- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
(#27952) ubyegon2
Nem mertem kínából rendelni, inkább itthoni beszerzés volt a finominforól.
-
aelod
veterán
Srácok itt hagyom a topikot. Köszi a sok segítséget! Leváltottam a kis redmit egy nagyra (note 7).
-
aelod
veterán
válasz
ubyegon2 #27846 üzenetére
Van. Már ha a sima R7-re gondolsz és nem a RN7-re.
RN7 betekintési szögei nem a legjobbak tesztek alapján. Az A3 720p-s kijelzője meg, hogy mennyire "szőrös" ki tudja... Élőben kéne látni.
Én a 4x-en sem veszem észre, ha mellé teszek egy 1080p-s kijelzőt, hogy hű mennyivel szarabb.Itt inkább azt kell eldönteni, hogy MIUI vagy pure drioid, 2 kamera vs 3 kamera, több vagy kevesebb üzemidő stb.
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #27835 üzenetére
Nappal jó fényekkel teljesen vállalható képeket csinál. Beltérben kis utómunkával is ki lehet hozni normális képeket. Tény és való, hogy nem egy fotóbajnok.
-
-
aelod
veterán
Valaki használ upc wee-free-t?
felhasználó
jelszó beírva és nem tud csatlakozni. Eddig ment. Most nem nem lép fel a hálózatra... -
-
aelod
veterán
Valaki tudja hogyan lehet gcamnál szelfi módban a pink layert eltűntetni ha be van kapcsolva a HDR funkció? Rohadtúl zavar...
-
aelod
veterán
válasz
bunnyhu #27599 üzenetére
Az Android tudom miért kap ennyi főverziót. A pure droidba most rakták bele az értesítési sáv lehúzást bárhol a kijelzőn. Ezt már elég sok gyártó ui implementálta korábban. Én ezért is nem frissítgetek. És még mindig keresem az utódot. RN7el szemezek mert fontos az üzemidő. Vagy lehet megbolondulok és upgrade-elek egy Mi Max 3ra
Gondolom azért kamerában jóval nagyobb előre lépés a 4x-hez képest az új nem?
-
aelod
veterán
Ebből V10.3.1.0.NAMMIXM (MIUI10) van valahol fastboot rom?
8.5.4-ről érdemes frissíteni rá? -
aelod
veterán
Gcam pink tint-re valami tud megoldást?
-
aelod
veterán
Ti melyik Gcam verziót használjátok? Én az arthur féle MGCamera_5.1.0.18_R4X_v5.1.14-et. Eddig ment a portré mód szelfinél is szépen de most totál homályos képet csinál portré módban de csak szelfinél. Sima képpel nincs baj. Lehet valamit elállítottam amiről nem tudok?
-
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #27298 üzenetére
Nekem JBL van, teszteltem és tényleg királyabb a hangzása ☺️
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #27284 üzenetére
Érdemes felrakni? Hozhat javulást Bt fülessel?
-
aelod
veterán
Viszont nálam ez a 19.2-es magisk nagyon harmatos. Nem ad root jogokat. Most nem működik a vanced youtube modul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged