- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a szilikon tok kérdése már korábban ki lett tárgyalva, de én most gondolkozok abban hogy vegyek-e rá, és szeretném megkérdezni az azóta gyűjtött tapasztalataitokat.
Én nem szoktam használni szilikon tokot, és alapjáraton a GXI-re sem akartam venni részben amit itt a fórumon is olvastam, hogy tokban porosodik a telefon, + ha bekerül a tok és a a telefon közé valami akkor össze is karcolja...
Viszont az előző két telefonom is elszenvedett már sajnos 1-2 esést derékmagasságból betonra részben az övtok hibájából,ezért gondoltam venni egy a telefont körbeölelő típusú szilikon tokot, [pl ilyet] de nem tudom hogy a fentiektől mennyire kell tartani, mert ha így porosodik akkor inkább jobban próbálok ügyelni rá, mert volt már beporosodott kijelzőjű telefonom és nagyon zavart, viszont egy esetleges esés az meg drága mulatság lenne mert nem Gorilla üvegje van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest