Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

USB on the go gyári ROM-mal töviről-hegyire tesztelve (megkaptam a saját kábelemet hozzá), tapasztalat:

Vezeték nélküli és vezetékes egér (optika és lézer) és billentyűzet tökéletesen működik.
    4 gb-os kingstone pendrive hibamentesen működik, azonban gyárilag kizárólag csak FAT és FAT32-es filerendszert fogad a rendszer.

Próbáltam még: Amazon Kindle (működik), Nokia telefonok (tárhelyként látszik, működik), ZTE Blade (miután a Blade-en csatlakoztattam USB eszközként, a telefon nem látta, de különösebben nem jártam utána a problémának), USB-s kártyaolvasó (áramot kap, sajnos nem volt kéznél másik SD kártyám).

Egy ingyenes program segítségével: Paragon NTFS&HFS+ (NTFS mountoláshoz) azonban sikeresen fogad a telefon NTFS filerendszerű külső meghajtókat is.

Így sikerült továbbá írni is és olvasni is egy 80 GB-os külső merevlemezről is! :DD

Ezen kívül garantáltan működik mindenféle olyan USB-s kütyü, ami csak az USB áramát használja (karácsonyfa, kávéfőző, kóla hűtő, USB-s lámpa stb.), más kérdés, hogy ezek és a külső merevlemezek mennyire tesznek jót az akkuidőnek :)

Kíváncsiságból rádugtam még egy nyomtatót is, de természetesen nem működött, vagyis keresni se tudtam hol a működését :) Érdekes lehet egy másik GXI-vel is kipróbálni. Ha valami ötletetek még van, és nekem is van olyan USB-s kütyüm, kipróbálom szívesen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés