- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek a GXI milyen árkategóriájú fülest érdemel meg a hangminősége alapján, megéri hozzá venni akár 6-7k-s fülest is, vagy vagy bőven elég hozzá a 2-3k-s kategória is?
A gyári füles az ugye gagyi, ez volt téma már többször is, én is vettem már egy másik, Samsungra való bár nem gyári, hanem normálisabb utángyártott headsetet hozzá, ami szétszedhető (különben nem is vettem volna meg) de annak a fülese is egy kalap kaki, és szeretnék már egy használhatót hozzá, de csak utazás közbeni zenehallgatáshoz kellene, semmi extra.
Csak nem tudom, hogy várjak-e vele még és akkor vegyek hozzá egy drágább fülest, vagy vegyek most a 2-3k-s árkatból valami normálisabbat, esetleg egy nem szétszedhető Jabra fülest [mint pl ez] ha úgyis csak utazáshoz kell...Bármi infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest