- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaraig
csendes tag
válasz
#40993792 #8428 üzenetére
szerintem a lock screen fagyas sw hiba. nalam mindig bekapcsolt wifinel jott elo es csak akkor tudtam belepni, amikor megszunt a wifi kapcsolat. a rendszerben hiaba allitottam be, hogy ne aludjon soha, az nem sokat ert. viberben beallitva mukodik. az hogy miert csak nehany embernel jon elo aktalanossagban az lehet azert mert az emberek jellemzoen ugyanazokat az appokat telepitik fel. akiknel nem jon elo azok beletrafalnak egy jo appba. van parszaz ezer, nagy lehet a szoras...
-
jaraig
csendes tag
-
jaraig
csendes tag
Csak egy kis kiegészítés,
ma megkaptam én is, bekapcsolás után minden sw komponens elindult/leállt, azt írta ki kevés a memória, hasznlhatatlan volt.....már csomagoltam vissza, hogy visszaviszem, DE
ilyen esetben csináljatok recoveryből egy teljes gyári alapállapotra visszaállást és utána működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest