- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #13515 üzenetére
Kompatibilitás azt kell mondjam, hogy egyéni... nekem egy sem volt, ami ne települt volna, de léteznek olyanok, azt tudom, olvashatsz is ilyesmit, ha 2-3 lapot visszanézel. Nagyon régieket talán nem is érdemes, mert egyre jobb a helyzet, pár alkalmazás korábban nem ment, most pedig már működ.
A színei szerintem helyesebbek, mint a Blade, a két kijelző között nincs drámai különbség, néztem párszor egymás mellett. A Blade szaturáltabb, az tuti, de nekem pl. emez a jobb. Szerintem, aki ezt eredetileg írta, annak már megfertőzte a szemét valami AMOLED.
Pont a fentiek talán nem is kell, hogy aggasszanak. Úgy fest, hogy vannak kisebb-nagyobb gondok egyes darabokkal, esetleg egyes (sw/hw/hálózat/időjárás/csillagok) konstellációkkal, mert van, akinek minden tökéletes, van, aki panaszkodik - nálam ez pl. időben változik!
Viszont ha komoly valódi problémát találsz, akkor kicserélik, sőt el is állhatsz valamilyen feltételekkel, vagyis olyan rettentő nagyot talán nem is kockáztatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 PRO + pixel watch 2
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest