Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Tegnap óta birtoklok egy grand x-et, többek között hála a pozitív véleményeiteknek
Nos.. nem csalódtam én sem, nagyon tetszik bár eddig winmo-t használtam.
Pár kérdésem lenne, amire visszakeresve nem találtam egzakt választ.
Az egyik az USB kezelése, 64 bites Win7-nél sehogy nem jön fel USB drive-ként az SD kártya tartalma, csak valami médialejátszóként vagy kameraként jön fel, attól függően, hogy milyen módra állítom a telefont. Van egyáltalán megoldás, hogy USB storage-ként működjön androidnál?A másik, hogy a T-nél domino csomaggal vettem 100mb bónusz adatforgalommal, na ez nem akar működni, hiába engedélyeztem a bónusz forgalmat a *111# önkiszolgálóban. Van tippetek, hogy miért nem megy?
Köszi előre is a helpet!
Tapasztalat: tegnap du. 1kor töltöttem fel a telefont, utána munka közben nem igen volt időm foglalkozni vele, de este fél 7-től fél 11-ig folyamatosan nyomogattam, wifi végig ment, full hd-s filmekbe bele-bele néztem, telepítgettem, zenét hallgattam (a JetAudio lejátszó nagyon bevált, és a minőséggel sincs gond, esetleg a hangerő lehetne minimálisan izmosabb), majd este wifit-t kikapcsolva, bekapcsolva hagytam a telefont és jelenleg a töltöttség 49%. Szerintem ez teljesen korrekt (nem hiába vagyok intel párti
)
Az amoledes samsung O2-es telefonom egy ilyen kiképzés után többet dob le magáról töltöttség tekintetében, pedig ott az amoled jóval kevesebbet kajál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest