Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #6093 üzenetére
Egy kedves ismerősöm segít. Neki nincs ilyen készüléke, de mégis dolgozik rajta, mert kihívást lát benne.
Igaz én nem értek a C-hez. Dolgoztam egy sráccal, aki saját maga állított össze egy alaplapot, és írt rá C támogatást, majd szintén ebben a nyelvben írt rá saját operációs rendszert, meg a hozzá szükséges programokat. Ő se ért a C-hez.
Igazából azért mert nem értek hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem próbálkozhatok... Ha csak elfogadom, hogy nem értek hozzá, akkor nem is fogok.
Én nem hülyézek le senkit és semmit, mert tudom, hogy én is voltam ilyen. Olyan lenne, mintha saját magamnak mutatnék be.
El kell fogadni azt a tényt, hogy ez a készülék 90%-ban Intel referenciatelefon - ez alapján kell törődni vele. Intel referenciaforrásunk pedig van. Ennek fényében meg lehet írni egy délután hozzá a devtreet. CWM forrás is fel lett készítve azóta x86-ra (félig-meddig)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest