Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rommel6600

őstag

válasz tiv83us #431 üzenetére

nem egy ismerősöm repked átszállással és fapadossal már régóta, nekem sem volt problémám, az hogy egyvalakinek előfordult itt egy 8 órás késése az egy dolog. ez malévnál és a többi nagy légitársaságnál is előfordulhat (plussz a csomagokat ők is el tudják hagyni/keverni), hogy ő ezt fogta ki arra azt tudom mondani hogy nem volt szerencséje, megszívta. de ezért nem kell leirni a fapadosokat.
    szerintem több a jó tapasztalat (már ár ár miatt is) a fapadosokról mint a rossz. A malévról és a többiről is lehet hallani csúnya dolgokat, szóval...

a másik: akinek van annyi pénze, nyugodtan NE menjen fapadossal, csengesse ki a rengeteg pénzt ugyanazért... meg is érdemli

U.I.: mint mondtam aki nem hagy rá 3 órát minimum az átszállásra meg is érdemli. ebbe meg relative elég sok késés beleférhet, de nembaj akinek vannak plussz tízezrei arra hogy ne várjon (és esetleg ugyanugy megszívja) ennyit, fizessen! Ha ezt veszem akkor én Sanstedben és Lutonban min 5000Ft órabérért várakoztam... ;]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés