- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelekyle #9592 üzenetére
Valóban egy nagyon kellemes kényelmi szolgáltatás lenne, de a ZTE-nek jelenleg annyira telik, hogy van egy nem működő FM rádiónk, meg egy félig működő lámpánk, úgyhogy az RGB led-től még szvsz jó pár évre, és néhány modellre vagyunk.
Más.
Egyébként lefagytam ma is vagy hatszor, úgy látszik ez a hosszan nyomós power csak egyszeri eset volt hogy segített, azóta se éledt fel tőle a képernyő többet.
Plusz átállítottam még a WiFi csatornát is 13-asra melóban, hátha ott kevesebb a jelzavar, de nagyjából szart se ért, fagyott tovább kitartóan a kép.
Úgyhogy egyelőre végeztem a WiFi-vel, meg sajnos a WiFi alapú helymeghatározós profiljaimmal is.(#9594) kelekyle
Melyik program is ez?(#9595) Garry84
Nálam egyértelműen router függő a fagyás. Itthon kb. hetente egyszer, melóban naponta hatszor.
És eddig a router-t sem tudtam úgy konfigolni bent, hogy bármi változást elérjek.(#9599) agressor12
Mindannyian elmondhatatlanul örülünk neki, hogy hibátlan darabot kaptál, kösz a segítséget.(#9609) Keeperv85
Nem a Nagy faszt. Akkor mitől van, hogy a Blade 600-as procija van akinak már 650 MHz-n összeszakadt, van aki meg 800-ig is felhúzhatta, és ment napokat? Sehol nincs ez a minimális hibahatárhoz.
Ugyanez igaz az összes OC kernel-es telefonra. Mi ez ha nem hardverszórás?
GPS vevőkről nem is beszélve. Nálam olyan mint a villám, 1 mp alatt 11 hód ablak mellett felhőkkel, van aki meg kockára fagyhat a pusztában akkor se lock-ol neki. Tudom, az LG-m is ilyen volt, vissza is vittem.Viszont a hálózatot már dobta le...
Ne már. Az enyémnek sose volt még baja. Nem user error lesz az?(#9619) Keeperv85
A Trémobil hálózata hibátlan. Én is azon beszélek napi fél órákat. Kizárólag akkor nem értem teljesen mit mond a másik fél, mikor a kolléga ordibál mellettem.
Biztos jól tartod a telefonokat?Más.
Szvsz a Google szerverekhez sincs semmi köze a szürke WiFi-nek. Tegnap vidáman lerántottam 2 programot is Play-ről. Szürkületben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest