Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nRu3
    addikt

Tudom, hogy mely események hatására hozták ezt a rendeletet, ennek ellenére úgy érzem, hogy ez a fajta látványos túlreagálása az eseményeknek 9/11 óta alapvetően amerikai sajátosság volt - eddig.

Fontosnak tartom a biztonságot, csak a módszerek és a hozzáállás nem tetszik. Ha rajtam múlna, én titkosszolgálati eszközökkel, együttműködéssel, mindenféle új meg újabb műszimat gépekkel meg kutyákkal csendesen keresném a robbanóanyagot meg más ''káros'' cuccokat a reptereken és a csomagokban, nem pedig ilyen feltűnő, ám időpazarló és haszontalan módszerekkel. Ez csak a terroristák felhergelésére és az utazóközönség dühítésére jó, megfélemlíteni senkit sem fog sajnos.

Érdekes módon sosem láttam még európai reptereken kutyával az utasok közt keringő reptéri emberkét, ami elrettentő hatással lehetne kábszert vagy robbanóanyagot szállító futárokra. Bezzeg az Orly Sud-ön párosával járnak a gépfegyveres katonaszerű ruhás képződmények (brrrr), hát ha bármi történne, szvsz nem lenne idejük elsütni azt a fegyvert...

Az érdekes mert 9/11 elött ugyebár az amcsi légitársaságok megkövetelik s saját biztonsági szolgálatot amerikán kivül, de ugye amerikában csak simán be lehetet menni szinte az utcárol a gépbe mint ahogy történt és ott baj is történt, vagyis inkább otthon tegyenek először rendet és nem máshol akarjanak szigoritani ahol már amugy is rendben mennek a dolgok.

ne agodj ferihegyen 2 légitársaságnál van fokozott elenőrzés és gépisztolyos rendörök a terminál és környékén és az utasok és a gép is megkapja a fokozott figyelmet szépen. Igy a gép biztonságon indulhat és az utasok sem höbörögnek mert tudják értük teszik.

Új hozzászólás Aktív témák