Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
drága, és ahhoz képest ....
-
ligeti8
csendes tag
Para hogy az n-gage-k hullanak mint a legyek..Nekem már a második ful dobozos van éppen a kezeim közt de evvel a szoft problémával hála isten még nem futottam össze...Lekopogom.
8850-párápáppápá áj lávn it !
-
zombinyul
addikt
Most nézelődök a fiókban,találtam egy J300-as Sony Ericssont is,nem retro,de egyszer majd lesz az is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zombinyul
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
A 3660-ast használom másod telóként

Különben az N-Gage nekem eljut a Nokia feliratig,majd annyi neki,néha jár egy System Error felirat is a képembe
És igen,van egy Music Edition(azt használom elsődleges telefonként),meg egy sima,az ME szinte karcmentes,memkari kellene bele,a sima pedig egyszerűen csak fehéren világít,de telefonálni,fényképezni,mindent lehet vele,gondolom szalagkábeles...
Majd idővel mindet megcsinálgatom
Csak a memkártya fontos,sehol sem találok RS-MMC-t
Pedig egy egy gigásért lehet oda adnám mondjuk az N-Gaget
Bár nagyon meggondolnám 
meroly:Nem,de nincs egyedül
-
meroly
veterán
válasz
amanoba
üzenetére
Nem sajnos, ezek direkt úgy vannak összerakva, hogy még véletlenül se lehessen.
csoda120: vaterafutárt nézd meg, én mindig azzal küldtem. Nem kötelező vaterán vásárolni hozzá és az a legolcsóbb.
-
KSparrow
őstag
-
Gaborpecs
csendes tag
Aki még szeretne 8850-et venni itt egy szép Gyári példány.
-
csoda120
aktív tag
válasz
amanoba
üzenetére
Ne bánkódj
Előbb-utóbb összehozod 
És ez,hogy működik?Háztól házig viszik a cuccot?Pest-Debrecen szerinted mennyibe kerülne?
Ez mi lenne?
Nem tudok angolul így itt érdeklődök,hogy most a telefonok kerülnek ennyibe ? 
-
-
csoda120
aktív tag
Valaki küldött már cuccot futárral?
Egy Ericsson Hotline-t kéne elhozni Pestről Debrecenbe.
Mennyibe kerülne és mennyire megbízható vagy egyáltalán,hogy működik ez a futáros dolog? -
amanoba
őstag
srácok, próbált már vki dummyt átépíteni, vagy annak az alkatrészeit felhasználni egy eredetihez?
-
novinyul
veterán
Van még itt valaki akinek nincs 8850
?Szerintem beüzemelem én is a kis drágát 
-
kaller1
veterán
3650 az már retró? Találtam egy olyat is.

-
pszili8
aktív tag
Bikázd meg az akksiját egy adapterrel.
-
Lacazr93
senior tag
Valakinek nincs egy felesleges 5140i doboza?

-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8
üzenetére
ilyen árak mellett én is felujitanám
-
csoda120
aktív tag
Szerintem is elég megkímélt állapotban van
Ennyi pénzért meg főleg jó 
Most lesz egy pár ilyen "klasszikus" Nokiám.6220,6610i,6100 leharcolt állapotban,de van hozzá 3db zsír új elő/hátlapom

Nekem is bejönnek,kézreáll mint ahogy Te mondod,na meg nagy gombok,nem olyan zsúfolt.Telefonálásra SMS-re tökéletesek
-
bepe79
addikt
Köszi mindenkinek, tényleg csúcsszuper, máris előlépett a 8850 elsődleges telóvá a B2700 helyett.

-
kaller1
veterán
Az egyik dobozomban találtam itthon egy 8910i-t, kicsit viseletes a háza, de tökéletesen működik a készülék.
Ahogy nézem, elég zsebbenyúlós dolog egy kaszni hozzá...
-
csoda120
aktív tag
Gratula hozzá!Tényleg szép

-
Magnum_
nagyúr
dobjátok fel a Chrome 6-ot, iszonyat gyors.
-
-
bepe79
addikt
Hát gyerekek, megérkezett a 8850 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kezdtem nem hinni benne, hogy valaha is ideér. A csomag fel volt bontva, és rá volt írva, hogy officially kinyitották a VÁM-on ellenőrzésre, de újra leragasztották úgy tűnik, és továbbították a postának. Most már értem, hogy miért került ez a telefon anno negyedmillió forintba, egyszerűen gyönyörű, szerintem a valaha létezett legeslegszebb telefon, így full feketében és kék színű háttérvilágítással pedig egyszerűen maga a beteljesült álom. Csak ódákat zenghetnék róla. A seller megcsinálta, amiket kértem tőle, full fekete színben küldte, rajta figyel a magyar nyelv, nincs szolgáltató logó, és nincseneke a billentyűkön kínai krix-krax-ok, full angol billentyűzetes!!! Plusz a hátlapot leszedve Made in Finland feírat figyel az akksi alatt, az akksi pedig egy csomagolt (ettől még nem biztos, hogy új) BLB-2, ha jól láttam. Töltőből is a CE (Central-European) verziót küldte, ahogyan kértem tőle, ez a seller megkapja tőlem a maximálisan jó minősítést az e-bay-en, mert megérdemli, sőt, meg is írom neki, hogy le a kalappal előtte!Csináltam pár képet is az új phone-ról, fellőttem őket picasa-ra, remélem rendesen meg lehet őket jeleníteni:
Pontos illesztések, nem recseg, nem ropog, a billentyűk nem szalajtanak, pontosak, egyszerűen egy álom, nem bántam meg, hogy megvettem, pláne nem ennyiért, fillérekért e-bay-en, csak ne lett volna ez a VÁM-os frász-ráhozós idegeskedés.

-
meroly
veterán
Nah végigolvastam a két napi termést....
minolta5 #3726: nem halk, csak évente dugul el a hangszóró keret, aminek a cseréjéhez az egész első plexit cserélni kell, akkor 12k+szerelés volt...
Pastika #3732: na az meg undorító, az arany színű, főleg a csillogó arany színű telefonok sose tetszettek igazán.
Stimpy001 #3739: bakker, hol találtál 6650-est fóliást és mennyiér?
SyntaxeError Nokia 6230i eladó!!! - Apple terméket beszámítok: hogy merészeled?

pszili8: üdv itt, szép a gyűjtemény, és mekkora

bepe79 és a vámos story: hát remélem nem lesz gond, és a postán azt kapod nem fizetési felszólítót valamelyik közüzemi szolgáltatótól

-
csoda120
aktív tag
Na Srácok elírta a gyerek és nem 6250,hanem 2650

-
bepe79
addikt
Most értem haza, itt figyelt a postai értesítő a postaládámban!
Úgyhogy most indulok ide a XVIII. kerületi kispostára, reménykedve, hogy a 8850 érkezett meg. 
-
Magnum_
nagyúr
licitáltam egy 7110-re

-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8
üzenetére
Mind a három működik?
Nekem 8-as szériából csak egy 8210-es van,de nem zavar,mert engem egy 3-as 5-ös 6-os 7-es 9-es szériás mobil is ugyanúgy lázba tud hozni

Valamelyik nap volt a TV-ben az Európa express tudjátok az a vonatos magyar film Dobó Katával és Stohl Andrással Kamarás Ivánnal.A filmben mindíg felbukkant egy Banán vagy egy 9110-es

-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120
üzenetére
Én is szeretem a banán Nokiát,egyszer használtam is az egyiket,nagyot néztek a Hervisben amikor megszólalt a Toreador én meg előkaptam a belső kabátzsebből
A 8850 szerintem a valaha gyártott legszebb telók egyike azok közül amit itt is lehetett kapni.De azért még 8210,8810,8890,8910 vadászat alatt 
-
ligeti8
csendes tag
Üdv !
A 8850 divattelefon lett körünkben

-
pszili8
aktív tag
Sziasztok!Új vagyok még itt,de már látok jópár ismerőst.Én is gyűjtő vagyok,ha van kedvetek nézzétek meg az oldalam: http://retromobile.5mp.eu/web.php?a=retromobile.Ma meglett végre az első 100%-osan működő és 100%-ig gyári új alkatrészekből felújított 8850-esem és egy dorozmás Ericcson Gh197
Ha kell vkinek 8850 alkatrész vagy komplett 8850 szóljon. -
ligeti8
csendes tag
-
bepe79
addikt
Ha úgy gondoltátok, hogy eddig sokat költöttetek retro telókra, vessetek egy pillantást az új Vertu Constellation: [link] árára, és egyből látni fogjátok, hogy az eddig összevásárolgatott összes készüléketek összértéke csak töredéke egy ilyen telóénak, és ez jó érzéssel tölti el az embert.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak fehéren világít
) :

Előbb-utóbb összehozod 
Nem tudok angolul így itt érdeklődök,hogy most a telefonok kerülnek ennyibe ? 

telefon lájk.. 
!A postára nem jutok el hogy feladjam a csomagodat
Ja 6630-ból már van egy,de a spájzban van még 2 komplett gyári ház