- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
csodavas #12725 üzenetére
Leszedtem a hydrogelt, mert elhasználódott, és volt otthon ebből a fóliából egy rakás.
Azt írta csodavas, hogy ez tökéletes. Hát...Leszedtem a hátulját, oké. Ráragasztottam, oké - tökjó lenne, illeszthető, jó a méret, stb. (Addig legalábbis okés, amíg megérkezik az új hydrogel).
De az isten szerelmére, hogy a bánatba szedjem le a már ráragasztott fóliáról a gyári "sticker"-t, tehát a kis papírfülecskét úgy, hogy ne maradjon rajta vastag ragasztóréteg, ami nyilván pont a "vissza" gombnál marad rajta?
alig lehet leszedni, felszakítja a fóliát (!), ráadásul ragasztós marad. Egyszóval vacak.
-
C0d3r
addikt
válasz
csodavas #14495 üzenetére
Épp ma érkezett meg az enyém is. Bármit is tesz rá az ember, máris nem olyan mint gyárilag, szokni kell a szemnek, de hiába mattosít kicsit (szerintem bőven jobb mint amit gyárilag rátesznek), a tapintás és az, hogy nem kell állandóan törölgetni, kárpótol érte.
Sokfajta TG után amikkel "olajfolt" és kisebb-nagyobb ( jellemzően utóbbi) érzéketlenség jelentkezett, kvázi megváltás.
Nem mondom, hogy 100%-ig bejönne mindenkinek, de 1 dollárért érdemes lehet adni egy esélyt neki. Már aki nem teljesen háklis a mattra, gyári fóliát ahogy írtam én leszaggattam kb. egyből, ez vállalható némi kompromisszumokkal. -
fradi81
veterán
válasz
csodavas #14495 üzenetére
Hali
Jól néznek ki ezek a matt fóliák, de csak amíg nem kapcsolod be a kijelzőt mert utána már a tartalmat látod, már amennyire. Vagy mattból is létezik olyan amin rendesen átlátni?
Létezik hogy mikrofonból is kétféle van a telóba? Nálam ilyen a hangfelvétel kezdetek óta: [link]
-
grafnet
veterán
válasz
csodavas #14447 üzenetére
Köszönöm! Bekerülhet nyugodtan, de át is írhatom, szét is szedhetem, ha az Összefoglaló szerkesztője úgy kívánja.
Ki az aki szerkeszti (nem kerestem rá)?SOT: nem egyszerű két különböző ember telefonját összehasonlítani! Látjátok, hogy még a gyártosoron sem készül "két egyforma" telefon! A 6 óra SOT, >2 nap készenlét mellett szerintem a normális. (Írd re részletesebben, miket csinálsz, hány kártya, wi-fi, mobilnet, én még nem csinálnék FR-et.)
Nem kell ezt különösebben túlaggódni. Azt kell csak figyelni, hogy a Te használati szokásaidhoz képest változik-e valamikor jelentős mértékben. Na, olyankor kell vizsgálódni, vagy cserélni vmit.És igen: a végszó, a záró gondolat a lényeg: ennyi pénzért tökéletes vétel, nincs jobb a piacon, max tetszetősebb vagy hipe-olt (ha jól írom).
-
ZeCse
csendes tag
válasz
csodavas #14447 üzenetére
Köszönöm, előbb-utóbb csak veszek én is egy 4X-et!
A 'kókányoláshoz pedig', ha valaki 2 SIM +1 microSD -t akarna egyszerre használni: [link]
Kicsit off, feleségemnek egy 4A-t (MIUI Global 8.5 Stabil) vettem december elején, csak azt nem találom rajta, hol lehet megnézni, reset-elni a hívásidőtartam számlálót. Nem tudja valaki?
-
Imi1981
veterán
válasz
csodavas #11830 üzenetére
Nagyon kösz! Az akkuidő nálam is a legnagyobb probléma a Samsung s-nél mert én is vettem új akkut de semmit nem javult és az ujratelepítés se segített. Ma láttam és próbáltam egy Xiaomi redmi note 4-et és lehet inkább azt veszek mert nagyon tetszett. 6 ezer ft-al drágább eustockon mint a redmi 4x. Még ezen gondolkodom.
Amúgy az amoled után nem volt furcsa az ips? Az nekem valószínű hiányozni fog de akkor is váltok mert már kicsit kevés az s4. -
kriszbon
őstag
válasz
csodavas #5107 üzenetére
Biztos vagy benne?
Csak mert nekem is van hasonló, és azt oldalt meg lehet emelni körömmel, akkor látszik hogy nem is tapad az egész felület.
Sajnos így meg zsebben hordva állandóan elmozdul mert kevés a rögzítés, egyre kevésbé tapad a sok tologatástól a kijelzőn.
Ráadásul már por is aláment.
Ezért keresnék én is olyant ami jó is. -
vince
őstag
válasz
csodavas #4406 üzenetére
A nillkin hibátlan, ha nem zavar, hogy alul és felül nem öleli teljesen körbe a telefont.
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
csodavas #3524 üzenetére
Pár hsz-szel fentebb linkeltem tokot. Ha egyszerű szilikontokot akarsz, akkor az szerintem tökéletes!
Üveget majd ha gépről leszek tudok linkelni, ami más szerint jó, nekem még nem jött meg, de ha visszakeresel megtalálod fzoli86 hsz-ben, amit nekem írt, egy olyan hsz-t keress, amiben szerepel egy "előtte", " utána" kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest