- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
Keeperv85 #10905 üzenetére
A lényeg,hogy megtetszett a telefon,és nem izgat,ha nem fut rajta teszem azt a temple run2,vagy xy.(Most csak mondtam valamit.)
Azért kérdeztem ezt,mert én hosszú távra szoktam telefont vásárolni,így szeretek előre körbekérdezni,hogy később ne -vagy kevesebb- meglepetés érjen.Mint írtam az elsődleges cél az xperia p lett volna,csak kb. lehetetlen olyat találni,ami nem előfizetéses,így kerestem opciókat.Megnéztem a Mobilarena fél órás tesztjét,és olvasom itt sokatok kommentjét,amik néhol elriasztanak,de szerintem nincs problémamentes telefon.
Mindent tud papíron amit az új telefonomban szeretnék:jó kijelző(xperia mini után),1gb ram, mhl, korrekt kamera stb. ( a fórumon látott képek alapján),és persze kedvező ár.Az,hogy JB lesz-e vagy sem,nem halnék bele,ha nem. Sry a regényért,csak tisztázni akartam,hogy nem feltétlenül egy "tini jáccós" telefont akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Gigabyte alaplap topik
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest