- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
USB on the go gyári ROM-mal töviről-hegyire tesztelve (megkaptam a saját kábelemet hozzá), tapasztalat:
Vezeték nélküli és vezetékes egér (optika és lézer) és billentyűzet tökéletesen működik.
4 gb-os kingstone pendrive hibamentesen működik, azonban gyárilag kizárólag csak FAT és FAT32-es filerendszert fogad a rendszer.Próbáltam még: Amazon Kindle (működik), Nokia telefonok (tárhelyként látszik, működik), ZTE Blade (miután a Blade-en csatlakoztattam USB eszközként, a telefon nem látta, de különösebben nem jártam utána a problémának), USB-s kártyaolvasó (áramot kap, sajnos nem volt kéznél másik SD kártyám).
Egy ingyenes program segítségével: Paragon NTFS&HFS+ (NTFS mountoláshoz) azonban sikeresen fogad a telefon NTFS filerendszerű külső meghajtókat is.
Így sikerült továbbá írni is és olvasni is egy 80 GB-os külső merevlemezről is!
Ezen kívül garantáltan működik mindenféle olyan USB-s kütyü, ami csak az USB áramát használja (karácsonyfa, kávéfőző, kóla hűtő, USB-s lámpa stb.), más kérdés, hogy ezek és a külső merevlemezek mennyire tesznek jót az akkuidőnek
Kíváncsiságból rádugtam még egy nyomtatót is, de természetesen nem működött, vagyis keresni se tudtam hol a működését
Érdekes lehet egy másik GXI-vel is kipróbálni. Ha valami ötletetek még van, és nekem is van olyan USB-s kütyüm, kipróbálom szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Apple Iphone 8 -64Gb - sérült házas
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest