- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Nem, csak legutobb nem reagalt senki, gondoltam aprankent kozelitem meg a problemat.
Azert ebben a topikban erdeklodok, mert sehol mashol nem talakoztam a problemaval, elofordulhat, hogy telefon specifikus.
A problema az, hogy nem tudok kepet csatolni a becsekkolasokhoz:
Lehet ugye valasztani, hogy uj kepet keszitek vagy egy meglevot csatolok.
Uj kep keszitesenel, mikor exponalas utan a pipara bokok, nem tortenik semmi, a kepet se menti el a telora, csak visszalepni tudok.
Ha meglevo kepet szeretnek csatolni, akkor meg hibauzenet fogad, miszerint a kepet nem tudta megnyitni.Alapbol tudok kepet kesziteni, megnyitni, feltolteni, csak Foursquare alatt nem mukodik.
Szokasos korok (torles, ujratelepites (tobbszor is), masik verzio) mint lefutva, Foursquare support se tudott ra mit mondani, csak hogy utananeznek. Google se dobott ki semmit.
Talalkozott vele/hallott valaki errol valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest