- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
this is life #26522 üzenetére
S9+-ban próbáltam több simem is, megy a VoLTE, ezzel a telóval nem (meg a Honor 8-cal se)...
-
thomas77
senior tag
válasz
this is life #26503 üzenetére
A kapcsoló megvan. Van telekomos és telenoros simem is, amin garantáltan aktiválva van a szolgáltatás. A 4X-en mégse megy.
-
orso0355
őstag
válasz
this is life #26141 üzenetére
4X-hez rendkívül informatív, kínai nyelvű cucc járt nekem.😃
-
aelod
veterán
válasz
this is life #26141 üzenetére
Szifonnál is le kell választani az anyaországról mielőtt eladod.
-
orso0355
őstag
válasz
this is life #26136 üzenetére
Használati utasítás
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
this is life #26136 üzenetére
Ők viszont általában nem használtan veszik a telefonjukat...
-
Dr.NX
addikt
válasz
this is life #26131 üzenetére
Szerintem az utána olvasásnál hasznosabb, ha előtte olvas. Vagy esetleg utánaolvas.
-
Amita
csendes tag
válasz
this is life #26119 üzenetére
Szia! Már több helyen, több márkánál olvastam ezt a problémát. A fiók leválasztást javasolják megoldásnak. Viszont így, amit írsz, hogy ez nem okvetlen működik, azt jelentené, hogy "ne vegyél használt telefont, mert úgysem tudod majd használni, a G hülyesége miatt"? A szürke zónás megoldáson kívül nincs más házi lehetőség? (Huaweinél tudom, hogy ott bekérik a készüléket, és újrahúzzák a rendszert - pénzért persze).
Azért ez valahol nagy marhaság. Ismerősöm pl. úgy futott bele, hogy mielőtt a gyerek megkapta az új telefont, ő próbálta ki, a saját fiókjával. Oké, nem kellett volna neki a G fiókot is beállítani, na de sima user, ennyire nem volt képben, meg a kilépés szükségességében sem. Amúgy is ki a fene gondolná, hogy ez ekkora probléma lehet. Jó lenne, ha erre valahol figyelmeztetne a beállításkor a rendszer. A megoldás persze az lett, hogy vihette be a szervizbe a cuccot, hogy megcsinálják, mert mint a fenti esetben, végül már a saját fiókjával sem tudta elérni, hogy beengedje. -
orso0355
őstag
válasz
this is life #24116 üzenetére
Na ezért csodálkoztam 😃 a duolingo az nagyon más 😃
-
orso0355
őstag
válasz
this is life #24112 üzenetére
Kipucolod a duolingot? :-)
-
Dhampir
félisten
válasz
this is life #24112 üzenetére
Érthető, habár még a WP-re értettem a leírtakat, rossz szokás szerint én Androidon is elvagyok a gyári kiadással, az "E-sportot" inkább hanyagolom.
Egyébként ez a rugalmasság jó az Androidban, hogy még további lehetőségeket is biztosít.
-
Dhampir
félisten
válasz
this is life #24081 üzenetére
Sose találkoztam ilyesmivel, persze feleslegesen nem is piszkálgattam a rendszert, így minden szépen működött, ahogy kellett.
-
carr
őstag
válasz
this is life #24090 üzenetére
nem. nálam is ugyanazt hozza, mint a korábbi hsz-ed kernel koppintásokkal.
-
vince
őstag
válasz
this is life #24090 üzenetére
Ugyanoda viszont ez is, mint a kernelkopogtatós megoldás, teljesen más felület, csak tesztelni lehet.
-
vince
őstag
válasz
this is life #24088 üzenetére
Ez milyen készülék? Mi itt Redmi 4X-ről beszélgetünk, de a fotóidon sem a képarány, sem a felbontás, sem a szoftveres gombok nem stimmelnek
-
aelod
veterán
válasz
this is life #24084 üzenetére
Ezt eddig is megtaláltam de csak teszt mód van, beállítás mód nincs. Succes - failed opciók. Így tesztelve szerintem mindenkinél kb azonos értékeket fog hozni. Nem mértem le de elég messziről érzékelte a kezem. Hívásnál mégis van, hogy bugos.
-
vince
őstag
válasz
Kiveve mikor bl nyitottam ,mert az mindent torolt
[semmi](#24086) trebrona
ok, akkor inkább stornó, nehogy behúzzak valakit a csőbe(#24084) this is life
engineering mode-ban csak tesztelni lehet az egyes egységeket, nincs semmilyen beállítási lehetőség. miui10 -
aelod
veterán
válasz
És azt hol állítod?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
A kozelseg erzekelo szenzor erzekenysege allithato , nekem mar 5cm-nel kikapcsol a kijelzo .
hol és hogyan?
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #18231 üzenetére
Engem nem kell győzködnöd, mindig minden xiaomi topikban a multi (xiaomi.eu) romokat ajánlom.
btw tégy egy próbát mi-globe rommal is, multi az alap, plusz saját szájíz szerint összeállítható már a telepítő is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #18229 üzenetére
semmi custom kernel es tsai .
Csak a rom custom. -
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #12222 üzenetére
Mi4C megint más, az nem zárt bl-rel jött ki. btw a 72 óra néhány hónapja van, ahogyan már írtam. Anno Redmi 3-nál és 3S-nél sem volt még, amikor azokat nyitottam. Fiam 4A nyitásánál viszont már igen.
-
Madortiket
újonc
válasz
this is life #12143 üzenetére
Elvileg jót raktam fel, global 8.5.2-esem volt, és a 6-osra való ment fel.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés....Ha 6-os ra való twrp-m van, és a végén úgy jön ki a lépés hogy 7-es droidot teszek fel, abból lehet zűröm?És mégegyszer köszi mindenkinek a gyors segítségnyújtást, szuperek vagytok!
-
Lordus
senior tag
válasz
this is life #11964 üzenetére
koszi, ezt megtettem.
eleg szomoru, hogy korabban nevjegyenkent lehetett kivalasztani, most meg csak csoportosan lehet -
Lordus
senior tag
válasz
this is life #11957 üzenetére
uhh, koszi, kinek adjuk a nobeldijat, hogy ezt ily sikeresen eldugta? soha nem talaltam volna meg...
hogy tudok kivetelt adni hozza? marmint aki felhivhat?
-
Ratrak
tag
válasz
this is life #11929 üzenetére
Köszi! Tudsz ilyen témát ajánlani? Mert amit én találtam, azok mind ugyanolyanok (csak még cserébe randák is).
Közben feltűnt még egy szuper "fejlesztés": az asztalon már nem fér ki az óra az ikonjaim mellé, mert eltűnt a 4x1-es óra - tudnám miért?!
Tudnám miért VISSZAFELÉ fejlesztenek?!? Ha ezt tudtam volna, soha nem frissítek. Pont nem érdekel, hogy 7-es android van rajta vagy 6-os, ha cserébe az általam legjobban használt&kedvelt funkciókat kukázzák....
-
JohnDoeHun
tag
válasz
this is life #11071 üzenetére
Ez már a második készülék.
Az első lehasalt ám. Így egy kicsit félve álltam neki. -
Black_Raven
veterán
válasz
this is life #6603 üzenetére
PuMbA fórumtárs szerintem a Stabil romról beszélt, mivel a gagyi Nougatot a Stabilra adták ki, nem pedig a Bétára..a Béta rom köszöni szépen jól van, és hibátlanul működik a felrakása óta.
-
Ájvé
veterán
válasz
this is life #6612 üzenetére
Igen, van benne védelem, ha az működik, szóval jobb esetben nem tudod annyira lemeríteni. Ettől függetlenül jobb ha te magad kikapcsolod 2-3% körül, csak a békesség kedvéért.
Nem kellenek évek néhány százalékod akksinak hogy teljesen lemerüljön, nem véletlen mondják, ha állni hagyod teljesen töltsd fel és lehetőség szerint havonta 1 ciklus merítés és töltést végezz rajta.
Extrém hőmérsékletet te se szereted, na most komolyan ilyen kitételeket felesleges írni, normál használat buktatóiról volt szó, én meg csak próbáltam hozzá tenni a témához.
-
carr
őstag
válasz
this is life #6572 üzenetére
ennyi.
tudtommal gyártótól függ, hogy az elektronika mikor dobja 0%ra (a háttérben persze mondjuk lehet van 15%), illetve a 100% már 80%. Épp az ilyenektől való védelem miatt. -
olddog
tag
válasz
this is life #6572 üzenetére
Pont mivel a teljes töltés szabályozva/vezérelve van nem tartom életszerűnek a csak 20-80 használatot. Az rendben van hogy nem hagyom kikapcsolásig merülni, de az hogy fel se tölthetem teljesen? WTF
Ugyan már... -
vipviform
senior tag
válasz
this is life #3778 üzenetére
Akár igen. Én tényleg régóta használom, nekem bevált. A lényeg, hogy ne az olcsóbbat vedd meg, mert lehet, hogy csak utánzat, az valóban nem jó!
-
vipviform
senior tag
válasz
this is life #3760 üzenetére
A Google a barátod...
-
fzoli86
tag
válasz
Azt mondták ez véd minden ellen. Esés, karc...
Persze ütés energiát nem tud elnyelni. Természetesen karcolódástól sem véd. -
olddog
tag
válasz
Én nem bíznám a telefonom egy 'lakkrétegre' Ez a személyes véleményem.
Semmi gond, nevettünk.
-
olddog
tag
válasz
this is life #3754 üzenetére
Hááát így visszaolvasva kissé kétértelmű a dolog.
-
7om
tag
válasz
this is life #3586 üzenetére
A makró vagy közeli felvételek ennyire homályosak vagyis a közepe élesebb a háttér meg homályos mintha kiemelné a középpontot, csak ílyen képeket lehet vele lőni (közelit) vagy tud egy az egyben mindenhol éles képet is a kép szélein is, vagy nem kapott elég fényt a kamera?
-
trust007
tag
válasz
this is life #3709 üzenetére
Így már világos. Az android még új nekem, bocs a hülye kérdésekért, majd igyekszem használni a keresőt. A többieknek is köszi!
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #3699 üzenetére
Már deepflash kábel sem, csak a tesztpont.
Szerk:
Bár nyitott bootloaderrel elképzelhető, hogy menne. -
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #3692 üzenetére
Download (EDL) mód már nem érhető el, csak tesztpontos módszerrel sajnos.
Egyébként még mindig nem tudjuk, hogy mi történt, lehet, hogy csak a dm-verify kikapcs maradt el, ha global rom flash volt.
Szerk: mondjuk nyitott a bl, de azt írta fastboot módban sem indul.
(#3694) Vjankovics82:
Tehát biztosan nem indul fastboot módban sem? -
csodavas
tag
válasz
this is life #3593 üzenetére
Köszi hogy megnézted, már aggódtam egy kicsit.
-
ReFleXx
addikt
válasz
this is life #3586 üzenetére
sáskát tartasz otthon?
-
aelod
veterán
válasz
this is life #3565 üzenetére
Titanium azért volt jó korábban mert lehetett benne jegelni és visszaállítani. De kipróbálom amit írtál. Root van tibi mágsem látja sajnos...
-
Melorin
addikt
válasz
this is life #3557 üzenetére
Nemár, drágább mint az 5.5" nagytesója (Note 4)?
-
Melorin
addikt
válasz
this is life #3540 üzenetére
Nem is találok olyat, hogy Redmi 4 Prime, csak pro-t látni az áruházakban, az lenne az?
-
trust007
tag
válasz
this is life #3356 üzenetére
Megjött a 4X, eddig minden okés tetszik. Szóval MS fiókból szeretném a névjegyeket/naptárat átszinkronizálni ebbe, ez hogyan megy?
-
pasztoha
tag
válasz
this is life #3356 üzenetére
Mi a launchernek neve, mert amiket eddig próbáltam, azok nem nagyon tetszettek?
-
trust007
tag
válasz
this is life #3344 üzenetére
Nem volt még droid se, úgyhogy valóban fura lesz. Nem mondom hogy hiányozni fog a csempés megoldás, de jó ha van ilyen is, ha szükség lesz rá majd kérdezek.
A kamera tudom hogy rosszabb, ez fájó pont volt(PureView Zeiss hiányozni fog) nincs optikai képstabilizátor, a videó minőség gyengébb, kisebb látószög. De van sok egyéb más, és persze a remek ár.
Wp-ről problémás átköltözni Droidra? -
lócitrom
őstag
válasz
this is life #3350 üzenetére
nincs korlátozva eleve. háttérben fut ez, csak b@szik időben pittyegni. gépen már rég vinnyog az értesítés, Mi telefonjaimon meg eddig akár 1 perc csúszás is lehet. néha egy csokorban érkezik meg az összes. nem nagyon tudom hova tenni.
-
aelod
veterán
válasz
this is life #3314 üzenetére
Bármilyenre. Elvileg ma megyek érte ph-n találtam sima szilikon tokot hozzá.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
this is life #3287 üzenetére
Köszi a tippet és a linket!
-
DJGABI
addikt
válasz
alul-felül ez se ér körbe
pedig amúgy jó toknak tűnik
(#3294) Integreat lol, én ezt se érem át egy kézzel.
-
aelod
veterán
válasz
És olyant is tudsz ajánlani amit itghon tudok megvenni?
-
bunnyhu
senior tag
válasz
this is life #3281 üzenetére
Nem tudom ez mennyire csúszós, de ha nem az ilyen is jó lehet.
-
kriszbon
őstag
válasz
this is life #3190 üzenetére
És
(#3191) trebrona:
(#3192) lócitrom:
(#3193) DJGABI:Köszönöm a válaszokat.
Egyébként igen asztalon kényelmes lehet, ha nem elől van a leolvasó.
Nem értem ahol hátul van miért nem tesznek előre is, hogy tökéletes legyen a kényelem. -
pasztoha
tag
válasz
this is life #605 üzenetére
Szia!
Ezt részletesebben leírnád privátban, mert egy ócska 0 ft-os telefonra simán be tudtam állítani az outlook.hu végű fiókban tárolt számokat, erre meg semmi...Előre is köszi!
-
jan herz
tag
válasz
this is life #2306 üzenetére
Nem indul úgy sem. Mindent végig próbáltam... Másik pc jelenleg nincs a közelben...
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #2306 üzenetére
Download mód van, ha COM portot lát a MiFlash.
-
MKLS
aktív tag
válasz
this is life #2248 üzenetére
Ma délután megrendeltem Eustock-ról. Szerdára remélhetőleg meg is jön egy fekete példány.
-
starr
őstag
válasz
this is life #2246 üzenetére
Más problémám nincs vele. Egész jó, különösen a kikapcsolható animációk. A Squarehome 2 is bevált. Köszi!
-
fzoli86
tag
válasz
this is life #2148 üzenetére
nekem sem, tetű a chrome-hoz képest...
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #2146 üzenetére
Vagy egyszerűen Firefox böngésző.
-
Yellow73_a
tag
válasz
this is life #863 üzenetére
A Sygic tényleg baromi jó navi program, másfél éve én is megvettem az örök Európa licencet.
Most június 15-ig az örök európa 17 EUR, az örök világ 20 EUR
Az európaihoz további 3 EUR az online közlekedési információ modul -
zoltannagy
aktív tag
válasz
this is life #863 üzenetére
Oké, köszi! A Yandexet még nem próbáltam, de akkor kifogom ma . Nekem volt pár hónapja a telefonomon sygic, szép meg minden és jobban is tetszett mint a Primo pl. de felvitt volna olyan helyekre ahová nem kellett volna
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #858 üzenetére
Kösz a tippet rá, már az asszonynak fel is tettem, mert főzés közben mindig stand upot hallgat, de így nem fog hamar lemenni az aksi.
zoltannagy: csak annyit a Xiaomi MIUI felületéről, hogy évek óta ez az első telefonja a feleségemnek, a gyereknek, amivel nem zaklattak, mióta megvettem és beállítottam nekik...
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
this is life #855 üzenetére
És a "ogyoutube " miért jobb mint a YouTube? Nem is hallottam még róla, gondolom nem eszi annyira a memóriát? Sokan írták a NOVA-t is hogy felraktak, nem tudom az milyen lehet azon gondolkoztam még Én is videók alapján nem rossz.
-
Yellow73_a
tag
válasz
this is life #789 üzenetére
És annyira zavaró, hogy rajta van a sok Google szutyok?
-
starr
őstag
válasz
this is life #617 üzenetére
Köszi, sikerült. Az email appban kellett felvenni, és office.outlook365.com-ot beállítani.
Még a kontaktok fényképei is átjöttek. Már csak a google névjegyeket kellene eltüntetni a tárcsázóból. -
starr
őstag
válasz
this is life #605 üzenetére
Köszönöm, de nem segített a dolog. Exchange-ként vettem fel, semmilyen szervert nem lehet módosítani, végül imap-ként jelent meg.
Hívást is csak az Outlook appból tudok kezdeményezni, mert nincsenek meg a névjegyek a tárcsázóban.
Külön kértem, hogy google névjegyeket ne szinkronizáljon, de csak azok jelentek meg.
Egyelőre semmire nem tudom használni így WP után. -
starr
őstag
válasz
this is life #602 üzenetére
Nem csinálja, csak emailt, de igazából azt sem csinálja meg, csak ki lehet választani.
Erősen szoknom kell az androidot 4év WP után.
Egyelőre egyáltalán nem tetszik. A gyári appok viccek, a kamera is a Lumiához képest.
Maga a készülék masszív, jól néz ki. -
vzoltan87
tag
válasz
this is life #482 üzenetére
Szia! Köszi a választ. Global stabil van rajta. Csak azon filóztam, ha jön a megváltás, mint a 8.1-ről a 10-re, akkor megpusztulok. A pöcökegér kicsit hiányzik, de nem cserélném vissza. Szóval itt frissülhet a droid is, a miaú is, meg az appok is. Nagyon remélem nem vágják haza. Ügyes kis kütyü.
-
trebrona
nagyúr
válasz
this is life #468 üzenetére
Custom recoveryhez nem kell rootolni. Fordítva. Roothoz kell custom recovery.
-
starr
őstag
válasz
this is life #377 üzenetére
Köszönöm. Akkor rendben lesz.
-
válasz
A fw verzio szamok a redmi 3-ra vonatkoznak , onnet masoltam be ,a 4x-nel ezek masok ,igy ertelem szeruen figyelmen kivul hagyandoak , a leiras lenyege hogy melyik rom mikent es hogyan frissul.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Magyar nyelvet tartalmazó pontos romverzió számokat kivehetted volna legalább...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
this is life #369 üzenetére
Köszi a választ!
---------------------------
Franklin: Én már ilyen szintű beavatkozásoktól is tartózkodom, csak kíváncsi voltam. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
this is life #361 üzenetére
Mit jelent a ki- illetve bekapcsolt animációk? Hol lehet ezt állítani?
-
Yellow73_a
tag
válasz
this is life #327 üzenetére
Nálam a hangok és rezgésekben csak azt lehet beállítani, hogy híváskor rezegjen, vagy sem.
A rezgés erősségét csak a képernyőérintéshez lehet állítani. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #301 üzenetére
De én megkapom az értesítéseket, csak nem rezeg. Munka közben silent módban használom, legalább rezgéssel jelezhetne, hogy hívnak, SMS jött stb.
Pedig be van kapcsolva, hogy silent módban rezegjen + az alkalmazásoknál is. -
mdraco
őstag
válasz
this is life #284 üzenetére
Megcsináltam, semmi, még az sms érkezéskor se rezeg csendes módban, csináltam egy factory resetet, így sem
Mit tudnék csinálni, esetleg valami stabil hivatalos rom-ot cserélni? -
gyulavezir
aktív tag
válasz
this is life #288 üzenetére
PÜ ment...
köszönöm -
gyulavezir
aktív tag
válasz
this is life #286 üzenetére
Hát ezaz, nem tud frissülni, mert el sem indul a Google Play...
-
starr
őstag
válasz
this is life #254 üzenetére
Viszket már mindkét tenyerem, de csak megvárom a Nokiát tesztjeit.
Vajon ha magyaroszágon megbízható helyről veszem 57eFt-ért akkor ugye nem kell romolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest