- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
GvFh
csendes tag
válasz
heidricha #14923 üzenetére
848:41:27 jelenleg
Ca. 9-10 óra kimenő telefonálás havi szinten (6 Ft a percdíjam) + ennek 3x-osa a bejövő. Net-ezés wifi-n napi 20-40 perc (böngészés inkább, mail-eket, egyebeket laptopon intézek, fészbukkon meg nem vagyok fenn, úgyis mindent tudok a friss infókról, mert az asszony az összes kismacskát megmutatja, aki posztolja magát - by South Park)
Egyebek: szókereső, mah-jong, stb. ha nagyon ráérek. Mobilnetet csak akkor használom, ha nincs wifi a közelben, GPS meg van a kocsiban kínai multimédiás 5.0 vince képében.
Telefont max. lenémítom, nem kapcsolom ki soha (repülőbe sem), mert olyan a melóm, hogy 24 órában el kell érjenek. Ja, és rászoktam a telefonnal fotózásra, napos időben túl szép képeket csinál ahhoz, hogy fényképezőgéppel vacakoljak.
Szóval nem nyúzom agyon pl. a kijelzőt (mert elsősorban telefonálásra használom), de nem is alszik állandóan a telefon... Van, hogy minden nap töltöm, van, hogy két napra forog ki az akksi... De ennek nincs köze az Up-time-hoz. Sztem csak jó példányt fogtam ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest