Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Ugye én Redmi 3S Primeról beszélek!
De sztem mind1 honnan veszed (enyém edigitalos)Tanulja meg mindenki, valamit valamiért! Egyik oldalon adsz, másik oldalon elveszel, ez az élet, fizika.
Olcsóbb ár=némi kompromisszum!
Nagyon ritka az olyan teló, ami tökéletes, hibentes és az ára is kedvező. Nem akarom az árra fogni, de valljuk be kicsit talán szerepet játszik!
És ha szerencsénk van javítják, vagy lesz rá megoldás. Azt viszont furcsálom, hogy nem mindenkinél jelentkezik, de viszont ahhoz soknál, hogy egyedi hiba legyen.Amúgy az én telóm is nagyon szuper, imádom!
Ezt mindig nyomkodom, csesztetem, míg a Samut csak akkor fogtam kézbe, ha muszáj volt!Nyugi, nem fogsz csalódni, tetszeni fog!
A miui jó, ismerkedni kell vele, de jó, összeszerelés és minőség sztem szuper.Megvárom hogy kijön a 4/64 és sztem veszek én is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Nem-nem.
Eu (multi) stable 8.2.3: china stable az alapja.
Xiaomi ROM változatok, úgy általában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Jakuu
őstag
Androits gps test free, a gplayen van active gps service opcio benne, en regebben is azt hasznaltam. Amugy az akkumulátor és teljesítmény beallitas alatt, alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese menuponton belul, az adott alkalmazasnal, ki lehet valasztani, hogy nincs korlatozas, akkor elméletileg nem szabadna kikapcsolnia, nalam legalabbis se az ertesitesek, nem maradnak rejtve kikapcsolt kepernyonel, se a wifit nem kapcsolja ki, ha bekonfiguralom igy az adott appot.
-
vince
őstag
válasz tvamos #13950 üzenetére
Az SMS-t nem kapod meg az engedélyről vagy a weboldalon írják már 10 napja, hogy várj az eredményre?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
trebrona
nagyúr
válasz tvamos #22280 üzenetére
No, akkor fejlesztöi menüben Mi Unlock
Oke... ez a telefonon van, es nem a MIUI fiokban.
Te magad is azt másoltad be, nem is értelek.
SIM kártya nem kell a nyitáshoz. Viszont lehet, hogy már töröl mindent a telefonról, nemrég változott.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
stanley00
tag
válasz tvamos #22282 üzenetére
Bocs, hogy beledumálok de pont most csináltam én is a bootloader nyitást. Már nem kell kérelmet írogatni mert automatizálták a foolyamatot. Elég a fiókodba bejelentkezve klikkelni az unlock-ra és kezdődik a 72 óra visszaszámlálás. Ha időközönként próbálgatod mindig kevesebb lesz csak ne lépj ki a telefonodon a fiókodból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest