Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adamsz82

tag

Sziasztok!

Tegnap óta birtoklok egy grand x-et, többek között hála a pozitív véleményeiteknek :)
    Nos.. nem csalódtam én sem, nagyon tetszik bár eddig winmo-t használtam.
    Pár kérdésem lenne, amire visszakeresve nem találtam egzakt választ.
    Az egyik az USB kezelése, 64 bites Win7-nél sehogy nem jön fel USB drive-ként az SD kártya tartalma, csak valami médialejátszóként vagy kameraként jön fel, attól függően, hogy milyen módra állítom a telefont. Van egyáltalán megoldás, hogy USB storage-ként működjön androidnál?

A másik, hogy a T-nél domino csomaggal vettem 100mb bónusz adatforgalommal, na ez nem akar működni, hiába engedélyeztem a bónusz forgalmat a *111# önkiszolgálóban. Van tippetek, hogy miért nem megy?

Köszi előre is a helpet!

Tapasztalat: tegnap du. 1kor töltöttem fel a telefont, utána munka közben nem igen volt időm foglalkozni vele, de este fél 7-től fél 11-ig folyamatosan nyomogattam, wifi végig ment, full hd-s filmekbe bele-bele néztem, telepítgettem, zenét hallgattam (a JetAudio lejátszó nagyon bevált, és a minőséggel sincs gond, esetleg a hangerő lehetne minimálisan izmosabb), majd este wifit-t kikapcsolva, bekapcsolva hagytam a telefont és jelenleg a töltöttség 49%. Szerintem ez teljesen korrekt (nem hiába vagyok intel párti :) )
    Az amoledes samsung O2-es telefonom egy ilyen kiképzés után többet dob le magáról töltöttség tekintetében, pedig ott az amoled jóval kevesebbet kajál.

Új hozzászólás Aktív témák