt, de nagyon leamortizálódott már, billentyűzete se az eredeti volt, ráadásul hiányzott a bekapcsológombja, a töltője meg totál tropa volt, az aksijával együtt.
Még 6 éve cseréltem le a T192-est a mostani telómra, egy MyV-55-re, de ezt semmi pénzért nem adnám oda senkinek. Igaz, hogy kiszolgálta már az idejét az utóbbi 6 évben, úgyhogy majd most jön helyébe egy Nokia 2730 Classic, ő pedig megy pihenni a fiókba tartalékosként. -
csoda120
aktív tag
válasz
Badman 4ever #1217 üzenetére
-
zorzy4
addikt
válasz
Coyote2000 #1215 üzenetére
Üdvözletem mindenkinek! meroly ajánlotta ezt a topikot. Az oldmobilon már törzstagnak számítok, én szoktam szervezni általában a fórumtalálkozókat. Elsősorban Panasonic, és különleges mobilokat gyűjtök. Majd hamarosan mutatok pár képet.
-
csoda120
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
Tényleg jó.
Bár engem csak a nokia része érdekel a gyűjtésnek.
Ebből is csak a működő, új előlapos, és természetesen olcsón összerakható.
A következő darab egy 3100 lesz, 1000Ftért veszem, és van rá egy fölös szürke fóliás nokia csomagolt előlapom.
A többi darabot is 500-1000ért szereztem, plussz az előlapok is ennyik voltak. -
meroly
veterán
Ezt az oldalt néztétek már? Egész szép gyűjtemény.
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1198 üzenetére
6650 slide nincs is, vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest