- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
fuwiradis #28157 üzenetére
Az akkuidőkről, élettartam kimaxolásról jó sok szó esik itt a fórumban, még az elején valahol (keresővel érdemes leszűrni mindenképp). Vannak, akik 100%-ra töltik, vannak, akik 80%-ra, és nem merítik 10-20% alá, sokféle takrika van, okos tanácsokkal. Plusz az akksiidőt mutató/kalibráló appokról is esik szó.
Kábelek, töltőfejek tekintetében amennyire én értek hozzá, kb mindegy, mivel töltöd, a különbség max a töltési időben lesz, az akksinak ártani nemigen fog (itt kérdés persze a gyorstöltés, hogy az vajon mennyire használ az akkunak, de ehhez nem értek :-) és ezek a töltők általában nem is igen tudják a gyorstöltést).
Kábeleknél nekem a hossza volt fontos nyilván, meg a megerősített vég, hogy ne menjenek tönkre pár használat után. A kerek keresztmetszerűek pl rendre elromlottak, a laposak viszont két éve bírják, pont most vettem egy újabb garnitúrát, hogy a munkahelyemen is legyen mindenből elég. -
SSlyTR
senior tag
válasz
fuwiradis #28118 üzenetére
En valami ilyet vennek itthon:
https://kabel-csatlakozo.arukereso.hu/samsung/ecb-du4ebe-p398724209/#
vagy ha kulfoldrol akkor:
https://www.banggood.com/BlitzWolf-Ampcore-Turbo-MC8-Braided-Durable-Micro-USB-Charging-Data-Cable-p-1187435.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN -
SSlyTR
senior tag
válasz
fuwiradis #28108 üzenetére
Azért van különbség, és érdemes venni egy minőségi darabot, mind töltőből és kábelből is. Ha nincs szerencséd és túlmelegszik elolvadhat, tűzet is okozhat vagy csak ráolvadhat valamire. Pár száz forint miatt nem érdemes tönkretenni bármit is (éjjeliszekrény, iróasztal, fal stb.) De jobb esetben nem okoz kárt, csak lassan tölt, 5-6-700mA-rel, amivel a 4X olyan 6-8 óra alatt töltődik fel 0-ról 100%-ra
Ebbe a töltési időbe bizony a kábel minősége is beleszól. Én inkább gyári kábeleket használok, azok tudják, amit kell.
-
orso0355
őstag
válasz
fuwiradis #16793 üzenetére
Csak mert én ugyanezzel küzdöttem 😂 azt hittem, rossz a füles. Kaptam még egyet, ugyanez. Vettem egy harmadikat... végül a negyediknél derült ki, hogy ez a megoldás 😃 persze egyik papírján se volt rajta, se az eladók nem írták meg reklamáláskor. Így most az egész családnak van bt headsetje 😂
-
Kuter
senior tag
válasz
fuwiradis #13302 üzenetére
Nem nyomni kell a kijelzőt mit az állat , hanem csak érinteni finoman.
A nyomkodós korszak már lezárult , még emlékszem rá amikor a navigáción volt ilyen nyomkodós és szinte elszíneződött a kijelző
Viszont ha nyomni kell mint az állat , hogy érzékeljen akkor rossz az érintő panel "látod még a nevében is benne van érintő "(#13305) Egy képernyő képet láthatnánk .Köszi.
Üdv Kuter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged